Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

η τροποποιητικη της εεταα ηταν ξεκαθαρη οσο αναφορα το εκκαθαριστικο του 2012.

Σε περιπτωση ηλεκτρονικης υποβολης το ενδεικτικο εκκαθαριστικο + υπ.δήλωση

σε περιπτωση υποβολης στην ΔΟΥ επικκυρωμενο αντιγραφο του Ε1 + δήλωση

σε περιπτωση ταχυδρομικης υποβολής επικκυρωμενο αντιγραφο Ε1 + δήλωση.

Πουθενα σκέτη δήλωση κ με την λογικη δλδ με σκετη δηλωση πως σκ@@@ θα υπολογιστουν μόρια??

Επρεπε να ειχε βγει στους πινακες απορριπτεων με ελλειπη δικαιολογητια.

Τεσπα στο χερι σου ειναι να κάνεις κάτι αν θες εγω θα εκανα σιγουρα...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό που πρέπει να εκλείψει , είναι το να σκεφτόμαστε πονηρά . Αν σκέφτεσαι έτσι , τότε αυτομάτως όλα γίνονται μη αξιοκρατικά και περίεργα . Δεν είναι εύκολο , το ξέρω , θέλει προσπαθεια , αλλά πρέπει να γίνει κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα .

Όσο για την πρόσληξη που λες . Γιατί αποκλείεται κάποια όντως ''νομιμα και κανονικά '' να έπιασε δουλειά 10 ημέρες πριν την προκύρυξη ; Εγώ πχ που δεν είμαι ''πονηρό'' άτομο , δεν θα σκεφτώ αυτή την λύση , να κάνω μια εικονική πρόσληψη . Αυτές που το έκαναν αυτό γιατί θα πρέπει να μείνουν ατιμώρητες , αν και εφόσον γνωρίζεις ονόματα και διευθύνσεις ; Τραβάς μια καταγγελία , και έχεις την συνείδησή σου ήσυχη .

Αλλιώς παραμένεις να μεμψιμοιρείς για αυτό το άδικο κράτος , που δεν είναι αξιοκρατικό . Εσύ ( και δεν μιλάω για εσένα , γενικά το λέω ) , έχεις κάνει κάτι για να γίνει πιο αξιοκρατικό ;

Κάποιος το είπε και καλύτερα από εμένα :)

Don't ask what your country can do for you , but ask what YOU can do for your country ! :)

Οχι δν ειναι απιθανο να εγινε οντως προσληψη αλλα θα μπορουσαν πχ σε αυτες τις περιπτώσεις να ζητανε εκ των υστέρων επιπλεον χαρτια...

Τεσπα το θεμα ειναι αυτο. Σκεφτομαστε ετσι οτι συστημα κ να μας βαλουν θα βρουμε την "πατεντα" τον τρόπο, το παραθυρακι πανω πανω να κανουμε την λαδια μας.

Εγω προσωπικα αυτο που κανω ειναι να τηρώ τους κανονες, τρώγοντας παντα τα μουτρα μου γιατι οι πονηροι τα καταφερνουν παντα καλυτερα απο εμενα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

καλα ειμαστε ομως.... απιστευτα ατομα ....

οποιος περασε περασε. μαγκια του και μπραβο του και ολα οκ.

το να κατηγορουμε καποιον γιατι περασε κανοντας τις κινησεις που μπορουσε να κανει ειναι ανοητο τελειως....

υπαρχουν ομως ατομα που μπορει να μπηκαν με πλαγιους τροπους που σε κανουν να εκνευριζεσαι ...

οταν ειχα παει στα γραφεια για να διορθωσουν το ονομα του μικρου γιατι ελειπαν γραμματα και αγχωθηκα εγω μην παρουν και εχουμε θεμα με το λαθος ονομα (τρομαρα μου....) μου ειπαν ατομα που δουλευαν εκει "ξερεις ποσες προσληψεις εχουμε δει μια εβδομαδα πριν την εναρξη των αιτησεων; γιατι δεν πηγες και εσυ σε ενα γνωστο να σε προσλαβει; να 35 μορια αμεσως αμεσως...."

εγω εμεινα καγκελο... ουτε που μου περασε απο το μυαλο κατι τετοιο.... εμεινα με τα 29 μου μορια και ατενιζω το απειρο με σημασια....

οσο για τον τροπο επιλογης των σταθμων... μην κατηγορειτε τις επιλογες που εκαναν καποιοι γιατι υπαρχουν πολλα δεδομενα που μπορει να μην ξερετε...

