Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια μας εχουν παρει με το προγραμμα ΕΣΠΑ στον παιδικο σταθμο.Η προσκληση γραφει οτι καλυπτετε γραφικη υλη 100 ευρω για καθε παιδακι ...οποτε δεν θα πρεπει να μας ζητησουν χρηματα για την εγγραφη.Ο ιδιος παιδικος σταθμος ομως περυσι εδωσε στον καθε γονιο μια λιστα με διαφορα πραγματα να ψωνισει.Η ερωτηση μου ειναι περυσι δεν καλυπτε το προγραμμα την γραφικη υλη; ή ειναι απατεωνες και κοιτανε να αρπαξουν; Γιατι σημερα θα κανουμε εγγραφη και θελω να ξερω τι θα τους πω
Εμένα πριν βγουν αποτελέσματα μου είχαν ζητήσει και εγγραφή, τώρα το ξέχασε αυτό, ζήτησε μόνο έξτρα 150 για γραφ.ύλη και κάνα 25αρι για στολή παρέλασης... Ήμαρτον πια
γεια σας!

πηγαμε κι εμεις σημερα και καναμε την εγγραφη στον δημοτικο παιδικο για δευτερη χρονια.εμας δεν εχει αλλαξει τιποτα προς το παρον.υπεγραψα την εντολη τοποθετησης,κι αυριο ξεκινανε κανονικα,ενω τα παιδακια που πανε για πρωτη φορα ξεκινανε στις 13.για τις μαμαδες που ρωτανε,εμας δεν μας ζητησαν κατι,ουτε χαρτια,ουτε λεφτα,ευτυχως.

την γραφικη υλη μας ειχαν δωσει μια λιστα περσι και πηραμε εμεις τα υλικα.κι ειχαμε δωσει κι 60ε για τον συλλογο για να φτιαξουν την πισω αυλη.

ο καθε παιδικος ζηταει οτι θελει μου φαινεται,κανονικα μονο την γραφικη υλη θα επρεπε να ζητανε...

Πόσο είχε πάει πια αυτή η γραφική ύλη (στο περίπου); Γιατί ο δικός μας λέει τους κοστίζει 250 ανά παιδί (100 από εεταα και τα υπόλοιπα εμείς) και παρότι της έδωσα το κείμενο που αναφέρει για το ανώτατο ποσό των 100 ευρώ που χρηματοδοτούνται, αυτή μου λέει πως ο σύλλογος τους είπε πως μπορούν να ζητήσουν επιπλέον.... Μου έδωσε μάλιστα και φωτοτυπία, θα σας την ανεβάσω να δείτε.
αυτο δεν ισχυει .

απ την περσινη προσκληση στις δομες

Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες ( όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής).

Ο Ανάδοχος έχει το δικαίωμα να δίνει στις ωφελούμενες μητέρες τη λίστα με τα υλικά (όπως βιβλία, χαρτικά και όλη την απαιτούμενη γραφική ύλη) και οι γονείς να τα αγοράζουν από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν.

κοινως επετρεπαν μονο λιστα για γραφικη υλη, κ οχι λεφτα, οπως ζητησε η πλειοψηφια των παιδικων περυσι, εξ ου κ η φετινη ανακοινωση οτι

''Στα ανωτέρω ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης σε Ευρώ (?) περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για γραφική ύλη αξίας 100?.''

Ο,τι μαζεψαν περυσι, κ ο,τι προσπαθουν φετος να μαζεψουν ειναι εκ του περισσου....χρηματα ειναι μονο για τις εξτρα δραστηριοτητες, τυπου κολυμβηση κλπ, κ οι οποιες ειναι προαιρετικες, κ μετακινηση/σιτιση, μονο αν αυτο οριζεται με επιμερους αναφορα σε καθε δομη.

Αναφέρει στο μεταξύ και ότι δεν επιτρέπεται να ζητήσουν δαπάνες για θρησκευτικές ή εθνικές εορτές...

Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να της πω δεν έχω λεφτά και τέλος; Να κάνω καταγγελία; Να την πέσω στο σύλλογο που τους συμβουλεύει μπαρούφες; Δεν θέλω να κάνω κάτι που να έχει επίπτωση στη συμπεριφορά τους απέναντι στο παιδί..

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πριν βγουν αποτελέσματα μου είχαν ζητήσει και εγγραφή, τώρα το ξέχασε αυτό, ζήτησε μόνο έξτρα 150 για γραφ.ύλη και κάνα 25αρι για στολή παρέλασης... Ήμαρτον πια

Πόσο είχε πάει πια αυτή η γραφική ύλη (στο περίπου); Γιατί ο δικός μας λέει τους κοστίζει 250 ανά παιδί (100 από εεταα και τα υπόλοιπα εμείς) και παρότι της έδωσα το κείμενο που αναφέρει για το ανώτατο ποσό των 100 ευρώ που χρηματοδοτούνται, αυτή μου λέει πως ο σύλλογος τους είπε πως μπορούν να ζητήσουν επιπλέον.... Μου έδωσε μάλιστα και φωτοτυπία, θα σας την ανεβάσω να δείτε.

Αναφέρει στο μεταξύ και ότι δεν επιτρέπεται να ζητήσουν δαπάνες για θρησκευτικές ή εθνικές εορτές...

Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να της πω δεν έχω λεφτά και τέλος; Να κάνω καταγγελία; Να την πέσω στο σύλλογο που τους συμβουλεύει μπαρούφες; Δεν θέλω να κάνω κάτι που να έχει επίπτωση στη συμπεριφορά τους απέναντι στο παιδί..

καλημερα!αντε να κανανε 60ε τα υλικα,απο το γνωστο πολυκαταστημα.κι 60ε για τον συλλογο γονεων.ειναι αναλογως και τον συλλογο μαλλον.

δηλαδη εσας σας ζητανε λεφτα για γραφικη υλη?κι εγω δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου.αν ζητουσαν ολοι οι δημοτικοι σταθμοι τα ιδια,οκ.αλλα οταν αλλα λεει ο ενας κι αλλα ο αλλος,νομιζω οτι θελουν να εκμεταλλευτουν καταστασεις και δεν ειναι σωστο.παντως σιγουρα θα της ελεγα να μου δωσει λιστα για την γραφικη υλη να παω να τα παρω εγω.ειναι πολλα γραφικη υλη 250ε για καθε παιδακι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

παντως σιγουρα θα της ελεγα να μου δωσει λιστα για την γραφικη υλη να παω να τα παρω εγω.ειναι πολλα γραφικη υλη 250ε για καθε παιδακι.

καλε τι 250? εγω με 30 ευρω περσι πηρα ενα σωρο πραγματα!!!!και οχι απο τζαμπο απο βιβλιοπωλειο!!!! ειναι φανερο πως θελουν να εκμεταλλευτουν οποιους για τους δικους τους λογους δεν μπορουν να αντισταθουν....ειναι ολοφανερη κοροιδια!

καλημερα!αντε να κανανε 60ε τα υλικα,απο το γνωστο πολυκαταστημα.κι 60ε για τον συλλογο γονεων.ειναι αναλογως και τον συλλογο μαλλον.

δηλαδη εσας σας ζητανε λεφτα για γραφικη υλη?κι εγω δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου.αν ζητουσαν ολοι οι δημοτικοι σταθμοι τα ιδια,οκ.αλλα οταν αλλα λεει ο ενας κι αλλα ο αλλος,νομιζω οτι θελουν να εκμεταλλευτουν καταστασεις και δεν ειναι σωστο.παντως σιγουρα θα της ελεγα να μου δωσει λιστα για την γραφικη υλη να παω να τα παρω εγω.ειναι πολλα γραφικη υλη 250ε για καθε παιδακι.

