Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εκφραζω τη γνωμη μου για το συστημα και ΜΟΝΟΝ που ειναι ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΑΔΙΚΟ και συνεχιζω να την στηριζω διοτι επιθυμω να αλλαξει. εφοσον τα εισοδηματικα και οικογενειακα κριτηρια αποτελουν με βαση την προκυρηξη τρόπο επιλογής δεν βρισκω το λογο να μπουν ατομα με λιγοτερα μορια απο καποιον αλλον. ο τροπος που επελεξε ο καθενας τους σταθμους ειναι καθαρα προσωπικος και δεν μας ενδιαφερει.

Δεν είναι άδικο, να πέφτεις πίσω εσύ με τις χ επιλογές σου κ να σε περνάει η άλλη με λιγότερα μόρια που δεν έκανε καν τις ίδιες επιλογές με σένα.

Πέφτεις έξω γιατί έχει λιγότερα μόρια από τον χ διπλανό σου λόγω εισοδήματος λόγω μη χηρείας μη αμεα κ επειδή εχεις κάνει μόνος σου τις επιλογές σου των σταθμών σου που εσύ μόνος σου τις διάλεξες.

Απλά δεν είναι άδικο, το πρόγραμμα εχει κανόνες κ λειτουργεί έτσι. Είναι πρόγραμμα της Ε.Ε κ έτσι θέλει να δώσει το κονδύλι του. Αν το θεωρρείς άδικο κ αντικοινωνικό μη λαμβάνεις μέρος τότε.

Δεν προκειτε να αλλάξει υπέρ του υψηλομοριακού γιατί πολύ απλά τότε θα εμπαιναν μόνο οι υψηλομοριακοί πχ ανεργες με 6000εισόδημα, ή χήρες ή αμεα.... κ όοοοοοοολοι οι υπόλοιποι θα μέναμε από έξω μαζί με σένα.

Ειναι μια φόρμουλα επιλογής βάση μορίων εργασίας κ εισοδηματικών κ επιλογών σταθμών. Έχει παραμέτρους για να μπαίνουν όλα υπόψη.

Αλλιώς τότε να σας ανοίξουμε όλους τους υψηλομοριακούς ανα την ελλάδα για κάθε αντικείμενο κ πάσης φύσεως ζήτημα κ να περνάτε παντού με την άνεσή σας χωρίς να υπάρχει καμία άλλη παράμετρος παρά μόνο ότι ο διπλανός μου αφού είναι υψηλομοριακός θα ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει παντού κ μετά οοοοοολοι οι άλλοι.

Εντιτ

Και να προσθέσω....ο τρόπος που διάλεξε καθένας μας τους σταθμούς του ναι είναι προσωπικός, ναι δεν σε ενδιαφέρει ουτε κ μένα οι δικές σου επιλογές με ενδιαφέρουν.

ΑΛΛΑ αποτελούν το 50% του σχεδίου σου να επιτύχεις στο να είσαι ωφελούμενη κ οχι επιλαχούσα.

Το άλλο 50% είναι τα μόρια σου.

Και όποιος είχε διαβάσει λίγο την προκήρυξη , τους κανονισμούς της κ τις τελευταίες σελίδες όπου κ αναφέρει βάση ποιων κριτηρίων θα γίνει το σορτινγκ , όφειλε να κάνει ΕΞΥΠΝΕΣ επιλογές σταθμών αν θέλει να είναι πάση θυσία μέσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ξανα γραφω ξερω μαμα που δεν κατεθεσε εκκαθαριστικο γιατι ξεπερνουσε τα 40000 και περασε με υψηλη μοριοδοτηση :shock: :shock: :shock:

τις εδωσαν μορια σαν να ειχε εκκαθαριστικο κατω των 6000...

Και σου ξαναλέω....σε απλά λόγια

αν ειχες έννομο συμφέρον όφειλες να κάνεις καταγγελία!

