Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

θα πάρουν τα παιδάκια που είχαν καταθέσει αιτήσεις στους δήμους προ ΕΣΠΑ τον Μαιο , με επιλογή εννοείται πάντα και από ό,τι ξέρω στους δημοτικούς σταθμούς δέχονται ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ

εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, με μπλοκάκι, μηχανικός, που κατατάσσσομαι?, για να ξέρω και για την επόμενη χρονιά, να πάμε τουλάχιστον προνήπιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για μένα λήγει εδώ το ζήτημα με τις επιλογές, με θύμωσε ένα αρχικό αρχικό ποστ που ήταν λίγο παραπάνω επιθετικό, με θύμωσε όμως και που ξαφνικά βγαίνουν όλες οι μαμάδες από περιφέρειες με περισσότερες θέσεις να λένε τι εύκολα που πέρασαν, συγνώμη κιόλας που γεννήθηκα αθήνα, που δε διάβασα τις όποιες συμβουλές στο αντίστοιχο τόπικ, και που ακόμη και για κάτι τόσο απλό απαιτείται "στρατηγική", δεν ξέρω αυτή η λέξη μου τη δίνει

το θέμα είναι ότι κόπηκαν θέσεις χωρίς να το ξέρουμε και πιθανά πολλές να μην κάναμε καν αιτήσεις, τζάμπα κόπος, γνωρίζοντας πάνω κάτω τα μόρια που θα συγκεντρώναμε και τη μεγάλη ζήτηση που θα υπήρχε

εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, με μπλοκάκι, μηχανικός, που κατατάσσσομαι?, για να ξέρω και για την επόμενη χρονιά, να πάμε τουλάχιστον προνήπιο!

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία , πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που να το εκπονεί η ΕΕΤΑΑ για του χρόνου δεν προβλέπεται . Το πρόγραμμα ίσχυε μέχρι και φέτος . Από του χρόνου πάπαλα .

Οπότε δεν χρειάζεται να τρέχεται και να βγάζετε ένα σωρό χαρτιά και να χαλάτε την ζαχαρένια σας , και να ταλαιπωρήστε τσάμπα .

Δεν θα χρειάζετε να κάθεστε και να ψάχνετε και ποιές δομές να επιλέξετε .

Όσο για τον αγαπητό κύριο spirograph , ο οποίος έχει εμφανιστει τις τελευταίες 2 ημέρες , έχει γράψει 5-10 ποστ , και αρχίζει να χώνει κατηγορίες και εξυπνάδες δεξιά και αριστερά , τι να πώ ; Διάβασε πρώτα τις προηγούμενες 200 σελίδες του topic , πιάσε και την προκυρυξη και δίαβασε τη καμια 300 φορές όπως κάναμε μερικοί , άνοιξε κανένα λεξικό για την ετυμολογία της λέξης ''εγκεκριμένος'' , και μετά έλα και χώσε .

Την προκύρυξη δεν την διαβάσατε . Να μπείτε να ρωτήσετε καμία απορία , δεν το κάνατε . Να κάτσετε να ψαχτείτε τι σημαίνουν οι θέσεις που δίνει η κάθε δομή , δεν το κάνατε . ( αλήθεια της δομές πήγατε να τις δείτε , ή μόνο μέσω των διαφημίσεων τις ξέρετε ; ) . Τους περισυνούς πίνακες κατάταξης τους είδατε καθόλου ; Να δείτε με πόσα μόρια έμπαιναν παιδάκια και που ;

Σταθήκατε μόνο στα υψηλά σας μόρια , το θεωρείσατε τόσο απλό , είσασταν και σίγουροι , οπότε γιατί να αγχωθείτε ; ''Σιγά μωρέ , θα τους σκίσω όλους και θα μπώ εγώ '' . Οπότε τώρα σας ενοχλεί μάλλον που κάποιοι , που προφανός καίγονταν περισσότερο από εσάς να μπούνε κάπου τα παιδία τους , αφιέρωσαν 2 μήνες από την ζωή τους ασχολούμενοι με αυτό το θέμα . Τους βγήκαν τα μάτια να διαβάζουν προκυρύξηεις και πίνακες , να τρέχουν να βλέπουν από κοντά τους σταθμούς , να πηγαίνουν να βγάζουν χαρτιά από υπηρεσίες και ένα σωρό άλλα πράγματα , που μάλλον για εσάς ήταν κόπος και περιτά τρεχάματα , αφού είχατε ένα κάρο μόρια .

