Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν υπάρχουν! Για νέες λίστες το κόβω....μπάχαλο τα κάνανε φέτος! Φαινόταν το πράγμα όμως...τόσοι υπεράριθμοι παιδικοί σταθμοί,κάτι δε πήγαινε καλά!

Υπομονή κορίτσια!

Την εβγαλαν γιατι θα γινει επανελεγχος κ θα αναρτησουν καινουργια! Ελπιζω κ ευχομαι σημερα για να μπει ολη η οικογενεια σε μια σειρα!Αντε μας εχουν πρηξει , δεν περνας Κυρα Μαρια εχει γινει η δουλεια!

Οσες μπηκαν με τις πρωτες λιστες ηδη τα παιδακια τους εχουν αρχισει, τα υπολοιπα ποτε?!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

παιδια καλημερα,,,,,η εεταα θα ανεβασει σημερα νεους πινακες γιατι οι προηγουμενοι μετα απο ελεγχο της ομαδας της διαμαρτυριας ητανε λαθος οποτε αναμενουμε νεα αποτελεσματα,,,και για να σας προλαβω εχουν δωσει θεσεις υπεραριθμες σε σταθμους που δεν εχουν να τις καλυψουν εχουν μπει γυναικες που ηταν απορριπτεες και ξαφνικα εγιναν ωφελουμενες κλπ,,,,,αναμονη των νεων αποτελεσματων λοιπον και ο θεος βοηθος,,,,

Οταν λέμε σήμερα εννοούμε μάλλον πάλι πολύ αργά το βράδυ, έτσι δεν είναι? Η όλη υπόθεση είναι πραγματικά ψυχοφθόρα. Να δούμε πόσο καιρό θα τραβήξει αυτή η κατάσταση και πότε τελικά θα μπορέσουμε να μπούμε σε ένα σίγουρο πρόγραμμα. Υπάρχουν και γονείς που με βάση αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να πάρουν και άλλες αποφάσεις για τα παιδιά τους πχ. θα στείλουμε τη μεγάλη μου αγγλικά φέτος ή όχι?

φιλη την εγραψε τη μικρη της τη περασμενη βδομαδα σε ιδιωτικο και μαλιστα ειχαν κλεισει και οι θεσεις!

με τη νεα λιστα περναει στη 3η επιλογη

με τα σημερινα μαδαει τη μαργαριτα τι να κανει!!!!

Διαφημίσεις

Γενικότερα οι δημοτικοί σταθμοί τσεκάρουν τις διπλοεγγραφές. Στους δήμους έχουν περάσει πολλά παιδιά μέσω έσπα και ταυτόχρονα μέσω αίτησης δήμου...Ό'τι να'ναι!!!

μολις πηρα στο εταα εχουν απλα προβλημα με την ιστοσελιδα τους καμια μα καμια αλλαγη δεν θα γινει μου ειπαν οτι πηραν ισχυει

επαθα πλακα το πρωι τρομαξα οτι θα μας βγαλουν

εβγαλε και ανακοινωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (10/9/2012)

Οι συμπληρωματικοί πίνακες ωφελουμένων / επιλαχουσών που αναρτήθηκαν στις 7/9/2012, ανακλήθηκαν, λόγω σφαλμάτων που εντοπίστηκαν σε ορισμένες δομές (υπεράριθμες θέσεις). Οι διορθωμένοι πίνακες θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...