Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μας επιτρεπεις να το κοινοποιήσουμε?

Ευχαρίστως,

απλά διευκρινίζω πως για μένα το βασικό πρόβλημα είναι όχι το τί έκανε ή δεν έκανε η εεταα, αλλά το να βρεθεί ένας τρόπος να δοδούν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς ανεξάρτητα από το εσπα.

Για αυτό και το κείμενο :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως κοριτσια οτι ειναι να γινει ας γινει.

πρεπει να το παλεψουμε....στο παρεντς σε παρομοια ενοτητα μας κατακρινουν για την επιστολη!!!!!διαβαστε το θεμα σας παρακαλω....

να βρεθεί ένας τρόπος να δοδούν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς ανεξάρτητα από το εσπα.

αυτολογοκρισία- τώρα που το ξαναδιάβασα έφριξα

Εννοώ "να βρεθούν θέσεις για τα παιδιά, είτε από το έσπα είτε από τους δήμους".

Ουφ :)

αβαστε το θεμα σας παρακαλω....

ποιό θέμα; πού είναι;

Και γιατί πειράζει να διαφωνεί κανείς δηλαδή;

(Προσωπικά κι εγώ δε συμφωνώ με κάποια από τα σημεία της επιστολής όπως διατυπώνονται)

Διαφημίσεις

dike- τοκανα , αν και δεν κάνω τίποτα κακό, οπότε δεν έχω και κάτι να κρύψω :oops:

εννοείται αυτό αλλά τα μάτια είναι πολλά και τα στόματα περισσότερα;)

ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει

fxwxp2.png

EKLUp2.png

ποιό θέμα; πού είναι;

(Προσωπικά κι εγώ δε συμφωνώ με κάποια από τα σημεία της επιστολής όπως διατυπώνονται)

για πες μου βρε κουκλα που διαφωνεις....ετσι γιατι θελω λιγο να ξεφυγω απο διαφορα,,,,,

Διαφημίσεις

ποιό θέμα; πού είναι;

στο αλλο παρεντς....δεν εννοω με την επιστολη καλε, αλλα υποστηριζουν την εεταα και την λογικη τους για τις θεσεις και την επιλογη...

Αυτο που σου εξηγω ειναι το οτι ναι μεν, αρχικα εγκρινουν 74 θεσεις σε ενα σταθμο αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πληρωθουν ολες οι θεσεις. Απλα τοσες ειναι διαθεσιμες -εν δυναμει. Γινεται η μοριοδοτηση, σε ολη την περιφερεια πχ Αττικης, και μετα αναλογα με το ποσα χρηματα εχουν για την περιφερεια περνανε οι πρωτες σε μοριοδοτηση μεχρι και την τελευταια που θα εξαντλησει το ποσο της περιφερειας-μετα, τις αντιστοιχουν σε παιδικους βασει των επιλογων που εχουν κανει οι ιδιες αυτες οι μητερες. Μολις συμπληρωθει το ποσο, ολες οι απο κατω απορριπτονται. Μπορει αυτες που περασαν να μην εχουν δηλωσει και καμμια τους τον σταθμο που λες με τις 74 θεσεις και να παρει 0 θεσεις. Οι μητερες με τα υψηλοτερα μορια, καθοριζουν ποιοι σταθμοι τελικα θα παρουν μερος στο προγραμμα και σε ποιες θεσεις.

Με λιγα λογια το ποσο ανα μητερα που βρισκεται διαθεσιμο, καθοριζει το ποσες θεσεις θα εχει το προγραμμα, κι οχι το αντιστροφο.

Η μειωση που αναφερουν συνεπως, μειωσε τις μητερες αρα θα πληρωθουν λιγοτερες θεσεις.

ΑΝ θελεις, σου δινω κι αλλες πληροφοριες. 15 χρονια υλοποιω τετοια προγραμματα (οχι το συγκεκριμενο, αυτο απλα το ξερω γιατι εχω παλιο συναδελφο εκει).

Η ΕΕΤΑΑ οφειλει να σας τα εξηγησει αυτα, γιατι βλεπω οτι σας αφησε εντελως ανενημερωτους και με το δικιο σας τωρα τα βλεπετε ετσι τα πραγματα. Αυτοι δεν δινουν εγκριση για καθε σταθμο ξεχωριστα, οι μητερες που περνανε με μορια το καθοριζουν! Περνανε ολοι οι σταθμοι, υπαρχουν υπεραριθμες θεσεις και γινεται παντρεμα μαμας-θεσης. ΟΙ υπολοιπες μενουν κενες,οσες να ειναι και σε οποιον σταθμο και να ειναι....

