Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμάς. Περάσαμε και εμείς στην πρώτη μας επιλογή. Ενα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που κινητοποιήθηκαν μεσω αυτού του site και μπόρεσε το θέμα να αναδειχθεί και από την πλευρά των γονιών και τελικά να υπάρξουν τα σημερινά αποτελέσματα.
Και εμείς περάσαμε.Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία...Και από εμένα ένα ευχαριστώ στα κορίτσια που δεν το έβαλαν κάτω μετά τα πρώτα αποτυχημένα αποτελέσματα.
και εμείς περάσαμε και όλοι η παρεούλα μας !!!!heureux07.gif

είμαι 3 φορές χαρούμενη !!!

saute07.gif

.....Κι εμείς περάσαμε στην 1η και μοναδική μας επιλογή !!!!!!

Να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που κινητοποιήθηκαν και τελικά.... είδαμε φως στην άκρη του τούνελ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια σε όλες και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα ζουζούνια !:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Συγχαρητήρια! Κι εμείς περάσαμε αλλά... Δεν θα πάμε! Δεν μπορούσα να περιμένω τόσο καιρό, οπότε προχωρήσαμε εκτός ΕΣΠΑ... Επειδή σίγουρα υπάρχουν κι άλλες σαν εμένα, μην στεναχωριέστε οι επιλαχουσες... Όλα καλά θα πάνε, θα το δείτε...

oσο απιστυετο κι αν μου φαίνεται (μπηκα καθαρα για πλακα και περιεργεια να δω αποτελεσματα) ΠΕ ΡΑ ΣΑ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ όλους σας που κινητοποιηθήκατε, μαζί ημουν κι εγώ, έκανα ό,τι μπορουσα ίσως λιγότερα απο σας αλλα τίποτα δεν πηγε χαμένο!

Να είστε ολες καλα με τις οικογενειές σας!!!!

Περασαμε στην πρωτη επιλογή μας, εκει που πηγαινε στον δημοτικό περυσι, ειναι εξαιρετικός και χαίρομαι πολυ!!!!!

Για όσες μανούλες εχουν ξεκινήσει σε ιδιωτικό ή σε άλλο δημόσιο με τροφεία, αν δεν ειναι πολυυυυυυ χτυπητη διαφορα εγω δεν θα ειχψα κανενα απολυτως διλημμα, θα το πηγαινα μεσω εσπα.

Τα παιδια προσαρμοζονται, οσο και να δεθουν, ξανα δενονται με τις νεες δασκαλες!

Κι εγω ειχα ξεικινησει εναν ολοκληρο μηνα ιδιωτικό κ μας πηραν τηλεφωνο οτι αδειασε θεση στον δημοτικό μεσω εσπα, και πηγα! Στην αρχη ημουν διστακτικη αλλα τελικά ήταν φανταστικός σταθμός δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο τον ιδωτικό.

Επισης τα χρηματα που θα εδινα πχ για τροφεία θα τα εδινα για μια απογευματινη δραστηριοτητα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Απορία, στον παιδικό μας τα εξτρα ατομα που πηραν, εχουν μορια και πάνω απο 43, που ειχε σταματησει ο πρηγουμενο πινακας....γιατι εξ αρχής δεν τα είχαν παρει αραγε?

Τι το ψαχνω αφου μπηκαμε να μου πειτε!

Κοριτσια κ σε όσες δεν περάσατε ευχομαι να περασετε σε προνηπια ή να βρεθει η καλυτερη λυση....πιστευω οτι μεχρι και 2-3 ακόμα μήνες θα παίρνουν επιλαχούσες, ετσι με ειχαν παρει κι εμενα περυσι....

