Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

πιστευω παντως πως αν ειναι θεμα με το ονομα μπορεις να στειλεις και ενα απλο φαξ κι αν δεν εχει κανεις γνωστος πας σε ενα καταστημα-βιβλιοπωλειο απο αυτα που βγαζουν κ φωτοτυπιες και ζητας να στειλεις ενα φαξ. νομιζω δε θα σου αρνηθει κανεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα χρειαστεί να στείλω και τα δικαιολογητικά ξανά? Λέω πως όχι. Εσείς τί λέτε? Εγώ θέλω να διορθώσουν το επίθετό μου μόνο.

Πιστεύω ότι είναι λάθος απροσεξίας τους. Στην αίτησή μου σίγουρα το έχω σωστά. Την είχα δει τόσες φορές πρίν την παραδώσει ο άντρας μου.

ειναι η πιο σιγουρη και αμεση και μαλιστα κρατας και το αποδεικτικο που βγαινει απο το φαξ που γραφει πανω ωρα και τα σχετικα ωστε να μη πουν μετα πως δε το ελαβαν. μαλιστα ενημερωσε πριν το στειλεις στο μαγαζι πως χρειαζεσαι και αποδεικτικο γιατι ενδεχεται να το χουν απενεργοποιησει να βγαζει αποδεικτικα ( εμεις στη δουλεια πχ το χουμε απενεργοποιησει γιατι στελνουμε εκατονταδες καθε μερα)

Διαφημίσεις

επιτελους σας βρηκα και μπορεσα να συνδεθω...ποσες σελιδες εχετε γραψει ,θελω ολο το βραδυ να διαβαζω

λοιπον να σας πω αν ηδη δεν το ξερατε πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα θα βγουν σαββατο βραδυ

υπομονη λοιπον μεχρι τοτε...

ασε και εδω στη κρητη ακουνε πως μυριζουν τα λουλουδια...ποιοι μπητνικς μου λες!!!!

ΠΟΛΥ προχώ οι κρητικοί!!!

Καλέ πότε θα 'ρθει η Παρασκευή; Ουφ, να το ξεγράψω να τελειώνω. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία δε λένε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φτου γμτ εχουμε βαφτιση. παλι τσουκου τσουκου με το iphone σα περσι με βλεπω:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Εμεις θα κάνουμε το άλλο....:rolleyes:

επειδή ο χαζμπαντ δε θελει να μεινουμε μέσα να τα περιμένουμε....:rolleyes::rolleyes:

θα βγουμε για ποτάκι παρασκευή χαλκιδική με το λαπτοπάκι σε ενα μπαρακι που εχει wifi και μολις τα δουμε ή θα πιουμε να το γιορτάσουμε ή θα πιουμε να πανε κατω τα φαρμάκια!!!

;);)

Καλημέρα κι από μένα!!! Από το Σάββατο προσπαθώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου και σήμερα τα κατάφερα!!! Τόσες μέρες διαβάζω (από τη στιγμή που κλειδώθηκε το άλλο) και δεν μπορώ να πω κουβέντα!!!

Λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή στο χωριό με το λάπτοπ αγκαλιά και το στικάκι , η πεθερά μου κάνει τη "θυσία" να κρατήσει το παιδί κι εγώ με τον άντρα μου έξω για ποτάκι.Λίγο πριν βγούμε με βλέπει να μπαίνω στη σελίδα της εεταα και μου λέει "πας καλά? τέτοια ώρα (11 παρά 10') θα βγάλουν τα αποτελέσματα?"

Τελικά όταν γυρίσαμε γύρω στις 2 και ξαναμπήκα τα είδα. Ευτυχώς , αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα μπαίνουμε στην πρώτη μας επιλογή! Μέτρησα όλες τις μανούλες που με περνάνε στα μόρια και έχουν δηλώσει τον πρώτο σταθμό μου , σε οποιαδήποτε επιλογή τους 1η έως 4η και υπολόγισα ότι ακόμη κι αν όλες μπουν στο δικό μας , περνάω από τις τελευταίες , άρα μάλλον είμαι μέσα.

Μου ξεφεύγει τίποτα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!! Από το Σάββατο προσπαθώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου και σήμερα τα κατάφερα!!! Τόσες μέρες διαβάζω (από τη στιγμή που κλειδώθηκε το άλλο) και δεν μπορώ να πω κουβέντα!!!

Λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή στο χωριό με το λάπτοπ αγκαλιά και το στικάκι , η πεθερά μου κάνει τη "θυσία" να κρατήσει το παιδί κι εγώ με τον άντρα μου έξω για ποτάκι.Λίγο πριν βγούμε με βλέπει να μπαίνω στη σελίδα της εεταα και μου λέει "πας καλά? τέτοια ώρα (11 παρά 10') θα βγάλουν τα αποτελέσματα?"

Τελικά όταν γυρίσαμε γύρω στις 2 και ξαναμπήκα τα είδα. Ευτυχώς , αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα μπαίνουμε στην πρώτη μας επιλογή! Μέτρησα όλες τις μανούλες που με περνάνε στα μόρια και έχουν δηλώσει τον πρώτο σταθμό μου , σε οποιαδήποτε επιλογή τους 1η έως 4η και υπολόγισα ότι ακόμη κι αν όλες μπουν στο δικό μας , περνάω από τις τελευταίες , άρα μάλλον είμαι μέσα.

Μου ξεφεύγει τίποτα?

Μπράβο!!!

Σου ξεφευγουν ομως οι απορριφθείσες....τι θελω να πω

αυτες που εχουν ελλειπή στοιχεια οπως λαθος εκκαθαριστικο ,οσες το παρουν χαμπαρι και κανουν ενσταση και πανε το σωστο εκκαθαριστικό θα μετρηθουν ξανα στον πινακα....ή δεν εβαλαν χαρτι απο ενσημα πχ....

Αυτες που δεν χρειαζεται να μετρησεις ειναι αυτες που απορρίφθηκαν λογω μη εγκυρης καρτας ανεργιας, γιατι την εκδώσαν μετά τις 19/6 και κοβονται δεν ξαναμπαινουν στον πινακα.

Γνωμη μου παντα ε.....

Πρεπει να μετρησεις και τις απορριφθείσες!

ναι οντως τις απορριφθεισες πρεπει να μετρησεις. αλλα δε σε νοιαζει ποιες σε περνανε και εχουνε βαλει το σταθμο απο δευτερο εως τεταρτο. σε νοιαζει μονο οσες σε περνανε κι εχουν 1η επιλογη αυτο το σταθμο.

οποτε μου φαινεται πως ετσι οπως τα λες περνας κι ας υπαρχουν απορριφθεισες που θα γινουν ωφελουμενες.

παιδια θυμαστε που ειχα στειλει μια ενσταση???

σημερα μου ηρθε μειλ απο εεταα οτι δε μπορουν να δουν τα στοιχεια μου ενω διαβασαν την περιπτωση μου και να το ξαναστειλω λεει

λετε να υπαρχει καμια ελπιδα και για μενα???

(ξεχασα να σας πω ενημερωθηκα απο το blog των ΑΜΕΑ και υπαρχουν ατομα που τα εχουν δεχτει στην Αθηνα ιδια περιπτωση με μενα!)

Καλημέρα. Πήρα την ΕΕΤΑΑ τηλ. και τους είπα το πρόβλημα μου σχετικά τη απόδειξη της διάστασης και μου είπαν ότι πιθανότατα δεν κατάλαβαν γιατί τους είχα στείλει τη φετινή φορολογική μου δήλωση που είχα κάνει μόνη μου και να κάνω ένσταση ζητώντας επανεξέταση. Το έκανα λοιπόν και μαθαίνω ότι δεν θα τη λάβουν υπόψη τους γιατί παρατηρήθηκε ότι πολλές γυναίκες ενώ δεν είναι χωρισμένες ή σε διάσταση δηλώναν ότι ήταν, κάνοντας μόνες τους φορολογική δήλωση ώστε να επωφεληθούν και έτσι αποφασίστηκε να αγνοούν τις φορολογικές δηλώσεις ως αποδεικτικό μέσο διάστασης. Τρελάθηκα, μιλάμε. Ευτυχώς όμως που δεν τσακώθηκα γιατί θυμήθηκα ότι όταν πήγα στην Εφορία να δηλώσω τη διάσταση, μου είχαν δώσει και βεβαίωση και τους το είπα και έτσι έγινε δεκτή. Είναι όμως δυνατόν επειδή κάποιοι εκμεταλλεύονται τα πάντα να την πληρώνουν και αυτοί που έχουν όντως κάποιο ζήτημα;

l3tpp2.png 12Erp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...