Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα.

Μία εβδομάδα εκτός πόλης και χωρίς internet (από το κινητό μου που είναι μουσειακό μοντέλο με το ζόρι έμπαινα και διάβαζα τα νέα σας) , και διαπιστώνω

ότι και πάλι έγινε μπάχαλο με τις νέες λίστες...σοβαρότις μηδέν!

Χιλιάδες μαμάδες να περιμένουν με αγωνία και να ανακοινώνονται λάθος λίστες...από το ψάξιμο το δικό σας (και από το group στο facebook) προέκυψαν τα λάθη και το "μάζεψαν" πίσω οι "υπεύθυνοι"στην ΕΕΤΑΑ...οι σταθμοί στην κοσμάρα τους να επινοούν νέες χρεώσεις και ότι κάτσει , όποιος πληρώσει...

Είμαι ωφελούμενη μαμά , πέρασε σε σταθμό ο γιος μου στα πρώτα οριστικά αποτελέσματα , και έχω επικοινωνήσει 4 φορές με την υπεύθυνη του σταθμού για να υπογράψω την εντολή τοποθέτησης για να εισπράξω μόνο καθυστέρηση και υπεκφυγές, μάλλον περιμένει να δει τα δεύτερα οριστικά αποτελέσματα (δεν ξέρω και πως να τα πω) για να κάνει πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις και να μας βγάλει κουστουμάκι υποθέτω.

Στο μεταξύ το παιδί το στέλνω από την Πέμπτη στον παιδικό και αύριο σκοπεύω να ξαναπάω από κει και να απαιτήσω να υπογράψω, για να δούμε.

Αν υπάρχει κάποιο μέλος που πέρασε Θεσσαλονίκη κατηγορία Α2 στον παιδικό με κωδικό 203 ας μου στέιλει πμ , θέλω να μάθω αν έχει υπογράψει κάποια την εντολή τοποθέτησης στο συγκεκριμένο σταθμό...

Κορίτσια δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν να πληρώσουμε παραπάνω. Να φροντίσετε όλες να πάρετε το απόκομμα από την εντολή τοποθέτησης.

Εγώ προς το παρόν έχω πάρει το απόκομμα μόνο του γιού μου. Αύριο θα ζητήσω και των κοριτσιών μου. Αν σας πουν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις εντολές τοποθέτησης θα τους ζητήσετε να σας βεβαιώσουν εγγράφως ότι εμφανιστήκατε στον παιδικό την μέρα που πήγατε πρώτη φορά τα παιδιά σας στο παιδικό. Μην αφήσετε να περάσει η 13 Σεπτέμβρη χωρίς να έχετε στα χέρια σας κάποιο έγγραφο γιατί τότε θα μπορούν να σας εκβιάζουν ότι θα μπει επιλαχούσα στην θέση σας.

Για τον γιό μου που αφορά το βρεφικό τμήμα γράφει «ετήσια τιμή προσφοράς θέσης εγγραφής 3700» και «με το παρόν η μητέρα απαλλάσσεται από κάθε δαπάνη σχετική με την φιλοξενία του τέκνου της στη δομή». Οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν να πληρώσουμε παραπάνω από την διαφορά. Οι δομές για τα βρέφη (για τα μεγαλύτερα παιδιά πρέπει να είναι 2900) είχαν συμφωνήσει ότι θα δώσουν την θέση για 3700. Δεν μπορούν τώρα να ζητούν παραπάνω ακόμα και αν το ΕΕΤΑΑ δεν βγάλει ανακοίνωση.

Φιλιά σε όλους

Διαφημίσεις

στις ποσες λιστες θα βγει η σωστη????/ αντε παμε για στοιχηματα!!!!!!

anti1980 εδω δεν ειναι μονο ευθυνη εεταα αλλα και της σκατοσυζευξης που προσπαθουν να κανουν που μαλλον το προγραμμα δεν εχει τα φοντα να αντεξει

αν βαζανε απο την αρχη λιστες για ολες και οχι συμπηρωματικη ισως να επαιζε

αλλα ειλικρινα σκεφτομαι καποιους προγραμματιστες που να φυσανε το κορφο τους σημερα εκει μεσα

δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση τους

Μάλλον η πιο σωστή παρατήρηση των τελευταίων ημερών .

Και να κάνω και μια ερώτηση ; Πως γίνονται και 2 αδερφάκια καταλήγουν να μπαίνουν σε διαφορετικούς παιδικούς ; Αν φτάνουν τα μόρια για το ένα , δεν φτάνουν και για το άλλο ; Τουλάχιστον στους πίνακες του Ηρακλείου , έχω δεί πολλά αδερφάκια που είναι στον ίδιο παιδικό .

Μάλλον η πιο σωστή παρατήρηση των τελευταίων ημερών .

Και να κάνω και μια ερώτηση ; Πως γίνονται και 2 αδερφάκια καταλήγουν να μπαίνουν σε διαφορετικούς παιδικούς ; Αν φτάνουν τα μόρια για το ένα , δεν φτάνουν και για το άλλο ; Τουλάχιστον στους πίνακες του Ηρακλείου , έχω δεί πολλά αδερφάκια που είναι στον ίδιο παιδικό .

