Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

αλήθεια το ότι κόψαν θέσεις τι σχέση έχει με το ότι δε διάβασα ΟΛΗ την προκύρηξη?, γιατί προκειμένου να στείλω τα δικαιολογητικά διάβασα ένα μέρος της αν μη τι άλλο, φίλες με ενημέρωσαν απλά για τις προθεσμίες, τα λοιπά τα βρήκα μόνη μου και δεν περιμένω από κανένα να με κανακεύει, μόρια παραπάνα δε συγκέντρωνα, τι θα είχα καταφέρει λοιπόν παραπάνω αν διάβαζα την προκύρηξ?η, θα επέλεγα άλλες δομές?, δε νομίζω, διάλεξα με βάση το συμφέρον του παιδιού μου, ήθελα να πάει σε ένα καλό παιδικό, όχι απλά οπουδήποτε, το ότι δεν τη διάβασα δεν είναι σωστό, δε με τιμά, δεν ήταν όμως και η αιτία που δε μας πήραν, εκτός αν έκανα κι εγώ εικονική πρόσληψη που κάνανε άλλες, τι να πω

μα δεν μπορεις να ξερεις απο ποσα μορια και πανω θα παρουν παιδακια. και κατι τετοιο δεν εγινε σε ολους τους νομους. στον δικο μου νομο μπηκαν και με 140 μορια αλλα μπηκαν και με 25. και τις θεσεις αν δηλωναν απο την αρχη σωστα και οπως επρεπε παλι ολες θα καναμε αιτηση. ετσι θελω να πιστευω. δε νομιζω να ελεγε κανεις που να ασχολουμε με αυτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να είμαι ειλικρινής όχι ούτε εγώ το κατάλαβα ότι για να πάω το παιδί μου παιδικό έπρεπε να λύσω τριτοβάθμια εξίσωση, ούτε να διαθέσω το χρόνο που διέθεσα για να περάσω πολυτεχνείο, στο ελλαδιστάν όμως σκεφτόμαστε διαφορετικά,

πάντως το ότι μείωσαν τις εγκεκριμένες θέσεις είναι σκάνδαλο! γιατί ακόμη κι έτσι εμάς έστω και με λίγη τύχη θα μας έπαιρναν, όπως και πολλά αλλα παιδάκια που μένουν εκτός γιατί οι γονείς τους δε σκέφτηκαν πονηρά

Το αρχικό ζήτημα ξεκίνησα από αυτό το ποστ σου {και των υπολοίπων που έλεγαν πάνω κάτω τα ίδια με σένα} κ αυτά τα γραφόμενα σου που τονίζω πάνω.

Σου απάντησα κ καλά έκανα γιατί δημόσια γράφεις κ γιατί αναφέρεσαι γενικά κ αόριστα, παρόλα αυτά μας παίρνει όλους η μπάλα εφόσον λες κ δηλώνεις πως σκεφτήκαμε ΠΟΝΗΡΑ!

Σου απευθύνω το λόγο {χωρίς να σε βρίσω, χωρίς να σε υποβιβάσω, χωρίς να σε προσβάλω, τους χαρακτηρισμούς προς το άτομο σου μόνη σου τα είπες οχι εγώ κ ανέφερα τρεις φορές πως με αφορμή τα ποστ σας αναλύω τη σκέψη μου} .....ζητώντας σου να μου αναλύσεις τη σκέψη σου να μου απαντήσεις στο τι εννοείς κ υπονοείς . Παρόλα αυτά δεν μπαίνεις στον κόπο να μου απαντήσεις επί προσωπικού.

Τι υπονοείς οτι σκεφτόμαστε διαφορετικά??? Δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου?

1}Υπονοείς ότι φταίω γιατί σκέφτηκα ποιο διεξοδικά ενώ εσύ όχι??

2}Υπονοείς ότι έκλεψα θέση άλλου ενώ εσύ δεν μπήκες???

3}Υπονοείς ότι εσύ πήγες με το σταυρό στο χέρι ενώ εγώ εκ του πονηρού έκανα τις επιλογές μου κ σε έθεσα εκτός προγράμματος???

Το πρόγραμμα βασίζεται στα ΜΟΡΙΑ κ στις ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ που κάνουμε. Καταλάβετε το κ του χρόνου να κάνετε κ εσείς έξυπνες κ στρατηγικές επιλογές χωρίς εισαγωγικά στη λέξη.

