Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μαρίτα όχι.... ΈΛΕΟΣ που θα υποννοηθει έστω κ για πλάκα πως ήμουν πονηρή...

ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ...Δεν ήμουν πονηρή....καθισα κ σκέφτηκα πολύ καιρό πριν τι σταθμούς θα βάλω βάση αυτών που γνώριζα για τους κατοίκους του δημου μου κ το πως λειτουργούν.

Καθισα κ έβγαλα σχέδιο μεθοδικά κ στρατηγικα κ όταν ανελυα το πλάνο μου πχ στην Κικηλευτέρης μου έλεγε πχ α αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Κ εκείνη πχ είχε σκεφτεί παραμέτρους που δεν είχα σκεφτεί εγώ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ γιατί ηξερα πως φέτος λόγω ανεργίας θα γίνει σφαγή!

Όπως έτσι έκανα κ με τις δύο επιλογες που έκανα στην αίτηση μου μέσω του δημου μου ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ!!!

Η πραγματικότητα κόρες είναι αυτή.

Εγώ πχ δεν επέλεξα με στρατηγική τελείως, γιατί δε φανταζόμουν με τπτ αυτό το φιάσκο. Κι όντως, αν δεν είχε γίνει αυτό και έπαιρναν τις `17000 μανούλες που προκύρηξαν ήμουν μέσα. Ο γιος μου 1η επιλογή και η κόρη μου 4η.

Γενικά, όχι επειδή το καλαμάρι είναι φίλη μου (το 50άρικο άφτερ έχομε και ανάγκες:tongue:) το σκέφτηκε πάρα πολύ και ανέλυσε πάρα πολύ το πως θα βάλει την κάθε της επιλογή, όπως φαντάζομαι πολλές μανούλες και πολύ καλά έκαναν.

Μην πέφτουμε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε, αυτό επιδιώκουν για να ξεχαστεί.

Προτιμήστε το η ισχύς εν τη ενώσει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Έιμαι καινούργιος στο forum αλλά δεν μπορώ να να αντίσταθώ όταν βιάζεται η λογική.

Το ΕΣΠΑ είχε καποια ευρώ, ζήτησε προσφορές από παιδικούς και τους δώσανε χ θέσεις και ζήτηση από γυναίκες ψ θέσεις, διασταυρωσανε και επιλέξανε αυτές με τα περισσοτερα μορια μέχρι να καλύψουν τα λεφτά.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ

Από την αρχή οποίος διάβαζε την προκήρυξη θα έπρεπε να ξέρει ότι δε θα καλυφθούν όλες οι θέσεις ούτε των δομών ούτε των γυναικών.

Καληνύχτα σας

ΥΓ. Είχαμε σχεδόν 63 μορια και μείναμε απ έξω

Γιατί μείνατε από έξω???

Μηπως βάλατε χάι σταθμούς?

Μήπως βάλατε σταθμούς με λιγες θέσεις πχ 10? 20?

Εν γένει μιλώντας εγώ προσωπικά χωρίς να έχω κοιτάξει τους σταθμούς της αθήνας, ΔΕΝ θα έβαζα στις επιλογές μου σταθμό με κάτω από 80θέσεις αν έμενα Αθήνα κ είχα τέτοιες προσφορές σε σταθμούς βάση περιοχής μου βάση προσφοράς σε θέσεις κ μπορούσα δηλαδή.

Με τι κριτηρια έπρεπε να επιλέξουν θέσεις ανά δομή ???

Το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ είναι να αφήσουν τις μαμάδες να διαλέξουν

Τις μαμάδες αφήνουν να επιλέξουν Σπυρογραφ....με την αίτηση τους.

Το να επιλεξεις έξυπνα σημαίνει ότι με λιγότερα μορια θα φας τη θέση κάποιου που έχει περισσότερα γιατί αλλιώς δε βγαίνει, αν έχεις λίγα μορια και εμείς είχαμε για φέτος σε σχέση με τους υπόλοιπους, θα μείνεις εκτός.

Το να επιλέξεις ΕΞΥΠΝΑ κ όχι εκ του πονηρού όπως υπονοείς ΔΕΝ σημαινει πως έφαγες θέση κάποιου με περισσότερα μόρια. Γιατι αν είσαι μέσα με 40μόρια αλλά είναι έξω αυτή με τα 80μόρια σημαινει πως ΑΠΛΑ εκεινη έκανε άλλες επιλογές από εσένα ποιο στρατηγικές ποιο μεθοδευμένες ποιο μελετημένες βάση ίσως του σημαντικότερου κριτηρίου ότι το παιδί ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να περάσει κάπου ,που εσύ ΚΑΝ δεν τις έλαβες υπόψιν σου κ για αυτό είσαι εκτός. {Μιλάω σε τρίτο πρόσωπο γενικά}

Το ποσα χρήματα δώσανε και πως τα μοίρασαν ανα περιφέρεια δεν το ξέρω, αλλά ήταν γνωστό απ την αρχή

Αν ήταν γνωστό τότε γιατί δεν ξέρεις.....

με μπερδεύεις :rolleyes:

Δε στέκει αυτό που λες, για να περάσω εγώ, αφού οι θέσεις/χρήματα είναι δεδομένες, πρέπει να πετάξω έξω κάποιον άλλο.

ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ κάποιον άλλο έξω γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Αν είχατε κάνει τις ίδιες επιλογές ΕΣΥ θα ήσουν τώρα μέσα με τα 63μόρια σου κ όχι η άλλη με τα 40κάτι της.

ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μου λες κ να έχεις την απαίτηση επειδή εσύ έχεις 63 μόρια ασχέτως των επιλογών σου σε σταθμούς θα ΠΡΕΠΕΙ εσύ να μπεις μέσα κ όχι οι υπόλοιποι με κατώτερα μόρια.

Τότε ποιος ο λόγος να διαλέγουμε σταθμούς?????

Ακόμα κ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στις εγκυκλίους κ στις τοποθετήσεις τους το ίδιο ισχύει. Παω εγώ αναπληρώτρια κ εργάζομαι γιατί δήλωσα οτι ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΏΝ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ ο διπλα μου μένει εκτός τοποθέτησεις γιατί έβαλε ΜΟΝΟ την πόλη του ως επιλογή περιοχής.....κ ας έχει μεγαλύτερη προυπηρεσία/μόρια από μένα. Εκανε την επιλογή του κ δεν δήλωσε όλη την ελλάδα οπως εγώ....γιατί είναι αδικο>????