και εμενα γνωστη μου περασε με το προγραμμα γιατι η φορολογικη ηταν κατω απο 40000 ενω στην πραγματικοτητα ειναι πολλα περισσοτερα απλα ο αντρας της κανει 2 φορολογικες η μια μαζι με τον πατερα του δεν ξερω πως γινετε!

και τι να κανουμε τωρα? υπαρχουν πολλες αδικιες στη ζωη!

Διαφημίσεις

kalamaraki

Πάλι παρεξηγήθηκαν αυτά που γράφω (ουφ πια, κάτι κάνω λάθος)

ΔΕΝ σε κατηγόρησα που ακολούθησες στρατηγική και που μπήκες-μαγκιά σου,

και δεν το λέω ειρωνικά.

Κι εγώ έλαβα υπόψη πράγματα δηλώνοντας και τις 4 επιλογές μου και ναι, η τελευταία μου επιλογή δε με ενθουσίασε.

Απλά ρωτάω για τα κριτήρια σας επειδή μου φαίνεται εξαιρετικά σημαντικό το παιδί να πάει σε σταθμό που μου φαίνεται καλός.

Και με τη λέξη καλός δεν εννοώ τις χλιδές και τα μεγάλα ονόματα αλλά τη σωστή και προσεκτική αντιμετώπιση των μικρών, την καθαριότητα, το καλό πρόγραμμα φαγητού, τέτοια βασικά πράγματα.

Μην θυμώνεις- μαγκιά σου αν κατάφερες, ακολουθώντας το δικό σου τρόπο, να περάσεις εκεί που ήθελες. Και δεν χρειάζεται καν να δικαιολογείς τί και πώς σε κανέναν.

(Άσε που εμένα δεν μου έκλεψες τίποτα- στην πρώτη επιλογή περάσαμε, οριακά αλλά τα καταφέραμε );)

kalamaraki

Πάλι παρεξηγήθηκαν αυτά που γράφω (ουφ πια, κάτι κάνω λάθος)

ΔΕΝ σε κατηγόρησα που ακολούθησες στρατηγική και που μπήκες-μαγκιά σου,

και δεν το λέω ειρωνικά.

Κι εγώ έλαβα υπόψη πράγματα δηλώνοντας και τις 4 επιλογές μου και ναι, η τελευταία μου επιλογή δε με ενθουσίασε.

Απλά ρωτάω για τα κριτήρια σας επειδή μου φαίνεται εξαιρετικά σημαντικό το παιδί να πάει σε σταθμό που μου φαίνεται καλός.

Και με τη λέξη καλός δεν εννοώ τις χλιδές και τα μεγάλα ονόματα αλλά τη σωστή και προσεκτική αντιμετώπιση των μικρών, την καθαριότητα, το καλό πρόγραμμα φαγητού, τέτοια βασικά πράγματα.

Μην θυμώνεις- μαγκιά σου αν κατάφερες, ακολουθώντας το δικό σου τρόπο, να περάσεις εκεί που ήθελες. Και δεν χρειάζεται καν να δικαιολογείς τί και πώς σε κανέναν.

(Άσε που εμένα δεν μου έκλεψες τίποτα- στην πρώτη επιλογή περάσαμε, οριακά αλλά τα καταφέραμε );)

Κανενός τη θέση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ κ μαγκιά μου που τα κατάφερα:tongue::D

{Εχω πει πως θα πάω να ανάψω κεράκι ....}

Απλά ήθελα να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου , το τρόπο δράσης μου την επιμονή μου να κοιτάξω το κάθε ενδεχόμενο κ το πως κατέληξα να διαλέξω φέτος την τριτη χρονιά που εκανα αίτηση .

Συγνώμη αν φάνηκε οτι θύμωσα μαζί σου, απλά να εκφράσω το σκεπτικό μου ήθελα ορμώμενη από το ποστ σου. ;)

Καλημέρα

Από χτες έχει πέσει η τηλ γραμμή μου κ δεν εχω ούτε τηλ ούτε ίντερνετ :-(

Μπαίνω από το κινητό κ το μουλτι κουότ είναι δυσκολακι

Αναφορικά με τις επιλογές σταθμών δεν δέχομαι τον όρο πονηρές επιλογές επουδενί!!!

