Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Galat βγηκαν τα αποτελεσματα κ περασες στην δομη που ηθελες, αν καταλαβα καλά! Αυτοι ειναι οι οριστικοι πινακες, ο δημος δεν μπορει να επεμβει! Αν αλλαξουν οι οριστικοι πινακες μετα απο καταγγελιες (αν κ δεν βλεπω να υπαρχουν), τοτε μονο μπορει να συμβει κατι ανάλογο!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα ποια είναι η διαδικασία- από την εεταα λένε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση μέχρι τις 13/9, στο σταθμό που ρώτησα το πρωί δεν ήξεραν τίποτα;

Πας στο σταθμό και ρωτάς αν έχει έρθει η τοποθέτηση; Τι κάνουμε μετά;

πας σοτν σταθμο να γραφτεις, δηλ σε ενημερωνουν για τα δικαιολγητικα που χρειαζονται. Λογικα οι εντολες τοποθετησης θα αργησουν ακόμα...

Δεν ξερω πραγματικα....αυριο πιστευω οτι θα γινεται πανικός στον σταθμό...

blublu ετσι νομιζω κι εγω οτι δεν μπορει να παρέμβει...τουλαχιστον για τις αιτησεις εσπα, αν εχουν μη ισορρπημενες θεσεις απο σταθμο σε σταθμο ας τα βρουνε μεταξυ τους, ισως με εκτος εσπα αιτησεων? ισως με μανουλες που βολευονται σε αλλαγη?

Δεν ξερω.

Το ρωτησα γιατι στο τηλεφωνο που πηρα να ενημερωσω οτι περασμαμε κλπ με ρωτησε αν θα ενδιαφερομουν να παω σε αλλο σταθμο... δεν το χειριστηκα σωστα, ειπα οτι οκ ειμαστε ανοικτοι σε ολα τα ενδεχομενα, αλλα προτιμω σε σας που περασαμε....επρεπε εξ αρχης να πω οχι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι τελικά δεν μπορείς να αλλάξεις δομή!

Nα τους πεις:

Α) την αλήθεια, το σκέφτηκα καλύτερα και τελικά θα προτιμούσα να παραμείνουμε στην δομή που επιλεγήκατε……….

Β) το συζήτησα με τον σύζυγο και είναι κάθετος, δεν δέχεται να γίνει αλλαγή…. ( του στυλ εγώ η καημένη δεν έχω πρόβλημα αλλά ο σατράπης δεν αφήνει……… )

Πάντως πρέπει να το κάνεις τώρα, πριν σε πάρουν τηλέφωνο για την αλλαγή γιατί εφόσον δήλωσες πως δεν έχεις πρόβλημα αυτοί ήδη βολεύουν στην δομή σου άλλο κόσμο που δεν τους βόλευε η δική τους……

as1cCAr0g410010MzcxZHwwMDA5MTRkfE15IGxpdHRsZSBtaXJhY2xlIGlzIA.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα, σήμερα το πρωί υπέγραψα την εντολή τοποθέτησης , δεν μου έκαναν κουβέντα για κάποια χρέωση (ο σταθμός μας δεν προσφέρει σίτιση), όλα καλά προς το παρόν, καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια!!!

Καλημέρα ,

Πως γίνεται ρε κορίτσια να έχουν πάει οι εντολές τοθέτησης σε κάποιους σταθμόυς και σε άλλους όχι??

Και επίσης αν δεν έχουν παραλάβει τις εντολές μέχρι και την πέμπτη, τι γίνεται μετά?

θα χάσω εγώ την θέση μου?

στον παιδικό που περάσαμε μας λέει να πάρουμε πέμπτη πρωι να ρωτήσουμε και ότι δνε ενημερώνουν εκείνοι.........

έχω μπερδευτεί με όλα αυτά....... :(

Καλημέρα ,

Πως γίνεται ρε κορίτσια να έχουν πάει οι εντολές τοθέτησης σε κάποιους σταθμόυς και σε άλλους όχι??

Και επίσης αν δεν έχουν παραλάβει τις εντολές μέχρι και την πέμπτη, τι γίνεται μετά?

θα χάσω εγώ την θέση μου?

στον παιδικό που περάσαμε μας λέει να πάρουμε πέμπτη πρωι να ρωτήσουμε και ότι δνε ενημερώνουν εκείνοι.........

έχω μπερδευτεί με όλα αυτά....... :(

Αν σε μπέρδεψα εγώ , είμαι ωφελούμενη στα πρώτα αποτελέσματα , όχι στα χθεσινά, ίσως γι αυτά τα νέα αποτελέσματα δεν έχουν πάει ακόμα οι εντολές και είναι λογικό...

Αν σε μπέρδεψα εγώ , είμαι ωφελούμενη στα πρώτα αποτελέσματα , όχι στα χθεσινά, ίσως γι αυτά τα νέα αποτελέσματα δεν έχουν πάει ακόμα οι εντολές και είναι λογικό...

