Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευτερη θα σε μαλωσω. δεν ειχαν πει απο την αρχη ποιοι σταθμοι προσφερουν σιτιση για αυτο και εγινε ορθη επαναληψη. και εγω το ειδα τυχαια στο σαιτ της εεταα και απο τοτε κοιταγα καθε μερα να δω μηπως βγαλουν καμια αλλη αλλαγη. πραγμα που εγινε (εκκ 2012)

Σωστά έχεις δίκιο , μου διέφυγε αυτό . Αλλά είδα τον φάκελο στον υπολογιστή που έχω κρατημένα όλα αυτά τα αρχεία , και όντως στου πίνακες των παιδικών που βγήκαν στις 12-07 δεν έγραφε για σίτηση ή όχι . Στις 17-07 ήταν που βγήκε η ορθή επανάληξη ( τουλάχιστον αυτή την ημερομηνία είχε μέσα το pdf ) έγραφε για σίτηση .

Θυμάμαι όμως ότι το είχαμε συζητήσει αυτό το θέμα με την μη σίτηση στους παιδικούς , κυρίως της Θεσσαλονίκης . :) Και μάλιστα θυμάμαι , επειδή είχα ψάξει τους πίνακες για το Ηράκλειο , ότι μόνο ΕΝΑΣ δεν προσέφερε σίτηση των παιδιών .

Δε νομιζω πως ειναι... Εγω αν ημουν αθηνα θα πηγαινα αλλα ολοι τετοιες μερες παραμονες δεκαπενταυγουστου ειναι αλλου κι αν δεν εχουν λεφτα για διακοπες μαλλον θα δουλευουν ... Για τους ανεργους θα το δικαιολογουσα πολυ λιγοτερο...

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά όταν διαβάζω για τον αριθμό των ατόμων που παρεβρέθηκαν , με βάζει σε σκέψεις .

περιμενουν απο αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχουν γονεις που δεν ζοριζονται αν εμειναν εκτος τα παιδια τους. σιγουρα υπαρχουν κι αυτοι που θα πουν θα πληρωσω και θα το στειλω αλλα οι περισσοτεροι δεν βγαινουν οικονομικα.

αλλα απογοητευτικο το σκηνικο. τι περιμενουν, να παει να διαδηλωσει αυτος που καταλαβαινει οτι εγινε αδικια αλλα περασε το παιδι του??? και ηδη εχω ακουσει πολλες δικαιολογιες γιατι δεν πηγανε καποιοι...... κριμα παντως

παιδια μην βιαζεστε να κατηγορησετε....τετοιες μερες πολλοι λειπουν και αν δεν λειπουν και εργαζονται τι επρεπε να κανουν?

ειναι δυσκολα στις μερες μας να αφησεις την δουλεια στον ιδιωτικο τομεα και να φυγεις....

πχ. κι εμενα δεν πηραν τον γιο μου κι ας ειχα μορια:evil:...ηθελα να ερθω αλλα

εργαζομαι μονο εγω , ο συζυγος ανεργος και εκεινη την μερα ειχε συνεντευξη..:oops:

τι επρεπε να γινει....σιγουρα μερικοι, αν οχι ολοι θα ειχαν σοβαρους λογους..

μην κατηγορειτε αδικα χωρις να ξερετε....

φιλικα thomai

Σχετικά με την ερώτηση του φίλου για το φαγητό, τα ταπεράκια κλπ. Η άποψη μου είναι ότι το φαγητό από το σπίτι είναι καλή λύση ανάγκης και μόνο. Είμαι πολύ επιφυλακτική σε ότι αφορά κανονισμούς υγειινής, φύλαξης και συντήρησης τροφίμων διότι πολλοί δεν έχουν τις γνώσεις, την υποδομή, το χρόνο και την σχολαστικότητα που απαιτούνται για την σωστη διαχείρησή τους. Ιδιαίτερα όταν το φαγητό έρχεται απ΄έξω δηλαδή από το σπίτι. Άσε που δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να δέχονται φαγητό απ΄έξω. Φανταστείτε τι θα γίνει αν παρουσιαστούν τροφικές δηλητηριασεις. Τα παιδάκια είναι η πλέον ευαίσθητη ομάδα σε αυτές. Θα ισχυρίζονται οι γονείς ότι ευθύνεται ο σταθμός και ο σταθμός με τη σειρά του το αντίθετο...

Πώς γίνεται όμως ο σταθμός για τα παιδια εκτός ΕΕΤΑΑ να επιτρέπει ταπεράκι και μάλιστα να τους ζητάει 15? μηνιαίως για ζέσταμα και στα παιδια των ΕΕΤΑΑ να μην επιτρέπει αλλά να πρέπει να πληρώνεις 80? σώνει και καλά για φαγητό ;

Επίσης ζητάει 25? για μια ποδιά και 100? για γραφική ύλη !