Δικαιότατο είναι γιατί εκείνος δεν θέλει να κουνηθεί από την πόλη του για τους χ λόγους , αδιάφορη με αφήνουν γιατί καθένας μας κάνει τις επιλογές του...εγώ πχ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ακόμη κ αν σημαίνει πως θα φύγω από την πόλη μου, ενω εγώ δηλώνω πως πάω παντού

Άρα εγώ θα μπω σίγουρα, κ έτσι κάνω τα τελευταία 10 χρόνια τις αιτήσεις μου στο υπουργείο παιδείας ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, κ δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά ούτε μια χρονιά ενώ συνάδελφοί μου έχουν μείνει εκτός για μια κ για δυο χρονιές.....

Άρα φάγατε τη θέση κάποιου χαζου που δεν μπήκε με 70 μορια, ενώ εσείς μπήκαμε με 44

Και καλά κάναμε κ μπήκαμε σπυρογραφ,

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ

ΑΛΛΑ

εσύ έκανες άλλες επιλογές διαφορετικές από εμάς των 44 μορίων , μπορεί να έκανες κ μόνο μια ή δυο επιλογές με την άνεση οτι μαζεύεις πολλά μόρια κ σίγουρα κάπου θα μπεις....αλλά δεν είναι έτσι, το πρόγραμμα κ το σόρτινγκ του ΔΕΝ δουλεύει έτσι. Δεν το ήξερες οκ...πάσο Τώρα το έμαθες κ του χρόνου ίσως κάνεις διαφορετικές επιλογές , ποιο στρατηγικές κ ποιο έξυπνες!

Φυσικά και καιγομαστε που δεν μπήκαμε (ναι Αττική) αλλά το ότι όσοι μπήκαν είχαν περισσότερα μορια μου φαίνεται πολύ δίκαιο και λογικό. Δεν θα ήθελα με κάποιο "έξυπνο" τροπο να φάω τη θέση κάποιου με περισσότερα μορια

Περιττό να αναλύσω περισσότερο....

Υπονοείς ότι κλέψαμε θέση, φάγαμε θέση εκ του πονηρού....απορώ δηλαδή ...στο τέλος θα μας σταυρώσετε κιόλας για την ημιμάθεια σας , για την προχειρότητα της αίτησης σας, για την υπεροψία σας απέναντι σε μη τοπ σταθμούς, για την αλαζονεία σας να πιστεύετε οτι με τα μόρια σας μπαίνετε παντού....αμ πως....

Υπονοείς πολλά πράγματα με τα εισαγωγικά σου στο έξυπνο τρόπο κ θέλω να μου τα αναλύσεις όταν κ αν με το καλό ξαναμπεις για να "φουντώσεις" το τοπικ...........

Καλησπέρα!

Πάντως για αυτο που λέτε σχετικά με τα μόρια και την σωστή επιλογη των δομών δεν θα έλεγα ότι ισχύει για όλους, είναι και θέμα τύχης και να το δικαιολογήσω... Πρώτον δεν μπορείς να μαντεψεις τι θα δηλώσει ο καθένας γιατι πχ αν σκεφτείς ότι ένας σταθμος προσφέρει λίγες θεσεις και δεν τον βάλεις πρώτη επιλογη και με τον ίδιο τροπο σκεφτούν και πολλοί άλλοι τότε έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις εκει... Επίσης δεν μπορείς να γνωρίζεις ανά περιοχή ποσά μόρια θα μαζέψει ο καθένας ώστε να επιβεβαιωσεις αν τα μόρια σου είναι αρκετά ή ελάχιστα ή στο όριο..

Δεύτερον, όπως ανέφερα και παραπάνω η αδερφη μου δήλωσε πρώτη επιλογη σταθμο ο οποίος έδινε τις περισσότερες θεσεις (70) και λογω περιοχής δεν θα τον επέλεγαν και πολλοι γιατι είναι μακριά απο την πόλη( τελικα τον επέλεξαν 108 ).Και όμως πήρανε μόνο ένα παιδι!

Όσον αφορά τις τιμές στην Ρόδο... Οι τιμές στους δημοτικούς σταθμούς κυμαίνονται απο 80 εώς και 120 ευρω περίπου και οι ιδιωτικοί απο 200 και εώς περίπου 350 ανάλογα με τις παροχές...

Για τους σταθμούς που λένε ότι παίζει να κλείσουν (δημοτικοι) δεν ήταν για τον ΕΣΠΑ αλλα γιατι δεν έχουν προσωπικό λογω του ότι το κρατος δεν τους πληρώνει καιρο τώρα...

Δεν μπορείς να ξέρεις επακριβώς πως θα κινηθεί ο κόσμος με τις επιλογές του αλλά μπορείς βλέποντας τα περσινά αποτελέσματα κ τους προσωρινούς {ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΑΥΤΟ....κράτησα όλα τα περσινά αρχεία σε φάκελο γιατί κ πέρυσι σκέφτηκα πως κάθε χρόνο θα ειναι χειρότερα κ του χρόνου θα γίνει σφαγή...για να ξαναθυμηθώ πως κινήθηκε ο κόσμος στο δήμο μου} μπορείς να πάρεις μια "καλή" εικόνα, μια καλή ιδέα κ ίσως να πέσεις μέσα στις υποθέσεις σου. Εγώ επεσα μέσα στις υποθέσεις που έκανα γιατί ΜΕΛΕΤΗΣΑ πολύ καλά κ τις περσινές επιλογές κ τις φετινές για τους σταθμούς που με ενδιέφεραν.

Εγώ τώρα να ξαναρωτήσω- καλά , η επιλογή των δομών που κάνατε όλοι εξαρτήθηκε μόνο από την "στρατηγική";

Δεν λάβατε δηλαδή υπόψη αν τελικά ο κάθε σταθμός που δηλώσατε είναι κατά τη γνώμη σας καλός για τα παιδιά σας;

Δε λέω, κι εμείς καιγόμασταν να περάσουμε, αλλά χίλιες φορές να μείνω σπίτι με το παιδί παρά να το έστελνα σε μέρος που θεωρώ ακατάλληλη, μόνο και μόνο για να το στείλω κάπου.

Spirograph- συμφωνώ μαζί σου και θέλω να προσθέσω ως εγώ όταν διαβάζω εγκεκριμένες καταλαβαίνω πως πρόκειται για θέσεις που πληρούν τις προυποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, όχι υποχρεωτικά θέσεις που θα πληρωθούν.

