Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

υπαρχει περιπτωση να μεινουμε απ εξω.μου ειπε η υπευθυνη του προγραμματος οτι θα κοιταξει μηπως περασουμε στην επομενη δομη αφου απο της 35 θεσεις που ειχε δηλωσει περασαν 3 παιδια.αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτην την στιγμη δεν ειμαστε πουθενα .και τοσο καιρο ειχαν φτασει τα αυτια του μικρου μου στο πατωμα να του λεω για τον παιδικο και να καθεται να με κοιταει χαμογελαστος ο καημενουλης.και οι δυο πρωτες μερες ηταν τελειες ουτε κιχ δεν εβγαλε το καλο μου.στεναχωρηθηκα πολυ με αυτην την κατασταση.δεν εχω καθολου ιδεα για τις κυρωσεις που θα εχει ο σταθμος.το παιδακι μου θελω να ειναι σε ενα αξιοπιστο περιβαλλον μπορει να μην μου περισσευουν για να βρω τον καλυτερο παιδικο οπως θα του αξιζε αλλα δεν θα τον αφησω εκει επειδη δεν εχω αλλες επιλογες.μεσα σε δυο μερες το ποσο τις σιτισης αλλαξε τρια ποσα απο 120 το ιδιο απογευμα εγινε 70 και σημερα που πηγαμε να παρουμε την εντολη μας ειπε 90,οτι να ναι.μου κατηγορουσε ολους τους δημοσιους σταθμους οτι αφηνουν τα παιδια να κλαινε λεει ενω αυτοι δεν το κανουν .ειναι αυτο επαγγελματικο?και τελος μου ειπε οτι επρεπε να κανω αιτηση σε καποια εκπαιδευτηρια που ειναι στο προγραμμα και εχουν πολλα σχολικα και θα μπορουσαν να μου φερνουν το μικρο την ωρα που ηθελα.κοτσανες!!πηρε τον σταθμο ετοιμο με πελατεια οπως ενημερωθηκα τωρα και κανει την επαγγελματια και οτι ειναι χρονια στον χωρο...

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τι θα γινει αμα φυγεις? θα παρει την επομενη επιλαχουσα η οποια θα ειναι και κατευχαριστημενη που τελικα καταφερε κ μπηκε...κι αν δεν θελει κ αυτη να δωσει τα λεφτα, θα παει η επομενη και η επομενη/// θα βρεθει καποια να παει και να συμβιβαστει.

Διαφημίσεις

και τι θα γινει αμα φυγεις? θα παρει την επομενη επιλαχουσα η οποια θα ειναι και κατευχαριστημενη που τελικα καταφερε κ μπηκε...κι αν δεν θελει κ αυτη να δωσει τα λεφτα, θα παει η επομενη και η επομενη/// θα βρεθει καποια να παει και να συμβιβαστει.

καλα δεν με απασχολει αν η επομενη μανουλα δωσει τα λεφτα.μπορει να τις περισσευουν και καλα θα κανει.εμενα δεν μου φανηκε αξιοπιστη η συγκεκριμενη επαγγελματιας,η κυρια που ειναι υπευθυνη για αυτο το προγραμμα οταν μιλησαμε και τις ειπα οτι αυτη δεν θα εχει προβλημα και θα παρει τα επομενα ατομα μου ειπε οχι χανει την θεση.......... ενω εγω ειχα διαβασει οτι χανει τα λεφτα του μηνα και ο επομενος θα ξεκινησει πληρωνοντας τον δευτερο απο τους εντεκα μηνες.δεν ξερω αλλα πραγματικα δεν με νοιαζει αυτα τα 170 που θα εδινα καθε μηνα θα τα δινω στο σουπερ μαρκετ για να γεμιζω το σπιτι της γιαγια περαν την βοηθεια που ειχε παντα ,που θα συνεχισει να τον κραταει εαν δεν μας παρουν στον επομενο και θα ειναι κατευχαριστημενη,

