Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη... Σας λένε ότι ο σύλλογός τους ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ζητάνε έξτρα χρήματα... ΠΟΙΟΣ νομιμοποιεί τον κάθε σύλλογο να ζητάει έξτρα χρήματα για ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ με συγκεκριμένες προυποθέσεις; Σε όσους ζητούνται έξτρα χρήματα γιατί δεν τηλεφωνείτε στην ΕΕΤΑΑ για ερωτήσεις και καταγγελίες;

Στον δικό μας παιδικό (ιδιωτικό) το μόνο έξτρα ήταν και παραμένει η μεταφορά. Ούτε εγγραφές, ούτε υλικά, ούτε στολές...

YqE6p2.png

IqItp3.png

εχει γινει μεγαλο μπαχαλο με τις θεσεις...θα υπαρξουν πολλα προβληματα... στη θεσσαλονικη, δωσανε σε καποιους παιδικους εχτρα θεσεις... μανουλες που μιλησαν με τους παιδικους,ειπαν οτι δεν μπορουν να δεχτουν παραπανω παιδια!!τι θα γινει? παρτε μια ιδεα στο https://www.facebook.com/#!/groups/epistolidiamartirias/424409934263183/?notif_t=group_comment_reply

Magda Niki

καλημερα!!!!ηξερα οτι θα περνουσα στην δευτερη επιλογη μου, με το που ειδα οτι περασα στην πρωτη ,τοτε ειπα κατι δεν παει καθολου καλα.σας το ειχα πει κ στον τοιχο την στιγμη εκεινη.λοιπον πηρα τηλ την κ.Κοντουρουδη απο το νηπιακο κηπο 20654 και την ενημερωσα οτι στο σχολειο της βαλανε εξτρα θεσεις(ηξερα οτι δεν γινοταν να βαλει παρα μονο να ακυρωση)μου ειπε οτι εχει αγνοια για το θεμα και οτι εαν εγινε κατι τετοιο λυπαται πολυ και οτι δεν θα δεχτει κανενα παιδι παρα μονο εαν απο αυτα που θα μπουν γινει καποια ακυρωση,τοτε θα παρει παιδι απο επιλαχουσες και αυτο μετα της 13 που θα ολοκληρωθει το προγραμμα

παιδικος σταθμος "νηπιακος κηπος" στη θεσσαλονικη,με 5 θεσεις (οι οποιες ειχαν φυσικα συμπληρωθει την πρωτη φορα) πηρε επιπλεον 37 παιδακια Α1.1.!!!

Συγνώμη... Σας λένε ότι ο σύλλογός τους ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ζητάνε έξτρα χρήματα... ΠΟΙΟΣ νομιμοποιεί τον κάθε σύλλογο να ζητάει έξτρα χρήματα για ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ με συγκεκριμένες προυποθέσεις; Σε όσους ζητούνται έξτρα χρήματα γιατί δεν τηλεφωνείτε στην ΕΕΤΑΑ για ερωτήσεις και καταγγελίες;

Στον δικό μας παιδικό (ιδιωτικό) το μόνο έξτρα ήταν και παραμένει η μεταφορά. Ούτε εγγραφές, ούτε υλικά, ούτε στολές...

Ναι, και μάλιστα άφησαν να εννοηθεί ότι αν δεν πληρώσουμε, χάνουμε τη θέση.

απόσπασμα της επιστολής που μας δώσανε:

Αγαπητοί γονείς

θέλοντας και εμείς να συμβάλλουμε στα οικονομικά προβλήματα που και οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε, καθώς οι νεότερες μειώσεις του προγράμματος το καθιστούν οριακό στη λειτουργία του θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Τηρώντας την υπουργική απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 2.20458/οικ.6.4824/04.09.2012 για το πρόγραμμα "Εναρμόνιση...", σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα στη λειτουργία του προγράμματος.

Ακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις ανάγκες που δημιουργούνται από αυτό, θα πρέπει όλοι οι γονείς του προγράμματος μέχρι τις 30.09.2012 να φέρουν τα υλικά που βρίσκονται στην επισυναπτόμενη λίστα.

Η σίτιση ετησίως ορίζεται στο ποσό των 660 Ε. Η μεταφορά και σίτιση ορίζονται στο ποσό των 1.210 Ε όπως έχει αναρτηθεί και σους πίνακες του προγράμματος.

΄

Όλα τα παραπάνω ποσά έχουν εκτιμηθεί με γνώμονα το ακριβές κόστος και μόνο. Η καταβολή....

Θα θέλαμε κλείνοντας την παραπάνω επιστολή να σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση

Πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων

Ιδιωτικών παιδικών σταθμών

Αθήνα

Θα βγάλω όμως αύριο τηλεφωνική γραμμή, τι πρέπει να κάνω.

Τα νεύρα μου!!!

Διαφημίσεις

Μανουλες γνωριζεται μηπως γιατι μονο σε καποιους συγκεκριμενους νομους δοθηκαν οι θεσεις αυτες?

πχ. εμεις πχ που ειμαστε Αχαια δεν ειχαμε την ευκαιρια που ειχανε οι αλλες μανουλες αλλων νομων.

Συγχαρητηρια κιολας για τα επιπλεον παιδακια που πηραν μετα απο τις κινητοποιησεις

Ναι, και μάλιστα άφησαν να εννοηθεί ότι αν δεν πληρώσουμε, χάνουμε τη θέση.

απόσπασμα της επιστολής που μας δώσανε:

Αγαπητοί γονείς

θέλοντας και εμείς να συμβάλλουμε στα οικονομικά προβλήματα που και οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε, καθώς οι νεότερες μειώσεις του προγράμματος το καθιστούν οριακό στη λειτουργία του θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Τηρώντας την υπουργική απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 2.20458/οικ.6.4824/04.09.2012 για το πρόγραμμα "Εναρμόνιση...", σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα στη λειτουργία του προγράμμα

Ακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις ανάγκες που δημιουργούνται από αυτό, θα πρέπει όλοι οι γονείς του προγράμματος μέχρι τις 30.09.2012 να φέρουν τα υλικά που βρίσκονται στην επισυναπτόμενη λίστα.

Η σίτιση ετησίως ορίζεται στο ποσό των 660 Ε. Η μεταφορά και σίτιση ορίζονται στο ποσό των 1.210 Ε όπως έχει αναρτηθεί και σους πίνακες του προγράμματος.

΄

Όλα τα παραπάνω ποσά έχουν εκτιμηθεί με γνώμονα το ακριβές κόστος και μόνο. Η καταβολή....

Θα θέλαμε κλείνοντας την παραπάνω επιστολή να σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση

Πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων

Ιδιωτικών παιδικών σταθμών

Αθήνα

Θα βγάλω όμως αύριο τηλεφωνική γραμμή, τι πρέπει να κάνω.

Τα νεύρα μου!!!

Καλημερα !! Και μπραβο σε ολες τις μανουλες που καταφεραν να μπουν χαιρομαι παρα πολυ για τη θετικη εξελιξη που ειχε!!!!!