Ναι, η εγκύκλιος δεν αποσαφήνιζε πως δεν θα γεμίσουν όλες, αλλά πουθενά δεν έγραφε και πως θα τις καλύψουν οπότε θεωρώ πως από πλευράς τους οι συντάκτες της εταιρίας είναι καλυμμένοι και μάλλον άδικα θα φθαρείτε με όλες αυτές τις διαμαρτυρίες.

Και για να μην παρεξηγηθώ άλλη μια φορά εδώ μέσα, φυσικά και εύχομαι να μπορέσουν όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να γίνουν φέτος δεκτά σε σταθμούς.

Μήπως αν επικεντρώνατε τις πιέσεις σε δήμους και πολιτεία να προστεθούν κονδύλια και θέσεις στους δημόσιους σταθμούς, να γίνουν αναδρομικά νέες αιτήσεις κ.λ.π.; Να μην πάει χαμένο τόσο τρέξιμο. Σε τελική ανάλυση πρόκειται για κοινωνικές δομές και η πολιτεία είναι υπεύθυνη περισσότερο από κάποιο πρόγραμμα που διαρκεί 2-3-4 χρόνια.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΜΌΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΉΤΑΝ.....

Ήξερα τους παιδικούς φέτος..

Αλλά

την πρώτη χρονιά 10-11 που έκανα την αίτηση μου φέρθηκα χαζά, χωρίς μεθοδικότητα κ με τα λιγοστά μόρια που έιχα εκανα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΕΣ επιλογές κ για αυτό ήμουν στις ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ...που πας ρε καλαμάρι με 26 μορια να μπεις σε τοπ σταθμους της περιοχής σου??? εεεε που πας??? {Ασχετα αν μετά βρήκα θεση στο πρόγραμμα γιατί ήμουν επιλαχούσα μεν αλλά με εστειλε το υπουργείο σε αλλη πόλη να δουλέψω εκεινη τη χρονιά...κ πήρα την κόρη μου μαζί μου κ πήγαμε κ επικοινώνησα με την εεταα ζητώντας τους ΑΝ εχουν περισσέψει θέσεις που δεν ζητήθηκαν εως το μηνα Νοέμβρη να με βάλουν εμένα...Κ ναι πήραν τηλέφωνο ολες τις επιλαχούσες τότε μηνα νοέμβριο κ αρνήθηκαν τις ΔΥΟ θεσεις που ειχαν περισσέψει κ μετά από δυο μέρες ενημέρώθηκα πως εφόσον έγινε ελεγχος με τις επιλαχούσες κ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ τις θεσεις μπορείτε να επιλέξετε κα. Καλαμαρού που θέλετε να στειλετε την κόρη σας μήνα νοέμβριο κ πάλι ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ....}

Την δεύτερη χρονιά 11-12....πήρα μπρος....κ επισκέφτηκα τους σταθμους που ηθελα...ρώτησα...εκανα γκαλοπάκι στους παιδότοπους....διαβασα ξανά τα περσινά αποτελέσματα κ έβγαλα μια γενική εικόνα πως κινούνται οι μητέρες στον δήμο μου...επέλεξα εκεινη τη χρονιά εκ νέου σταθμους με πολλές θεσεις κ οχι κάτω των 40.....κ φυσικά ήμουν αρκετά έξυπνη κ τυχερή να ανακαλύψω πως στον δήμο μου υπήρχε νέος δημοτικός σταθμός που θα άνοιγε για πρώτη χρονιά....κ δεν τον ηξεραν πολλές....δεν βόλευε πολλές γιατί δεν είναι κέντρο κέντρο στο δημο μου κ θέλει αμαξάκι....κ δεν τον είχα δει καν πως είναι....κ βρήκα στο ιντερνετ ψάχνωντας άρθρα για τα εγκαίνια του....κ άρθρο/απόφαση από τον δημο για την ανάθεση έργου....κ το ανέφερα κ εδώ μέσα κιόλας.

Και τον έβαλα πρώτο...κ πέρασα , κ έμειναν έξω μαμάδες με περισσότερα μόρια από εμένα γιατί έβαλαν τους άλλους....

Κακό του κεφαλιού τους που δεν ασχοληθηκαν περισσότερο....που δεν έψαξαν....που δεν ξεβολεύτηκαν από τη βολή τους....που ήθελαν να ξαναπάνε μόνο στον ίδιο παιδικό...κ δεν σκέφτηκαν αλλιως οτι το παιδί του πρέπει πάση θυσία να μπει κάπου...ασχέτως το που σε γενικές γραμμές..{Και τα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω προσωπικά τα κριτήρια επιλογών των μητέρων, ουτε γιατί βαζουν μόνο ενα σταθμό αλλά μιλάω γενικά.}

Ε εκει καταλήγω κ εγώ βλέποντας κ τα φετινά αποτελέσματα μητέρων στο δήμο μου που ενω΄έχουν 80-70-60 μόρια έμειναν εκτός.......

γιατί έβαλαν μόνο 1 σταθμο.....

γιατί δεν ήταν στρατηγικές κ έξυπνες οι επιλογές τους...που πας με 60 μόρια σε σταθμό που δίνει μόνο 10 θέσεις???? Ενώ ξέρεις πως φέτος το πρόγραμμα διαφημίστηκε πολύ περισσότερο από κάθε χρονιά...πως θα γίνει σφαγή λόγω της κρίσης....κ πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ!!!!

και κατι ακομη ρε παιδια...

αν το παιδι εγκριθηκε περσυ για τον χ παιδικο θα πρεπει να εγκριθει για 2 χρονια.. δλδ καθε χρονο θα αλλαζει περιβαλλον λογω πληροτητας, διαθεσιμοτης και μοριοδοτησης??? ελεοοοος για μικρα παιδακια μιλαμε που η προσαρμογη τους ειναι το αλφα και το ωμεγα...

και κατα δευτερον αν δεν φτανει το μπατζιτ για ολους ας κοψουν τα παιδακια που ειναι ηλικιακα για προνηπια , ποιος ο λογος να πηγαινει ενα παιδακι 4 χρονων σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο την στιγμη που υπαρχει αντιστοιχη δημοσια βαθμιδα? ανεξαρτητου μοριοδοτησης αυτα τα παιδακια επρεπε να κοψουν!

