Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ! "Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι!!"

Λοιπόν τσεκάρισα και τις απορριφθείσες στο νομό Θεσσαλονίκης και βρήκα:

5 μαμάδες χωρίς κάρτα ανεργίας ή με κάρτα που έχει εκδοθεί μετά τις 19/6 , άρα δεν τις υπολογίζω, σωστά?

1 μαμά που υπέβαλλε λάθος εκκαθαριστικό ,άρα μπορεί να κάνει ένσταση και να προσκομίσει το σωστό , έχει το σταθμό δεύτερη επιλογή.

Άρα καλά τα βλέπω τα πράγματα :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια θυμαστε που ειχα στειλει μια ενσταση???

σημερα μου ηρθε μειλ απο εεταα οτι δε μπορουν να δουν τα στοιχεια μου ενω διαβασαν την περιπτωση μου και να το ξαναστειλω λεει

λετε να υπαρχει καμια ελπιδα και για μενα???

(ξεχασα να σας πω ενημερωθηκα απο το blog των ΑΜΕΑ και υπαρχουν ατομα που τα εχουν δεχτει στην Αθηνα ιδια περιπτωση με μενα!)

Να τα ξαναστείλεις γιατί όπως κατάλαβα έχουν γίνει πολλά λάθη κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων

l3tpp2.png 12Erp2.png

αν τυχει και μιλησει καμια στο τηλ ας ρωτησει κιολας ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα, γιατι κατι ειπε μια κοπελα χθες πως της ειπαν σαββατο βραδυ. να δουμε σωστα της το παν η επεσε σε κανεναν ασχετο?

Κορίτσια ευχαριστώ! "Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι!!"

Λοιπόν τσεκάρισα και τις απορριφθείσες στο νομό Θεσσαλονίκης και βρήκα:

5 μαμάδες χωρίς κάρτα ανεργίας ή με κάρτα που έχει εκδοθεί μετά τις 19/6 , άρα δεν τις υπολογίζω, σωστά?

1 μαμά που υπέβαλλε λάθος εκκαθαριστικό ,άρα μπορεί να κάνει ένσταση και να προσκομίσει το σωστό , έχει το σταθμό δεύτερη επιλογή.

Άρα καλά τα βλέπω τα πράγματα :D

χε χε μπραβο!

για αυτην με το εκκαθαριστικό ναι την μετρας σιγουρα γιατι αν στειλει το σωστο θα μετρηθει η αιτηση της.

Μισό λεπτό ομως για τις ανεργες....

δεν θα μετρησεις αυτες που εκδώσαν κάρτα ανεργιας μετά τις 19/6 σιγουρα!

Αλλά αν αυτες που λεει οτι δεν ειχαν μεσα την κάρτα ανεργιας , αν την έχουν εκδώσει προ 19/6 και απο λαλακια τους δεν την έβαλαν....

Τοτε αν την στειλουν.....νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη θα προσμετρηθουν οι αιτήσεις τους...

Διαφημίσεις

Πολύ απλά το παν για να μην είμαστε καρφωμένες την Παρασκευή και τους ρίξουμε το site πάλι... Δηλαδή πιστεύει καμία πως εργάζονται Σάββατο και μάλιστα βράδυ???

Kαλε εννοειτε αυτο.....

Παρασκευή θα βγουν τα αποτελέσματα....και σαββατο θα κάνουν μπανάκι οι υπάλληλοι της ΕΕΤΑΑ....

υγ σματσσσσσσσσσσσ κουκλα μου! :tongue::tongue:

εχω στειλει 10 φορες το μειλ και λενε δε διαβαζεται

χτες μου ειπε ενας κυριος εχει προβλημα το μειλ τους

φαξ ειπαν θεσσαλονικη να μη στελνουμε

ταχυδρομειο και κουριερ τωρα δε προλαβαινω

να παω απο κει δε μπορω

τι σκα--- κανω τωρα???

να παω απο κει δε μπορω

τι σκα--- κανω τωρα???

να ρωτήσω κατι.....?

απο gmail, hotmail yahoo κτλπ το στέλνεις σωστά?

Επισυνάπτεις αρχεία...?

Μηπως αν δοκίμαζες αλλο browser....

δεν ειμαι ειδική επι αυτων αλλα λεω με το φτωχο μυαλο μου.

να παω απο κει δε μπορω

τι σκα--- κανω τωρα???

Προσπάθησε να το ξαναστείλεις επισυνάπτοντας τα αρχεία. Από τη στιγμή που το λαμβάνουν, δεν έχει κάποιο πρόβλημα το mail τους. Εναλλακτικά στείλτο σε κάποιο γνωστό σου, να δεις αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τα αρχεία που στέλνεις.

l3tpp2.png 12Erp2.png

παιδια ο αντρας μου ειναι κομπιουτερας ειναι η δουλεια του

το μειλ της φορθνετ που εχουν εχει μικρη χωρητικοτητα

το αρχειο ειναι μεγαλο.....τους χωραει 50 αρχεια το πολυ

ενω της αθηνας χωραει χιλιαδες....

μονοι τους παραδεχτηκαν οτι δε δουλευει το δικο τους

εγω μια χαρα το στελνω....

θα προσπαθησω με φαξ...

δεν το λαμβανουν ερχεται ειδοποιηση rejected

με επισυναψη το εστειλα, με hotmail, me g mail, με οτι θελετε!

Διαφημίσεις

Κάνε τότε ένα τηλεφώνημα στην ΕΕΤΑΑ στην Θεσσαλονίκη μήπως το στείλεις στην Αθήνα και αυτοί το διαβιβάσουν στην Θεσσαλονίκη για να είσαι και μέσα στην προθεσμία.

l3tpp2.png 12Erp2.png

χε χε μπραβο!

για αυτην με το εκκαθαριστικό ναι την μετρας σιγουρα γιατι αν στειλει το σωστο θα μετρηθει η αιτηση της.

Μισό λεπτό ομως για τις ανεργες....

δεν θα μετρησεις αυτες που εκδώσαν κάρτα ανεργιας μετά τις 19/6 σιγουρα!

Αλλά αν αυτες που λεει οτι δεν ειχαν μεσα την κάρτα ανεργιας , αν την έχουν εκδώσει προ 19/6 και απο λαλακια τους δεν την έβαλαν....

Τοτε αν την στειλουν.....νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη θα προσμετρηθουν οι αιτήσεις τους...

Ευχαριστώ καλαμαρίδιο!

Άκου τι παίζει:

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει :"δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως τη ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης"

Σε 2 άνεργες μαμάδες γράφει : δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6"

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει : "δεν υποβλήθηκε κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" (δηλαδή αν ΔΕΝ υποβλήθηκε ΠΩΣ ξέρουν ότι είναι μετά τις 19/6 οεο???)

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει: δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" ΚΑΙ "δεν ισχύει: αντίγραφο εξατομικευμένης προσέγγισης"

Βγάλε άκρη τώρα! Μάλλον οι δικαιολογίες απόρριψης συμπληρώνονται εντελώς διαφορετικά , ανάλογα με τον χρήστη που αξιολογεί την κάθε αίτηση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...