Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

σταματηστε να τσακωνεστε υπαρχει σελιδα στο facebook με επιστολη απο μαμα και μπορειτε να γινετε μελος....βαζετε τα ονοματα σας και πανε στο υπουργειο και παραπερα.....https://www.facebook.com/groups/413937485310428/

Ean kai perasa me to programma sto paidiko sta8mo kai malista sthn proti epilogi exw ginei mellos sto facebook group gia support stous goneis pou distuxos den sta8ikan toso lucky!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε μπορω να μη δωσω πραγματικα συγχαρητηρια και να μην αναδειξω ολο αυτο που εχει ξεκινησει και που δειχνει οτι ολα ειναι δυνατα. Να εισαστε ολοι καλα. Τα παιδια μου δσ μπηκαν δυστυχως αλλα θα προσπαθησω κι εγω μαζι σας γιατι ολο αυτο ειναι πολυ ωραιο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα. Δυστυχώς και εμείς αποτυχόντες στην Αττική... Πήρα σήμερα το δήμο μας μήπως και από εκεί υπάρχει κάποια ενημέρωση για τις θέσεις των δημοσίων παιδικών και μου είπαν πως δεν ξέρουν πότε θα βγουν τα αποτελεσματά τους. Περίμεναν, λέει, με τα λεφτά από το ΕΣΠΑ να προσλάβουν προσωπικό, τώρα που τα λεφτά θα πέσουν με το σταγονόμετρο(αφού μπήκαν ελάχιστα παιδιά), δεν βγαίνει και εκεί το προσωπικό και δεν ξέρουν τι παιδιά να πάρουν. Άρα Σεπτέμβρη ο οικογενειακός προγραμματισμός...

Χιχι χαχα χοχο

κυρίες και κύριοι, τα καταφέρατε να γίνει σούσουρο για το θέμα στα μέσα.:D

Το πρωί μίλησε και ο Δήμαρχος Συκεων σε ενημερωτική εκπομπή για το θέμα.

Εύχομαι τώρα να βρεθεί και πρακτική λύση για όλα τα παιδάκια και τους γονείς, αφού αυτό είναι το ζητούμενο.:tongue:

Και σχετικά με το διάβασμα εγκυκλίων που συζητάτε πάλι από χθες- συμφωνώ, δε γίνεται πουθενά να κάνεις χαρτιά και να έχεις αξιώσεις να σε πάρουν αν δεν έχεις πρώτα ξεπουπουλιάσει την κάθε εγκύκλιο.

Πήγα σήμερα να κάνω χαρτιά (όχι για παιδικό, για δουλειά) και 2 υπάλληλοι χτυπιώταν πως δεν έχω το δικαίωμα !!!!!! Το έφτασα το θέμα στον διευθυντή και βγήκε στη φόρα πως είχαν άδικο και εγώ δίκιο! Αλλά είχα βγάλει ΚΑΙ σε αυτή την εγκύκλιο τα μάτια μου να την διαβάζω και να την μελετώ.

Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, έχει δίκιο ο lefεter_2004 και οι υπόλοιπες κυρίες.

Δουλειά μας είναι όταν διεκδικούμε κάτι σημαντικό για μας να το ψάχνουμε διεξοδικά και να ζητάμε μετά βοήθεια και όχι να μην κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε 10 σελίδες κείμενο.

Χιχι χαχα χοχο

κυρίες και κύριοι, τα καταφέρατε να γίνει σούσουρο για το θέμα στα μέσα.:D

Το πρωί μίλησε και ο Δήμαρχος Συκεων σε ενημερωτική εκπομπή για το θέμα.

Εύχομαι τώρα να βρεθεί και πρακτική λύση για όλα τα παιδάκια και τους γονείς, αφού αυτό είναι το ζητούμενο.:tongue:

Και σχετικά με το διάβασμα εγκυκλίων που συζητάτε πάλι από χθες- συμφωνώ, δε γίνεται πουθενά να κάνεις χαρτιά και να έχεις αξιώσεις να σε πάρουν αν δεν έχεις πρώτα ξεπουπουλιάσει την κάθε εγκύκλιο.

Πήγα σήμερα να κάνω χαρτιά (όχι για παιδικό, για δουλειά) και 2 υπάλληλοι χτυπιώταν πως δεν έχω το δικαίωμα !!!!!! Το έφτασα το θέμα στον διευθυντή και βγήκε στη φόρα πως είχαν άδικο και εγώ δίκιο! Αλλά είχα βγάλει ΚΑΙ σε αυτή την εγκύκλιο τα μάτια μου να την διαβάζω και να την μελετώ.

Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, έχει δίκιο ο lefεter_2004 και οι υπόλοιπες κυρίες.

Δουλειά μας είναι όταν διεκδικούμε κάτι σημαντικό για μας να το ψάχνουμε διεξοδικά και να ζητάμε μετά βοήθεια και όχι να μην κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε 10 σελίδες κείμενο.

καλα αποτελεσματα τοσοδουλα.

μα αυτο δεν καταλαβαν μερικοι. το να εισαι σωστα ενημερωμενος το ονομασαν πονηρια. για τον εαυτο σου πρωτα κανεις οτι κανεις. αν θες προχειροτητες κατηγορησε το ξερο σου το κεφαλι

Πηρα κι εγω τηλέφωνο στο Δημο μας....

Λοιπον δυστυχως κι αυτοι εχουν μεγάλη αναστάτωση με το θέμα απο τις 300 θεσεις τελικά τους επιδοτουν τις 39...

Το θετικό όμως είναι οτι δεν θα μειώσουν θέσεις στα παιδάκια... αν πχ ο σταθμός εχει δυνατοτηα για 100 παιδια , 100 θα παρει, απλα θα ειναι θεσεις μεσω αι΄τησεων με τροφεία.

Τελος αυγουστου τα αποτελεσματα για μας...

εντι μου ειπε οτι γινεται καποια προσπαθεια και περιμένουν μηπως τελικά δωθούν χρήματα...ακόμα δηλ δεν το απεκλεισαν τελείως.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα,

για την προκύρηξη έχετε δίκιο, εγώ απλά δεν πρόλαβα, τέλος, ίσα που μάζεψα τα χαρτιά και ήταν το μόνο που πρόλαβα τελευταία στιγμή να κάνω μαζί με το να δω τις δομές, αν αυτό με κάνει τόσο ανεύθυνη, ναι είμαι

από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεστε, δε λέω ότι μπήκατε με πλάγιους τρόπους απλά ήσαστε πιο τυχεροί λόγω περιοχών που κατοικείτε, αυτό και μόνο, ούτε αξιώνω να πάρουν το παιδί μου ντε και καλά, δε μας πήρανε, οκ, ήθελα όμως να γνωρίζω εκ των προτέρων ποιες είναι οι εγκεκριμένες θέσεις με ακρίβεια γιατί πιθανά δε θα έτρεχα τελευταία στιγμή γνωρίζοντας ότι δε θα έχω και πάρα πολλά μόρια σε σχέση με άλλες και ότι θα γίνει σφαγή λόγω κρίσης, κι εγώ αν είχα δουλειά ούτε που θα ασχολιόμουνα με το έσπα, τώρα όμως δεν έχω οικονομική δυνατότητα να προσφέρω μία ποιοτική εκπαίδευση στο παιδι μου διαφορετικά

όσο για το ότι βρίσκω χρόνο να γράφω στις 4 τα ξημερώματα, μήπως να σκεφτείτε κυρία μου που το γράψατε ότι δεν κωλοβαράω μέχρι εκείνη την ώρα αντίθετα είναι η μόνη ώρα μέσα στην ημέρα που μπορώ να μπω στο νετ, να ενημερωθώ και να απαντήσω στις κακοήθειες, γιατί δεν ξέρω, μάλλον μαζοχισμός

αυτά και δεν ξαναασχολούμαι, και μάλλον δεν έχει νόημα να προσυπογράψω και τίποτα αφού όλοι υπονοείτε ή μάλλον λέτε ξεκάθαρα ότι φταίει το ξερό μου το κεφάλι και ότι αν ήμουνα πιο προνοητική μάνα δε θα "κλαιγόμουνα" σε κανένα φόρουμ

καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια! και καλή επιτυχία στον αγώνα μανούλες, ελπίζω τουλαχιστον να πάρουν κάποιες από τις επιλαχούσες που έχουν πραγματική ανάγκη!

Διαφημίσεις

galat

καλα αποτελεσματα τοσοδουλα

ευχαριστώ, ευχαριστώ, αλλά ήμαστε ήδη μέσα :oops:

eleanax-

δεν αναφέρθηκα σε εσάς συγκεκριμένα, αν αυτό υποννοείτε.

Απλά εξέφρασα μια γενικότερη αγανάκτηση, μάλλον σε συνάρτηση με την σημερινή μου μικροπεριπέτεια με άλλη εγκύκλιο.