Μελισούλα

τα προνήπια ΔΕΝ είναι υποχρεωτική εκπαίδευση, από τα Νηπια ξεκινάει η υποχρεωτική εκπαίδευση που παρόλα αυτά σου επιτρέπει το υπουργείο να το πας το παιδί σου ΚΑΙ σε ιδιωτικό σταθμό ή ΚΑΙ δημόσιο σταθμό στην ηλικία/τάξη των Νηπίων αρκεί κατά την μετέπειτα εγγραφή σου στην Α΄ Δημοτικού προσκομίσεις βεβαίωση ότι έχει παρακολουθήσει την τάξη των νηπίων κ που με σφραγίδες.

Και ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ εκπαίδευση Μελισούλα τα προνήπια για αυτό ακριβώς ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να τα πάρουν στα Δημόσια Νηπιαγωγεία αν δεν έχουν περισσευούμενες θέσεις που έμειναν από τα Νηπια. Και για αυτό εγώ μπορώ κ κάνω αίτηση ως μητέρα παιδιού σε προ νηπιακή ηλικία γιατί πολύ απλά αν περιμένω από τα δημόσια νηπιαγωγεία να μου την πάρουν φέξε μου κ γλίστρησα....που έκανα την αίτηση μου αλλά γέμισε το νηπιαγωγείο μας κ δεν είχε θέσεις. Και για να σε προλάβω, αίτηση σε νηπιαγωγείο κάνεις ΜΟΝΟ στο νηπιαγωγείο που υπάγεται η διεύθυνση κατοικίας σου ....όχι όπου θέλεις.

καλημέρα, είμαι καινούρια στην παρέα σας και επιθυμώ να διαμαρτυρηθώ έντονα για τον τρόπο επιλογής των παιδιών στους παιδικούς μέσω του εσπα. θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το σύστημα που πετάει εκτός τις μητέρες για τις οποίες γέμισαν οι σταθμοί που δήλωσαν. ειναι άδικο και αντικοινωνικό να μπαίνουν μητέρες με λιγότερεα μόρια λόγω "σωστής" επιλογής σταθμού. εδώ δεν είναι πανελλαδικές αφού οι σταθμοί δεν έχουν βάσεις. άλλωστε τώρα στις πανελλαδικές πρώτα βγαίνουν οι βαθμολογίες - μαζεύεις μόρια- και μετά επιλέγεις σχολή. δεν συγκρίνεται. είναι αντικοινωνικό αυτό το σύστημα και θα έπρεπε να βασίζεται μόνον στην κατάταξη των μορίων. αν εξαντληθούν οι θέσεις στις 4 επιλογές σου να σε τοποθετήσουν εκεί που υπάρχουν θέσεις και αν θέλεις να δεχτείς. αλλιώς ο επόμενος. μήπως αυτό είναι το πιο δίκαιο???έχω στείλει e-mail eetaa και όπου αλλού μπορώ για να παραπονεθώ και να οργανωθούν οι ενδιαφέρομενες μητέρες για την αδικία. δεν είναι δυνατόν να έχουν μπει 224 μητέρες με λιγότερεα μόρια από εμένα λόγω τυχαίας και όχι έξυπνης, όπως κάποιοι ισχυρίζονται, επιλογής σταθμών.

νομίζω ότι αν ενώσουμε τις φωνές μας μπορούμε να το αλλάξουμε, τουλάχιστον να μην συνεχιστεί η ίδια αδικία και του χρόνου.

Είσαι λάθος

Τότε θα περνούσαν στο πρόγραμμα μόνο οι έχοντες πολλά μόρια όπου τους κατέβει πχ εγώ θα είχα 100μόρια μένω στην καλαμαριά αλλά επειδή δεν υπάρχει θέση στις δομές που διάλεξα οκ θα με στειλει η εεταα στις Συκιές στην άλλη άκρη της πόλης γιατί εκει έχει περισσέψει θέση????

ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΏΡΑ???

Καλά έκανα κ έκανα ΕΞΥΠΝΕΣ επιλογές να έκανες κ εσύ.

για να είμαι ειλικρινής όχι ούτε εγώ το κατάλαβα ότι για να πάω το παιδί μου παιδικό έπρεπε να λύσω τριτοβάθμια εξίσωση, ούτε να διαθέσω το χρόνο που διέθεσα για να περάσω πολυτεχνείο, στο ελλαδιστάν όμως σκεφτόμαστε διαφορετικά,

προσωπικά λόγω μετακόμισης έχασα την προθεσμία για τους δημοτικούς της περιοχής μου, όπου κι εκεί δεν ξέρω αν θα με έπαιρναν λόγω μειωμένων θέσεων, οπότε έκανα τα χαρτιά μου και περίμενα χωρίς πολλά πολλά να δω τι θα γίνει, το ότι τα έκανα πρώτη φορά με καθιστά αυτόματα ανέυθυνη ή ηλίθια?, πέρσι απλά επέλεξα να μην πάει το παιδί μου παιδικό αφού λόγω κρίσης μπορούσα να κάτσω μαζί του σπίτι, φέτος όμως ήθελα να κυνηγήσω λίγο τη δουλειά μου και θα ήθελα και το παιδί να αλλάζει παραστάσεις και να μαθαίνει πράγματα την ώρα που θα πήγαινα σε interviews και θα έφτιαχνα σχέδια στον υπολογιστή

επέλεξα σταθμούς ιδιωτικούς βάσει εντοπιότητας, πάλι ηλίθια?, για να μην κάνει 10 ώρες στο δρόμο, και απέφυγα δημοτικούς γιατί πίστευα ότι με τα μόρια που συγκεντρώνω θα μείνω εκτός λόγω μεγαλύτερης ζήτησης σε οριζόντιο επίπεδο, δηλ. από μαμάδες με ίδια και περισσότερα μόρια, δεν ξέρω ποιοι σταθμοί είναι χάι, απλά αυτοί που είναι κοντά μας έδιναν σχετικά λίγες θέσεις

οκ δε μας πήραν, του χρόνου θα κάνουμε τα χαρτιά μας για προνήπιο κανονικά στο δημοτικό, και αν κάτσει καμιά δουλειά στη μέση της χρονιάς θα πάω σε έναν ιδιωτικό που με βολεύει και είναι καλός

πάντως το ότι μείωσαν τις εγκεκριμένες θέσεις είναι σκάνδαλο! γιατί ακόμη κι έτσι εμάς έστω και με λίγη τύχη θα μας έπαιρναν, όπως και πολλά αλλα παιδάκια που μένουν εκτός γιατί οι γονείς τους δε σκέφτηκαν πονηρά

Τι υπονοείς οτι σκεφτόμαστε διαφορετικά??? Δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου?

