Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εκφραζω τη γνωμη μου για το συστημα και ΜΟΝΟΝ που ειναι ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΑΔΙΚΟ και συνεχιζω να την στηριζω διοτι επιθυμω να αλλαξει. εφοσον τα εισοδηματικα και οικογενειακα κριτηρια αποτελουν με βαση την προκυρηξη τρόπο επιλογής δεν βρισκω το λογο να μπουν ατομα με λιγοτερα μορια απο καποιον αλλον. ο τροπος που επελεξε ο καθενας τους σταθμους ειναι καθαρα προσωπικος και δεν μας ενδιαφερει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγγνώμη αλλά οι άνεργες δεν έχουν δικαίωμα να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικό? εγω δηλαδή που είμαι άνεργη πως θα βρω δουλειά αν δεν έχω που να αφήσω το παιδί μου?

συγγνώμη αλλά οι άνεργες δεν έχουν δικαίωμα να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικό? εγω δηλαδή που είμαι άνεργη πως θα βρω δουλειά αν δεν έχω που να αφήσω το παιδί μου?

Κι εδώ θα συμφωνήσω!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλαμαρακι θεσ/νικη μενεις?

δηλαδη υπαρχουν σταθμοι που εχουν καλυφθει ολες οι θεσεις ωστε να μεινουν ατομα εξω με υψηλη μοριοδοτηση? γιατι στον νομο που μενω μιλαμε οχι για λαθος επιλογη απλα το η λιστα αυτασε εως τα 48 μορια και οι υπολοιπες μητερες μπηκαν εππιλαχουσες σε δομες που εχουν κενες θεσεις... ολοι οι παιδικοι εχουν κενες θεσεις , οτι επιλογη κ να εκανες εκτος θα ησουν κοινως αν ειχες κατω απο 48 μοριααααααα.

τωρα μπηκα στα αποτελεσματα της θεσ.κης και ειδα τι ακριβως εννοειτε...

οντως οι πρωτες 36 σελιδες απο τις 948 ειναι επιλαχουσες απο "λαθος" επιλογη!

Διαφημίσεις

εκφραζω τη γνωμη μου για το συστημα και ΜΟΝΟΝ που ειναι ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΑΔΙΚΟ και συνεχιζω να την στηριζω διοτι επιθυμω να αλλαξει. εφοσον τα εισοδηματικα και οικογενειακα κριτηρια αποτελουν με βαση την προκυρηξη τρόπο επιλογής δεν βρισκω το λογο να μπουν ατομα με λιγοτερα μορια απο καποιον αλλον. ο τροπος που επελεξε ο καθενας τους σταθμους ειναι καθαρα προσωπικος και δεν μας ενδιαφερει.

????????????????????????????????????????????

για να γινει αυτο που λες το συστημα δν θα μας εδινε την δυνατοτητα επιλογης σταθμων κ προτεραιότητας...θα επρεπε να καταθετουμε απλα χαρτια και τελος. και οποιος εχει περισσοτερα μορια θα μπει.

Η λογικη της επιλογης σταθμων με προταιρεοτητα δινει το δικαιωμα σε ολη την κλιμακα μοριων να μπορουν να περασουν σε σταθμο αναλογως πως θα σκεφτουν να δηλωσουν.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Το μόνο που μπορω να καταννοήσω είναι οτι αρχικά δώσανε Χ θέσεις για κάποιους σταθμούς κ στη συνεχεια οι Χ θέσεις αυτες μειώθηκαν κατά πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις...Απο κει και πέρα...το σύστημα της ΕΕΤΑΑ έτσι ήταν χρόνια τώρα:rolleyes::rolleyes: δεν έγινε φέτος κατι καινούργιο, ούτε κάτι διαφορετικό από την προκύρηξη!!!

Το αν θα μπει κάποιος είναι συνδυασμός μορίων κ θέσεων..όπως ακριβώς στις πανελλήνιες κ πως αλλιως θα μπορούσε να ήταν:confused: εφόσον τα χρήματα ειναι περιορισμένα?

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποια λογική ΔΥ ή άεργοι ή με είσόδημα >40000 έκαναν αίτηση?????Δηλ τι νόμιζαν ?θα βάλλουν μέσο κ θα τους πάρουν?

Και για να σας ξενερώσω κ λίγο:tongue: Ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου?Αν θα υπάρξει πάλι το πρόγραμμα?

Περάσαμε στην 1η επιλογή με 74 μόρια!

σταματηστε να τσακωνεστε υπαρχει σελιδα στο facebook με επιστολη απο μαμα και μπορειτε να γινετε μελος....βαζετε τα ονοματα σας και πανε στο υπουργειο και παραπερα.....https://www.facebook.com/groups/413937485310428/

χι χι θωμαϊ εγω ειμαι η μαμα χιχι,,,,,:tongue:

Κι εδώ θα συμφωνήσω!

μα τωρα αυτα που συζητιουνται ειναι παραλογα.... ολες εχουν το δικαιωμα να βαλουν το παιδι τους σε παιδικο σταθμο και δεν θα επρεπε να μας ενδιαφερει καν το γιατι.....

ο καθενας επελεξε με τον τροπο που νομιζε οτι θα τον ευνοουσε...σε αλλους εκατσε σε αλλους οχι! θα τσακωθουμε κ για αυτο?

δεν εχουμε μαθει να δεχομαστε τα πραγματα ως εχουν απλα να παραπονιομαστε!

χελωνιτσα δεν ειναι καθολου αστεια αυτα που λεω και φυσικα δεν ειμαι ατομο επιπολαιο να λεω ανακριβειες.... πολυ απλα δεν κατεθεσε καθολου εκκαθαριστικο σημειωμα και βαση των μοριων που της υπολογισαν βγαζω το συμπερασμα οτι την μοριδοτησαν σαν να ειχε εισοδημα 6000 ευρω ... για πες μου τωρα τι εχεις να πεις?