Από εκεί και πέρα δεν είναι ενοχλητικό, όταν έχεις αφιερώσει ο ίδιος κάποιο χρόνο που δεν σου περισσεύει να ψάξεις και να ψαχτείς να επικοινωνούν μαζί σου για παράδειγμα γνωστοί και να σου ζητάν να "έχεις το νου σου" να ενημερώσεις κι εκείνους όταν βγει το πρόγραμμα;

Χρησιμοποιώ παράδειγμα εκτός φόρουμ για να μην το πάρει κανείς προσωπικά.

Όσο για την έλλειψη χρόνου, τις υποχρεώσεις του κάθε ενός μας και την ευθύνη του/των παιδιών, φαντάζομαι πως δεν διαφέρουμε και πολύ μεταξύ μας κατά διαστήματα- δεν έχει νόημα να αλληλοκατηγορούμαστε για το ποιός είναι πιο πολυάσχολος λοιπόν :)

καλημέρα,

όσο για το ότι βρίσκω χρόνο να γράφω στις 4 τα ξημερώματα, μήπως να σκεφτείτε κυρία μου που το γράψατε ότι δεν κωλοβαράω μέχρι εκείνη την ώρα αντίθετα είναι η μόνη ώρα μέσα στην ημέρα που μπορώ να μπω στο νετ, να ενημερωθώ και να απαντήσω στις κακοήθειες, γιατί δεν ξέρω, μάλλον μαζοχισμός

δικος σας ο χαρακτηρισμος να το θυμαστε αυτο. δεν ειπα ποτε οτι δεν εχετε δουλεια να κανετε. ισα ισα που οταν σας βλεπω να γραφετε τετοια ωρα σημαινει οτι εκεινη την ωρα εχετε ηρεμια. δεν ειπα ουτε υπονοησα κατι διαφορετικο.

το οτι δεν διαβασατε την προκυρηξη βγηκε σε βαρος δικο σας και οχι δικο μου. απο την μερια μου δεν κατηγορησα κανεναν. εκανες οτι μπορουσες με τα στοιχεια που σου εδωσαν οι φιλες σου.

αλήθεια το ότι κόψαν θέσεις τι σχέση έχει με το ότι δε διάβασα ΟΛΗ την προκύρηξη?, γιατί προκειμένου να στείλω τα δικαιολογητικά διάβασα ένα μέρος της αν μη τι άλλο, φίλες με ενημέρωσαν απλά για τις προθεσμίες, τα λοιπά τα βρήκα μόνη μου και δεν περιμένω από κανένα να με κανακεύει, μόρια παραπάνα δε συγκέντρωνα, τι θα είχα καταφέρει λοιπόν παραπάνω αν διάβαζα την προκύρηξ?η, θα επέλεγα άλλες δομές?, δε νομίζω, διάλεξα με βάση το συμφέρον του παιδιού μου, ήθελα να πάει σε ένα καλό παιδικό, όχι απλά οπουδήποτε, το ότι δεν τη διάβασα δεν είναι σωστό, δε με τιμά, δεν ήταν όμως και η αιτία που δε μας πήραν, εκτός αν έκανα κι εγώ εικονική πρόσληψη που κάνανε άλλες, τι να πω

απλα ειναι "ενοχλητικο" καποιος να λεει δε διαβασα, ακουσα και παραλληλα να πικαρει και να μας τα σουρνει και απο πανω

ελεανα δεν αναφερομαι σε σενα.......

μα η πικρία πηγάζει από την αδικία που έγινε μέσω προγράμματος, η κατανομή και το πετσόκομα των θέσεων είναι το ζήτημα, απλά βγήκανε μετά κάποιες μαμάδες που άκουσαν τις διαμαρτυρίες και είχαν περάσει και διατυμπάνισαν την επιτυχία ως αποτελεσμα προσωπικού ψαξίματος και μόνο και την αποτυχία σε ανευθυνότητα και προχειρότητα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, το ζήτημα είναι να δούμε πώς μπορούν να βελτιωθούν για όλους τα πράγματα αντί να σφαζόμαστε μεταξύ μας, εγώ διάβασα είμαι εξυπνος εσύ είσαι τεμπέλης και βολεμένος και δε δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι γιατί κάπως έτσι εξελιχθηκε η συζήτηση και είναι αυτό που πραγματικά με πείραξε,

όσοι περάσατε μπράβο σας και καλή αρχή, μη ρίχνετε όμως λάδι στη φωτιά γιατί η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη και έγιναν πολλά εις βάρος όλως μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...