Καλό ε;

Ποσο ευκολο μας ειναι τελικα να ξεστομιζουμε κατηγοριες και ειρωνιες στο ονομα της ειλικρινειας. Πεταμε τα σκουπιδια μας και το ονομαζουμε ειλικρινεια. Αυτο που εχει συμβει με τους παιδικους σταθμους εχει αποσυντονισει τισ οικογενειες. Και δυστυχως οι γονεις μεταξυ μας πεταμε λασπηο ενας στοναλλο. Θυμωνω για τη λεκτικη εκφραση λυπαμαι ομωςγια το ψευτικο και το υποκριτικο.

Διαφημίσεις

Πώς γίνεται όμως ο σταθμός για τα παιδια εκτός ΕΕΤΑΑ να επιτρέπει ταπεράκι και μάλιστα να τους ζητάει 15? μηνιαίως για ζέσταμα και στα παιδια των ΕΕΤΑΑ να μην επιτρέπει αλλά να πρέπει να πληρώνεις 80? σώνει και καλά για φαγητό ;

Επίσης ζητάει 25? για μια ποδιά και 100? για γραφική ύλη !

Καλό ε;

Συγνώμη αλλά δεν μου ακούγεται και για πολύ σοβαρός παιδικός σταθμός . Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα γίνουν οι εγγραφές και θα πάνε και τα χαρτιά από την ΕΕΤΑΑ στον παιδικό και θα πρέπει να πάς να γραφτείς . Αν συνεχίσουν το ίδιο παραμύθι , δώσε τους να ξαναδούν την προκύρυξη , που απαγορεύει στους παιδικούς σταθμούς να ζητάνε λεφτά για γραφική ύλη . Και καλού κακού έχε ένα e-mail έτοιμο για να το στείλεις στην ΕΕΤΑΑ , εξηγώντας πως είναι η κατάσταση και τι ακριβώς ζητάει ο παιδικός . Θέλω να πιστεύω ότι λίγο χέρι θα τους βάλουν στον παιδικό .

Όσο για το θέμα σχετικά με την διαμαρτυρία στην ΕΕΤΑΑ . Ειλικρινά δεν κατάλαβα το post σου paxe . Με συγχωρείς , αλλά όταν βλέπεις στο facebook , να έχουν υπογράψει την επιστολή και να διαμαρτυρονται σχεδόν 1500 άτομα , αλλά τελικά από αυτά τα άτομα να πηγαίνουν 20 στην Αθήνα και άλλα 20 στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ , εσύ τι καταλαβαίνεις ;;;; Ότι έτυχε και οι υπόλοιποι 1460 να είχαν κάτι να κάνουν που δεν μπορούσαν να το αναβάλλουν ; Δεν είναι κομματάκι πολλοί ;;;; Εγώ τουλάχιστον αυτό έθιξα .

Nomizo oti den perimene kanenas na pane osoi ipegrapsan. Εμενα με ενοχλει οτι παντα υπαρχει κατι που σχολιαζεις καυστικα.

Πάντα ;;; Καλά .

Σχολιάζω αυτά που θεωρώ ότι χρίζουν σχολιασμό σύμφωνα με την άποψή μου . Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να αρέσουν σε όσους τα διαβάζουν . Δεν ''ξεστόμισα καμία κατηγορία και ειρωνία'' ( όπως είπες εσύ ) σε κανένα προσωπικά . Δεν έπιασα να δώ τα ονόματα αυτών που δεν πήγαν στην διαμαρτυρία , και να τους ξεφωνίσω ένα ένα προσωπικά . Δεν ζήτησα να μου αναλύσουν γιατί δεν πήγαν .

Εξέφρασα την έκπληξή μου , σε αυτά που βλέπω . Και δυστηχώς οι αριθμοί λένε ΜΙΑ αλήθεια . Οτί ενώ 1500 ονόματα υπογράφουν μια επιστολή , δεν βρέθηκαν ούτε καν 50 να πάνε σε κάτι που προτάθηκε να γίνει . Αυτό τι σου δείχνει εσένα ;;;; Δεν σου προκαλεί έκπληξη ; Δεν σε βάζει σε σκέψεις ; Απλώς το προσπερνας έτσι άνετα ;

Συμφωνώ με την xrimaria , σχετικά με το φίδι και την τρύπα .