εγω πχ. ειμαι ανεργη. ηθελα το παιδι μου να παει στον σταθμο γιατι κοντευει τα 3 και ακομα βλεπει αλλα παιδακια και κλαιει, δεν εχει καθολου κοινωνικοποιηση και επισης δεν μιλαει. ολοι οι γιατροι μου συνεστησαν παιδικο. γινεται αυτο με το εσπα, χρυση ευκαιρια λεω αν και τα μορια που μαζευα ... θκατουλεθ

τεσπα. παιρνω την λιστα με τους παιδικους και ξεροντας οτι α. κοστος μετακινησης δεν μπορω να πληρωσω β. μονο ποδαρατοι ή με αστικο λεωφορειο θα πηγαιναμε επελεξα τους 3 πιο κοντινους ιδ. σταθμους χωρις να τους ξερω και φυσικα απο την τυχη μου την μαυρη ειχαν και λιγες θεσεις. και ειπα να βαλω και εναν δημοτικο με πολλες θεσεις, ξεροντας εξαρχης οτι θα εχω μεγαλο προβλημα να κοψω την πανα σε ενα παιδι που δεν μιλαει καθολου.

αν ολα ηταν οπως τα ειχαν πει αρχικα, εμεις τελικα περασαμε στον δημοτικο που επιλεξαμε σαν τελευταια επιλογη μας. αλλά μειναμε απ εξω....

πηγα σημερα σε εναν καινουργιο ιδιωτικο που θα ανοιξει απο σεπτεμβρη κοντα στο σπιτι μας.... της εξηγησα οτι δεν θελω ουτε φαγητο ουτε υπνο, μονο να πηγαινω τον μικρο τις ωρες που κανουν δραστηριοτητες. ξερετε τι ποσο μου ειπε για 2-3 ωρες την μερα ; 230 ευρω !!!!

πειτε μου εσεις τωρα τι να κανω με τον μικρο μου....

θα σου πω τι σκέφτομαι να κάνω εγώ........να πηγαίνω σε παιδότοπο να πίνω και καφέ να παίζει και το παιδί μου με άλλα παιδάκια......όχι κάθε μέρα όταν έχω λεφτα!!!!!

ε μα τι να πω.........δουλειά δεν μπορούμε να βρούμε ......και να βρούμε δεν θα πάρομε πάνω απο 500 ευρώ....σιγά μην δώσω 230 σε παιδικό!!!!ΕΛΕΟΣ

και πες σε αυτήν που ανοίγει τον παιδικό να μην τον ανοιξέι.......δεν το βλέπω να κρατάει!

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

Αξιοκρατικό και δίκαιο , ένα σύστημα ή ένα πρόγραμμα , το κάνουν οι ευσυνήδητοι πολίτες .

Όταν δεν τρέχουν να μπούν με πλάγια μέσα ( σαν το παράδειγμα με την συγκεκριμένη μητέρα ) , όταν δεν πλαστογραφούν πιστοποιητικά και δημόσια έγγραφα , όταν δεν παρακαλάνε τους πολιτικούς , όταν δεν σκέφτονται πως να ξεγελάσουν τον διπλανό τους .

Εδώ όμως έχουμε φτάσει , ο νομοθέτης και αυτός που βγάζει ένα πρόγραμμα , όχι να κοιτάξει να βοηθήσει αυτούς που είναι σωστοί , αλλά πως να αποκλείσει αυτούς που πάνε ''πλαγίως'' .

Δεν θυμάμαι ( και συγνώμη ) ποια κοπέλα είχε γράψει ότι την έτρεχαν να κάνει ένσταση και τις ζήτησαν έξτρα χαρτιά για να αποδείξει το διαζύγιο της ( Θυμάμαι σωστά ; ) . Γιατί ; Γιατί γνώριζαν ότι κάποιες θα χρησιμοποιούσαν αυτό το κόλπο για να καρπωθούν αυτές την θέση . Οπότε σου λένε , εσύ που είσαι καθόλα νόμιμη , δεν θα έχεις πρόβλημα να μας φέρεις αυτά τα έγγραφα , ακόμα και αν πρέπει να τρέξεις 2 και 3 φορές στην εφορία . Η άλλη όμως που την πρώτη φορά είπε ψέμματα , θα δυσκολευτεί να κάνει το ίδιο , οπότε την τσακώνουμε και την ακυρώνουμε .

Αν πηγαίνουμε με την λογική ότι τίποτε δεν γίνεται ''αξιοκρατικά και νόμιμα '' , και ότι όλα ''βρωμάνε'' , τότε συνέχεια θα ψάχνουμε τρόπους ''ύποπτους και παράνομους'' για να κάνουμε την δουλειά μας .

Παρούσα!