Οι επιλογές μου ήταν βασισμένες με τα εξής κριτήρια

1) προσφορά ζήτηση

Δηλαδή ΔΕΝ έβαλα σταθμούς που ξέρω πως έχουν ζήτηση κ δίνουν ΛΊΓΕΣ θέσεις...ασχέτως αν είναι κοντά μου ή με βολευαν ...γιατί ηξερα πως θα τους χτυπήσουν όλες λόγω θέσης του σταθμού κ φήμης του κ όπως έγινε.

2)προσφερόμενες θέσεις

Έβαλα παιδικούς που έδιναν στην άμεση περιοχή μου 60+ θέσεις. Με ενδιέφερε η μικρή να περάσει ΠΆΣΗ ΘΥΣΊΑ!! Δεν σκέφτηκα λεπτό την προσαρμογή της σε άλλο περιβάλλον γιατί η ανάγκη να μπει κάπου ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ήταν μεγαλύτερη.

3) Αριθμός δομών

Έβαλα κ τις 4 ΕΠΙΛΟΓΈΣ μου...δεν έβαλα μόνο μια που έκαναν πολλές που είναι εκτός τώρα. Θα μου πεις ναι οκ είχες χαμηλά μόρια για αυτό....ΌΧΙ!! Και 100 μόρια να είχα πάλι κ τις 4 θα έβαζα... Γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα γίνει κ πως θα γίνει το σορτινγκ.

4)ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ

ΝΑΙ ΝΑΙ έκανα στρατηγική επιλογή δομών πχ δεν έβαλα παιδικό που βρίσκεται στο κέντρο του δημου μου -δύο βασικα έχουμε- γιατί ξέρω πως το ποσοστό των ΑΕΡΓΩΝ μαμαδων εδώ είναι μεγάλο κ τους προτιμάνε αυτούς τους δύο σταθμούς για να πηγαίνουν τα παιδιά τους με τα πόδια κ όχι με αμάξι. Και όπως κ έγινε γιατί καθαρά κ είδα όλες τις επιλαχουσες κ ωφελουμενη κ αυτοί οι δύο σταθμοί βρισκόταν στις δύο πρώτες επιλογες των 7 στις 10 μαμαδων!!!

Εγώ σκέφτηκα κ είπα δεν πειράζει ας περάσει η μικρή κ θυσίαζω μίση ώρα ύπνου για να την παω με το αμάξι. Τους 2 πρώτους παιδικούς που έβαλα όλες τους είχαν 2η 3η 4η επιλογή....ε ναι...θέλουν τους άλλους για να πηγαίνουν με τα πόδια δίπλα από το σπίτι τους...οκ...

Και 4η επιλογή έβαλα έναν γκραντ ιδιωτικό παιδικό σχετικά κοντά μας στα 9χλμ από το σπίτι σκεπτόμενη πως θα πρέπει να προλαβαίνω να την πηγαίνω εγώ γιατί ΙΣΩΣ δεν θα εχω λεφτά για σχολικό...κ γιατί μόνο από φιλη ξέρω πως είναι καλός σταθμός κ γιατί τον χρησιμοποίησα ως μαξιλαρακι 4ης επιλογής..έδινε 140θέσεις...

ΔΕΝ δέχομαι τον όρο πονηρες επιλογες μόνο ΈΞΥΠΝΕΣ ήταν.

Γιατί αλλιώς θα ανταποδώσω κ θα πω πως οι άλλες έκαναν ΧΑΖΕΣ επιλογες ...

Αυτα.

Μαζί σου καλαμάριον.

Απλά μια διόρθωση εμάς εδω στην Αθήνα και συγκεκριμένα εμάς στα προάστεια γύρω απο τον Πειραιά ευγενικά σου το λέω οτι μας "έσκισαν" αν δεις δημοτικός σταθμός στο Πέραμα που έκανε γνωστή μου χαρτιά να μπεί πήρε μονο ενα παιδάκι

Καλαμάρι respect...

