Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Με την κοπέλα που μιλάει για τους αλλοδαπούς, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μη μαλώνετε και τους κάνετε τη χάρη. Αυτό θέλουν, σας το ξαναπα διαίρει και βασίλευε, με τον κατσάμπα ελεύθερα μαλώστε όσο γουστάρετε.

Το απόγευμα ή αύριο θα μιλήσω και με τον ιδιωτικό που πηγαίναμε μέσω εσπα να δω τι κάνουν κι εκείνοι.

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα θα μου βάλετε τις φωνές πάλι, αλλά μόλις είδα στις συχνές ερωτήσεις στην εεταα αυτό :

Ερώτηση: Πως δικαιολογείται η διαφορά στην κάλυψη αλλά και στις μονάδες των ωφελουμένων γυναικών ανά νομό ή περιφέρεια;

Απάντηση: Από τον προϋπολογισμό του προγράμματος. Το πρόγραμμα ουσιαστικά απαρτίζεται από δύο επιμέρους προγράμματα με τον εξής προϋπολογισμό ανά περιφέρεια και νομό.

μετά έχει τον πίνακα με τα ποσά ανά περιφέρεια.

Τυπικά δηλαδή έχουν απαντήσει στην ερώτηση γιατί δεν διέθεσαν όλες τις θέσεις των δομών.

Απλά δεν είχαν διευκρινίσει από πριν οτι δεν θα τις γεμίσουν όλες.

Α, απάντησαν ουσιαστικά και με ποιά λογική έχουν μοιραστεί τα κονδύλια στις περιφέρειες!

Αν θες να τον ονομάσεις έτσι , δικαίωμά σου . Εγώ δεν τον θεωρώ χαζό από άποψη ευφυϊας . Θεωρώ όμως ότι δεν έκατσε να το ψάξει όπως εγώ , ότι δεν έκατσε να διαβάσει αυτή την προκύρυξη 500 φορές όπως έκανα εγώ , ότι απλώς πέταξε σε ένα χαρτί 4 σταθμούς ( που δεν είναι σίγουρο ότι έβαλε καν 4 , μπορεί να έβαλε και μόνο 1 ) , και μετά περίμενε ότι άνετα επειδή είχε 80 μόρια , θα περάσει αέρα πατέρα .

Δεν κατάλαβε ότι ο τρόπος και η σειρά κατάταξης των Δομών είναι παρόμοιο σύστημα με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων στο σχολείο . Θέλει σκέψη και προγραμματισμό , όχι άντε να γράψουμε κατί να το στείλουμε . :)

kalamari προσεξε, σου απαντώ, αφού πρέπει να γυρίσουμε στα σχολικά χρόνια και να δείξουμε με το δάχτυλο, κυρία αυτός με πείραξε....

αγαπητέ lefter, το δικό σου ποστ για κάποιους ανεξηγήτους λόγους, μάλλον έχω βλάβη, μου φάνηκε αρκετά εριστικό και με αφορμή αυτό το ποστ απάντησα,

το έτερο μέλος του group εεταα για κάποιο λόγο θεώρησε ότι αναφέρομαι σε εκείνη και τώρα θεωρεί ότι υπεκφεύγω και τη γράφω,

δεν αναφέρομαι σε σέναααααααααααααααα kalamari, μπράβο που τα καταφέρατε, καλή αρχή!

τα περί πονηριάς αναφέρονται σε πλείστες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν εδώ για λανθασμένες με σκοπό δηλώσεις, εικονικές προσλήψεις και τα λοιπά, και εν μέρει σε κάποια παρόμοιου ύφους ποστ τα οποία δεν έχω χρόνο να βρω....

το ότι δέχτηκα όμως από το πουθενά προσωπικές επιθεσεις....

-που δε δικαιολογούνται από αυτά που έγραψα, καλά τόσο ευαίσθητοι είστε ή εγώ τόσο εριστική?, ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που μου το λένε αυτό-

....οι οποίες μάλλον θα σταματήσουν εδώ με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δε με σηκώνει το κλίμα, οπότε θα συνεχίσω να ενημερώνομαι για τη εξέλιξη της υπόθεσης, αν και όσο μπορώ θα βοηθήσω, έχω αμελήσει να υπογράψω, θα το κάνω άμεσα για να σταλεί η επιστολή, αλλά δε θα ξαναγράψω αφού υπάρχει ζήτημα που εμφανιστηκα τώρα και δε δήλωσα το παρόν εδώ και ένα μήνα ή πιο παλιά και δε ζήτησα βοήθεια ή συμβουλή για να συμπληρώσω μία αίτηση 4 σελίδων

καλη επιτυχία, καλές αρχές, και καλά μπάνια!

