Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ωραια περασαμε το σκ.....χαρηκαμε....χαρηκανε και ολοι οι γυρω μας που τα καταφεραμε τελικα....

Ηρθε και η Δευτερα στεναχωρεθηκαμε εις διπλουν.....

για να δουμε την Τριτη τι θα ξημερωσει....(γιατι για ξημερωματα το βλεπω!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012 - 2013 (Προσκλήσεις 1034 και 1035/19-06-2012)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (10/9/2012)

Οι συμπληρωματικοί πίνακες ωφελουμένων / επιλαχουσών που αναρτήθηκαν στις 7/9/2012, ανακλήθηκαν, λόγω σφαλμάτων που εντοπίστηκαν σε ορισμένες δομές (υπεράριθμες θέσεις). Οι διορθωμένοι πίνακες θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Όλοι δουλεύουμε....όλοι έχουμε οικογένειες κ όλοι έχουμε υποχρεώσεις.

Με αφορμή το δικό σου ποστ, γιατί έχουν γραφτεί πααααααααρα πολλά για την Εεταα...{παρόλα αυτά όλες τρέχουμε έτσι? } κ νιώθω πως καποιοι κακολογείτε τζάμπα κ βερεσέ.

Ετσι είναι τα πράγματα έτσι επιλέγει ο οργανισμός αυτός να κάνει τη δουλειά του. Σε οποιον του αρέσει ακολουθεί, σε όποιον δεν του αρέσει ας μην ακολουθήσει. Αλλά οχι να κατηγορούμε την εεταα.... άκυρο για μένα.

Έχω μια απορία...

Αλήθεια Kalamaraki συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη για την Ε.Ε.Τ.Α.Α.???? Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένη, δεν εννοώ τους υπαλλήλους που δουλεύουν σε αυτήν, αλλά αυτούς που την διευθύνουν και παίζουν με τα νεύρα του κόσμου.... Τώρα θα μου πεις εσύ πέρασες και τι σε νοιάζει... Και εγώ πέρασα... και παρόλο που εξακολουθούν να με ταλαιπωρούν έχοντας μου δώσει θέσεις σε ξεχωριστούς σταθμούς για τα 2 παιδιά μου, θα τη βρω την άκρη... Αλλά αλήθεια είναι τόσο άσχημο όταν είσαι βολεμένος και "την λες" στους άλλους....

Από τότε λοιπόν που μου την "είπες" επειδή κατηγόρησα την καλη σου E.E.T.A.A. και ακούω όλες αυτές τις μανούλες που ταλαιπωρούνται, σε φέρνω στο μυαλό μου και σήμερα δεν άντεξα....

Παρόλα αυτά εύχομαι να μη βρεθείς ποτέ στη θέση αυτών...

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Διαφημίσεις

Το λινκ για τους καινουργιους πινακες με ημερομηνια 10-9 ειναι σωστό αλλα οι πινακες δεν νομιζω να αλλαξαν, ακομα και ημερομηνια γραφει 7-9.....

αντε να δουμε τι αθ γίνει!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έχω μια απορία...

Αλήθεια Kalamaraki συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη για την Ε.Ε.Τ.Α.Α.???? Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένη, δεν εννοώ τους υπαλλήλους που δουλεύουν σε αυτήν, αλλά αυτούς που την διευθύνουν και παίζουν με τα νεύρα του κόσμου.... Τώρα θα μου πεις εσύ πέρασες και τι σε νοιάζει... Και εγώ πέρασα... και παρόλο που εξακολουθούν να με ταλαιπωρούν έχοντας μου δώσει θέσεις σε ξεχωριστούς σταθμούς για τα 2 παιδιά μου, θα τη βρω την άκρη... Αλλά αλήθεια είναι τόσο άσχημο όταν είσαι βολεμένος και "την λες" στους άλλους....

Από τότε λοιπόν που μου την "είπες" επειδή κατηγόρησα την καλη σου E.E.T.A.A. και ακούω όλες αυτές τις μανούλες που ταλαιπωρούνται, σε φέρνω στο μυαλό μου και σήμερα δεν άντεξα....

Παρόλα αυτά εύχομαι να μη βρεθείς ποτέ στη θέση αυτών...

Nαι ναι ....είμαι βολεμένη κ για αυτό δεν ασχολούμαι πλέον.