Sorry guys , αλλά τι να κάνουμε . Κάποιοι μάλλον αγχώνονταν και ενδιαφέρονταν περισσότερο .

sorry αλλά αυτό που κολλάει με αυτό που ρώτησα?

προσωπικά ρώτησα την κοπέλα που είπε για τους δημοτικούς ότι παίρνουν μόνο εργαζόμενους γονείς, και η απορία μου ήταν τι θεωρούμαι εγώ που δεν είμαι μισθωτή, προς τι η ειρωνία, και γιατί συγκεκριμένα στο δικό μου ποστ? ξύνετε τα νύχια για καβγά μερικοί, το λάθος ήταν ότι ήμαστε λίγο οφ τόπικ αλλά μιας και αναφέρθηκε ότι μένουν κενές θέσεις το συζητήσαμε και αυτό

όσο για το πόσο καίγεται καθένας και πόσο χρόνο μπορεί να διαθέσει είναι δικό του ζήτημα, τι κάνουμε διαγωνισμό επιμέλειας?, εγώ πάντως την προκύρηξη δεν τη διάβασα, ενημερώθηκα από φίλες που είχαν στείλει και πέρσι, δεν μπήκα να δω "συμβουλές" γιατί πίστευα ότι είναι άχρηστες σε ένα "αξιοκρατικό" διαγωνισμό, και τους παιδικούς τους αξιόλογησα με προσωπικά κριτήρια και όχι από διαφημίσεις,

χρόνο δεν είχα για παραπάνω γιατί είχα ένα παιδί να φροντίσω, 1-2 δουλίτσες να τρέχουν γιατί και τα 200 ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητα, να μετακομίσω και πατέρα νεφροπαθή, σου λύθηκε η απορία?

βάλτε μου τώρα κάτω από τη βάση και κατόπιν στους μετεξεταστέους

αυτά και ελπίζω να τελειώσει εδώ η φάρσα και να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά

και αν θες να ξέρεις, τα μόρια που συγκέντρωνα ήξερα ότι είναι λίγα απλά έλπιζα για το καλύτερο δυνατό γιατί δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη να μου πάρουν αλλιώς το παιδί, για την ακρίβεια 44,80

προσωπικά ρώτησα την κοπέλα που είπε για τους δημοτικούς ότι παίρνουν μόνο εργαζόμενους γονείς, και η απορία μου ήταν τι θεωρούμαι εγώ που δεν είμαι μισθωτή, προς τι η ειρωνία, και γιατί συγκεκριμένα στο δικό μου ποστ? ξύνετε τα νύχια για καβγά μερικοί, το λάθος ήταν ότι ήμαστε λίγο οφ τόπικ αλλά μιας και αναφέρθηκε ότι μένουν κενές θέσεις το συζητήσαμε και αυτό

όσο για το πόσο καίγεται καθένας και πόσο χρόνο μπορεί να διαθέσει είναι δικό του ζήτημα, τι κάνουμε διαγωνισμό επιμέλειας?, εγώ πάντως την προκύρηξη δεν τη διάβασα, ενημερώθηκα από φίλες που είχαν στείλει και πέρσι, δεν μπήκα να δω "συμβουλές" γιατί πίστευα ότι είναι άχρηστες σε ένα "αξιοκρατικό" διαγωνισμό, και τους παιδικούς τους αξιόλογησα με προσωπικά κριτήρια και όχι από διαφημίσεις,

χρόνο δεν είχα για παραπάνω γιατί είχα ένα παιδί να φροντίσω, 1-2 δουλίτσες να τρέχουν γιατί και τα 200 ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητα, να μετακομίσω και πατέρα νεφροπαθή, σου λύθηκε η απορία?