σορυ ρε συ μελισσουλα. για να καταλαβω.θελεις να μου πεις οτι ηταν στην κατηγορια που δεν κανουν φορολογικη η δεν την εστειλε και επρεπε να ειναι με ελλιπη φακελο?(οταν δεν δηλωνεις εισοδημα πως μοριοδοτησε αληθεια?εριξα μια ματια στην προκυρηξη αλλα δεν το βρηκα)

και να πω και το αλλο? γνωριζεις σιγουρα οτι δεν υπαρχει καποιος αλλος λογος που θα μπορουσε να εχει καποια μορια παραπανω? π.χ. μια αναπηρια?

Διαφημίσεις

καλαμαρακι θεσ/νικη μενεις?

δηλαδη υπαρχουν σταθμοι που εχουν καλυφθει ολες οι θεσεις ωστε να μεινουν ατομα εξω με υψηλη μοριοδοτηση? γιατι στον νομο που μενω μιλαμε οχι για λαθος επιλογη απλα το η λιστα αυτασε εως τα 48 μορια και οι υπολοιπες μητερες μπηκαν εππιλαχουσες σε δομες που εχουν κενες θεσεις... ολοι οι παιδικοι εχουν κενες θεσεις , οτι επιλογη κ να εκανες εκτος θα ησουν κοινως αν ειχες κατω απο 48 μοριααααααα.

Οχι δεν καλύφθηκαν όλες οι προσφερόμενες θέσεις στο δήμο μου , φυσικά υπήρχε τσεκούρωμα όπως σε όλη την επικράτεια. Οχι στο δήμο μου τουλάχιστον στους δημόσιους παιδικούς γιατί μόνο τέτοιους δήλωσα στις 3 πρώτες μου επιλογές , μόνο στην τέταρτη έβαλα γκραντ ιδιωτικό κ αυτό ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ επειδή εδινε 140 θέσεις.

Πχ στην πρώτη μου επιλογή{Οχι τόσο διάσημος σταθμός για την περιοχή μου} διέθεταν 60 θέσεις κ δώσαν τελικά 25 μόνο η πρώτη που μπήκε είχε μόνο 89μορια κ η τελευταια είχε 49.51μόρια.

Κ έγινε το ίδιο κ σε όλο το δήμο μου κ πάμε στους ποιο διάσημους σταθμούς... Στην δευτερη μου όμως επιλογή η πρώτη που μπήκε είχε 109,45μόρια....κ η τελευταία που μπήκε έχει 49,96μόρια.

Στην τρίτη μου επιλογή η πρώτη που μπήκε είχε 85,24μόρια κ η τελευταία είχε 53,01 μόρια....

Άρα εγώ καλά έκανα τις επιλογές μου κ υπολόγιζα πως θα μπω ή στην πρώτη ή στην δεύτερη επιλογή μου με τα 51μόρια μου.

Στο δήμο μου οι επιλαχούσες ξεκινάνε από τα 48.48 μόρια κ προς τα κάτω. Οποια είχε παραπάνω από αυτά μπήκε στις ήδη μειωμένες θέσεις που εγκρίθηκαν τελικά.

οταν εχεις μηδενικο εισοδημα εως και 6000 ευρω σου βαζουν ενα πλαφον και σου υπολογισουν το εισοδημα σου σαν 6000 ευρω για να μπορεσεις να εχεις σωστα και δικαια μορια,,,αλλιως με μηδενικο εισοδημα δε ξερω που θα εφταναν τα μορια σου,,,,,

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποια λογική ΔΥ ή άεργοι ή με είσόδημα >40000 έκαναν αίτηση?????Δηλ τι νόμιζαν ?θα βάλλουν μέσο κ θα τους πάρουν?

[/size]

και ξανα γραφω ξερω μαμα που δεν κατεθεσε εκκαθαριστικο γιατι ξεπερνουσε τα 40000 και περασε με υψηλη μοριοδοτηση :shock: :shock: :shock:

τις εδωσαν μορια σαν να ειχε εκκαθαριστικο κατω των 6000...

χελωνιτσα δεν ειναι καθολου αστεια αυτα που λεω και φυσικα δεν ειμαι ατομο επιπολαιο να λεω ανακριβειες.... πολυ απλα δεν κατεθεσε καθολου εκκαθαριστικο σημειωμα και βαση των μοριων που της υπολογισαν βγαζω το συμπερασμα οτι την μοριδοτησαν σαν να ειχε εισοδημα 6000 ευρω ... για πες μου τωρα τι εχεις να πεις?
οταν εχεις μηδενικο εισοδημα εως και 6000 ευρω σου βαζουν ενα πλαφον και σου υπολογισουν το εισοδημα σου σαν 6000 ευρω για να μπορεσεις να εχεις σωστα και δικαια μορια,,,αλλιως με μηδενικο εισοδημα δε ξερω που θα εφταναν τα μορια σου,,,,,

αρα αυτο απανταει στις υποψιες της μελισσουλας! σωστα?

και ξανα γραφω ξερω μαμα που δεν κατεθεσε εκκαθαριστικο γιατι ξεπερνουσε τα 40000 και περασε με υψηλη μοριοδοτηση :shock: :shock: :shock:

τις εδωσαν μορια σαν να ειχε εκκαθαριστικο κατω των 6000...

και ξαναρωτω? επρεπε κατα τη γνωμη σου να ειναι σε αυτες με ελλιπη φακελο? γιατι αν δεν στειλεις εκκαθαριστικο πρεπει να στειλεις και μια υπευθυνη δηλωση μαζι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...