Πολύ σωστά σκέφτεσαι κ καλά κάνεις κ με θυμάσαι. Ελεύθερο μυαλό έχεις κ το κάνεις ότι θες.;)

Δεν συνεχίζω γιατί έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ :D

στις ποσες λιστες θα βγει η σωστη????/ αντε παμε για στοιχηματα!!!!!!

anti1980 εδω δεν ειναι μονο ευθυνη εεταα αλλα και της σκατοσυζευξης που προσπαθουν να κανουν που μαλλον το προγραμμα δεν εχει τα φοντα να αντεξει

αν βαζανε απο την αρχη λιστες για ολες και οχι συμπηρωματικη ισως να επαιζε

αλλα ειλικρινα σκεφτομαι καποιους προγραμματιστες που να φυσανε το κορφο τους σημερα εκει μεσα

δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση τους

Γεία σας κορίτσια

Πρώτη φορά γράφω εδώ. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι δικηγόρος και ωφελούμενη μητέρα. Λοιπόν προσπαθώ να βρω το έγγραφο του Υπουργείου 2.20458/οικ.6.4824/4-9-2012 αλλά δεν το έχουν αναρτήσει στο ιντερνετ. Σε κάθε περίπτωση έγινε μια συμφωνία στις 4/9/2012 και εν συνεχεία στις 5/9/2012 το ΕΕΤΑΑ έβγαλε μια απόφαση αφού έλαβε υπόψη του την συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ΕΕΤΑΑ τήρησε την συμφωνία. Τα πράγματα μπορεί να είναι ευνοϊκότερα για μας. Το αν θα πληρώσουμε χρήματα θα εξαρτηθεί από το ΕΕΤΑΑ και όχι από τον εκάστοτε παιδικό.

Εγώ έχω 3 παιδιά και τα 2 τα πήραν σε ένα παιδικό στο Ηράκλειο και το τρίτο σε έναν άλλο. Λοιπόν για τα κορίτσια μου ο παιδικός μου ζητάει 770 ευρώ το χρόνο και για τον γιό μου λένε ότι δεν ξέρουν ακόμα τι θα συμβεί και περιμένουν ανακοίνωση από το ΕΕΤΑΑ. Στον δεύτερο παιδικό είναι οι πιο επαγγελματίες ενώ οι άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση αν υποχρεωθούμε να πληρώσουμε χρήματα αυτά δεν μπορεί να είναι περισσότερα από τα κατωτέρω:

§ Για τα βρέφη (βρεφονηπιακοί σταθμοί) θα λάμβαναν 3700 ευρώ και δεν θα πληρώναμε ευρώ. τώρα θα λάβουν 3237,50 και επομένως αν κληθούμε να καταβάλουμε κάποιο ποσό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο των 462,50 ευρώ, δηλαδή τη διαφορά.

§ στους Παιδικούς Σταθμούς θα λάμβαναν 2900 ευρώ και δεν θα πληρώναμε ευρώ. τώρα θα λάβουν 2537,50 και επομένως αν κληθούμε να καταβάλουμε κάποιο ποσό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο των 362,50 ευρώ, δηλαδή τη διαφορά.

Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα αλλά νομίζω ότι θα επακολουθήσουν πολλά.

Φιλιά

Διαφημίσεις

Γεία σας κορίτσια

Πρώτη φορά γράφω εδώ. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι δικηγόρος και ωφελούμενη μητέρα. Λοιπόν προσπαθώ να βρω το έγγραφο του Υπουργείου 2.20458/οικ.6.4824/4-9-2012 αλλά δεν το έχουν αναρτήσει στο ιντερνετ. Σε κάθε περίπτωση έγινε μια συμφωνία στις 4/9/2012 και εν συνεχεία στις 5/9/2012 το ΕΕΤΑΑ έβγαλε μια απόφαση αφού έλαβε υπόψη του την συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ΕΕΤΑΑ τήρησε την συμφωνία. Τα πράγματα μπορεί να είναι ευνοϊκότερα για μας. Το αν θα πληρώσουμε χρήματα θα εξαρτηθεί από το ΕΕΤΑΑ και όχι από τον εκάστοτε παιδικό.

Εγώ έχω 3 παιδιά και τα 2 τα πήραν σε ένα παιδικό στο Ηράκλειο και το τρίτο σε έναν άλλο. Λοιπόν για τα κορίτσια μου ο παιδικός μου ζητάει 770 ευρώ το χρόνο και για τον γιό μου λένε ότι δεν ξέρουν ακόμα τι θα συμβεί και περιμένουν ανακοίνωση από το ΕΕΤΑΑ. Στον δεύτερο παιδικό είναι οι πιο επαγγελματίες ενώ οι άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση αν υποχρεωθούμε να πληρώσουμε χρήματα αυτά δεν μπορεί να είναι περισσότερα από τα κατωτέρω:

§ Για τα βρέφη (βρεφονηπιακοί σταθμοί) θα λάμβαναν 3700 ευρώ και δεν θα πληρώναμε ευρώ. τώρα θα λάβουν 3237,50 και επομένως αν κληθούμε να καταβάλουμε κάποιο ποσό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο των 462,50 ευρώ, δηλαδή τη διαφορά.

§ στους Παιδικούς Σταθμούς θα λάμβαναν 2900 ευρώ και δεν θα πληρώναμε ευρώ. τώρα θα λάβουν 2537,50 και επομένως αν κληθούμε να καταβάλουμε κάποιο ποσό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο των 362,50 ευρώ, δηλαδή τη διαφορά.

Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα αλλά νομίζω ότι θα επακολουθήσουν πολλά.

Φιλιά

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...