για μένα λήγει εδώ το ζήτημα με τις επιλογές, με θύμωσε ένα αρχικό αρχικό ποστ που ήταν λίγο παραπάνω επιθετικό, με θύμωσε όμως και που ξαφνικά βγαίνουν όλες οι μαμάδες από περιφέρειες με περισσότερες θέσεις να λένε τι εύκολα που πέρασαν, συγνώμη κιόλας που γεννήθηκα αθήνα, που δε διάβασα τις όποιες συμβουλές στο αντίστοιχο τόπικ, και που ακόμη και για κάτι τόσο απλό απαιτείται "στρατηγική", δεν ξέρω αυτή η λέξη μου τη δίνει

το θέμα είναι ότι κόπηκαν θέσεις χωρίς να το ξέρουμε και πιθανά πολλές να μην κάναμε καν αιτήσεις, τζάμπα κόπος, γνωρίζοντας πάνω κάτω τα μόρια που θα συγκεντρώναμε και τη μεγάλη ζήτηση που θα υπήρχε

Δεν το ήξερα πως πρέπει να φοβάμαι να μοιραστώ το θετικό μου αποτέλεσμα μη πικάρω κανέναν,να ντρέπομαι κ να μη χαίρομαι που πέρασα φέτος. Δεν ζητωκραύγασα φέτος όπως πέρυσι, σεβάστηκα την στεναχώρια των υπολοίπων κ απλά όταν βγήκαν έγραψα ένα περάσαμε κ δεν ξανά αναφέρθηκα έκτοτε παρά μόνο αν με ρωτούσε κάποια κοπέλα.

Κανείς δεν αναφέρθηκε ότι πέρασε εύκολα, ίσως εσύ το βλέπεις έτσι, αλλά η πλειοψηφία των μελών που απάντησε χτες αναφέρθηκε πως οι επιλογές που έκανε σε σταθμούς δεν ήταν τζοκερ κ λόττο, έγιναν μετά από πολύ σκέψη κ μελέτη των περσινών κ φετινών πινάκων.

Επίσης οι μητέρες κ πατέρες βγήκαν μετά από μένα να δηλώσουν το τρόπο σκέψης τους κ δράσης του γιατί αναφέρθηκε από ΕΣΕΝΑ κ άλλους ότι ίσως σκεφτήκαμε πονηρά.....κάναμε πονηρές επιλογές κτλ κ ότι φάγαμε θέση κάποιου άλλου που δεν πέρασε γιατί δεν έκανε επιλογές βάση στρατηγικής κ πονηριάς....

Αν πάλι δεν θέλεις να μου απαντήσεις ξανά , γιατί παραμένει η απορία μου κ σίγουρα κ στους υπόλοιπους στο τι εννοείς σε αυτά που μάρκαρα πάνω, έχει καλώς. Αλλά δεν θα μου τα γυρίσεις σήμερα.....για να βγεις κ το θύμα από πάνω...όταν πρώτη έγραψες αυτά που έγραψες.

Κανένας δεν βγήκε να διατυμπανίσει ότι πέρασε το παιδί του . Ίσα ίσα όσοι ήταν μέσα στους επιτυχόντες κράτησαν χαμηλούς τόνους , και εξέφρασαν την συμπάθειά τους προς τους υπόλοιπους , και την αγανάκτησή τους για τον τρόπο που έγιναν οι τοποθετήσεις φέτος .

Χώρια ότι βοήθησαν και όσο μπορούσαν , και βοηθούν ακόμα , μπας και αλλάξει κάτι στο φετινό μπάχαλο .

Κάποιοι άλλοι όμως , που εμφανίστηκαν ξαφνικά εδώ , άρχισαν να αφήνουν κατηγορίες και να υπονοούν πράγματα που ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας . Φαγώθηκαν οι θέσεις , μπήκατε με πλάγιους και πονηρούς τρόπους , βάλατε μέσον , κάνατε εικονικές προσλήψεις , είχατε τον Θεο μπάρμπα , πληρώσατε φακελάκι στην Μέρκελ , και ένα σωρό άλλες ανακρίβειες και άσχετα .

Το ότι κάποιοι έχουμε γράψει κατεβατά ολόκληρα για να βοηθήσουμε για την συμπλήρωση αυτού του Δελτιού τύπου , ότι άλλοι έχουν κάνει εκατό τηλέφωνα σε σταθμούς και εφημερίδες , ότι έχουν γραφτεί στο group του facebook , χωρίς να έχουν κανένα συμφέρον , μάλλον κάτι θα έπρεπε να λέει στους υπόλοιπους . :)

edit : όσο για το ποιος ρίχνει λάδι στην φωτιά , ας αφήσουμε τους υπόλοιπους που παρακολουθουν το topic , να κρίνουν . :)

Ξέχασα να πω για την αναφορά που άκουσα στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ σήμερα στις 11.45 , στην εκπομπή των Λυριτζή - Οικονόμου .