Λοιπον και σε μενα ο παιδικος σταθμος που εχουμε περασει (ιδιωτικος) στο δημο Ηρακλειου οπως εχω ξαναπει και σε αλλο post μου ζητανε χρηματα για σιτιση με τις προφασεις του συλλογου που αποφασιστηκε και μπλα μπλα μπλα!! Εμας μας ζητησανε 50 ευρο το μηνα για τη σιτιση και 150 ευρο για γραφικη υλη, σχολικο λεωφορειο δεν εχει ο σταθμος...Οποτα οπως καταλαβαινεις ο καθε σταθμος ζηταει οσα θελει και αμφιβαλω αν εχει γινει κανενα συμβουλιο με κανενα συλλογο, απλα προσπαθουνε να εκμεταλευτουνε την ολη κατασταση και λειτουργουν με συμφεροντα κερδοσκοπιας.... Σε αλλους σταθμους παλι ιδιωτικους που πανε γνωστες μου τα παιδακια τους δεν τους εχουν ζητησει τιποτα παρα μονο το σχολικο λεωφορειο και αυτα που οριζε εξαρχης η εντολη τοποθετησης.. Σε εναν αλλο παλι(και μιλαω αποκλειστικα για το Ηρακλειο) ειπαν μιας φιλης μου να το ξεκινησει το παιδι τον Οκτωβριο γιατι εχουν πολλα καινουρια παιδια και θελουν καθε βδομαδα να βαζουν 5 παιδακια μεσα για να προσαρμοστουν λιγα λιγα και οχι ολα μαζι:shock::shock: και η δικη της η σειρα ειναι τον Οκτωβρη:shock: Η εκμεταλευση και η κοροιδια στο μεγαλειο της..........

Ααα επισης μου ειπε η υπευθυνη του σταθμου οτι αν δε συμβιβαστουμε με τους νεους ορους (μαλλον τους παρανομους ορους επρεπε να πει) τοτε θα βγουμε απο το προγραμμα και θα παρουν επιλαχουσες (αυτο ειναι απειλη) και τελος οτι εμεις οι ιδιες βγαζουμε τα ματια μας μιας και το χουμε ριξει οι περισσοτερες στις καταγγελιες και κοντευει να τιναχτει το προγραμμα στον αερα.......Εγω πλεον εχω σηκωσει τα χερια ψηλα :?

Ααα επισης μου ειπε η υπευθυνη του σταθμου οτι αν δε συμβιβαστουμε με τους νεους ορους (μαλλον τους παρανομους ορους επρεπε να πει) τοτε θα βγουμε απο το προγραμμα και θα παρουν επιλαχουσες (αυτο ειναι απειλη) και τελος οτι εμεις οι ιδιες βγαζουμε τα ματια μας μιας και το χουμε ριξει οι περισσοτερες στις καταγγελιες και κοντευει να τιναχτει το προγραμμα στον αερα.......Εγω πλεον εχω σηκωσει τα χερια ψηλα :?

Κάτι πρέπει να κάνουμε. Θα το δεχτείς; Και εμένα έμμεσα μου είπε, αν δεν το δεχτώ, θα πάρουν άλλο παιδί.

έστειλα ήδη μαιλ στην ΕΕΤΑΑ και στο facebook, προσπαθούν να πάνε αύριο μανούλες στα γραφεία για διευκρινίσεις, μια και έγιναν πολλά λάθη με τις θέσεις...

κοριτσια (εδω ιωαννα ) προσπαθουμε αυριο να ζητησουμε διευκρινησεις για ολα γιατι εχει αρχισει το πανηγυρι,,,,μη δωσετε τιποτα ακομη ,,,,,θα μαθουμε αυριο,,,,και πες της κυριας παπαριδου συγνωμη κιολας οτι αν δε καναμεκαταγγελιες τωρα οι μισοι σταθμοι θα ητανε αδειοι αντε με τη καθε βλαμμενη,,,,,λεει για να μη κανουνε καταγγελιες γιατι ξερει οτι αν την καταγγειλουμε τοτε χανει τη θεση και παραλληλα τα λεφτα,,,,και εχει και κυρωσεις δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα,,,,,

Διαφημίσεις

Κάτι πρέπει να κάνουμε. Θα το δεχτείς; Και εμένα έμμεσα μου είπε, αν δεν το δεχτώ, θα πάρουν άλλο παιδί.

έστειλα ήδη μαιλ στην ΕΕΤΑΑ και στο facebook, προσπαθούν να πάνε αύριο μανούλες στα γραφεία για διευκρινίσεις, μια και έγιναν πολλά λάθη με τις θέσεις...