4ywWp2.png

Κριστιν, δεν μου αρέσει αυτή η τύπισσα, καθόλου όμως... Μακάρι να είναι τσιπισα μόνο στα λεφτά...
Βασικά σε όσους σταθμούς πήγα γύρω τριγύρω, τα ίδια ήταν όλοι, στην αρχή σου ενέπνεαν ενθουσιασμό και μετά άρχισαν να ζητάνε για το ένα και το άλλο. 'Οτι τους κάτσει από ψιλά
επιπλεον αλλα ποσα ζηταει για γραφικη υλη απο τους γονεις που εχουν παει εκτος εσπα.
Γι'αυτό είμαι σίγουρη κι εγώ! Πάντως είδες ρε παιδί μου, είναι τρελό ζόρι να θες να βάλεις τον άλλο στη θέση του από τη μια, κι απ'την άλλη να σκέφτεσαι τις επιπτώσεις στο παιδί και να κάνεις πίσω... βράζεις πάντως!
μου κατηγορουσε ολους τους δημοσιους σταθμους οτι αφηνουν τα παιδια να κλαινε λεει ενω αυτοι δεν το κανουν .
Με καρμπόν βγαίνουν; Κι εγώ όπου πήγα, ο ένας κατηγορούσε τον άλλον... (πάντως στους δημόσιους που πήγα, με έδιωσε το προσωπικό κακήν κακώς "τι θέλετε να το φέρετε εδώ; ούτε κρέας έχουμε να τα ταίσουμε, ούτε φρούτα"... ζήταγαν από γονείς να τους πηγαίνουν)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Με καρμπόν βγαίνουν; Κι εγώ όπου πήγα, ο ένας κατηγορούσε τον άλλον... (πάντως στους δημόσιους που πήγα, με έδιωσε το προσωπικό κακήν κακώς "τι θέλετε να το φέρετε εδώ; ούτε κρέας έχουμε να τα ταίσουμε, ούτε φρούτα"... ζήταγαν από γονείς να τους πηγαίνουν)

Τι θα ακουσουν τα αυτακια μας ακομη,αν ειναι δυνατον?:confused::confused::confused:

Αρχισαν ηδη τα παρατραγουδα τωρα μολις με πηραν απο τον παιδικο σταθμο (τον οποιο περασαμε φετος και ηδη παμε κανονικα απο Δευτερα) και με ενημερωσανε οτι φετος θα δεινουμε συμμετοχη λογο μειωσης ξανα απο εεταα,

οσο για το ποσο θα αποφασιστει απο τον σωματιο τους απλα ενημερωνουν σημερα :evil::evil::evil:. και λεω εγω τορα μεχρι να αποφασισουν αυτοι και ενω εμεις παμε κανονικα, εως τοτε θα με τα ζητησουν αναδρομικα? και πως να ξερω εγω απο σημερα, εαν βγαινω να τα δεινω τα λεφτα:confused:, και εαν καποιος απο τους αλλους σταθμους που δηλωσα ειναι ποιο οικονομικος? γιατι να αναγκαζομαι εγω να πληρωνω αυτον που περασα τωρα? και δεν εχω την δηνατοτητα να επιλεξω? Μπαχαλο φετος :evil::evil::evil::evil:

ερωτηση....

αν οντως θα πληρωνουμε το μεσημεριανο (οι επιλαχουσες)

συμφωνα με την μειωση των κονδυλιων....και δεν θελω να πληρωνω παραπανω αλλα να στελνω ταπερακι.....θα τρωνε ολα τα παιδια εκτος εσπα και εσπα μαζι?? δλδ θα κοιταει το ενα παιδακι το αλλο τι φαγητο εχει και θα ζηλευει? αν ζητησουν μαζι με μεταφορα πανω απο 100ε που θα τα βρουμε για να δωσουμε? ουτε οι δημοσιοι ετσι....

ερωτηση....

αν οντως θα πληρωνουμε το μεσημεριανο (οι επιλαχουσες)

συμφωνα με την μειωση των κονδυλιων....και δεν θελω να πληρωνω παραπανω αλλα να στελνω ταπερακι.....θα τρωνε ολα τα παιδια εκτος εσπα και εσπα μαζι?? δλδ θα κοιταει το ενα παιδακι το αλλο τι φαγητο εχει και θα ζηλευει? αν ζητησουν μαζι με μεταφορα πανω απο 100ε που θα τα βρουμε για να δωσουμε? ουτε οι δημοσιοι ετσι....

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙς ΜΕΙΩΣΕΙΣ.ΟΣΥΛΛΟΓΟς ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΠΟ 50-70 ΕΥΡΩ.ΕΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ 50.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ.ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...