Α οκ τότε εντάξει!!!!:tongue:

sorry απλώς έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που γίνονται.....:confused::confused::confused:

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες που είτε πέρασαν είτε όχι μέσω ΕΣΠΑ. παρακολουθώ το θέμα ως τρίτη μιας και δεν είμαι στο πρόγραμμα αλλά έχω φίλες είτε ωφελούμενες είτε όχι.

αυτό που παρατηρώ και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στο νομό Αττικής η τελευταία ωφελούμενη είναι με 7,45 μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;; έδωσε μόνο το εισόδημά της; πως βγαίνουν τα μόρια το γνωρίζω. αυτό που είναι μεγάλη αδικία είναι ότι σε άλλους νομούς έμειναν έξω μητέρες με 80 -90 100.

και διερωτώμαι ποια μητέρα έχει περισσότερο ανάγκη απο το ΕΣΠΑ;;;

αυτή που έχει εισόδημα περίπου 32.000? (7,45) και προφανώς δεν δουλεύει (άεργη) γιατί αν ήταν άνεργη θα είχε και 10 μόρια παραπάνω. (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος στον υπολογισμό των μορίων) συμφωνώ ότι έγιναν αδικίες στην πρώτη φάση μεταξύ νομών αλλά τέτοια ξεφτίλα!!! κανονικά θα έπρεπε να τηρήσουν κάποιο πλαφόν για τα μόρια ανά Νομό. δεν μπορείς να έχεις μάνα με 100 μόρια, εργαζόμενη και χαμηλό εισόδημα έξω από το πρόγραμμα και την ίδια στιγμή να έχεις μέσα στο πρόγραμμα άτομα με 7 -20 -40 μόρια. απο τη στιγμή που έχουν ηλεκτρονικό σύστημα μπορούν να δουν πως αναλύονται τα μόρια και αναλόγως να πράξουν. δεν γνωρίζω ποια είναι η ΕΕΤΑΑ και τι ρόλο βαράει. να βοηθηθούν όσες περισσότερες μητέρες μπορούν αλλά με βάση κάποια κριτήρια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας...

Οπως εγραψα κ εχθες μας άλλαξαν σταθμο,τοποθετηθήκαμε στην 4η επιλογή ενω ειχαμε μπει στην 1η.

Το θεμα μου ειναι πως πηγα και ειδα τον σταθμο και απογοητευτηκα παρα πολυ.

Ελεγχοντας τα αποτελεσματα ειδα οτι στην 1η μας επιλογη καλυφθηκαν οι 27/30 θεσεις ενω στην 4η οι 60/60.Αρα για ποια υπεραριθμα μιλάνε?

Στην περιπτωση μας δεν ισχύει αυτο,μειναμε εξω απο το σταθμο που θέλαμε χωρίς λόγο.

Αν επικονωνησω με τα γραφεια της εσπα λετε να εχω καμια ελπιδα να με αλλάξουνε σταθμο ή τσάμπα κόπος?

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες που είτε πέρασαν είτε όχι μέσω ΕΣΠΑ. παρακολουθώ το θέμα ως τρίτη μιας και δεν είμαι στο πρόγραμμα αλλά έχω φίλες είτε ωφελούμενες είτε όχι.

αυτό που παρατηρώ και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στο νομό Αττικής η τελευταία ωφελούμενη είναι με 7,45 μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;; έδωσε μόνο το εισόδημά της; πως βγαίνουν τα μόρια το γνωρίζω. αυτό που είναι μεγάλη αδικία είναι ότι σε άλλους νομούς έμειναν έξω μητέρες με 80 -90 100.

και διερωτώμαι ποια μητέρα έχει περισσότερο ανάγκη απο το ΕΣΠΑ;;;

αυτή που έχει εισόδημα περίπου 32.000? (7,45) και προφανώς δεν δουλεύει (άεργη) γιατί αν ήταν άνεργη θα είχε και 10 μόρια παραπάνω. (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος στον υπολογισμό των μορίων) συμφωνώ ότι έγιναν αδικίες στην πρώτη φάση μεταξύ νομών αλλά τέτοια ξεφτίλα!!! κανονικά θα έπρεπε να τηρήσουν κάποιο πλαφόν για τα μόρια ανά Νομό. δεν μπορείς να έχεις μάνα με 100 μόρια, εργαζόμενη και χαμηλό εισόδημα έξω από το πρόγραμμα και την ίδια στιγμή να έχεις μέσα στο πρόγραμμα άτομα με 7 -20 -40 μόρια. απο τη στιγμή που έχουν ηλεκτρονικό σύστημα μπορούν να δουν πως αναλύονται τα μόρια και αναλόγως να πράξουν. δεν γνωρίζω ποια είναι η ΕΕΤΑΑ και τι ρόλο βαράει. να βοηθηθούν όσες περισσότερες μητέρες μπορούν αλλά με βάση κάποια κριτήρια.

