Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙς ΜΕΙΩΣΕΙΣ.ΟΣΥΛΛΟΓΟς ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΠΟ 50-70 ΕΥΡΩ.ΕΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ 50.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ.ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!

Na κανω μια ερωτηση?? Αυτο η eetaa το εγκρινει?? Να δινουμε χρηματα για το φαγητο? Εγεινε καμια ανακοινωση για αυτο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na κανω μια ερωτηση?? Αυτο η eetaa το εγκρινει?? Να δινουμε χρηματα για το φαγητο? Εγεινε καμια ανακοινωση για αυτο??

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΕΕΤΑΑ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΤΗΣΗΣ.ΜΟΥ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙς ΜΕΙΩΣΕΙΣ.ΟΣΥΛΛΟΓΟς ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΠΟ 50-70 ΕΥΡΩ.ΕΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ 50.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ.ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!

Δηλαδη τους κοψανε 380 περιπου ευρω(μιλαω για την Α2 κατηγορια που ειναι η κορη μου) και ο σταθμος θα μου ζητησει απο 550-770 αναλογα με τα κεφια του!!Εγω ειχα υπολογισει τη μπορω να δωσω και εκανα τις επιλογες μου,τωρα θα με αναγκασουν να σταματησω το παιδι απο το σταθμο.Η εεττα αφου ανακοινωσε τις μειωσεις και το κοψιμο του μεσημεριανου γιατι δεν αναφερει οτι τη διαφορα θα την καλυψουν οι γονεις και αφηνει να ζηταει ο καθενας οτι θελει ,γιατι αλλο 380 και αλλο 770.Για ταπερακι απο το σπιτι δεν παιζει στο σταθμο μας αλλα ουτε θα ηθελα να γινετε διαχωρισμος των παιδιων εσεις τρωτε εσεις δεν τρωτε η τρωτε σε αλλη αιθουσα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΜΟΛΙΣ ΜΟΛΙΣΑ ΜΕ ΕΕΤΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Διαφημίσεις

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΕΕΤΑΑ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΤΗΣΗΣ.ΜΟΥ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

Που είναι αυτή η ανακοίνωση??

zMS8p3.png

Δηλαδη τους κοψανε 380 περιπου ευρω(μιλαω για την Α2 κατηγορια που ειναι η κορη μου) και ο σταθμος θα μου ζητησει απο 550-770 αναλογα με τα κεφια του!!Εγω ειχα υπολογισει τη μπορω να δωσω και εκανα τις επιλογες μου,τωρα θα με αναγκασουν να σταματησω το παιδι απο το σταθμο.Η εεττα αφου ανακοινωσε τις μειωσεις και το κοψιμο του μεσημεριανου γιατι δεν αναφερει οτι τη διαφορα θα την καλυψουν οι γονεις και αφηνει να ζηταει ο καθενας οτι θελει ,γιατι αλλο 380 και αλλο 770.Για ταπερακι απο το σπιτι δεν παιζει στο σταθμο μας αλλα ουτε θα ηθελα να γινετε διαχωρισμος των παιδιων εσεις τρωτε εσεις δεν τρωτε η τρωτε σε αλλη αιθουσα

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 550 ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ 770 ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 1320 ΦΕΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ,ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.

Αυτό εννοείς?

 Το ετήσιο ανώτατο όριο δαπάνης σε ευρώ, που θα καταβάλλεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανά θέση που θα καλυφθεί, για το σχολικό έτος 2012 – 2013, στους Παιδικούς Σταθμούς μειώνεται επίσης κατά 12,5% και διαμορφώνεται σε 2.537,50€ με σίτιση και 2.275,00€ χωρίς σίτιση.

 Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και κατόπιν της προκύπτουσας μείωσης των ετήσιων ανώτατων ορίων δαπάνης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού.

Γιατί εδώ λέει πως μειώνεται το ποσό και πως θα δίνεται ένα από τα δύο γεύματα. Σωστά?

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΜΟΛΙΣ ΜΟΛΙΣΑ ΜΕ ΕΕΤΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Μίλησα και εγώ σήμερα "πάλι" με Αθήνα και μου είπε πως θα βγουν σήμερα αργά το βράδυ.....

Αυτό εννοείς?

 Το ετήσιο ανώτατο όριο δαπάνης σε ευρώ, που θα καταβάλλεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανά θέση που θα καλυφθεί, για το σχολικό έτος 2012 – 2013, στους Παιδικούς Σταθμούς μειώνεται επίσης κατά 12,5% και διαμορφώνεται σε 2.537,50? με σίτιση και 2.275,00? χωρίς σίτιση.

 Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και κατόπιν της προκύπτουσας μείωσης των ετήσιων ανώτατων ορίων δαπάνης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού.

Γιατί εδώ λέει πως μειώνεται το ποσό και πως θα δίνεται ένα από τα δύο γεύματα. Σωστά?

ΣΩΣΤΑ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.

ΣΩΣΤΑ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.

Το είπε και κάποιος άλλος, γιατί μας ζητάνε 50 με 70 Ευρώ, αφού το αρχικό ποσό που θα παίρναν ήταν 2.900 Ευρώ (κατηγορία Α2) και τώρα θα είναι 2.537,50? , δηλαδή 362,5 Ευρώ λιγότερα. Οπότε με το φτωχό μου μυαλό (και τσέπη) λέω 362,5 Ευρώ/11 μήνες που είναι η διάρκεια του προγράμματος, περίπου 33 Ευρώ, γιατί να ζητάνε παραπάνω! Θα βγάλουν και κέρδος. Δεν το καταλαβαίνω! :oops:

Μου φαίνεται ανεβάζουν νέους πίνακες στο site της εεταα, λέει πλέον συμπληρωματικές θέσεις ανα νομό αν πατήσεις στα αποτελέσματα, αλλά δεν ανοιγει ακόμα.

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-09-07_oristika-gynaikwn/index_no_template.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...