Ιδιωτικός είναι, αυτό μάλλον τα λέει όλα... ευτυχώς που δεν δήλωσα έναν άλλο ιδιωτικό, που μου έβγαζε και "υποχρεωτικά" τα προαιρετικά, με τι λογική ότι το παιδί θα μένει εκτός δραστηριοτήτων. Εκείνη ήθελε 200 τον μήνα επιπλέον του εσπα (γελάσαμε και σήμερα)
καλε τι 250? εγω με 30 ευρω περσι πηρα ενα σωρο πραγματα!!!!και οχι απο τζαμπο απο βιβλιοπωλειο!!!! ειναι φανερο πως θελουν να εκμεταλλευτουν οποιους για τους δικους τους λογους δεν μπορουν να αντισταθουν....ειναι ολοφανερη κοροιδια!
Και δεν ντρέπεται να τα ζητάει κι από μένα, που πήγα και πριν τα αποτελέσματα, να δω τον σταθμό, και της έδειξα από τότε ότι έχω διαβάσει την προκήρυξη και δεν πάω στα τυφλά, ότι μου ζητάνε να λέω yes ma'am... Και της έτριψα και την προκήρυξη στη μούρη και συνέχισε να λέει ότι ο σύλλογός τους τους επιτρέπει να ζητήσουν. Ε ας τους χρηματοδοτούσε τότε ο σύλλογος κι όχι η εεταα!

Ακόμα πάντως δεν ξέρω τι να κάνω...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Απ'οτι βλέπω θα απαντήσουν για τις τέσσερις περιφέρειες οι δομές αν και εφόσον έχουν τις προσφερόμενες θέσεις προς κάλυψη μέσω του προγράμματος μέχρι και την 7/9 και ώρα 10 ώστε να τρέξουν οι συμπληρωματικοί πίνακες...θα πάρουν χοντρικά 3.000 άτομα για Κεντρική Μακεδονία ,12000 για Αθήνα αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος.

Αρχίσατε σχολείο? Αν ναι, μίλα και με άλλους γονείς... Δες πώς κι εκείνοι θα χειριστούν το θέμα και αποφάσισε. Όχι μόνο με γονείς που τα παιδιά τους πέρασαν μέσω έσπα, μάθε γενικότερα την πολιτική του σταθμού ως προς την γραφική ύλη (δε νομίζω να ζητούν από τους γονείς εκτός εσπα 250 ευρώ για γραφική ύλη, έλεος δλδ!!!).

Πέρυσι, με όλα αυτά που άκουγα ήμουν προετοιμασμένη να ακούσω για γραφική ύλη κτλ στον ιδιωτικό π. σταθμό που πέρασε ο μικρός. Τελικά δεν ζήτησαν τίποτα, μόνο διάφορα αναλώσιμα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι (μακαρόνια, φακές, ρολό από χαρτί κουζίνας και τουαλέτας, βότσαλα κτλ) και μάλιστα επέμεναν στο να μην αγοράσουμε τίποτα, μόνο ό,τι υπάρχει στο σπίτι... Αν όμως μου ζητούσαν μέχρι 150 ευρώ είχα αποφασίσει ότι θα τα έδινα, όχι φυσικά με ευχαρίστηση αλλά δεν ήθελα με τίποτα να ρισκάρω το να στοχοποιηθεί το παιδί μου. Κι εννοείται ότι θα χαλιόμουν απίστευτα με τέτοιους ψιλικατζίδες παιδαγωγούς!

Όσον αφορά την "στολή παρέλασης" μήπως είναι η επίσημη ενδυμασία του σχολείου? Μας είχαν αναγκάσει πέρυσι να αγοράσουμε μία (20 ευρώ) μιας και ήταν υποχρεωτικό να την φοράει το παιδί στις εκδρομές. Ήταν φόρμες καλής ποιότητας, με το λογότυπο του σχολείο σε τσεπούλα μπροστά (ξυλώνεται μια χαρά για φέτος, αγόρασα τέσσερις κι έλυσα το πρόβλημα τί να φορέσει κάθε μέρα στο σχολείο) και το βρήκα όμορφο και πρακτικό μιας και σε διάφορες εκδρομές (ειδικά αυτές που πήγαν μόνο τα παιδιά), εκτός της ομοιομορφίας δεν ήταν εύκολο να απομακρυνθεί παιδί από τις δασκάλες... Ρώτησέ το, αν πρόκειται για κάτι τέτοιο μια χαρά είναι η τιμή...

