Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Ειμαι μια μαμά και έκανα τα χαρτιά για την επιδότηση. Στα αποτελέσματα, στον πίνακα, έχουν κάνει λάθος το επιθετό μου. Ξέχασαν ένα σύμφωνο. Τα ονόματα των γιών μου είναι σωστά γραμμένα. Τηλεφωνώ σε έναν αριθμό στην Αθήνα από το πρωί για να ρωτήσω αλλά δεν βγάζω γραμμή. Μηπως ξέρετε τι γίνεται σαυτην την περιπτωση?

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Ειμαι μια μαμά και έκανα τα χαρτιά για την επιδότηση. Στα αποτελέσματα, στον πίνακα, έχουν κάνει λάθος το επιθετό μου. Ξέχασαν ένα σύμφωνο. Τα ονόματα των γιών μου είναι σωστά γραμμένα. Τηλεφωνώ σε έναν αριθμό στην Αθήνα από το πρωί για να ρωτήσω αλλά δεν βγάζω γραμμή. Μηπως ξέρετε τι γίνεται σαυτην την περιπτωση?

Στην ουσία τίποτα δε θα γίνει.

Αν τελικά γίνεις ωφελούμενη,θα σταλεί η εντολή τοποθέτησης με το λάθος όνομα στη δομή που θα σε πάρουν και οι υπεύθυνοι της δομής θα καταλάβουν πως είσαι εσύ και όλα εντάξει.

Αν θες , μπορείς να στείλεις τώρα την ένσταση με την επισήμανση πως έχουν λάθος το όνομά σου και να το διορθώσουν στους τελικούς πίνακες.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ....

Δε μπαινουμε πουθενα μάλλον...,τουλαχιστον 1η+2η επιλογη με τιποτα, για πιο κάτω δε κοιτάω καν.

Υπεροχα!

γιατί τί έχουν οι τριτοτέταρτες θέσεις;

Όση αξία έχει η πρώτη θέση ,έχει και η τέταρτη.

Μπορεί την τέταρτή σου θέση να μη τη δήλωσαν πολλές ή να δηλώθηκε από λιγότερα μόρια.

Εκτός αν βαρέθηκες.Σημαντικότατος λόγος(σοβαρολογώ)

Καλησπέρα κ από μένα,

παρόλο που είμαι καινούργια στο forum,

έχω διαβάσει όλα τα φετινά σας σχόλια κ από το προηγούμενο forum,

οπότε είναι σα να σας ξέρω!!!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες συμβουλές κ απαντήσεις σας!!

Ειδικά αυτό με το ψαχτήρι πολύ χρήσιμο (thanks γατούλα)!!!

Κάναμε κ εμείς αίτηση φέτος για τα 2 απο τα 3 παιδάκια μας κ ελπίζουμε με 80 περίπου μόρια να έχουμε περάσει... υπομονή μέχρι την παρασκευή!!!

όσο για τα λουμπούνια είναι μικρά κίτρινα στρογγυλά σα κουκιά (όσπρια μαλλον) τα οποία είναι νηστίσιμα κ εδώ στην κρήτη εμφανίζοντε στα μανάβικα τη σαρακοστή.

Μια χαρά τα μόριά σας.

Ξέρεις κανένα όσπριο ή φυτικό προϊόν που να είναι αρτύσιμο; :D

Για την ιστορια η κοπελα στο παιδοτοπο εχει αναλαβει το τμημα με την πρωινη απασχοληση παιδιων και το να το εμπιστευτει σε αυτην παρα στις αλλες ελληνιδες συναδελφους με χαροποιει γιατι ο ιδιοκτητης δε κανει διακρισεις. κι ετσι πρεπει να μαθουν κ τα παιδακια μας.

Αρκεί βεβαια να την πληρώνει κανονικά και να μη τη δίνει 3-4 κατοστάρικα και κουτσουρεμένα ένσημα και δώρα-επιδόματα.

γιατί τί έχουν οι τριτοτέταρτες θέσεις;

Όση αξία έχει η πρώτη θέση ,έχει και η τέταρτη.

Μπορεί την τέταρτή σου θέση να μη τη δήλωσαν πολλές ή να δηλώθηκε από λιγότερα μόρια.

Εκτός αν βαρέθηκες.Σημαντικότατος λόγος(σοβαρολογώ)

Δε βαρεθηκα αν και τωρα που τα ξανακοιτάω,ειχα βαλει μεσα και άλλης κατηγορίας αιτησεις,θα τα ξανακάνω το βραδυ με την ησυχία μου!

Οι 2 πρωτοι σταθμοι που εβαλα ειναι στην περιοχή μου, οι 2 τελευταιοι ειναι σε γειτονική περιοχη, οπου εκει δεν εχω καμία ελπιδα.

Δε βαρεθηκα αν και τωρα που τα ξανακοιτάω,ειχα βαλει μεσα και άλλης κατηγορίας αιτησεις,θα τα ξανακάνω το βραδυ με την ησυχία μου!

Οι 2 πρωτοι σταθμοι που εβαλα ειναι στην περιοχή μου, οι 2 τελευταιοι ειναι σε γειτονική περιοχη, οπου εκει δεν εχω καμία ελπιδα.