1}Υπονοείς ότι φταίω γιατί σκέφτηκα ποιο διεξοδικά ενώ εσύ όχι??

2}Υπονοείς ότι έκλεψα θέση άλλου ενώ εσύ δεν μπήκες???

3}Υπονοείς ότι εσύ πήγες με το σταυρό στο χέρι ενώ εγώ εκ του πονηρού έκανα τις επιλογές μου κ σε έθεσα εκτός προγράμματος???

Το πρόγραμμα βασίζεται στα ΜΟΡΙΑ κ στις ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ που κάνουμε. Καταλάβετε το κ του χρόνου να κάνετε κ εσείς έξυπνες κ στρατηγικές επιλογές χωρίς εισαγωγικά στη λέξη.

Καθίστε να διαβάσετε ορισμένες τις προηγούμενες τουλάχιστον 100 σελίδες που έχουν γραφτεί το τελευταίο δίμηνο , και μετά να γράφετε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γράφετε .

Αν θεωρείσατε ότι επειδή μαζεύεται μερικά μόρια παραπάνω , έχετε δεμένο τον γάιδαρό σας , και θα σας πάρουν κάπου βρέξει χιονίσει , τότε είσασταν γελασμένες . Έχουν γραφτεί ένα σωρό post εδώ , από ανθρώπους που είχαν μια εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , που από την καλή τους την καρδιά αποφάσισαν να βοηθήσουν και τους άλλους ( ίσως και κάποιες φορές εναντίων του συμφέροντός τους ) , και βρέθηκαν ορισμένεςκαι τους κατηγορούν ότι με πλάγια και πονηρά μέσα κατάφεραν να μπούν κάπου .

Δύο μήνες τώρα που γράφονται post σε αυτό το topic , δεν το είχατε πάρει χαμπάρι ; Η είσασταν τόσο σίγουρες ότι με τα μόρια σας δεν είχατε κανένα πρόβλημα , και έτσι δεν θα χρειαζόταν να δείτε τι γράφετε σε αυτό το topic ; Τελικά ίσως έχει δίκιο η kalamaraki , στο τέλος θα βρεθούμε και δαρμένοι και θα είμαστε και οι μαλάκες της υπόθεσης , που είχαμε κάνει φύλλο και φτερό την προκύρυξη και μας βγεί τα μάτια να αναλύουμε τις θέσεις που δίνει η κάθε δομή .

( Αφού καταφέρατε να εκνευρίσετε και την kalamaraki , τι να πώ ;;; ) :)

Όσο για εσένα christina , όταν το έγραφα αυτό που έγραψα για την μια δομή , θημήθηκα εσένα και τον λόγο που δεν είχες επιλέξει και τις 4 . Μίλησα γενικά λοιπον , γιατί δεν νομίζω ότι είναι πολλές στην θέση σου . Το 80% , και ίσως και παραπάνω , δήλωσαν μόνο μια ή δυο δομές , γιατί θεωρούσαν ότι τα μόρια τους έφταναν . Η θεωρούσαν αυτούς τους σταθμούς τοπ , και τους άλλους ''παρακατιανούς'' . Εμείς στον σταθμό που περάσαμε φέτος , είμασταν και πέρισυ . Πέρισυ έδινε 20 θέσεις . Ξέρεις πόσες μητέρες των είχαν δηλώσει σε ΟΛΟ το Ηράκλειο ; Μόνο 16 . Όσες τον δήλωσαν πέρασαν όλες . Πέρασε θυμάμαι και μητέρα με 16 μόρια . Ο σταθμός ούτε απο τους διαφημισμένους είναι , ούτε με τις hi-tech εγκαταστάσεις . Αλλά το πόσο ευχαριστημένοι μείναμε από την περσινη χρονιά , δεν λέγεται . Καταρχήν με την βοήθεια τους , κόψαμε την πάνα , μέσα σε μια εβδομάδα . :)

1000% συμφωνώ!

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα..η ξιπασιά καμμιά φορά δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος..ξέρω μητέρες που λέγανε σιγά μην δηλώσω τον τάδε σταθμό ούτε αυλή δεν έχει και είναι παλιός...τες πα περί ορέξεως η κάθε μία...στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι οι δικές μου επιλογές ήτανε και οι 4 μη διαφημισμένοι σταθμοι..σταθμοί της γειτονιάς ας το πω έτσι αλλά δυστυχώς και πάλι δεν μπήκα αφού πήρανε ο ένας 2 παιδάκια ο άλλος 5 ο άλλος 7 κι ο άλλος να πώ την αλήθεια δεν κοίταξα καν!

αμμμμμ πως....έμεινε από έξω...ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ήταν όμως. Δική της ευθύνη κ δικά της αποτελέσματα τώρα.

θα συμφωνήσω και εγώ.Υπάρχουν γυναίκες που δεν ασχολήθηκαν με την επιλογή των δομών και μπορεί να έμειναν λόγω αυτού έξω παρόλο που είχαν πολλα μόρια και άλλες όπως εγώ που παρόλη την επιλόγη σταθμών έμειναν απέξω λόγω της μείωσης των θέσεων και μόνο.

σε κάθε περίπτωση για μένα προσωπικά το θέμα ΕΣΠΑ έχει τελειώσει διότι από αυτά που κατάλαβα είναι θέμα χρηματοδότησης από το κράτος που δύσκολα θα επιλυθεί ιδίως την περίοδο που ζούμε (κρίση + Αύγουστος = τρελός συνδυασμός) και προσέυχομαι , ελπίζω , εύχομαι να πάρουν εμένα και όσες άλλες μανούλες έμειναν απέξω στους δημοτικούς σταθμούς με καταβολή τροφείων

Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την περικοπή των θέσεων , ναι δικαίως εναντιώνεστε μαζί σας κ εγώ για τις θέσεις που κόπηκαν κ δεν μπήκαν οι θέσεις που προκήρυξαν στην εγκύκλιο τους

ΑΛΛΑ

δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό που εκανα διαφορετικές επιλογές σταθμών από εσένα κ είμαι μέσα. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑ ΕΓΏ ΕΞΩ.....

Σε πέταξαν οι επιλογές σου κ το κόψιμο των θεσεων.

Να προτείνω και κάτι άλλο , που νομίζω ότι δεν έχει τονιστεί .