Ο τρόπος που αντιμετώπισε η κάθε μαμά το συγκεκριμένο project είναι ανάλογος των αποτελεσμάτων.

Κι εγώ έβγαλα τα μάτια μου κοιτώντας τα περσινά , υπολόγισα το νέο σταθμό της γειτονιάς (στον οποίο έμειναν κενές θέσεις πέρισυ άρα φέτος θα γίνει σφαγή και δεν τον έβαλα πρώτο) ,υπολόγισα ότι ο άλλος σταθμός προσφέρει μετακίνηση μόνο σε μία περιοχή ,άρα δεν θα βολεύει πολλές μαμάδες χωρίς αυτοκίνητο και τον έβαλα πρώτο. Σε αυτόν πέρασα.

Έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι υπάρχουν μαμάδες που δήλωσαν σταθμούς που δεν είχαν καν επισκευθεί!!!

Αν ο διπλανός μου επιλέγει τις δομές σαν να γράφει ΠΡΟ-ΠΟ , εγώ γιατί φταίω???

Αυτό είναι μεθοδική σκέψη κ στρατηγικές επιλογές!

Και για αυτό μπηκες στην πρώτη σου επιλογή.

Η πραγματικότητα κόρες είναι αυτή.

Εγώ πχ δεν επέλεξα με στρατηγική τελείως, γιατί δε φανταζόμουν με τπτ αυτό το φιάσκο. Κι όντως, αν δεν είχε γίνει αυτό και έπαιρναν τις `17000 μανούλες που προκύρηξαν ήμουν μέσα. Ο γιος μου 1η επιλογή και η κόρη μου 4η.

Γενικά, όχι επειδή το καλαμάρι είναι φίλη μου (το 50άρικο άφτερ έχομε και ανάγκες:tongue:) το σκέφτηκε πάρα πολύ και ανέλυσε πάρα πολύ το πως θα βάλει την κάθε της επιλογή, όπως φαντάζομαι πολλές μανούλες και πολύ καλά έκαναν.

Μην πέφτουμε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε, αυτό επιδιώκουν για να ξεχαστεί.

Προτιμήστε το η ισχύς εν τη ενώσει.

Μετά τις 27 Αυγούστου το 50αράκι που θα πληρωθώ το επίδομα μου :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλαμαρ, παιδι μου... σ αγαπω σ εκτιμω... αλλα φραγκο απο μενα ΔΕΝ θα δεις...

επειδη, σε αρκετες περιπτωσεις... ΟΣΟ στρατηγικα κι αν ειχες κινηθει..... ΟΣΟ προσεκτικα κι αν ειχες συμπληρωσει την αιτηση, ακομα κι αν ειχες προβλεψει το φετινο φιασκο και δεν ησουν χαλαρος οτι οπως και περυσι ετσι και φετος θα μπουμε σχεδον ολοι....

σε πολλες περιπτωσεις λοιπον.... δεν μπηκαν παιδια φετος, το θεο νονο να ειχαν!!!!

αφου σε πολλα μερη δεν εδωσαν ουτε μια θεση.......

ή εδωσαν ελαχιστες..δηλαδη, ποσο προσεκτικα να εχεις συμπληρωσει αιτηση οταν για χιλια παιδια πχ.. εδωσαν 30-40 επιδοτησεις.. πρεπει να εισαι ανυπαντρη, πολυτεκνη, με κατω απο 6 χιλιαδες ευρω ετησιο εισοδημα, πλημμηροπαθης, σεισμοπαθης, αναπηρος πολεμου και χτυπημενος απο τη ραδιενεργεια στη φουκοσιμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Parents are the last people on earth who ought to have children

επειδη, σε αρκετες περιπτωσεις... ΟΣΟ στρατηγικα κι αν ειχες κινηθει..... ΟΣΟ προσεκτικα κι αν ειχες συμπληρωσει την αιτηση, ακομα κι αν ειχες προβλεψει το φετινο φιασκο και δεν ησουν χαλαρος οτι οπως και περυσι ετσι και φετος θα μπουμε σχεδον ολοι....