και τί σημασία έχει που είναι σε γειτονική περιοχή;

Διαφημίσεις

βασικα ενα ανοιξτε τα στραβα σας και περαστε με.ηθελαν να γραψεις!

Σεραφινο...καιρο τωρα θελω να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι και συμπερασαμα δεν εχω βγαλει? εχουμε και καλλιτεχνικη φλεβιτσα?

Συνηθως , όταν με ρωτάνε με τί ασχολούμαι ,αρέσκομαι να λέω ληστής τραπεζών,είναι πιο πισάρικο από κυνηγός επιδοτήσεων :D:D

Η καλλιτεχνία είναι "θηλιά στο λαιμό"(ιταλικά λέγεται αλλιώς αυτό) , μέχρι μπιχλιμπίδια πούλαγα σε Ίο ,Φολέγαννδρο και Κουφονήσια αρχές δεκαετίας '80.

Η πολιτεία νόμιζα θα με σπουδάσει για τα ψηλά φυτά (πρωτοδεσμίτης γαρ), αλλά κατάλαβα πως με σπουδάζει καταπατητή(δεν κάνω πλάκα) έτσι κι εγώ έδωσα το πτυχίο στη μάνα μου που της είχε σπάσει ένα βάζο στο σκρίνιο και έμενε κενό το ράφι και αποφάσισα να ζήσω από τα χαμηλά φυτά.

Αυτά αρκούν. :)

υγ.Αν και θα'θελα η ηλικία μου να'ταν τέτοια ώστε να πάω να συναντήσω τους Κέρουακ,Κόρσο,Μπάροουζ , Γκίνσμπεργκ πάνω σε κανένα τραίνο στο L,A και στο Φρίσκο να σκαρώνουμε χαϊκού και να πίνουμε.

Να προσθεσω και κατι: στον αγαπημενο μας παιδοτοπο που παμε συχνα μια απο τις κοπελες που προσεχει τα παιδακια μας ειναι απο την αλβανια. μαλιστα μου το πε η ιδια πανω σε συζητηση, εχει παει σχολειο εδω κλπ κλπ.

μολις μου το πε ενστικτωδως της απαντησα "Α, ουτε εγω ειμαι απο δω ειμαι απο αθηνα". και μετα ενιωσα περιεργα. γιατι ενιωσα πως ειμαι κι εγω ξενη επειδη δεν ειμαι ντοπια! (μεγαλο θεμα ανοιγω?). ε ναι ειμαι κι εγω ξενη εδω.

Μια φορα πηγα σουπερ μαρκετ και ειδα ενα σακι με κατι σα φασολια μεσα και ρωτησα τι ειναι αυτα και μου πε η υπαλληλος "λουμπούνια". τη ρωτησα δηλαδη τι ειναι και με κοιταγε σα να μαι απο τον Αρη!

"μα δε ξερεις τι ειναι τα λουμπούνια, απο πού εισαι????" με αυτη τη λογικη κι εγω αλλοδαπη ειμαι! Κι ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτα!....

Για την ιστορια η κοπελα στο παιδοτοπο εχει αναλαβει το τμημα με την πρωινη απασχοληση παιδιων και το να το εμπιστευτει σε αυτην παρα στις αλλες ελληνιδες συναδελφους με χαροποιει γιατι ο ιδιοκτητης δε κανει διακρισεις. κι ετσι πρεπει να μαθουν κ τα παιδακια μας.

Ευκαρία να ξαναδιαβάσουμε ολοι΄τον "ξένο" του Καμί.

πωπω ο σεραφινο πηρε φορα!!!!

Αρκεί βεβαια να την πληρώνει κανονικά και να μη τη δίνει 3-4 κατοστάρικα και κουτσουρεμένα ένσημα και δώρα-επιδόματα.

χαχαχ ε δεν μπηκαμε σε πολλες λεπτομερειες αλλα τον συγκεκριμενο εργοδοτη τον εχω για πολυ νομιμο,

γιατι εχει τυχει να ακουσω συζητησεις μεταξυ των υπαλληλων στο ασχετο και ακουσα καλα πραγματα.

Αλλωστε απο τη στιγμη που διαφημιζει το πρωινο εργαστηρι τοσο πολυ και πως ειναι 8ωρο και λοιπα θα πρεπει να ξερει πως το ικα καραδοκει...δε μπορει να κανει τα δικα του, δεν ειναι καιροι για προστιμα!!!

πωπω ο σεραφινο πηρε φορα!!!!

γράφετε πολλά :D

χαχαχ ε δεν μπηκαμε σε πολλες λεπτομερειες αλλα τον συγκεκριμενο εργοδοτη τον εχω για πολυ νομιμο,

γιατι εχει τυχει να ακουσω συζητησεις μεταξυ των υπαλληλων στο ασχετο και ακουσα καλα πραγματα.

Αλλωστε απο τη στιγμη που διαφημιζει το πρωινο εργαστηρι τοσο πολυ και πως ειναι 8ωρο και λοιπα θα πρεπει να ξερει πως το ικα καραδοκει...δε μπορει να κανει τα δικα του, δεν ειναι καιροι για προστιμα!!!

είθε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...