Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μου φαίνεται ανεβάζουν νέους πίνακες στο site της εεταα, λέει πλέον συμπληρωματικές θέσεις ανα νομό αν πατήσεις στα αποτελέσματα, αλλά δεν ανοιγει ακόμα.

Μάλλον συγχρόνως το είδαμε :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα πάλι δεν φαινεται τπτ! Οπως κ την προηγουμενη φορα! Αν κάποια τα καταφερει ας βάλει για ΠΙΕΡΙΑ!

Πως θέσεις λετε να πάρει καθε νομος εκτός απο Αττική κ Θε,νικη που ειναι άλλες οι αναλογιες?

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Τπτ ακομη! Αντεεεεεεε να τελειωνουμε κ με αυτο! Αν κ την βλεπω την ιστορια θα ειμαι επιλαχουσα γυρω την 20 σειρα κ θα περιμενω μηπως με καλέσουν αργοτερα! Οποτε παλι αγχος!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Τι θα ακουσουν τα αυτακια μας ακομη,αν ειναι δυνατον?:confused::confused::confused:
Ε γι' αυτό δεν δήλωσα κανέναν δημοτικό της πόλης μας..
ερωτηση....

αν οντως θα πληρωνουμε το μεσημεριανο (οι επιλαχουσες)

συμφωνα με την μειωση των κονδυλιων....και δεν θελω να πληρωνω παραπανω αλλα να στελνω ταπερακι.....θα τρωνε ολα τα παιδια εκτος εσπα και εσπα μαζι?? δλδ θα κοιταει το ενα παιδακι το αλλο τι φαγητο εχει και θα ζηλευει? αν ζητησουν μαζι με μεταφορα πανω απο 100ε που θα τα βρουμε για να δωσουμε? ουτε οι δημοσιοι ετσι....

Δεν επιτρέπονται τα τάπερ στον παιδικό. Περιμένετε να δούμε, λογικά θα διευκρινίσουν τι εννοούν, εγώ σε δεύτερη ανάγνωση καταλαβαίνω ότι θα δίνουν ή πρωινό ή απογευματινό, το μεσημεριανό θα είναι στάνταρ.

Καλά αποτελέσματα εύχομαι

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

εμεις ξεκινησαμε την πεμπτη!!!!!ο ιδιωτικος παιδικος λοιπον ζηταγε εξαρχης 900ε το 11μηνο για σχολικο....σημερα μου ειπε η διευθηντρια οτι θελει και 550 το 11μηνο για σιτιση την οποια δεν ζηταγε στην αρχη αλλα προεκυψε τωρα!!!!!που ειναι το δωρεαν οεοοοοο????θα περιμενω και μαλλον θα τον σταματησω....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!και εγω αναμενω τα αποτελεσματα.βεβαια με εχετε τρομαξει με αυτα που ζηταμε οι παιδικοι σταθμοι.σε ποιες περιοχες ειστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...