Με τη διαφορά ότι μου ζητούσαν έξτρα χαρτιά για να αποδείξω τη διάσταση, καθώς αυτο είναι η εύκολη λύση για εξαπάτηση, μου είπαν-πληθώρα γιαλαντζι εν διαστασει αιτηθηκαν, κ σου λέει,εσυ που πραγματικα είσαι,αν είσαι ,προσκόμισε μας κ κεινο κ ας μην το λέμε πουθενα στην προκήρυξη ότι χρειαζεται(κ στησου στην ουρα εν μέσω δηλώσεων με παιδι απο κοντα-γιατι ποιος πατέρας να το κρατήσει,χαχα,να μου φέρεις κ άλλο ένα χαρτι για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...ξαναειπα κ τον πόνο μου άλλη μια γυρα..)

Κ για χαμο με τα εκκαθαριστικα μου Χαν πει επισης-αναμενόμενο......

Τη λαμογιά ο άλλος εύκολα θε τη σκεφτεί μη αναλογιζομενος τυχόν επιπτώσεις σε άλλους που τους τρώει τη θεση-γιατι αυτο εΙναι το "τρώω τη θεση",να μη δικαιούσαι κάτι κ με τεχνάσματα,ψευδή εκκαθαριστικα ή χωρισμους,να προσπαθείς να επωφεληθεις-Αλλα κ στον ιδιον ααααααααν τον ανακαλύψουν!

Τεσπα, το ευτυχές είναι ότι με παιδεψαν κ με καναν να αγωνιώ μια βδομάδα σκαρτη,αλλα τουλάχιστον είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα-μέσα στην πρώτη επιλογη(κ δεν ντρέπομαι να παραδεχτω ότι ξοδεψα και φέτος πολλες ώρες μελέτης για στρατηγική επιλογη θέσεων)

Το δυστυχες είναι που τόσες κ τόσες μητέρες έχουν υποβληθεί απ την Κυριακή σε μια άνευ προηγούμενου ταλαιπωρία που δείχνει να μη έχει τελος.....

Έχετε παρατηρήσει ότι στην σελίδα του ΕΕΤΑΑ εδώ και 3 μέρες δεν ανοίγουν οι οριστικοί πίνακες δομών?

Ήθελα να ψάξω κάτι και δεν τα κατάφερα. Μήπως έχει να κάνει με τις εγκεκριμένες θέσεις και με το πόσες δόθηκαν τελικά?

Είχα σώσει στο PC τις σελίδες με τους ελλιπής και τους πλήρης φακέλους του νομού μου αλλά όχι τις δομές. Τις έχει κανείς?

as1cCAr0g410010MzcxZHwwMDA5MTRkfE15IGxpdHRsZSBtaXJhY2xlIGlzIA.gif

Διαφημίσεις

Έχετε παρατηρήσει ότι στην σελίδα του ΕΕΤΑΑ εδώ και 3 μέρες δεν ανοίγουν οι οριστικοί πίνακες δομών?

Ήθελα να ψάξω κάτι και δεν τα κατάφερα. Μήπως έχει να κάνει με τις εγκεκριμένες θέσεις και με το πόσες δόθηκαν τελικά?

Είχα σώσει στο PC τις σελίδες με τους ελλιπής και τους πλήρης φακέλους του νομού μου αλλά όχι τις δομές. Τις έχει κανείς?

Εγω το πατησα τωρα και ανοιγει. Νομο επελεξες?

l9Iop2.png

Ναι επέλεξα………

Και μάλιστα πολλούς……..

Ψάχνω τους οριστικούς πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών αυτούς που είχαν αναρτηθεί πριν καταθέσουμε τις αιτήσεις για να επιλέξουμε. Αυτοί σου ανοίγουν?

Εμένα μου βγάζει

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

as1cCAr0g410010MzcxZHwwMDA5MTRkfE15IGxpdHRsZSBtaXJhY2xlIGlzIA.gif

Είναι η πρώτη φορά φέτος που δυστυχώς δε μπορώ να χαρώ με το γεγονός ότι και τα 2 μου παιδάκια πέρασαν...

Θα προτιμούσα να έπρεπε να πληρώνω κάποιο ποσό μηνιαίως (όσο περίπου στοιχίζει ένας δημοτικός παιδικός σταθμός) προκειμένου να εξοικονομηθούν περισσότερες θέσεις (είμαι υπάλληλος του ιλιγγιώδους ποσού των 250 ευρώ/μήνα και ο σύζυγος ελεύθερος επαγγελματίας με χασούρα στο κατάστημά μας) ...