και αν θες να ξέρεις, τα μόρια που συγκέντρωνα ήξερα ότι είναι λίγα απλά έλπιζα για το καλύτερο δυνατό γιατί δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη να μου πάρουν αλλιώς το παιδί, για την ακρίβεια 44,80

καλημερα

οταν σε βλεπω να γραφεις στις 4 τα ξημερωτα καταλαβαινω οτι βρηκες χρονο εκεινη την ωρα. θα μπορουσες να βρεις για το παιδι σου 2 ωρες για να διαβασεις απλα την προκυρηξη. επισης η ενημερωση απο φιλους και γνωστους ειναι σαν το ραδιο αρβυλα. τα μισα δεν ειναι αληθεια.

θα σου δωσω και παραδειγμα. γνωστη μου με ειχε μουρλανει απο περσι τον σεπτεμβρη οταν βγει το προγραμμα να της το πω για τον γιο της. τηλεφωνα συνεχεια ολο το χειμωνα. το μον που της ειχα πει σαν ανεργη ηταν να εχει την καρτα θεωρημενη της ανεργιας και τα αλλα τα βρισκουμε. βγηκε η προκυρηξη και της εστειλα μηνυμα. οτι δεν καταλαβαινεις με ρωτας της λεω. οκ αυτη. μετα χαθηκε. εγω της εστελνα μηνυματα και την ρωταγα αν εχει αποριες. αυτη ολα ενταξει. την μερα που ξεκινησε η υποβολη των αιτησεων παλι μηνυμα. ξεκιναμε της λεω. εγω εντωμεταξυ ειχα πολυ δουλεια εκεινες τις μερες και δεν την πηρα τηλ. οταν μπορεσα εκεινη ειχε στειλει την αιτηση. τι δηλωσες της λεω? αυτους τους 2 μου λεει. γιατι δεν δηλωσες κι αυτον που εξυπηρετει την περιοχη σου? δεν ακουσα καλα λογια ειπε. οχι οτι πηγε να τον δει μιας και καθοταν σπιτι της. στα προσωρινα ειδα οτι εβαλε εναν τελικα. της λεω γιατι μου απαντα δεν θα το ακουσε η κοπελα που τα συμπληρωνε. για να μην σας ζαλιζω δεν περασε πουθενα και ειναι επιλαχουσα αλλα αν δεν μπουν 30 ατομα. η κοπελα ΚΑΙΓΟΤΑΝ να βαλει το παιδι της στον παιδικο. ενω ομως ολη την χρονια με μουρλανει οταν ηρθε η ωρα ασχοληθηκε 5 λεπτα. ποιος φταιει?

στην ουσια ηταν ενας διαγωνισμος που δεν περναγε ο καλυτερος κι αν διαβαζες την προκυρηξη το ελεγε με ποιον τροπο γινεται η μοριοδοτηση και η επιλογη.

τωρα αν παραδεχεσαι οτι δεν διαβασες την προκυρηξη το μονο που θα σου πω ειναι ας προσεχες. η εεταα μας εδωσε τα παντα εκτος απο το ποιες θεσεις θα καλυφθουν στο τελος. για μενα ειναι τραγικο που δεν διαβασες 20 σελιδες. κατι εγραψαν κι αυτοι για να σε βοηθησουν παραπανω. αυτα

Διαφημίσεις

Η απάντησή μου δεν πήγαινε μόνο στο δικό σου προσωπικό post , αλλά γενικά σε όλα αυτά που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες . Το ποιός ψάχνετε για καβγά και να ανάψει τα αίματα στο topic θα πρέπει να τους αναζητήσεις αλλού .

Όλοι είχαμε παιδιά να φροντίσουμε ( εξάλου αν δεν είχαμε δεν θα μας ενδιέφερε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ) , αλλά όσοι καιγόμασταν καταφέραμε να βρούμε χρόνο να αφιερώσουμε . Το να λες όμως ότι δεν διάβασες μια προκύρηξη , και στηρίχτηκες μόνο σε αυτά που σου είπαν φίλες , συγνώμη αλλά εδώ είσαι foul .

Αυτά και τέλος από εμένα .