Τώρα θα μου βάλετε τις φωνές πάλι, αλλά μόλις είδα στις συχνές ερωτήσεις στην εεταα αυτό :

μετά έχει τον πίνακα με τα ποσά ανά περιφέρεια.

Τυπικά δηλαδή έχουν απαντήσει στην ερώτηση γιατί δεν διέθεσαν όλες τις θέσεις των δομών.

Απλά δεν είχαν διευκρινίσει από πριν οτι δεν θα τις γεμίσουν όλες.

Α, απάντησαν ουσιαστικά και με ποιά λογική έχουν μοιραστεί τα κονδύλια στις περιφέρειες!

μπαρμπούτσαλα!

Διαφημίσεις

Συγγνώμη, τώρα φταίω που προσπαθώ να ενημερώσω και για κάτι που βρήκα;

τςτςτς

θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο σε λίγο, βρε κορίτσι το σχόλιο ήταν για την ανοργανωσιά της όλης υπόθεσης, ότι τα γυρνάνε και δεν ξερουν τι τους γίνεται, εσύ γιατί παρεξηγήθηκες; Μήπως δε μιλάμε την ίδια γλώσσα; θα τρελαθώ, πολύ παρεξηγιάρες είστε

Από παλιότερη εμπειρία μου σε φόρουμ η πιθανότητα παρεξήγησης είναι μεγάλη, επειδή δεν έχεις απέναντι τον άλλο να δεις τις εκφράσεις τους.

Εγώ διαβάζοντας το σχόλιο κατάλαβα πως αφορούσε το μήνυμά μου :)

Από εκεί και πέρα, και δικά μου γραπτά τις προηγούμενες μέρες παρεξηγήθηκαν, θέλει λίγη προσοοχή από όλες τις πλευρές μάλλον για να μην "τα παίρνουμε".

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία , πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που να το εκπονεί η ΕΕΤΑΑ για του χρόνου δεν προβλέπεται . Το πρόγραμμα ίσχυε μέχρι και φέτος . Από του χρόνου πάπαλα .

Οπότε δεν χρειάζεται να τρέχεται και να βγάζετε ένα σωρό χαρτιά και να χαλάτε την ζαχαρένια σας , και να ταλαιπωρήστε τσάμπα .

Δεν θα χρειάζετε να κάθεστε και να ψάχνετε και ποιές δομές να επιλέξετε .

Όσο για τον αγαπητό κύριο spirograph , ο οποίος έχει εμφανιστει τις τελευταίες 2 ημέρες , έχει γράψει 5-10 ποστ , και αρχίζει να χώνει κατηγορίες και εξυπνάδες δεξιά και αριστερά , τι να πώ ; Διάβασε πρώτα τις προηγούμενες 200 σελίδες του topic , πιάσε και την προκυρυξη και δίαβασε τη καμια 300 φορές όπως κάναμε μερικοί , άνοιξε κανένα λεξικό για την ετυμολογία της λέξης ''εγκεκριμένος'' , και μετά έλα και χώσε .

Την προκύρυξη δεν την διαβάσατε . Να μπείτε να ρωτήσετε καμία απορία , δεν το κάνατε . Να κάτσετε να ψαχτείτε τι σημαίνουν οι θέσεις που δίνει η κάθε δομή , δεν το κάνατε . ( αλήθεια της δομές πήγατε να τις δείτε , ή μόνο μέσω των διαφημίσεων τις ξέρετε ; ) . Τους περισυνούς πίνακες κατάταξης τους είδατε καθόλου ; Να δείτε με πόσα μόρια έμπαιναν παιδάκια και που ;

Σταθήκατε μόνο στα υψηλά σας μόρια , το θεωρείσατε τόσο απλό , είσασταν και σίγουροι , οπότε γιατί να αγχωθείτε ; ''Σιγά μωρέ , θα τους σκίσω όλους και θα μπώ εγώ '' . Οπότε τώρα σας ενοχλεί μάλλον που κάποιοι , που προφανός καίγονταν περισσότερο από εσάς να μπούνε κάπου τα παιδία τους , αφιέρωσαν 2 μήνες από την ζωή τους ασχολούμενοι με αυτό το θέμα . Τους βγήκαν τα μάτια να διαβάζουν προκυρύξηεις και πίνακες , να τρέχουν να βλέπουν από κοντά τους σταθμούς , να πηγαίνουν να βγάζουν χαρτιά από υπηρεσίες και ένα σωρό άλλα πράγματα , που μάλλον για εσάς ήταν κόπος και περιτά τρεχάματα , αφού είχατε ένα κάρο μόρια .