Μήπως θα έπρεπε να γίνουν κρούσεις και στους εκάστοτε Δήμους και Δημοτικούς σταθμούς ; Εφόσον και αυτοί δεν πήραν τα παιδάκια που είχαν δηλώσει μέσω του προγράμματος , τότε πάει να πει ότι θα έχουν άδειες θέσεις .

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να πιέσετε και αυτούς να δεχτούν αιτήσεις , και από άλλες κοινωνικές ομάδες ( όπως άνεργες) που μέχρι τώρα δεν δεχόντουσαν ; Ίσως έστω και με την πληρωμή λίγο αυξημένων τροφείων ; Γιατί άλλο να δίνεις πχ 300? σε ιδιωτικό σταθμό , και άλλο να δίνεις 150? σε Δημοτικό ( δύσκολο βέβαια και αυτό , αλλά τουλάχιστον θα πάει το παιδί σου κάπου ) .

Επίσης πίεση θα πρέπει να ασκηθεί και στους ιδιωτικούς να ρίξουν τις τιμές τους . Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια τώρα να εισπράτουν όλοι τα ίδια υπέρογκα ποσά . Ας ρίξουν και αυτοί λίγο τις τιμές τους προκειμένου να έχουν παιδιά , και να μην φυτοζωούν μόνο με τα λεφτά του ΕΣΠΑ ( που μια χαρά τους έρχονται , αλλά τέλος πάντων ) . Ας κόψουν τα παραπανήσια πράγματα που κάνουν ( γαλλικά , πιάνο , εκδρομές κάθε εβδομάδα κτλ κτλ ) , που πολλές φορές είναι για να αυξάνουν απλώς τα δίδακτρα , και ας επικεντρωθούν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα στην τάξη .

Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να τα βγάζουν χοντρά , και τώρα να μην θέλουν να κόψουν τίποτε !!!!

Εμμμμ αυτό φωνάζω από χτες..............αλλά ναι τώρα μας πειράζουν αυτοί που πέρασαν με λιγότερα μόρια ..........

Ζητώ συγνώμη εκ των υστέρων που αθέτησα το λόγο μου κ ξανά έγραψα στο τοπικ, δεν θα επαναλειφθεί .....άντε όχι ...θα ξαναμπώ για να ενημερώσω σχετικα με τα λεφτά για τα υλικά που ισως ζητήσουν αν ζητήσουν.

Αλλά από χθες είμαι έξω φρενών με αυτά που ειπώθηκαν κ υπονοήθηκαν από κάποια μέλη εδώ στο τοπικ κ τώρα που βρήκα λυση να κάνω μουλτι κουώτ το έκανα για να σας δείξω τον τρόπο σκέψης μου κ πως κινήθηκα . Δεν το κάνω να απολογηθώ γιατί ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ εξήγηση γιατί μπήκα εγώ μέσα κ εκείνος όχι.

Επίσης να αναφέρω πως στα κουώτ που έχω κάνει , δεν κάνω προσωπική επίθεση επί του ατόμου , {μιλάω κ αναφέρομαι σε γενικό πλαίσιο κ χρησιμοποιώ το τρίτο πρόσωπο γενικά κ αναφέρομαι ειδικά ΜΟΝΟ για το πρόσωπό μου } αλλά πιάνω την ευκαιρία κ εκφράζω την αντίθεσή μου στα λεγόμενα κ στην συζήτηση που ακολούθησε χτες κ σήμερα.

αναφερομενος στον παραπάνω χρήστη που τόσο πολύ προσπαθεί να μας μειώσει επειδή ωφελήθηκε από αυτό το ηλίθιο σύστημα απαντώ ότι δεν σκοπεύω να τον πείσω. ο χρόνος είναι αμείλικτος και πρέπει να δουλέψουμε. δεν δέχομαι προσωπικές απαντήσεις και τόσο μακροσκελείς άλλωστε. παραθέτω την προσωπική μου άποψη και δεν δέχομαι κριτική πίσω από την ανωνυμία.

Καλαμάρι respect...

Ο τρόπος που αντιμετώπισε η κάθε μαμά το συγκεκριμένο project είναι ανάλογος των αποτελεσμάτων.

Κι εγώ έβγαλα τα μάτια μου κοιτώντας τα περσινά , υπολόγισα το νέο σταθμό της γειτονιάς (στον οποίο έμειναν κενές θέσεις πέρισυ άρα φέτος θα γίνει σφαγή και δεν τον έβαλα πρώτο) ,υπολόγισα ότι ο άλλος σταθμός προσφέρει μετακίνηση μόνο σε μία περιοχή ,άρα δεν θα βολεύει πολλές μαμάδες χωρίς αυτοκίνητο και τον έβαλα πρώτο. Σε αυτόν πέρασα.

Έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι υπάρχουν μαμάδες που δήλωσαν σταθμούς που δεν είχαν καν επισκευθεί!!!

Αν ο διπλανός μου επιλέγει τις δομές σαν να γράφει ΠΡΟ-ΠΟ , εγώ γιατί φταίω???

ΚΑΛΑΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑς ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,,,,,,,ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Α ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑς ΓΙΑΤΙ EXEI XAUEI ΣΕΛΙΔΕΣ πισω το ποστ μου ειναι αυτη

ε την παρακάτω επιστολή θα θέλαμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη μείωση θέσεων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την χώρα από την ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ) στο πρόγραμμα Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" για το σχολικό έτος 2012-2013 που έγινε χωρίς καμία ενημέρωση χωρίς καμία ανακοίνωση χωρίς καμία ευαισθησία χωρίς καμία δικαιολογία.

Στο πρόγραμμα αυτό σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος με αριθμό πρωτοκόλλου 1035 19/06/21012 προσκλήθηκαν οι μητέρες δικαιούχοι να υποβάλλουν τα χαρτιά τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση σε βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό και να επιδοτηθούν τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ,

Σύμφωνα με το πρόγραμμα και όπως ακριβώς τα αναγράφει και η ΕΕΤΑΑ που λειτουργεί σαν ενδιάμεσος φορέας στο site της ʽʼΑπό τη διαδικασία υπαγωγής των δομών αναρτάται πίνακας με τις εγκριθείσες θέσεις ανά νομό, δήμο και ηλικίες τέκνων Με βάση τη μοριοδότηση των μητέρων δημιουργείται πίνακας Με την αίτησης τους οι μητέρες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον αλλά και την ιεραρχική κατάταξη για τους μέχρι τέσσερεις σταθμούς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους. Η σύζευξη των παραπάνω προσφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Την τοποθέτηση ή όχι δηλαδή του παιδιού στο συγκεκριμένο σταθμό.ʼʼ