Ρε σύ καλαμαρακι, μας πρηξατε με τις "έξυπνες" επιλογές σας και τώρα μου λες ότι είχες 51 μορια σε νομό που περνάς με 48 και είσαι έξυπνη, ενώ εγώ είμαι χαζος που δεν πέρασα με σχεδόν 63 σε νομο που ήθελες πάνω απο 64

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!

Αφού με τα πόστ σου υπονοείς ότι σου φάγαμε θέση καλά κάνω κ σου απαντάω.

Δεν σου φταίω εγώ με τα χαμηλά μόρια κ σε άλλη πόλη....

Η εεταα σου φταίει εκεί να βρεις το δίκιο σου φταίει:wink:

για μένα λήγει εδώ το ζήτημα με τις επιλογές, με θύμωσε ένα αρχικό αρχικό ποστ που ήταν λίγο παραπάνω επιθετικό, με θύμωσε όμως και που ξαφνικά βγαίνουν όλες οι μαμάδες από περιφέρειες με περισσότερες θέσεις να λένε τι εύκολα που πέρασαν, συγνώμη κιόλας που γεννήθηκα αθήνα, που δε διάβασα τις όποιες συμβουλές στο αντίστοιχο τόπικ, και που ακόμη και για κάτι τόσο απλό απαιτείται "στρατηγική", δεν ξέρω αυτή η λέξη μου τη δίνει

το θέμα είναι ότι κόπηκαν θέσεις χωρίς να το ξέρουμε και πιθανά πολλές να μην κάναμε καν αιτήσεις, τζάμπα κόπος, γνωρίζοντας πάνω κάτω τα μόρια που θα συγκεντρώναμε και τη μεγάλη ζήτηση που θα υπήρχε

Να μη σε θυμώνει...

Γιατί εσυ κ άλλοι δύο μιλήσατε για αυτό κ βγήκαμε να σας απαντήσουμε που στο τέλος θα μας πείτε ότι φταίμε κιόλας.

Κ η στρατηγική είναι ωραιότατη λέξη όταν μπαίνει σε εφαρμογή :wink:

http://www.rizospastis.gr/wwwengine/page.do?id=14165&publDate=8%2F8%2F2012&direction=&pageNo=9

Αρχίσαμε να ακουγόμαστε???

Σήμερα το πρωί είδα στο ΣΚΑΙ που παρουσίαζαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στάθηκαν στο συγκεκριμένο, το σχόλιο της παρουσιάστριας , ξέρετε ποιό ήταν???

"Ε, βέβαια , 53.000 παιδιά είναι έξω , τώρα θα αρχίσουν οι προσλήψεις..."

Δηλαδή μιλάμε για ενημέρωση κου-κου!!!!

Αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος στην Ζούγκλα , είναι εντελώς για τα μπάζα . '' Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες '' Αυτό που κολλάει τώρα ;;;;;;;

Το βίντεο όμως , είναι σχετικά ενδιαφέρον .

Διαφημίσεις

μπορείς να κάνεις κανονικά αίτηση, και εγώ ελεύθερη επαγγελματίας είμαι και τους προσκόμισα τη δήλωση έναρξης εργασιών στην εφορία.

ψάξτο γιατί από αυτά που έγραψαν κάποιες κάποιοι δημοτικοί σταθμοί θα κάνουν πάλι αιτήσεις τον σεπτέμβριο!!

Υ.Γ εγώ μένων επαρχία και σε δύο δημοτικούς που είχα κάνει αιτήσεις μου είπαν ότι δεν θα ξανακάνουν παρά μόνο σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις, αλλά εσύ αν είσα αθήνα, ενδέχεται σε κάποιους να δεχτουν:D

kalamaraki

επειδή είδα τώρα ότι μου απάντησες ( σόρυ μπαίνω μόνο πρωί γιατί το απόγευμα τρέχω πίσω από τις 2 κόρες) εγώ προσωπικά δεν είπα ότι μου έφαγες καμία θέση (άλλωστε είμαστε και σε διαφορετικούς νομούς). είπα απλά ότι κάποιοί ενώ μπορούσαν λόγω λάνθασμένων επιλογών έμειναν έξω και εννοείται ότι δεν μπορούν εκ των υστέρων να κατηγορούν για αναξιοκρατία και για "φάγωμα" θέσεων και για κάποιους που όποιον σταθμό και να διάλεγαν θα έμεναν από έξω.

