Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!! Εχω μια ερωτηση ..... Ρωταω καθε μερα στο σταθμο που πηγαινουμε ποτε θα υπογραψω την εντολη τοποθετησης και καθε μερα παιρνω μια αρνητικη απαντηση οτι δηλαδη δεν εχει στα χερια της ακομα τις εντολες.. Λεω μα ειναι δυνατο τοσες μερες τωρα και ακομα τιποτα απο τη στιγμη που μας πηραν απο τα πρωτα αποτελεσματα???? Και μου λεει ειχαν ερθει πριν μια βδομαδα οι εντολες αλλα απο τοτε που αλλαξε η χρηματοδοτηση τους ανα παιδι τα εχει γυρισει ολα τα χαρτια πισω και περιμενει τις νεες εντολες με τα καινουρια (δεδομενα).. Λετε να υπαρξει κανενα προβλημα που μας καθυστερει τοσο να υπογραψουμε????

Θα σου πρότεινα αυτό που έγραψε χθες η Κατερίνα: Να ζητήσεις εγγράφως την απάντηση τους. Εγώ σήμερα που υπέγραψα την εντολή γράφει ποσό ετήσιο 2600 ? (χωρίς σίτιση) αν και ο σταθμός θα πάρει τελικά λιγότερα. Δε νομίζω να ξαναστείλουν νέες εντολές και για τις ωφελούμενες που πέρασαν στα πρώτα αποτελέσματα , δεν ρωτάς και στην ΕΕΤΑΑ , συγκεκριμένα τι πρόκειται να κάνουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό πάλι με τις "διορθώσεις" των οριστικών αποτελεσμάτων του Αυγούστου δεν το πιάνω...ας υποθέσουμε ότι κάποιες είχαν κάνει ενστάσεις, δεν καταχωρήθηκαν σωστά κάποια στοιχεία κλπ , δεν έπρεπε να έχουν γίνει οι διορθώσεις πριν τα οριστικά????

Επίσης δεν πιάνω το γιατί μας τις ανακοίνωσαν ΤΩΡΑ...για Θεσσαλονίκη που το έψαξα λίγο βρήκα αιτούσες που έγιναν επιλέξιμες (και έγιναν και ωφελούμενες μάλιστα στα χθεσινά αποτελέσματα) , οι οποίες είχαν απορριφθεί λόγω του ότι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι ή είχαν κάρτα ανεργίας μετά τις 19/6 (λόγω απόρριψης πολλών μαμάδων)...δηλαδή τι έγινε μετά βρήκαν κάρτα ανεργίας με παλαιότερη ημερομηνία ή έπαψαν να είναι δημόσιο υπάλληλοι...

Επίσης δεν καταλαβαίνω σε κάποιες μαμάδες που έγινε μείωση μορίων...δηλ. σε αυτές που έγινε αύξηση λες ΟΚ έγινε λάθος υπολογισμός , η μείωση όμως???

πάντως στην όλη ιστορία κάτι δεν πάει καλά. σε γνωστή μου της είπαν από το δήμο της ότι έπρεπε να κάνει τα χαρτιά της μέσω ΕΣΠΑ μέσω του δήμου και θα την παίρνανε σίγουρα. και όταν αναρωτήθηκε πώς αφού υπάρχει σύστημα μοριοδότησης και όλα γίνονται βάση εισοδήματος κ.λ.π. προτίμησαν να της απαντήσουν με σιωπή.... αυτό που κατάλαβε ήταν ότι μπορεί και να τα μαγειρεύουν ή να ξέρουν εκ των έσω πράγματα που δεν τα ξέρουμε εμείς...

Θα σου πρότεινα αυτό που έγραψε χθες η Κατερίνα: Να ζητήσεις εγγράφως την απάντηση τους. Εγώ σήμερα που υπέγραψα την εντολή γράφει ποσό ετήσιο 2600 ? (χωρίς σίτιση) αν και ο σταθμός θα πάρει τελικά λιγότερα. Δε νομίζω να ξαναστείλουν νέες εντολές και για τις ωφελούμενες που πέρασαν στα πρώτα αποτελέσματα , δεν ρωτάς και στην ΕΕΤΑΑ , συγκεκριμένα τι πρόκειται να κάνουν?