Eξαρχης της ειπα οτι δε μπορω να συμβιβαστω με τους ορους που επιβαλει αυτη και θα κανω οτι ειναι νομιμο και αποφασισμενο απο την εεταα... Δεν μπορει να με βγαλει εκτος προγραμματος ετσι απλα επειδη δε συμφωνω με τους δικους της κανονες και ειμαι αποφασισμενη να παλεψω ως το τελος ... Το θεμα ειναι οτι πρεπει ολες μαζι να ενωθουμε και να διεκδικησουμε τα νομιμα δικαιωματα μας γιατι 10 και 20 ατομα δε κανουν τιποτα.. Δε πρεπει να υπογραψει καμια κανενα χαρτι που δεν ειναι απο την εεταα και να μη δεχτουμε κανενα ορο και <<απειλη>>. Πρεπει να κανουμε κατι ολες μαζι (αυτες τουλαχιστον που αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα με τους παιδικους) και μαλιστα συντομα...

Eξαρχης της ειπα οτι δε μπορω να συμβιβαστω με τους ορους που επιβαλει αυτη και θα κανω οτι ειναι νομιμο και αποφασισμενο απο την εεταα... Δεν μπορει να με βγαλει εκτος προγραμματος ετσι απλα επειδη δε συμφωνω με τους δικους της κανονες και ειμαι αποφασισμενη να παλεψω ως το τελος ... Το θεμα ειναι οτι πρεπει ολες μαζι να ενωθουμε και να διεκδικησουμε τα νομιμα δικαιωματα μας γιατι 10 και 20 ατομα δε κανουν τιποτα.. Δε πρεπει να υπογραψει καμια κανενα χαρτι που δεν ειναι απο την εεταα και να μη δεχτουμε κανενα ορο και <<απειλη>>. Πρεπει να κανουμε κατι ολες μαζι (αυτες τουλαχιστον που αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα με τους παιδικους) και μαλιστα συντομα...

Καλημέρα,

μέσα και εμείς. Θα ενημερώσω και όποιον άλλο ξέρω.Εννοείται πως αν δε βγάλει ο ΕΕΤΑΑ ανακοίνωση δεν πληρώνω και εγώ. Πάντως στεναχωριέμαι, επειδή ο συγκεκριμένος σταθμός είμαστε εκεί πολλά χρόνια, πάντα συμπεριφέρονταν άψογα. Τα παιδιά μου περνάνε τέλεια. Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί να ζητάνε αυτά που τους λέει ο "Σύλλογος"...

Επίσης τσατίσουμε, επειδή έμαθα από άλλον σταθμό που τους ζήτησαν 30 Ευρώ. Οπότε αφού είναι ο ίδιος Σύλλογος που υποτίθεται μας επιβάλει να πληρώσουμε, γιατί οι διαφορετικές ταρίφες...

Καλημερα, πηρα τηλ στον δημοτικό που περάσαμε και μου ειπε προς το παρόν προσπαθουμε να δουμε πως θα χωρεχουμε τα παιδακια και κανουμ ξεκαθαρισμα, και με ρωτησε αν θα με ενδιεφερε να παω στον Χ παιδικο αντι αυτου που περασαμε (και που πηγμαε και περυσι κ τον ξερει το παιδι κ ειναι κοντα μας κλπ)

Της ειπε αρχικα οτι με ενδιαφερει να παμε εκει που περασαμε, αλλα ειμαστε ανοιχτοι στα ενδεχομενα που μπορει να προκυψουν...

Μολις κλεισαμε μπηκα στον χαρτη να δω που ειανι και ειναι πολυ μακρυα ρε κοριτσια....

ΟΥΦ.... τι ηθελα να το πω αυτο το ανοιχτοι....

Τι να κανω τωρα? Εχουν δικαίωμα να με αλλαξουν δομή αφου εκει περασα? Τον Χ σταθμο τον ειχα δηλωσει βεβαια 4η επιλογη...

Ποια η γνωμη σας πως να το χειριστω?

eNeap2.pngTSzHp3.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ?

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...