ΕΓΩ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ

για αυτό και την ψάχνω πλέον για δημοτικούς σταθμούς και ενημερώνω για αυτό το θέμα στο παρόν ποστ , μηπως μπορέσω να βοηθήσω κάποιες που έμειναν έξω από το ΕΣΠΑ.

Αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος στην Ζούγκλα , είναι εντελώς για τα μπάζα . '' Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες '' Αυτό που κολλάει τώρα ;;;;;;;

Το βίντεο όμως , είναι σχετικά ενδιαφέρον .

αυτος που εχει γραψει το κειμενο δεν ειναι δημοσιογραφος. το μονο σιγουρο. για χ.α. δεν ξερω...... :shock:

καλημερα Λευτερη πονηρε!!!

Βρε παιδιά ,εννοείται ότι υποστηρίζω το να βρεθούν τα κονδύλια για να περάσουν όλα τα παιδάκια στις εγκεκριμένες θέσεις , αλλά διαβάζω δεξιά και αριστερά δημοσιεύματα και δεν μπορώ να μη μιλήσω :

Οπουδήποτε και να αναφέρθηκε η «είδηση» για το κόψιμο των θέσεων , συνδέθηκε με την «ολική κατάρρευση των κοινωνικών δομών» των Δήμων...δηλαδή λόγω των ανεπαρκών κονδυλίων θα «κλείσουν» οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί...

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά ότι η δυνατότητα που είχαν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί να διαθέσουν θέσεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , θεωρήθηκε εξαιρετική μπίζνα .

Μάλιστα έχω διαβάσει στο φόρουν ότι πολλοί δημοτικοί σταθμοί έδωσαν τις περισσότερες θέσεις τους μέσω ΕΣΠΑ , αποκλείοντας έτσι από το δικαίωμα των δημοτών τους πολλές μαμάδες που είναι πχ δημόσιοι υπάλληλοι.

Άλλο να εισπράττεις τροφεία από τις μητέρες και άλλο να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα που δίνεις μια τιμή ανά κατηγορία ηλικίας παιδιού...(εδώ υποθέτω και διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι τα τροφεία που πληρώνουν οι γονείς είναι συνάρτηση του εισοδήματος)

Έτσι λοιπόν το 2011 συμμετείχαν στο πρόγραμμα 1.174 σταθμοί (δημοτικοί, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ) , δίνοντας συνολικά 41.967 θέσεις , ενώ το 2012 συμμετείχαν 1.566 δίνοντας συνολικά 57.807 θέσεις...σαν να λέμε ότι υποθετικά ακόμη κι αν κανένα ιδιωτικός σταθμός δεν έπαιρνε μέρος στο πρόγραμμα τα λεφτά δεν επαρκούσαν για να καλύψουν και τις 57.807 θέσεις των δημοτικών κλπ σταθμών....

Με το δίκιο του λοιπόν ο κάθε δήμαρχος βγαίνει και διαμαρτύρεται για το κόψιμο των θέσεων=χρημάτων , αλλά να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη –σκάφη : Τα φραγκάκια τους τσούζουν και όχι τα παιδάκια που δεν θα έχουν που να τα αφήσουν οι μάνες.

Γι αυτό τους βλέπετε να μιλάνε για «ολική κατάρρευση των κοινωνικών δομών» , διότι μειώθηκαν τα φράγκα που θα πάρουν .

Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει και ότι θα βρεθούν τα χρήματα (εκατομμύρια ευρώ που «κάθονται» ανεκμετάλλευτα) και θα τα πάρουν και οι δήμοι ώστε να μην καταρρεύσουν οι κοινωνικές τους δομές , αλλά θα τα πάρουν και οι ιδιώτες επιχειρηματίες (που επίσης μυρίστηκαν λεφτά) , αντιλαμβανόμενοι ότι η μέση ελληνική οικογένεια δεν το έχει το 300άρι το μήνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...