Λογικά πρόκειται για διαφορετική κατηγορία βρεφονηπιακός ο ένας και παιδικός ο άλλος...συνήθως δίνουν πιο λίγες θέσεις σε βρεφονηπιακούς...φέτος βέβαια μπορεί να συμβαίνουν πολλά άλλα που δε κατέχουμε εμείς!:confused::D

αυτό πάλι στη σελίδα του ΕΕΤΑΑ τι σημαίνει; Διορθώσεις επί των οριστικών πινάκων της 4/8/2012 ... δεν ανοίγει.

Τι θα αλλάξουν τώρα και τις αρχικές θέσεις και παιδιά που ήταν από 4.08 μέσα τώρα βγαίνουν εκτός

τα αποτελεσματα τα διορθωμενα ειναι στο www.eetaa.gr και οχι στο eetaa1.gr. βεβαια εμενα με ειχαν στην ονομαστικη λιστα στη δομη Α πχ,ενω στη λιστα ανα δομη με ειχαν στη Β. οτι να ναι δηλαδη.....

Διαφημίσεις

...Και να κάνω και μια ερώτηση ; Πως γίνονται και 2 αδερφάκια καταλήγουν να μπαίνουν σε διαφορετικούς παιδικούς ; Αν φτάνουν τα μόρια για το ένα , δεν φτάνουν και για το άλλο ;
Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι γονείς αποφάσισαν να δηλώσουν τα παιδιά τους σε διαφορετικές δομές επί τούτου.

Εμείς, για παράδειγμα, προτιμήσαμε να είναι σε διαφορετικούς σταθμούς έτσι ώστε να μην ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλο. Έχουν διαφορά 16 μήνες και πρόπερσι ο μεγάλος είχε ένα θεματάκι με τον μικρό επειδή στον σταθμό που πήγαιναν οι δασκάλες επειδή ο μικρός ήταν ο μικρότερος μαθητής τον έβαζαν να τους τραγουδάει και ο μεγάλος ψιλοζήλευε.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να πάνε σε διαφορετικούς σταθμούς.

Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...

Καλησπέρα κοριτσια,

Εμεις στα δευτερα αποτελέσματα ειχαμε περάσει στην 1η επιλογη μας, τωρα με τα καινουρια διορθωμενα μας εβαλαν στην 4η επιλογη.

Δλδ εκοψαν 3 θέσεις απο τον 1ο σταθμό και έτσι καταλήξαμε στον 4ο...

Ξενερωσα αλλά τεσπα, απο την αλλη λέω πάλι καλά που μας πηραν.

Το κακό ειναι πως ειναι ιδιωτικός και σκεφτομαι πως αν μου ζητησουν χρηματα δε θα τη στείλω.

Καλησπέρα γίνεται να πάνε σε διαφορετικούς παιδικούς καθότι πιάσαμε την τελευταία θέση στην πρώτη επιλογή και έτσι ο γιός μου πήγε στην δεύτερη επιλογή. Δεν πρόκειται για διαφορετικές ηλικίες. είναι δίδυμα τα μικρά μου 20 μηνών και η μεγάλη μου 4ων, πήγε λοιπόν τα κορίτσια στην πρώτη επιλογή μου και ο γιός στην δεύτερη.

Τους έστειλα μήνυμα αν μπορούν να πάνε όλα στην 2η επιλογή μου και μου είπαν θα το κοιτάξουν αλλά 20 μέρες τώρα τίποτα.

Μάλιστα ρώτησα τον παιδικό του γιού μου και έχουν κενές θέσεις αφού ενώ είχαν θέσεις για 22 θέσεις για βρέφη τους έστειλαν 10 και 13 θέσεις για μεγάλα παιδιά τους έστειλαν 10. Δεν βρίσκω λοιπόν κανένα λόγο για τον οποίο να μην μπορώ να μεταφέρω τα δυο μου παιδιά στην 2η επιλογή μου.

λευτερη την αγωνια μη τα χωρισουν την ειχα περσυ!

αν πχ πιαναμε τη 10η θεση απο τις 10 φυσικα θα επαιρναν μονο το ενα και το αλλο στη επομενη επιλογη

τελικα βγηκαν γιατι εχω χασει τη συνεχεια????

ειμαστε σιγουρoi για αυτο????? ορκιζεστε ?????? :D :D :D

νΑΙ.... τωρα ειδα και τη λιστα ανα δομη ανανεωμενη, σε μας βαλαν ακόμα 4 ατομα, και ευτυχως ειμαστε παλι μεσα! φφφφφφφφ

Για πειτε ρε κορίτσια μια γνωμη, εφόσον περασα στον συγκεκριμενο σταθμο εχουν δικαιωμα να με αλλαξουν απο το δημο, επειδη δεν τους βγηκαν οι υπολογιμοι κ εχουν περισσοτερα ατομα?

Αν δηλ δεν μου το πει ρητα η εεταα, κι εγω αρνηθω μετακινηση μπορουν να κανουν κατι? οχι λογικα ετσι δνε ειναι?

Θα μου πεις τι αχαριστια ειναι αυτη δε λες που περασες, αλλα οπως κ να εχει ειναι το σχολειο της δεν θελει να παει σε αλλο με τιποτα, ασε που δεν υπαρχει σαλιο για βανζινη(ο αλλος θελει αυτοκινητο) παω με το καροτσι με τον μικρο μου και την παιρνω με τα ποδια....

εγω θελω να παω εκει που περασαμε με τα επισημα αποτελεσματα....ηταν και η 1η μας επιλογη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...