Επαιρνα σημερα ολη μερα να ρωτησω στην εεταα αλλα δε καταφερα να ποιασω γραμμη... θα ξαναπροσπαθησω αυριο γιατι με εχει αγχωσει φετος παρα πολυ το προγραμμα και φοβαμαι μη συμβει τιποτα στο τελος και μεινουμε και στην απεξω.... Χθες που το συζητουσαμε με την υπευθυνη του παιδικου το θεμα αυτο της ειπα αν ειναι να μου δωσουν ενα χαρτι εγγραφως για να ειμαι και γω ησυχη και μου ειπε δεν υπαρχει τετοιο προβλημα, να μην αγχωνομαι καθολου και δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει τιποτα αρνητικο.. Να περιμενω λιγο και να κανω υπομονη αυτα ηταν τα λογια της ... Ελπιζω να εχει δικιο γιατι με αυτα που εχω ακουσει φετος εχω αρχισει να γινομαι πολυ δυσπιστη!

Καλησπέρα, μπορεί η δομή σου τώρα (μέχρι 7/9 που είχε περιθώριο) να δήλωσε ότι μπορεί να εξυπηρετήσει 27 και όχι 30 θέσεις γι αυτό και να της κάλυψαν τόσες.Δεν είναι καθόλου απίθανο, αν όντως έχει πάρει και κάποια άλλα παιδάκια επί πληρωμή. Φιλιά

Καλημέρα,

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας...

Οπως εγραψα κ εχθες μας άλλαξαν σταθμο,τοποθετηθήκαμε στην 4η επιλογή ενω ειχαμε μπει στην 1η.

Το θεμα μου ειναι πως πηγα και ειδα τον σταθμο και απογοητευτηκα παρα πολυ.

Ελεγχοντας τα αποτελεσματα ειδα οτι στην 1η μας επιλογη καλυφθηκαν οι 27/30 θεσεις ενω στην 4η οι 60/60.Αρα για ποια υπεραριθμα μιλάνε?

Στην περιπτωση μας δεν ισχύει αυτο,μειναμε εξω απο το σταθμο που θέλαμε χωρίς λόγο.

Αν επικονωνησω με τα γραφεια της εσπα λετε να εχω καμια ελπιδα να με αλλάξουνε σταθμο ή τσάμπα κόπος?

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

oi 60/60 πιθανα ηταν μαμαδες με περισσοτερα μορια και κλεισανε

οσο για το απογοητευτηκα ...... επαναληψη αλα θα το πω....γιατι πηγες τωρα βρε κοριτσακι? τον επελεξες με καποια κριτηρια

Τον είχα βάλει 4η επιλογή απλά για να τον βάλω,δεν περιμενα οτι θα μας έπαιρναν εκεί με τίποτα.

Απογοητευτηκα ναι,οταν ειδα να σερβιρουν τα φρούτα πάνω στο τραπέζι χύμα και οχι σε πιατάκια...οταν ειδα να ειναι 1 δασκάλα με 17 παιδια προς το παρον!

Και τα αλλα 50 που πηραν τωρα? που θα τα βάλουν? δεν υπηρχαν και πολλες τάξεις απο οτι παρατηρησα.

Αυτα μπορεί και να μην τα εβλεπα αν πηγαινα τον Ιουλιο ας πουμε σε μια ωρα που θα μου εκλειναν ραντεβου, πηγα σημερα χωρίς προειδοποιηση επιτηδες.

Τσεκαρα και τις 3 λιστες,27/30, θα παρω στο δήμο να ρωτησω αν ζητησαν μειωση θέσεων,αν μου πουν οχι θα παω απο κει να δω αν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Αν σε ηρεμεί καθόλου......η νηπιαγωγός παίρνει εως κ 25 παιδάκια. Τα 17 μια χαρά ήταν.

Εμάς οι τάξεις είναι των 22-25 παιδιών με μια νηπιαγωγό κ μια βοηθό ενίοτε όποτε έχουν συμβάσεις.