Φέτος πάντως είναι πολύ περίεργη χρονιά έτσι όπως κατάντησε ΚΑΙ στο θέμα των παιδικών σταθμών. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η νέα λίστα θα συνοδεύεται και από νέους όρους και υποχρεώσεις των γονιών...

Εγώ φυσικά δεν μπορούσα να περιμένω, πότε θα αποφασίσουν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα και πότε θα πάρουν τελικά τα νέα παιδιά στον παιδικό σταθμό... και φτιάξαμε ξανά την ζωή μας εκτός έσπα...

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια χωρίς ιώσεις!

σορρυ κοριτσια δε προλαβαινω να σας διαβασω,,,,παρακαλω νεα νακοινωση της εεταα για τις μειωσεις και αυτα,,,περιμενετε οσες εχετε θεματα με τους παιδικους ακομη δε ξερουμε τι αλλο θα κοψουν και ποσοι θα δωσουν θεσεις ,,,,,

κοιταξτε στην εεταα και τις δυο ανακοινωσεις

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/index.html

Διαφημίσεις

και ευχομαι μέχρι την Παρασκεύη να λύθουν τα πρόβληματα όλων μας αν και λίγο δύσκολο αλλά είπα εύχομαι.Ϊσως δηλ.μέχρι την Δευτέρα να μάθουμε αν τελικά θα μπούμε κάπου.:(

Αρχίσατε σχολείο? Αν ναι, μίλα και με άλλους γονείς... Δες πώς κι εκείνοι θα χειριστούν το θέμα και αποφάσισε. Όχι μόνο με γονείς που τα παιδιά τους πέρασαν μέσω έσπα, μάθε γενικότερα την πολιτική του σταθμού ως προς την γραφική ύλη (δε νομίζω να ζητούν από τους γονείς εκτός εσπα 250 ευρώ για γραφική ύλη, έλεος δλδ!!!).

Πέρυσι, με όλα αυτά που άκουγα ήμουν προετοιμασμένη να ακούσω για γραφική ύλη κτλ στον ιδιωτικό π. σταθμό που πέρασε ο μικρός. Τελικά δεν ζήτησαν τίποτα, μόνο διάφορα αναλώσιμα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι (μακαρόνια, φακές, ρολό από χαρτί κουζίνας και τουαλέτας, βότσαλα κτλ) και μάλιστα επέμεναν στο να μην αγοράσουμε τίποτα, μόνο ό,τι υπάρχει στο σπίτι... Αν όμως μου ζητούσαν μέχρι 150 ευρώ είχα αποφασίσει ότι θα τα έδινα, όχι φυσικά με ευχαρίστηση αλλά δεν ήθελα με τίποτα να ρισκάρω το να στοχοποιηθεί το παιδί μου. Κι εννοείται ότι θα χαλιόμουν απίστευτα με τέτοιους ψιλικατζίδες παιδαγωγούς!

Όσον αφορά την "στολή παρέλασης" μήπως είναι η επίσημη ενδυμασία του σχολείου? Μας είχαν αναγκάσει πέρυσι να αγοράσουμε μία (20 ευρώ) μιας και ήταν υποχρεωτικό να την φοράει το παιδί στις εκδρομές. Ήταν φόρμες καλής ποιότητας, με το λογότυπο του σχολείο σε τσεπούλα μπροστά (ξυλώνεται μια χαρά για φέτος, αγόρασα τέσσερις κι έλυσα το πρόβλημα τί να φορέσει κάθε μέρα στο σχολείο) και το βρήκα όμορφο και πρακτικό μιας και σε διάφορες εκδρομές (ειδικά αυτές που πήγαν μόνο τα παιδιά), εκτός της ομοιομορφίας δεν ήταν εύκολο να απομακρυνθεί παιδί από τις δασκάλες... Ρώτησέ το, αν πρόκειται για κάτι τέτοιο μια χαρά είναι η τιμή...

Φέτος πάντως είναι πολύ περίεργη χρονιά έτσι όπως κατάντησε ΚΑΙ στο θέμα των παιδικών σταθμών. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η νέα λίστα θα συνοδεύεται και από νέους όρους και υποχρεώσεις των γονιών...