Έχει ξαναγίνει συζήτηση για το θέμα : Τα πάντα έχουν να κάνουν με τα χρήματα που μοιράζονται ανά περιφέρεια

Από την ανακοίνωση της 5/9/2012:

4. Οι πόροι που προκύπτουν από τη μείωση των ανωτάτων ορίων δαπάνης σε ευρώ, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα και από την επιπλέον χρηματοδότηση κατανέμονται αναλογικά, σύμφωνα και με τα αναφερόμενα στο υπʼ αριθμ. πρωτ. 2.20458/οικ.6.4824/04.09.2012 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως αναλύεται κατωτέρω, στις Περιφέρειες που παρουσιάζουν το χαμηλότερο ποσοστό κάλυψης προσφερομένων θέσεων.

• Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 980.000?

• Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας 1.100.000?

• Περιφέρεια Αττικής 30.060.964?

• Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 7.515.241?

Όπως βλέπεις στην περιφέρεια Αττικής δόθηκαν περισσότερα χρήματα από αυτά που εξοικονομήθηκαν λόγω μείωσης δαπάνης, είναι και λογικό νομίζω γιατί η Αττική στην αρχική πρόσκληση είχε πάρει πολύ λίγα χρήματα σε σχέση με τον πλυθησμό της...

Το πόση ανάγκη έχει η κάθε μαμά να αφήσει το παιδάκι της για να εργαστεί όλες το γνωρίζουμε , αλλά εφ όσον το πρόγραμμα επιτρέπει στην άνεργη να κάνει αίτηση , δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θυμώνουμε , οσο για τα μόρια , ναι η άνεργη με δελτίο ανεργίας σε ισχύ παίρνει +10 , αλλά υπάρχει και η άνεργη ελεύθερη επαγγελματίας που νομίζω δεν δικαιούται να γραφτεί στον ΟΑΕΔ...

Καλημέρα

Κανονικά από την στιγμή που οι θέσεις στην πρώτη σου επιλογή δεν έχουν συμπληρωθεί θα πρέπει να σε βάλουν στην πρώτη επιλογή. Ίσως να έχει κάνει λάθος η εταιρεία όπως έγινε με τα προηγούμενα αποτελέσματα. Εγώ λέω στείλε τους ταχυδρομικώς μια αίτηση ή αν είσαι στην αθήνα πήγαινε η ίδια αλλά κάνε γραπτό αίτημα.

Δες όμως για το συνολικό αριθμό που πήγαν στην πρώτη σου επιλογή την πρώτη τοποθέτηση, την τελευταία και την διορθωτική κατάσταση της πρώτης τοποθέτησης

Φιλιά

Αυτό πάλι με τις "διορθώσεις" των οριστικών αποτελεσμάτων του Αυγούστου δεν το πιάνω...ας υποθέσουμε ότι κάποιες είχαν κάνει ενστάσεις, δεν καταχωρήθηκαν σωστά κάποια στοιχεία κλπ , δεν έπρεπε να έχουν γίνει οι διορθώσεις πριν τα οριστικά????

Επίσης δεν πιάνω το γιατί μας τις ανακοίνωσαν ΤΩΡΑ...για Θεσσαλονίκη που το έψαξα λίγο βρήκα αιτούσες που έγιναν επιλέξιμες (και έγιναν και ωφελούμενες μάλιστα στα χθεσινά αποτελέσματα) , οι οποίες είχαν απορριφθεί λόγω του ότι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι ή είχαν κάρτα ανεργίας μετά τις 19/6 (λόγω απόρριψης πολλών μαμάδων)...δηλαδή τι έγινε μετά βρήκαν κάρτα ανεργίας με παλαιότερη ημερομηνία ή έπαψαν να είναι δημόσιο υπάλληλοι...

Επίσης δεν καταλαβαίνω σε κάποιες μαμάδες που έγινε μείωση μορίων...δηλ. σε αυτές που έγινε αύξηση λες ΟΚ έγινε λάθος υπολογισμός , η μείωση όμως???

Γεια σας κοριτσια!! Εχω μια ερωτηση ..... Ρωταω καθε μερα στο σταθμο που πηγαινουμε ποτε θα υπογραψω την εντολη τοποθετησης και καθε μερα παιρνω μια αρνητικη απαντηση οτι δηλαδη δεν εχει στα χερια της ακομα τις εντολες.. Λεω μα ειναι δυνατο τοσες μερες τωρα και ακομα τιποτα απο τη στιγμη που μας πηραν απο τα πρωτα αποτελεσματα???? Και μου λεει ειχαν ερθει πριν μια βδομαδα οι εντολες αλλα απο τοτε που αλλαξε η χρηματοδοτηση τους ανα παιδι τα εχει γυρισει ολα τα χαρτια πισω και περιμενει τις νεες εντολες με τα καινουρια (δεδομενα).. Λετε να υπαρξει κανενα προβλημα που μας καθυστερει τοσο να υπογραψουμε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...