σοφια σου απαντησα και στο παρεντς για τα 7 μορια πως βγαινουν και το παραθετω και εδω για να μη γινονται παρεξηγησεις,,,,,

τα μορια αυτα ειναι απο το εισοδημα και υπαρχει στο πινακα της εεταα αυτο

5. Συμμετοχή σε Προγράμματα

Συμμετέχουσες σε Ν.Θ.Ε.

40

Συμμετέχουσες σε Ν.Ε.Ε.

35

Συμμετέχουσες σε Σ.Ε.Κ. και STAGE

0

Επισημαίνεται ότι οι συμμετέχουσες σε Προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) και STAGE δε λαμβάνουν μόρια, διότι είναι σε κατάσταση μαθητείας.

οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει περιπτωση να δουλευεις και να μη παιρνεις μορια,,,,,

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας...

Οπως εγραψα κ εχθες μας άλλαξαν σταθμο,τοποθετηθήκαμε στην 4η επιλογή ενω ειχαμε μπει στην 1η.

Το θεμα μου ειναι πως πηγα και ειδα τον σταθμο και απογοητευτηκα παρα πολυ.

Ελεγχοντας τα αποτελεσματα ειδα οτι στην 1η μας επιλογη καλυφθηκαν οι 27/30 θεσεις ενω στην 4η οι 60/60.Αρα για ποια υπεραριθμα μιλάνε?

Στην περιπτωση μας δεν ισχύει αυτο,μειναμε εξω απο το σταθμο που θέλαμε χωρίς λόγο.

Αν επικονωνησω με τα γραφεια της εσπα λετε να εχω καμια ελπιδα να με αλλάξουνε σταθμο ή τσάμπα κόπος?

Μάλλον είχε καλύψει τις θέσεις και δεν μπόρεσε να τις καλύψει όλες μέσω ΕΣΠΑ.

Τσεκαρα και τις 3 λιστες,27/30, θα παρω στο δήμο να ρωτησω αν ζητησαν μειωση θέσεων,αν μου πουν οχι θα παω απο κει να δω αν μπορεί να αλλάξει κάτι.

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-09-07_oristika-gynaikwn/index_no_template.html

Πατα εκει που λεει "μειωσεις των υπολειπομενων....κτλ" και θα σου δειξει αν η δομη μειωσε τις διαθεσιμες θεσεις

Τι συζητάτε τώρα ακριβώς; Κανείς δεν μπορεί να επέμβει στα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ. Εκεί δήλωσες, εκεί πέρασες, εκεί θα πας.

Να εισαι καλά που μου το ξεκαθαριζεις γιατι το λεω συνεχεια κ ξερω οτι τελικα δεν μπορει να αλλαξει κατι....

Σημερα πηγα απο εκει, μου τα μασαγε αρκετα, αλλα δεν μου προτεινε αλλαγη...

Με ρωταγε, γραφτηκατε μηπως προνηπια? (της ειπα την αληθεια οτι δεν εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα σε μας λεει πεμπτη θα μας πουν)

και θα εχουμε πολλα παιδια, μας εστειλαν αλλα 50 κ ακομα πειρσσοτερα με τη διορθωση...

Της λεω ναι... 4 περισσοτερα :P

Στην αρχη, μου ειπε τις βγαλανε τις λιστες.... ναι και τις ξαναβαλανε της λεω... χαχαχαχα

Μετα μου ελεγε ποτε ειναι γεννημενη γεναρη του 2008, ναι και ειναι μεγαλη να δουμε τα τμηματα που θα μπουνε

Σημερα εχουμε συνελευση ολες οι διευθυντριες του δημου να δουμε τι θα κανουμ κλπ

Επισης μου ειπε οτι χωρις να μας ερθει εντολη τοποθετησης δεν μπορουμε να κανουμε εγγραφη, ενω πρυσι ειχαμε γραφτει και μετα απο καιρο ειχε ερθει η εντολη....

Μου ειπε απο μονη της το 13-9 που λεει η σελιδα οτι μεχρι τοτε πρεπι να γραφτουν και λογικα θα πρεπει να τις στειλουνε τις εντολεσ κλπ...

Και θα ειναι σαν σαρδελες τα παιδακια μας φετςο κλπ....

ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω! Δεν τους ειπε η εεταα, οκ βγαλαμε καινουργιο κοσμο, επειδη ισως πηρατε κοσμο πριν αυτη την ενεργεια ενημερωστε μας ποσες κενες θεσεις εχετε προς πληρωση!

Ας ελεγαν 5 τι με νοιαζει που πηραν τελικα 60....

Εγω κοριτσια δεν λεω κ δεν κανω τιποτα δεν θα το συζηταω δηλ θα το θεωρω δεδομενο.

Οι δασκαλες χαρηκαν που ειδαν το λουκουμακι μου το σφιξαν στις αγκαλιες κ τα φιλια κ το παιδακι μου χαρηκε που ειδε γνωριμα προσωπο....

Οι δασκαλες μου ελεγαν αφηστε την απο σημερα, τι σημασια εχει το ποτε θα ερθουν τα χαρτια κλπ ο σταθμος λειτουργει κανονικα.... και επισης, ελεγνα και τι εγινε αν ειναι πολλα παιδακια, την υγεια μας να εχουμε και ολα θα γινουν!

Πολυ θετικες κοπελες...:D:D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσια!! Εχω μια ερωτηση ..... Ρωταω καθε μερα στο σταθμο που πηγαινουμε ποτε θα υπογραψω την εντολη τοποθετησης και καθε μερα παιρνω μια αρνητικη απαντηση οτι δηλαδη δεν εχει στα χερια της ακομα τις εντολες.. Λεω μα ειναι δυνατο τοσες μερες τωρα και ακομα τιποτα απο τη στιγμη που μας πηραν απο τα πρωτα αποτελεσματα???? Και μου λεει ειχαν ερθει πριν μια βδομαδα οι εντολες αλλα απο τοτε που αλλαξε η χρηματοδοτηση τους ανα παιδι τα εχει γυρισει ολα τα χαρτια πισω και περιμενει τις νεες εντολες με τα καινουρια (δεδομενα).. Λετε να υπαρξει κανενα προβλημα που μας καθυστερει τοσο να υπογραψουμε????

Καλησπέρα μην ακούς τίποτα. θα επιμένεις να πάρεις την εντολή τοποθέτησης. Αν δεν την υπογράψεις μέχρι τις 13 θα γυρίσουν πίσω και θα βάλει επιλαχούσα στη θέση σου. Και μένα σήμερα μου έλεγε ότι δεν μπορεί να μου τις δώσει γιατί το ποσό που γράφει είναι το παλιό και όχι το καινούργιο. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν θα στείλουν νέες εντολές. Στον δεύτερο παιδικό που πήραν το αγόρι μου μου είπαν ότι περιμένουμε ανακοινώσεις. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Ότι πει το ΕΕΤΑΑ. Αυτοί είναι οι πιο επαγγελματίες. Ειδικά όσες ήταν ωφελούμενες με την πρώτη φουρνιά να πάρουν οπωσδήποτε τις εντολές. Χωρίς αυτές δεν υπάρχει σύμβαση. Επιπλέον μπορούν να σας εκβιάζουν μετά ότι αν δεν τους πληρώσετε ότι ποσό θέλουν για διατροφή θα επιστρέψουν πίσω τις ανυπόγραφες εντολές και θα μπει άλλος στη θέση σας. Αν δεν θέλουν να σας το δώσουν θα τους πείτε να σας δώσουν εγγράφως ότι εσείς έχετε εμφανιστεί στον παιδικό και ότι πχ. επειδή έστειλε τις εντολές πίσω δεν μπορεί ακόμα να σας την παραδώσουν.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι δεν τις έχει στείλει πίσω αφού δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από το ΕΕΤΑΑ και ότι δεν θα στείλουν νέες εντολές απλά αν είναι να πληρώσουμε κάτι θα βγάλουν απλώς μια ανακοίνωση.

Κοριτσια καλησπέρα! Εγώ ειμαι στις Επιλαχουσες! Εχω μια απορεια στο σταθμό που θέλαμε πήρε 9 παιδάκια και όχι 20 που ειχε στην αρχη και δεν ειναι στην λίστα με τις μειώσεις. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...