Στην ανάρτηση λοιπόν των εγκεκριμένων θέσεων ο αριθμός τους ήτανε περί τις 80000 Κάθε μητέρα κοιτάζοντας τις θέσεις που όρισε και ενέκρινε η ΕΕΤΑΑ έκανε τις επιλογές της για να μπορέσει να πετύχει μια θέση για το παιδί της,

Στα τελικά όμως αποτελέσματα βλέπουμε ότι από τις εγκεκριμένες θέσεις που η ίδια η ΕΕΤΑΑ είχε επιλέξει και ελέγξει και εγκρίνει έχουν επιλεγεί μόνο 34.693 παιδιά από τα 80000 που θα μπορούσαν να ωφεληθούνε και οι υπόλοιπες θέσεις να μην καλύπτονται και πολλές μητέρες που είχανε δηλώσει τους σταθμούς με βάση τους πίνακες των δομών που είχε αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ να μένουνε τώρα εκτός στις επιλαχούσες

Για αυτή την απαράδεκτη μείωση θέσεων δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση μέχρι την δημοσίευση της παρούσης επιστολής, ενώ στην προκήρυξη αναφέρεται ρητά ότι σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή

Με βάση λοιπόν αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

ΠΡΩΤΟΝ για ποιο λόγο δεν έγινε από την αρχή σωστή ενημέρωση για το πόσες ΑΚΡΙΒΩΣ θέσεις θα καλυφθούν από την ΕΕΤΑΑ για να μπορέσουν οι μητέρες να επιλέξουν σωστά και μας παραπλάνησαν με λάθος πίνακες κατά τα άλλα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ οδηγώντας μας σε λάθος επιλογές Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολόγισε ότι δεν φτάνουν τα λεφτά για τις αντίστοιχες προσφερόμενες και εγκεκριμένες θέσεις που ορίσατε ,ακόμη και μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων των μητερών και των επιλογών τους ,

ΔΕΥΤΕΡΟΝ γιατί σήμερα 3 μέρες μετά τα αποτελέσματα δεν έχει βγει ακόμη μια ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αιτιολόγησης για την ξαφνική μείωση των θέσεων

ΤΡΙΤΟΝ Που έχουν πάει τα χρήματα που έχουν προϋπολογιστεί για αυτό το πρόγραμμα όπως αναφέρονται και στη πρόσκληση και σας παραθέτουμε και ξαφνικά δε καλύπτονται οι θέσεις που έχετε εγκρίνει

ΤΕΤΑΡΤΟΝ με ποιά κριτήρια έγινε η μείωση των προσφερόμενων θέσεων των δομών στους διάφορους νομούς, πως δηλαδή σε κάποιους νομούς αυξήθηκαν οι θέσεις ενώ σε κάποιους άλλους μειώθηκαν δραματικά με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστια διαφορά στα μόρια εισαγωγής των ωφελούμενων μητέρων από νομό σε νομό.

ΠΕΜΠΤΟΝ γιατί η ΕΕΤΑΑ δεν προέβη σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα/Δομή λόγω υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού, όπως δηλωνόταν στην προκήρυξη, αλλά προέβη σε μείωση των θέσεων των Φορέων/Δομών.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούνε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι ενώ ήξεραν ότι δεν επαρκούν τα χρήματα μας παραπλάνησαν εσκεμμένα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να απειλείται η διαφάνεια του προγράμματος και χιλιάδες γυναίκες να μη μπορούν να επωφεληθούνε γιατί οδηγηθήκανε σε λάθος επιλογές από τους δικούς σας παραπλανητικούς πίνακες. Είμαστε εργαζόμενες μητέρες που οδηγούμαστε αυτή τη στιγμή στην ανεργία γιατί δε μπορούμε να καλύψουμε τα τροφεία των παιδικών σταθμών, είμαστε μητέρες μονογονεϊκων οικογενειών που οδηγούμαστε σε ένα άνευ προηγούμενο αδιέξοδο, είμαστε μητέρες άνεργες ήδη που για άλλη μια φορά είμαστε καταδικασμένες να μη μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας παιδικό σταθμό ώστε να αναζητήσουμε μια θέση εργασίας να ζήσουμε την οικογένεια μας ,είμαστε γονείς σε απόγνωση γιατί είκοσι μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δε ξέρουμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά μας ,,,,,είμαστε γονείς απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι που για άλλη μια φορά αδικηθήκαμε και κοροϊδευτήκαμε από το κράτος και τους φορείς του ,

Μας οδηγείτε σε μια άνευ προηγουμένου κοινωνική κρίση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΝΟΜΑΤ/ΜΑ ΓΟΝΕΩΝ:

γενικως το ολο συστημα ειναι κουτουρου:

ξερω περιπτωσεις 1000% ειμαι σιγουρη που μοπριοδοτηθηκαν λαθος...δλδ τι γινετε σ αυτην τηνπεριπτωση ? κανω εγω ενσταση για αλλου δικαιολογητικα?

αναφερομενος στον παραπάνω χρήστη που τόσο πολύ προσπαθεί να μας μειώσει επειδή ωφελήθηκε από αυτό το ηλίθιο σύστημα απαντώ ότι δεν σκοπεύω να τον πείσω. ο χρόνος είναι αμείλικτος και πρέπει να δουλέψουμε. δεν δέχομαι προσωπικές απαντήσεις και τόσο μακροσκελείς άλλωστε. παραθέτω την προσωπική μου άποψη και δεν δέχομαι κριτική πίσω από την ανωνυμία.

Όπως όμορφα μας παρέθεσες την άποψη σου σε ΔΗΜΌΣΙΟ φόρουμ τότε να αναμένεις απαντήσεις επί του πόστ σου κ κριτικές. Και όπως ανώνυμα εσύ εκφράζεσαι πίσω από το νικ σου έτσι κ εγώ σου ανταπαντώ ανώνυμα πίσω από το νίκ μου.

Αν δεν θέλεις να σου απαντάνε να μη γράφεις δημόσια τη γνώμη σου , ή να δέχεσαι την άποψη των άλλων κ αν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις κίολας για να θέσεις σε βάσεις την γνώμη σου.