είναι από το άλλο τόπικ!

εσείς που διαβάσατε ενδελεχώς την προκύρηξη αυτό είχατε καταλάβει???

δηλ. η μοριοδότηση και η σειρά κατάταξης καθορίζει τις θέσεις?

αυτό όμως δεν εξηγεί την αυξομείωση θέσεων ανά περιφέρεια, είναι εσωτερικό ζήτημα, εδώ υπάρχει καλή διοίκηση κι έκανε σωστό καταμερισμό κι αλλού άχρηστη?

Αυτο που σου εξηγω ειναι το οτι ναι μεν, αρχικα εγκρινουν 74 θεσεις σε ενα σταθμο αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πληρωθουν ολες οι θεσεις. Απλα τοσες ειναι διαθεσιμες -εν δυναμει. Γινεται η μοριοδοτηση, σε ολη την περιφερεια πχ Αττικης, και μετα αναλογα με το ποσα χρηματα εχουν για την περιφερεια περνανε οι πρωτες σε μοριοδοτηση μεχρι και την τελευταια που θα εξαντλησει το ποσο της περιφερειας-μετα, τις αντιστοιχουν σε παιδικους βασει των επιλογων που εχουν κανει οι ιδιες αυτες οι μητερες. Μολις συμπληρωθει το ποσο, ολες οι απο κατω απορριπτονται. Μπορει αυτες που περασαν να μην εχουν δηλωσει και καμμια τους τον σταθμο που λες με τις 74 θεσεις και να παρει 0 θεσεις. Οι μητερες με τα υψηλοτερα μορια, καθοριζουν ποιοι σταθμοι τελικα θα παρουν μερος στο προγραμμα και σε ποιες θεσεις.

Με λιγα λογια το ποσο ανα μητερα που βρισκεται διαθεσιμο, καθοριζει το ποσες θεσεις θα εχει το προγραμμα, κι οχι το αντιστροφο.

Η μειωση που αναφερουν συνεπως, μειωσε τις μητερες αρα θα πληρωθουν λιγοτερες θεσεις.

ΑΝ θελεις, σου δινω κι αλλες πληροφοριες. 15 χρονια υλοποιω τετοια προγραμματα (οχι το συγκεκριμενο, αυτο απλα το ξερω γιατι εχω παλιο συναδελφο εκει).

Η ΕΕΤΑΑ οφειλει να σας τα εξηγησει αυτα, γιατι βλεπω οτι σας αφησε εντελως ανενημερωτους και με το δικιο σας τωρα τα βλεπετε ετσι τα πραγματα. Αυτοι δεν δινουν εγκριση για καθε σταθμο ξεχωριστα, οι μητερες που περνανε με μορια το καθοριζουν! Περνανε ολοι οι σταθμοι, υπαρχουν υπεραριθμες θεσεις και γινεται παντρεμα μαμας-θεσης. ΟΙ υπολοιπες μενουν κενες,οσες να ειναι και σε οποιον σταθμο και να ειναι....

είναι από το άλλο τόπικ!

εσείς που διαβάσατε ενδελεχώς την προκύρηξη αυτό είχατε καταλάβει???

δηλ. η μοριοδότηση και η σειρά κατάταξης καθορίζει τις θέσεις?

αυτό όμως δεν εξηγεί την αυξομείωση θέσεων ανά περιφέρεια, είναι εσωτερικό ζήτημα, εδώ υπάρχει καλή διοίκηση κι έκανε σωστό καταμερισμό κι αλλού άχρηστη?

oxi gia afto tis to sinexisa na katalavo ti theli na pi (apo eki imei yasemi)

alla i thomai ennoi afto to topic http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=120866

Με συχωρείτε αλλά τα σχόλεια σ'αυτο το topic γιασεμάκι

με εβγαλαν απ τα ρουχα μου!!!

Δηλαδή ακομα συζητάνε κάποιοι οτι ήταν δύσκολο για την ΕΕΤΑΑ να ορίσει εξ αρχης πόσες θέσεις δύναται να καλύψει σε κάθε νομό. Αμαν πια ας σταματηήσουν αυτές οι γελοίες δικαολογίες και αυτοι που τις δίνουν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...