Επισης ερώτηση, τωρα δηλ πάω κατευθείαν τη Δευτέρα στον παιδικό σταθμό για εγγραφή?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αυτό το πρόγραμμα υποτίθεται ότι είναι και για άνεργες μητέρες. Αν μου το λέγανε νωρίτερα ότι θα πάρουν μέχρι 44 μόρια δεν θα έτρεχα σαν παλαβή να μαζεύω χαρτιά. Μπράβο στην Κανέλλη που έκανε σχετική ερώτηση στην Βουλή. Συγχαρητήρια σε όσες τα καταφέρανε.

Διαφημίσεις

Δεν πηραν μεχρι 44 μορια, τελικά εμενα με πηραν με 15, καθότι ανεργη, και μαλιστα δεν μετρησε το ταμειο επειδη εχει περάσε 2ετία (αλλιως θα ειχα 25 οπως περυσι)

Απορία επισης ασχετη, 12, 10 αλλα και 7 μορια πως γίνεται να εχει καποια? Ειτε ανεργος ειτε εργαζομενος εισαι σωστα? αρα 10 μινιμουμ πρεπει να υπαρχουν....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ελα ντε αυτο ρώτησα και εγω στο φεις μπουκ ....κάποια απάντησε οτι είναι μόνο με το εισόδημα χωρις κάργα ανεργειας αλλα απο οτι ξέρω (σαν άνεργη) αν δεν έχεις έστω κάρτα δεν μπορείς να πάρεις μέρος .....αλλιώς ποίος ο λόγος να ακυρωνουν σημετωχες που είχαν βγάλει αργότερα απο την προβλεπομενη ημερομηνία κάρτα!!

Παρακαλώ πολύ αν κάποια ξέρει καλά τι ζητάνε (οικονομικά) τα εμού.Λαμπιρη στο Φάληρο (το τονίσω στο φάληρο) να μου πει γιατι μπερδεύτηκα .....εμένα μου είπαν οτι είχαν δηλώσει 440 για λεωφοριο και μεσα εκει είναι και το φαγητό και σε μια κοπέλα που θα πάει στοβΜοσχατο της είπαν 640 τα 200 για γραφική ύλη ....κατι που απαγορεύετε .....αλλα στο Μοσχάτο ο σταθμός είναι χωρις σιτιση απο την αρχη (το έγραφε) μήπως μπερδεύτηκε η κοπέλα .....έχω φρικαρει λίγο γιατι τα θέλουν κι ντουκου τα λεφτά ....άλλο 440 που το γνώριζα και άλλο 640 και με τραγική ύλη που απαγορευεται να τουςβδωσουμε λεφτά για αυτο.

Δεν πηραν μεχρι 44 μορια, τελικά εμενα με πηραν με 15, καθότι ανεργη, και μαλιστα δεν μετρησε το ταμειο επειδη εχει περάσε 2ετία (αλλιως θα ειχα 25 οπως περυσι)

Απορία επισης ασχετη, 12, 10 αλλα και 7 μορια πως γίνεται να εχει καποια? Ειτε ανεργος ειτε εργαζομενος εισαι σωστα? αρα 10 μινιμουμ πρεπει να υπαρχουν....

Μιλάω για Θεσ/νίκη η τελευταία είχε 44,25 Στην Αθήνα το ξέρω ότι πήραν και με λιγότερα μόρια

Καλημέρα,

συγχαρητήρια για τον αγώνα και ότι τελικά μπήκαν κι άλλα παιδιά, δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που πρέπει να παλεύουμε για τα αυτονόητα.