ΔΕΝ ΣΕ ΜΕΙΩΝΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΈΒΑΛΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ

Αλλά σου απαντώ επί λέξη στο αρχικό σου ποστ οπου αναφέρεις πως είναι ΑΔΙΚΟ Κ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΌ να περνάνε μητέρες με λιγότερα μόρια από εσένα! Επειδή δηλαδή εσύ κ ο κάθε εσύ μαζεύεις 100-80 μόρια ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ασχέτως των επιλογών σου κ ΟΧΙ ΕΓΏ>???? Από που κ ως που??

Διάβασε την προκήρυξη....κ θα καταλάβεις πως λειτουργεί το πρόγραμμα.

Ηλίθιο ΔΕΝ ήταν ποτέ το πρόγραμμα, βασιζόταν στα μόρια της αιτούμενης κ στις επιλογές ΤΗΣ σε σταθμούς. ΑΔΙΚΟ Κ ΗΛΙΘΙΟ εγινε φέτος που χωρίς καμία ανακοινωση κ με πρόχειρο υπολογισμό πίστευε πως μπορεί να καλύψει το 80% των αιτήσεων, κ που έκοψε χωρίς καμία αναφορά εξηγήσεις τον προυπολογισμό του έτσι ενώ στην προκήρυξη του ειχε αναφέρει άλλα!

Ε οχι...θα σου απαντήσω κ καλά θα κάνω αφού εχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ κ δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την έρευνα που έκανα κ για τις επιλογές σταθμών που έκανα βάση των 51 μορίων που συγκέντρωσα.

ξερω περιπτωσεις 1000% ειμαι σιγουρη που μοπριοδοτηθηκαν λαθος...δλδ τι γινετε σ αυτην τηνπεριπτωση ? κανω εγω ενσταση για αλλου δικαιολογητικα?

Αν οι περιπτώσεις που αναφέρεις σε έπληταν νομικά, δηλαδή σου έτρωγαν πιθανές θέσεις σε σταθμούς που κ οι δυο δηλώσατε,

τοτε ΝΑΙ επρεπε να πας στην εεταα κ να κάνεις ένσταση καθώς εχεις ΚΆΘΕ ΈΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ.

τι εννοεις δηλαδη??????????????????

το ειπα και πιο πισω σε προηγουμενο ποστ οτι αυτα ειναι αστεια που λετε! πως μοσριοδοτηθηκε λαθος δηλαδη?:confused:

Διαφημίσεις

καλαμαρακι θεσ/νικη μενεις?

δηλαδη υπαρχουν σταθμοι που εχουν καλυφθει ολες οι θεσεις ωστε να μεινουν ατομα εξω με υψηλη μοριοδοτηση? γιατι στον νομο που μενω μιλαμε οχι για λαθος επιλογη απλα το η λιστα αυτασε εως τα 48 μορια και οι υπολοιπες μητερες μπηκαν εππιλαχουσες σε δομες που εχουν κενες θεσεις... ολοι οι παιδικοι εχουν κενες θεσεις , οτι επιλογη κ να εκανες εκτος θα ησουν κοινως αν ειχες κατω απο 48 μοριααααααα.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑς ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,,,,,,,ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μέσα είμαι ήδη Γιασεμάκι μου στο γκρουπ σας.....

γιατί ήθελα να βοηθήσω κ εγώ οπως μπορώ κ με ότι μέσο έχω για την κατάφωρη παρανομία κ αδικία που έγινε φέτος με το πρόγραμμα.

Χτες κ προχθές εχω πάρει τα απειρα τηλέφωνα σε τηλεοπ.σταθμούς, σε ραδιόφωνα σε φιλους κ γνωστούς που έχουν θέσεις, στο δήμο μου

Αλλά οχι κ έτσι............όχι να μου πει ο καθένας πως κλέβω θέση άλλου επειδή εγώ κάθισα κ έβγαλα τα ματάκια μου κ δεν έπαιξα λόττο στο πως να επιλέξω φέτος τους σταθμούς για να έχω ίσως ένα θετικό αποτέλεσμα πάνω από 60%. ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΜΟΡΙΑΚΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ , την πήρα δικαιωματικά βάση των μορίων μου , ας έκανε κ εκείνος τις ίδιες επιλογές με μενα κ θα ήταν μέσα αφου με περνάει σε μόρια.

ΤΕΛΟΣ!

σταματηστε να τσακωνεστε υπαρχει σελιδα στο facebook με επιστολη απο μαμα και μπορειτε να γινετε μελος....βαζετε τα ονοματα σας και πανε στο υπουργειο και παραπερα.....https://www.facebook.com/groups/413937485310428/

πρωτα βγαζαμε τα εισοδηματα μας κ τα μετρουσαμε

μετα βγαζαμε τα μορια μας κ τα μετρουσαμε

τωρα βγαζουμε τις στρατηγικες μας κ τις μετραμε

τι αλλο θα μετρησουμε??

Το να συγγκρινουμε μορια κ ποιος μπηκε που κ γιατι για διαφορετικους νομους ειναι ασκοπο.

Η αττικη ειχε 19.108 αιτησεις πηραν 3.790 παιδακια (19,83% των αιτήσεων)

Η θες ειχε 15.848 πηραν 8.013 παιδάκια (50,56% των αιτησεων)

το ηρακλειο 4.513 πηραν 3.018 (66,87% των αιτήσεων)

πως γινεται λοιπον ενας με 40-45 μόρια απο την θεσ ή απο το ηρακλειο να συγκρινει με καποιον με 63 απο την αθηνα?? τα νουμερα ειναι απαντηση σε ολα..

παραλογιζομαστε ολοι...

Ας κοιταξουμε να δουμε τι θα κανουμε τωρα, πως θα οργανωθουμε μπας κ γινει τπτ για το καλο των παιδιων μας.

Πονηρος τροπος πως θα επιλεξουμε σταθμους δν υπαρχει....

Πχ εγω με παιδι κατω των 2,5ετων στην περιοχη μου οι επιλογες μου ηταν εντελως περιορισμενες κ η προσφορα των θεσεω στους σταθμους απο 20 ατομα κ κατω...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

χελωνιτσα δεν ειναι καθολου αστεια αυτα που λεω και φυσικα δεν ειμαι ατομο επιπολαιο να λεω ανακριβειες.... πολυ απλα δεν κατεθεσε καθολου εκκαθαριστικο σημειωμα και βαση των μοριων που της υπολογισαν βγαζω το συμπερασμα οτι την μοριδοτησαν σαν να ειχε εισοδημα 6000 ευρω ... για πες μου τωρα τι εχεις να πεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...