Εγώ φυσικά δεν μπορούσα να περιμένω, πότε θα αποφασίσουν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα και πότε θα πάρουν τελικά τα νέα παιδιά στον παιδικό σταθμό... και φτιάξαμε ξανά την ζωή μας εκτός έσπα...

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια χωρίς ιώσεις!

Ελεν αρχίσαμε σχολείο ναι. Ακόμα δεν γνώρισα κανένα γονιό. Τέλος του μήνα θα μας μαζέψει η ιδιοκτήτρια, οπότε ίσως μου δοθεί εκεί η ευκαιρία να μιλήσω και με άλλους (μα 250; χαχαχα με κοροϊδεύει στα μούτρα και δεν ντρέπεται κι όλας). Οσο για τη στολή, δε νομίζω να παρελάσουν με φόρμα, μάλλον παντελόνι πουκάμισο και θα βάλουν και το σήμα του σχολείου. Τέλος πάντων, αυτό είναι το λιγότερο, δεν πειράζει τόσο. Σκέφτομαι να της πω να μου πει τι θέλει και να της τα πηγαίνω εγώ, για να μπορώ να τα δικαιολογώ και ως έξοδα εταιρίας. Ε τι να πει σ' αυτό πια;

WN6Op3.png

Σκέφτομαι να της πω να μου πει τι θέλει και να της τα πηγαίνω εγώ, για να μπορώ να τα δικαιολογώ και ως έξοδα εταιρίας. Ε τι να πει σ' αυτό πια;

καλά, φοβερή ιδέα!!! Μόλις το ξεστομισεις, τράβα κ μια φωτογραφία, θέλω να δω την φάτσα της οπωσδήποτε!!! Μια χαρά, να δούμε πως θα αντιδράσει η κυρία!

Αν η "στολή" είναι παντελόνι-πουκάμισο τότε είναι πραγματικά κοροϊδία!!! Δλδ δεν έχει το παιδί ένα λευκό πουκάμισο κ ένα μπλε παντελόνι να φορέσει? Κριστιν, δεν μου αρέσει αυτή η τύπισσα, καθόλου όμως... Μακάρι να είναι τσιπισα μόνο στα λεφτά...

γεια σας!

αποφασισα και εγω να φυγω απο τον παιδικο που περασαμε με 97 μορια επειδη η γυναικα νομιζε οτι μπορει να κανει οτι θελει.μου ζητησε 120 ευρω για σιτιση καθε μηνα ενω εγραφε σιτιση οταν ειχαν αναρτηθει τα στοιχεια τις δομης.μας ζητησε 200 ευρω για γραφικη υλη και εγγραφη και τελος δεν τηρει το ωραριο που αναφερει.επελεξα τον σταθμο με πρωτο κριτηριο το ωραριο που ηταν μεχρι τις 17 και μου ειπε οτι το μικρο θα μου το φερνει στις 15.

πηγα στην υπευθυνη για το προγραμμα στα εεταα που ηταν αψογη και συνεργασιμη μεχρι αηδιας.και μας ειπε οτι δεν εχει δικαιομα να μην τηρει αυτα που γραφει και αφου τελικα ο σταθμος δεν αλλαζει σταση εμεις ακυρωσαμε την συνεργασια.

επιπλεον αλλα ποσα ζηταει για γραφικη υλη απο τους γονεις που εχουν παει εκτος εσπα.

4ywWp2.png

Καλά, έχουν ξεφύγει εντελώς!

Erianton, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα μείνεις εκτός με τόσα μόρια; Το μειωμένο ωράριο ίσχυε μόνο για τα παιδιά του ΕΣΠΑ; Δεν είναι αυτός διαχωρισμός; Τι κυρώσεις θα έχει ο σταθμός από την ΕΣΠΑ; Μήπως πρέπει να γίνει καταγγελία κ στον σύλλογο τους; Ξέρεις, σε αυτόν που τους υποδεικνύει να χρεώνουν και τον αέρα που αναπνέουν τα εσπακια... Αν είναι δυνατόν!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...