Και εμενα μου προκαλει πολυ μεγαλη εκπληξη..θεωρω απαραδεκτο να μη μαζευτουν τουλαχιστον οι μισοι απο ολους αυτους που υπεγραψαν... τι να πω???? Τελος παντων αλλαζω θεμα

Εμας τελικα μας πηραν στη πρωτη μας επιλογη, αλλα αυτο που με εχει κανει να εκπλαγω ειναι οτι ενω αρχικα με το ψαχτηρι και κοιταζοντας μια μια τις ωφελουμενες και τις απορριπτεες (πριν βγουν τα τελικα αποτελεσματα) εβγαινα πεμπτη στη σειρα βαση μοριων τελικα με τα οριστικα αποτελεσματα βγαινω στη τελευταια θεση με τα λιγοτερα μορια απο ολες , παραλιγο δηλαδη να μη μας παρουν στη πρωτη επιλογη μας.. και αναρωτιεμαι που βρεθηκαν ολες αυτες παραπανω?? Σιγουρα πολλες κανανε ενστασεις και μπηκαν , αλλα ειχα κοιταξει και αυτη την εκδοχη δηλαδη αυτες τουλαχιστον που μπορουσαν να κανουν ενσταση και ειχα αφησει εκτος αυτες με πανω απο το οριο εισοδηματος, τις ανυπογραφες αιτησεις και τις λαθος δομες... δε μπορω να καταλαβω... τελος παντων σημασια εχει οτι μας πηραν και αυτη ειναι η ουσια αλλα σε μια σκεψη μπαινω.... Επισης μενω εκπληχτη βλεπωντας να μενουν εξω παιδια με 80 και με 90 μορια κριμα.....

Τελικα φετος οντως ο πυχης ανεβηκε παρα πολυ σε σχεση με περσυ που ειχαν μπει και με 17 μορια.. Φετος τουλαχιστον στο Ηρακλειο κατω απο 40 μορια που και αυτοι ειναι πολυ λιγοι που μπηκαν δεν εχουν μπει ουτε ενας με λιγοτερα..

Και να σας πω και ενα κουφο που μου ειπε η διευθυντρια του σταθμου που θα παμε και με εβγαλε απο τα ρουχα μου.. Ζητανε 150 ευρω για γραφικη υλη και οτι λεει το αποφασισανε ολοι οι ιδιωτικοι σταθμοι του Ηρακλειου αυτο γιατι αν τα παρουμε λεει εμεις παιρνουμε μονο αχρηστα υλικα του Τζ....υ που δεν μπορουν μετα να χρησιμοποιησουν καθολου μετα...

Πηγα να της πω τι λες ΚΥΡΑ ΜΟΥ που θα σκασω 150 ευρω ποιον κοροιδευεις , αλλα λεω ασε να ερθει ο Σεπτεμβρης να παμε με το καλο και τοτε τα κουβεντιαζουμε...εννοειτε οτι θα εχω εκτυπωση και τη προκυρηξη και αν χρειαστει θα της τη τριψω στα μουτρα...σαν πολυ εκμεταλευση μου φαινεται οτι θα πεσει φετος και θα εχουμε πολλα παρατραγουδα

Και να σας πω και ενα κουφο που μου ειπε η διευθυντρια του σταθμου που θα παμε και με εβγαλε απο τα ρουχα μου.. Ζητανε 150 ευρω για γραφικη υλη και οτι λεει το αποφασισανε ολοι οι ιδιωτικοι σταθμοι του Ηρακλειου αυτο γιατι αν τα παρουμε λεει εμεις παιρνουμε μονο αχρηστα υλικα του Τζ....υ που δεν μπορουν μετα να χρησιμοποιησουν καθολου μετα...

Πηγα να της πω τι λες ΚΥΡΑ ΜΟΥ που θα σκασω 150 ευρω ποιον κοροιδευεις , αλλα λεω ασε να ερθει ο Σεπτεμβρης να παμε με το καλο και τοτε τα κουβεντιαζουμε...εννοειτε οτι θα εχω εκτυπωση και τη προκυρηξη και αν χρειαστει θα της τη τριψω στα μουτρα...σαν πολυ εκμεταλευση μου φαινεται οτι θα πεσει φετος και θα εχουμε πολλα παρατραγουδα

Καλά αυτό με την γραφική ύλη , καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν από τώρα , γιατί όταν θα έρθει ο Σεπτέμβρης τους βλέπω να τρέχουν να παρακαλάνε από την ΕΕΤΑΑ να μην τους πετάξει έξω από το πρόγραμμα . Ας κάτσουν να διαβάσουν λίγο τι υπέγραψαν όταν αποδέχονταν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα , γιατί μου φαίνεται ότι οι καταγγελίες θα πέφτουν σύννεφο από τους γονείς . Δεν χρειάζεται να της δώσεις την προκύρυξη στα μουτρά , μια αφισσοκόληση έξω από τον σταθμό για να μάθουν και οι άλλοι οι γονείς χρειάζεται .

Όσο για αυτές που λες ότι σε πέρασαν , αυτές που είχαν δηλώσει λάθος δομές και είχαν ανυπόγραφες αιτήσεις , θα μπορούσαν με ένσταση να τα διορθώσουν . Οπότε μάλλον θα πρέπει να τις βάλεις και αυτές μέσα στις ωφελούμενες τελικά .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...