Sorry guys , αλλά τι να κάνουμε . Κάποιοι μάλλον αγχώνονταν και ενδιαφέρονταν περισσότερο .

βρήκα κι άλλο, βρήκα κι άλλο! Κι αυτο για μένα ήταν!

Αυτό που πρέπει να εκλείψει , είναι το να σκεφτόμαστε πονηρά .

.......μεμψιμοιρείς για αυτό το άδικο κράτος , που δεν είναι αξιοκρατικό . Εσύ έχεις κάνει κάτι για να γίνει πιο αξιοκρατικό ;

Don't ask what your country can do for you , but ask what YOU can do for your country ! :)

Από όλες τις σελίδες αυτό σχολιάζω.....γιατί αν είχαμε όλοι αυτή την ιδεολογία, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα....και δε θα υπήρχε η άποψη "αφού όλοι κλέβουν θα κλέψω κ γω"

Respect που λένε και όλες....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Επίσης συγχαρητήρια στην όλη προσπάθεια που θα αποδώσει καρπούς, δε μπορεί, και γω κάνω ό,τι μπορώ από μεριάς μου, προσωπικά δεν έχει σχέση με το να μπουν τα κορίτσια μου, γιατί δεν πρόκειται, αλλά είπαμε, what can YOU do for your country?

Δείτε κ εδώ για προώθηση mail

εγώ το έστειλα σήμερα σε ολα,

αλλά πρέπει ΟΛΟΙ! Σε ΟΛΑ τα μειλ της λίστας!

http://www.esiea.gr/gr/index.html

Αριστερό μενού - χρήσιμα - ΜΜΕ φορείς ενώσεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Επειδή δεν κατάφερα να σας το κάνω πόστ στο φεις μπουκ,

να τί μοίρασα στη δική μου σελίδα μόλις τώρα:

Το φαινόμενο των παιδικών σταθμών ή

Τι σημαίνει οικονομική κρίση στην πράξη

Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, χιλιάδες γυναίκες έκαναν αίτηση για να αποκτήσουν πρόσβαση σε κάποιον από τους παιδικούς σταθμούς, τα δίδακτρα των οποίων επιδοτούνταν σε ποσοστό 100% από το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Εξαιτίας του περιορισμού των διαθέσιμων κονδυλίων και ενώ υπήρχε προσφορά κενών θέσεων από σταθμούς, απορρίφθηκαν περισσότερες από τις μισές αιτήσεις, με αποτέλεσμα τουλάχιστο 50.000 παιδιά να μην έχουν θέση στους παιδικούς σταθμούς την ερχόμενη σχολική χρονιά και αντίστοιχος αριθμός οικογενειών να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Οι δημόσιοι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν αρκετές θέσεις για να καλύψουν την μεγάλη ζήτηση- μάλιστα μεγάλος αριθμός των θέσεων που διέθεσαν στο πρόγραμμα έμειναν επίσης κενές. Η οικονομική στενότητα που πλέον αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες οικογένειες αποκλείει τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Με λίγα λόγια ένας τεράστιος αριθμός γυναικών/οικογενειών βρίσκεται σε αδιέξοδο- οι μέν εργαζόμενες δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους, οι άνεργες αποκλείοντας κάθε ελπίδα για αναζήτηση εργασίας.

Μεγάλη ομάδα μαμάδων, και όχι μόνο, κινητοποιούνται όσο γράφονται αυτές οι αράδες, με διάφορους τρόπους, προκειμένου η επίσημη πολιτεία να μεριμνήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, παρέχοντας το κατά τα άλλα αυτονόητο σε πολιτισμένες κοινωνίες αγαθό της πρόσβασης παιδιών στην εκπαίδευση.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε εδώ το βασικότερο- ο παιδικός σταθμός δεν είναι χώρος φύλαξης παιδιών, αλλά χώρος κοινωνικοποίησης, ανεξαρτητοποίησης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης όλων των δεξιοτήτων του παιδιού. Είναι χώρος χαράς, παιχνιδιού και αναψυχής, μέρος όπου το παιδί θα γνωρίσει τους πρώτους φίλους του.

Επανερχόμενη στον τίτλο λοιπόν, να τι είναι οικονομική κρίση τελικά: η σταδιακή κατάρρευση κοινωνικών δομών και παροχών και η επιστροφή σε κοινωνικά δεδομένα παλαιότερων και ξεχασμένων (ελπίζαμε) εποχών.

Για όποιον θέλει έστω και με την υπογραφή του να συμμετέχει στην κινητοποίηση των γονέων, η σελίδα τους στο facebook είναι

http://www.facebook.com/groups/epistolidiamartirias/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...