σε πολλες περιπτωσεις λοιπον.... δεν μπηκαν παιδια φετος, το θεο νονο να ειχαν!!!!

ή εδωσαν ελαχιστες..δηλαδη, ποσο προσεκτικα να εχεις συμπληρωσει αιτηση οταν για χιλια παιδια πχ.. εδωσαν 30-40 επιδοτησεις.. πρεπει να εισαι ανυπαντρη, πολυτεκνη, με κατω απο 6 χιλιαδες ευρω ετησιο εισοδημα, πλημμηροπαθης, σεισμοπαθης, αναπηρος πολεμου και χτυπημενος απο τη ραδιενεργεια στη φουκοσιμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Συμφωνώ κ επαυξάνω ναι, σε περιπτώσεις οπως αυτή που ανέφερες το πρωί για περιοχές που έχουν όλο κ όλο τρεις δυο σταθμούς ναι ετσι είναι.

Οσο στρατηγικά κ να έκανες επιλογές δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Αλλα σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν παίζει αυτό το σενάριο....αυτό λεω εγώ.

υγ.

Δέχομαι κ είδος :tongue: ....είμαστε σε κρίση άλλωστε ;)

Βρε Καλαμαράκι σιγά μην απολογηθείς κιόλας:shock::shock:

Δεν φτάνει που μας έδωσες τόσες λύσεις(και πολλά άλλα άτομα) σε τόσες απορίες απο την στιγμή που βγήκε η προκήρυξη,θα σου την "πούνε κιόλας"????

Ε!οχι είναι too much;);)

By the way έχεις πμ απο χθες:tongue:

fxwxp2.png

EKLUp2.png

και να έχει παρακολουθήσει όλα τα επεισόδεια Dancing on Ice.

Καλά αυτό που έγινε εδώ πέρα είναι εκτός πραγματικότητας, έτσι? Προσάπτουμε σε κάποια, η οποία πληρουσε κατά γράμμα τις προϋποθέσεις του προγράμματος, το ότι σκέφτηκε έξυπνα και υπεύθυνα στις επιλογές, ότι είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει? Μα ΑΥΤΟΣ δεν είναι ο σκοπός?

Δεν μιλάμε για κάποιον που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και που με κάποιο πονηρό/πλάγιο τρόπο τρύπωσε και έφαγε τη θέση κάπου. Μιλάμε για κάποιον που απλά διεκδίκησε αυτά που του προσέφερε το πρόγραμμα!!!

(εδώ κολλάει αυτά που έλεγαν για την κατσίκα! Η κατσίκα αυτή είναι "νόμιμη", όχι σαν την άλλη που έβοσκε εκτός κοπαδιού αλλά γούσταρε να μπει στο κοπάδι ;) -ναι ξέρω ο καθένας με τον πόνο του- )

Από το καλαμαράκι μόνο να μάθουμε μπορούμε και να επωφεληθουμε στη συνέχεια κι εμείς οι "τεμπελούλες", και ευτυχώς λόγω χαρακτήρα και επαγγέλματος δεν τα κρατάει για τον εαυτό της!

Συμφωνώ κ επαυξάνω ναι, σε περιπτώσεις οπως αυτή που ανέφερες το πρωί για περιοχές που έχουν όλο κ όλο τρεις δυο σταθμούς ναι ετσι είναι.

Οσο στρατηγικά κ να έκανες επιλογές δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Αλλα σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν παίζει αυτό το σενάριο....αυτό λεω εγώ.

Πως δεν παίζει? Θα μπορούσες να ήσουν στην Αθήνα! Όσο χρόνο και να είχες σπαταλήσει για το πώς/πού και γιατί.... με τα 51 μόρια ΔΕΝ θα περνούσες φέτος...

"Σβήσε" καλέ, σιγά μην κάτσεις να απολογηθείς γιατί και πώς πέρασες! Αν είναι δυνατόν δλδ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...