Φαντάζομαι πως το συζητήσατε κιόλας σχετικά με το κόστος σίτισης. Εχθές μου είπαν στον σταθμό ότι αποφασίστηκε από τον σύλλογο μετά από υπουργική απόφαση να επιβαρυνθούμε εμείς τι σίτιση. Στην κατηγορία που ανήκει το παιδί μου ήταν το αρχικό ποσό 2.900 και τώρα 25κάτι, σημαίνει διαφορά γύρω στα 360, οπότε τους ρωτάω η διαφορά δηλαδή γύρω στα 30 με άντε 40 Ευρώ. Και μου λένε όχι, 60 Ευρώ και καταφέρανε και να το μειώσουν. Ζω Νομό Ηρακλείου και εκεί ζητούσαν μαζί με λεωφορείο και σίτιση 150 Ευρώ, αλλά ο Δήμος μας "κατάφερε" να συμφωνήσουν στο ποσό τον 110 Ευρώ. Ρωτάω εγώ τώρα τους υπεύθυνους. Αφού η σίτιση ορίζεται στα 660 Ευρώ τη σχολική χρονιά και το λεωφορείο είχε προκηρυχθεί στα 900 Ευρώ, σύνολο 1560, γιατί τώρα μας ζητάτε 1210 Ευρώ για όλο το χρόνο. Κάναν λέει έκπτωση. Αλλά αν θέλει κάποιος μόνο σίτιση τότε 60 Ευρώ. Λοιπόν θα βγάλουν και κέρδος, αφού θα παίρναν 2900 τώρα με τα 25κάτι και τα 660 θα πάρουν πάνω από 3 χιλιάρικα. Γιατί να βγάλουν κέρδος. Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, θέλετε να προσπαθήσουμε να διαμαρτυρηθούμε. Θεωρώ ότι κάποιοι γονείς δε θα έχουν τα χρήματα και τα παιδιά τους θα μείνουν από έξω και γενικά θεωρώ πως μας κοροϊδεύουν. Ευχαριστώ.

Έκανα ερώτηση και στο facebook...

Καλημέρα,

συγχαρητήρια για τον αγώνα και ότι τελικά μπήκαν κι άλλα παιδιά, δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που πρέπει να παλεύουμε για τα αυτονόητα.

Φαντάζομαι πως το συζητήσατε κιόλας σχετικά με το κόστος σίτισης. Εχθές μου είπαν στον σταθμό ότι αποφασίστηκε από τον σύλλογο μετά από υπουργική απόφαση να επιβαρυνθούμε εμείς τι σίτιση. Στην κατηγορία που ανήκει το παιδί μου ήταν το αρχικό ποσό 2.900 και τώρα 25κάτι, σημαίνει διαφορά γύρω στα 360, οπότε τους ρωτάω η διαφορά δηλαδή γύρω στα 30 με άντε 40 Ευρώ. Και μου λένε όχι, 60 Ευρώ και καταφέρανε και να το μειώσουν. Ζω Νομό Ηρακλείου και εκεί ζητούσαν μαζί με λεωφορείο και σίτιση 150 Ευρώ, αλλά ο Δήμος μας "κατάφερε" να συμφωνήσουν στο ποσό τον 110 Ευρώ. Ρωτάω εγώ τώρα τους υπεύθυνους. Αφού η σίτιση ορίζεται στα 660 Ευρώ τη σχολική χρονιά και το λεωφορείο είχε προκηρυχθεί στα 900 Ευρώ, σύνολο 1560, γιατί τώρα μας ζητάτε 1210 Ευρώ για όλο το χρόνο. Κάναν λέει έκπτωση. Αλλά αν θέλει κάποιος μόνο σίτιση τότε 60 Ευρώ. Λοιπόν θα βγάλουν και κέρδος, αφού θα παίρναν 2900 τώρα με τα 25κάτι και τα 660 θα πάρουν πάνω από 3 χιλιάρικα. Γιατί να βγάλουν κέρδος. Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, θέλετε να προσπαθήσουμε να διαμαρτυρηθούμε. Θεωρώ ότι κάποιοι γονείς δε θα έχουν τα χρήματα και τα παιδιά τους θα μείνουν από έξω και γενικά θεωρώ πως μας κοροϊδεύουν. Ευχαριστώ.

Έκανα ερώτηση και στο facebook...

Μπορείτε εσείς που περάσατε Νομό Ηρακλείου να μου επιβεβαιώσετε ότι όντως σας ζήτησαν τόσα λεφτά, όπως ισχυρίστηκαν στο σταθμό. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...