Οι αδικίες μας πονούν όλους ... οι "γιαλαντζί" προσλήψεις της τελευταίας στιγμής, οι ντεμέκ άνεργες (χωρίς ούτε ένα ενσημάκι στη ζωή τους), η φοροδιαφυγή και άλλα πολλά ... πιο πολύ όμως με πονάει το γεγονός ότι οι κοινωνικές παροχές στην Ελλάδα κόβονται ραγδαία. Σήμερα οι παιδικοί, αύριο η δημόσια υγεία και παιδεία.

Γι' αυτό το συγκεκριμένο θέμα και μας αφορά όλους. Είτε είδαμε το ονοματάκι μας στους "επιτυχόντες" είτε όχι...

oEA4p3.pngtbKDp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω κι εγώ ότι στην περιφέρειά μου (Στερεά Ελλάδα) πήραν ελάχιστα παιδάκια- όπως περιμέναμε. Εγώ είχα ελάχιστα μόρια (άλλη χρονιά όμως θα περνούσα) αλλά έμεινε έξω και κόσμος με πολύ περισσότερα μόρια.

Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί μειώσουν τα δίδακτρα ώστε να μπορούν να πάνε περισσότερα παιδάκια.

Επειδή θα ήθελα να προωθήσω το θέμα στον τοπικό τύπο- που ως συνήθως κοιμάται- υπάρχει κάποια έτοιμη επιστολή που να περιέχει και αριθμητικά στοιχεία ωστε να γίνει γνωστό το θέμα?

(όχι αυτή που είναι προς υπογραφή, είναι πολύ μακροσκελής)

θα σου πω τι σκέφτομαι να κάνω εγώ........να πηγαίνω σε παιδότοπο να πίνω και καφέ να παίζει και το παιδί μου με άλλα παιδάκια......όχι κάθε μέρα όταν έχω λεφτα!!!!!

ε μα τι να πω.........δουλειά δεν μπορούμε να βρούμε ......και να βρούμε δεν θα πάρομε πάνω απο 500 ευρώ....σιγά μην δώσω 230 σε παιδικό!!!!ΕΛΕΟΣ

και πες σε αυτήν που ανοίγει τον παιδικό να μην τον ανοιξέι.......δεν το βλέπω να κρατάει!

ενας γνωστος παιδοτοπος στην πολη μου με 3 ευρω σου κρατα το παιδι πανω απο 3 ωρες απασχολωντας το δημιουργικα!!!!! μπορεις να το αφησεις και να πας να κανεις τις δουλειες σου!!!!

τον βλεπω φετος να κανει χρυσες δουλειες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να σας πω κι εγώ ότι στην περιφέρειά μου (Στερεά Ελλάδα) πήραν ελάχιστα παιδάκια- όπως περιμέναμε. Εγώ είχα ελάχιστα μόρια (άλλη χρονιά όμως θα περνούσα) αλλά έμεινε έξω και κόσμος με πολύ περισσότερα μόρια.

Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί μειώσουν τα δίδακτρα ώστε να μπορούν να πάνε περισσότερα παιδάκια.

Επειδή θα ήθελα να προωθήσω το θέμα στον τοπικό τύπο- που ως συνήθως κοιμάται- υπάρχει κάποια έτοιμη επιστολή που να περιέχει και αριθμητικά στοιχεία ωστε να γίνει γνωστό το θέμα?

(όχι αυτή που είναι προς υπογραφή, είναι πολύ μακροσκελής)

koyklitsa επειδη εγω την εγραψα το εκανα ετσι για να μπορει ο καθενας που δε κατεχει τοθεμα να καταλαβει τι ακριβως γινεται,,,,γιατι εσυ και εγω το κατεχουμε ο δημοσιογραφος οχι η γραμματεας του υπουργου οχι κ,ο,κ,

θα σταλει ετσι και αλλιως αυριο στα μεσα αν θελεις μπες να γραψεις στο εγγραφο λιστα με εντυπα μεσα τους τοπικους σταθμους να σταλει :D

Άρα εγώ καλά έκανα τις επιλογές μου κ υπολόγιζα πως θα μπω ή στην πρώτη ή στην δεύτερη επιλογή μου με τα 51μόρια μου.

Στο δήμο μου οι επιλαχούσες ξεκινάνε από τα 48.48 μόρια κ προς τα κάτω. Οποια είχε παραπάνω από αυτά μπήκε στις ήδη μειωμένες θέσεις που εγκρίθηκαν τελικά.

Ρε σύ καλαμαρακι, μας πρηξατε με τις "έξυπνες" επιλογές σας και τώρα μου λες ότι είχες 51 μορια σε νομό που περνάς με 48 και είσαι έξυπνη, ενώ εγώ είμαι χαζος που δεν πέρασα με σχεδόν 63 σε νομο που ήθελες πάνω απο 64

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...