Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Αυτη η λιστα μου φαίνεται κι εμενα καπως περιορισμένη...κι εμάς δνε ειναι μεσα και πηρε 60 απο 85...

Βεβαια σε μας δεν υπαρχει επιλαχων κι ετσι ισως εξαντληθηκαν οι θεσεις....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα υπογραψαμε κι εμεις! ...

ειχαμε περασει βεβαια με τα πρωτα αποτελεσματα... και ειχαμε ξεκινησει κανονικα στις 3 σεπτ. μια και πηγαινουμε 2η χρονια ηδη...

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κοριτσια καλησπέρα! Εγώ ειμαι στις Επιλαχουσες! Εχω μια απορεια στο σταθμό που θέλαμε πήρε 9 παιδάκια και όχι 20 που ειχε στην αρχη και δεν ειναι στην λίστα με τις μειώσεις. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι?

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα μάλλον τελείωσαν τα Χρήματα και γι' αυτό δεν σε πήραν.

Λοιπον, ξεσκονισα τη λιστα με οσες ειχαν τον σταθμο μας ως 1η επιλογη και τι ανακάλυψα?????

6 ατομα που τον ειχαν 2η-3η-4η επιλογη μπηκαν και μεις που τον είχαμε 1η επιλογη μείναμε απέξω.

Τι μπορω να κανω για αυτο τωρα?

Προφανως εχουνε κάνει λάθος ετσι δεν ειναι?

Πρωτα δεν μπαινουν όσοι εχουν ενα σταθμο 1η επιλογη και αν μεινουν κενες θεσεις συμπληρώνουν απο όσους τον εχουν 2η-3η-4η επιλογη?

Διαφημίσεις

Στα συμπληρωματικά ή στα αρχικα το βρηκες αυτο?

για κοιτα τι μορια εχουν τα ατομα με 2-3-4 επιλογη

στα συμπληρωματικα τα χθεσινα.

εχουνε περισσοτερα μορια απο μενα τι σημασία εχει?

εγω τον ειχα ομως 1η επιλογη.

στα συμπληρωματικα τα χθεσινα.

εχουνε περισσοτερα μορια απο μενα τι σημασία εχει?

εγω τον ειχα ομως 1η επιλογη.

Αν είχαν περισσότερα μόρια από σένα , τότε προηγούνται.

Η σειρά που δηλώνουμε τους σταθμούς δηλώνει την προτίμηση μας, αλλά δεν μας δίνει προτεραιότητα έναντι σε αιτήσεις με περισσότερα μόρια...

Η λογική είναι ότι μία μαμά με πολλά μόρια έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει σε ΚΑΠΟΙΟΝ από τους 4 παιδικούς που δηλώνει.

Προχθες με ειχανε μέσα στην 1η επιλογή και στα χθεσινα με βγαλανε...γιατι αυτο?

μπαχαλο τα εχουνε κανει,αυτο εχω να πω μονο.

Αναφερεται πουθενα ο τρόπος επιλογης? διαβασα την προκηρυξη αλλά δε βρηκα κάτι.

Αν ειναι να παιζουνε ρόλο μονο τα μόρια τότε γιατι μας βάζουνε να δηλώσουμε προτίμηση?

Διαφημίσεις

Αυτά έχουν χιλιοειπωθεί... Τα περισσότερα από εσένα μόρια, αν δεν μπούνε στην 1η τους επιλογή, σου τρώνε τη θέση αν την έχουν 2η κ.ο.κ.

Ποιος σου λέει ότι δεν έκαναν λάθος στην αρχή;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Προχθες με ειχανε μέσα στην 1η επιλογή και στα χθεσινα με βγαλανε...γιατι αυτο?

μπαχαλο τα εχουνε κανει,αυτο εχω να πω μονο.

Αναφερεται πουθενα ο τρόπος επιλογης? διαβασα την προκηρυξη αλλά δε βρηκα κάτι.

Αν ειναι να παιζουνε ρόλο μονο τα μόρια τότε γιατι μας βάζουνε να δηλώσουμε προτίμηση?

καλησπερα

δηλωνεις τι προτιμας γιατι λογικα δεν σε εξυπηρετουν και οι 30 σταθμοι που ισως να εχει ο νομος σου.....

να ρωτησω κατι ασχετο?

γνωριζετε εαν -λογω μειωσης του ποσου επιδοτησης απο το εσπα- καλουνται οι γονεις να πληρωσουν καποια διαφορα απαξ? μου ειπαν οτι για καθε παιδι αυτο το ποσο ανερχεται στα 365 ευρω

να ρωτησω κατι ασχετο?

γνωριζετε εαν -λογω μειωσης του ποσου επιδοτησης απο το εσπα- καλουνται οι γονεις να πληρωσουν καποια διαφορα απαξ? μου ειπαν οτι για καθε παιδι αυτο το ποσο ανερχεται στα 365 ευρω

εμενα δεν μου ζητησαν παραπανω λεφτα και το ποσο που γραφει επανω η τοποθετηση ειναι 2900. βεβαια περασαμε απο την πρωτη φουρνια και γενικα ο παιδικος μας καλυψε τις θεσεις του με την πρωτη...

Αυτά έχουν χιλιοειπωθεί... Τα περισσότερα από εσένα μόρια, αν δεν μπούνε στην 1η τους επιλογή, σου τρώνε τη θέση αν την έχουν 2η κ.ο.κ.

Ποιος σου λέει ότι δεν έκαναν λάθος στην αρχή;

νομιζα οτι παίζει ρόλο η προτιμηση..

καλησπερα

δηλωνεις τι προτιμας γιατι λογικα δεν σε εξυπηρετουν και οι 30 σταθμοι που ισως να εχει ο νομος σου.....

σιγουρα και οι 30 δε με εξυπηρετουν,τοτε ας εβαζαν να διαλέξουμε 4 χωρίς σειρά προτίμησης!

τωρα που εγω δεν θέλω να παω σε αυτον που μας εβαλαν, τι πρέπει να κάνω? το δηλωνω στο εσπα ή στο σταθμο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...