Βγήκε λοιπον μια νεαρή δημοσιογράφος ( ο θεός να την κάνει δημοσιογράφο ) , που έλεγε για το πρόβλημα με τα σχεδόν 45000 που δεν δέχτηκαν στους σταθμούς . Αυτό όμως προφανώς που κατάλαβε ή που διάβασε στο ιντερνετ , και έλεγε και ξανάλεγε , ήταν ότι τα λεφτά κόπηκαν από τους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της χώρας . Και ότι οι Δήμοι παραπονιούνται ότι χρειάζονται 125.000.000 ακόμα , για να τοποθετήσουν τα 45000 παιδία στις Δημοτικές Δομές .

Άλλα αντι άλλων δηλαδή .

Ανέφερε μάλιστα ότι επειδή δεν έχουν αυτά τα 125 μύρια οι Δήμοι , δεν μπορούν να κάνουν προσλήξεις τώρα προσωπικού , κα για αυτό έμειναν έξω τα παιδιά . Ο Λυριτζής εντωμεταξύ ακόμα πιο άσχετος με το όλο θέμα . Χαμπάρι δεν είχε πάρει .

Μετά βέβαια από τα 5 λεπτά που μίλαγε η κοπελίτσα και έλεγε ασυναρτησίες , αναφερθήκαν , στα επόμενα 10 λεπτα μέχρι το τέλος της εκπομπής , στις σημαντικές δράσεις του ΣΚΑΙ , που θα μοιράσει σακούλες στα διόδια , και που θα πάει να καθαρίσει κανένα παρκάκι . !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε σεις, ελεος δηλαδη..

θα σφαχτουμε τωρα, οσοι θα τους πληρωθουν οι παιδικοι απο το εσπα, με οσους βαλουν τα λεφτα απο τις τσεπες τους?

θεωρω τρισμεγιστη σαχλαμαρα οι μεν να κατηγορουν τους αποτυχοντες οτι απο λαθος τους δεν περασαν και τους δε οτι οι επιτυχοντες εβαλαν τα παιδια τους με αθεμιτα μεσα..

ομως,

το κλιμα τελικα ειναι ενδεικτικο...

των ημερων και των καταστασεων που θα ακολουθησουν...

θα σκοτωνομαστε για μια θεση στον ηλιο, για μια μπουκια φαι τελικα?

:(

Parents are the last people on earth who ought to have children

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ακομη τακωνεστε βερ πουλάκια μου???εδω ετοιμαζουμε πορεια στην εεταα...

δευτερον υπηρξε μελος που ελεγε οτι περασε πριν λιγες μερες και αγχωνοτανε κιολας με τη διαμαρτυρια μας και δε καταλαβαινε γιατι διαμαρτυρομαστε και τι ειχε γινει αλλα δεν ηταεν ουτε το καλαμαρι ουτε η ελενιαξ,,,,σταματηστε

λοιπον μπηκα να δωσω αυτα τα λινκ,,,,ετσι γιατι νομιζω οτι κατι θα καταφερουμε ουφ

http://www.halkidikifocus.gr/news/ellada/teleutaia-ellada/4088-paidikoi-stathmoi-epistoli.html

http://www.enikos.gr/society/68506,Skandalo_me_ESPA;_.html

http://www.zougla.gr/greece/article/pedia-enos-katoterou-8eou-581846#.UCJWuWRAiPx.facebook

http://www.enikos.gr/society/68473,Ektos_vrefonhpiakwn_sta8mwn_xiliades_pai.html?utm_source=dlvr.it&

Διαφημίσεις

χααχαχααχαχ τωρα το ειδα κικηλευτερης

εσυ εισαι η κικη???θελω να σε βαλω διαχειριστρια,,,,αν θες βεβαια

Εγώ είμαι, εσύ ποια είσαι?:D

Θα του φάω τα αυτιά τουτουνού.

Όχι μην με κάνεις τπτ δεν έχω χρόνο να χ@θω. Είμαι στον άγιο μάμα στη χαλκιδική μόνη με τα 2 κουτσούβελα, κι ο μόνος ελεύθερος χρόνος είναι αυτός που κοιμούνται τώρα....ίσα που παίρνω κανα τηλ στο δήμο για την εεταα και μπαίνω σε εσάς να δω τι γίνεται!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Με την κοπέλα που μιλάει για τους αλλοδαπούς, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μη μαλώνετε και τους κάνετε τη χάρη. Αυτό θέλουν, σας το ξαναπα διαίρει και βασίλευε, με τον κατσάμπα ελεύθερα μαλώστε όσο γουστάρετε.

Το απόγευμα ή αύριο θα μιλήσω και με τον ιδιωτικό που πηγαίναμε μέσω εσπα να δω τι κάνουν κι εκείνοι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...