Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον, στο δικο μας παιδικο σταθμο, το 70% των παιδιων δεν ειναι ελληνακια, αλβανακια ειναι τα πιο πολλα...

τα περισσοτερα απο αυτα τα ξερουμε, παιζουμε μαζι στους παιδοτοπους και παιδικες χαρες της γειτονιας μας...

και μαλιστα, εγω δεν ηξερα καν απο που ειναι, νομιζα οτι εινια ελληνακια, τωρα εμαθα που γνωρισα και τις μαναδες τους οτι δεν ειναι...

απολυτως εξελληνισμενα παιδακια.... (αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο λολ...)

με μια μαμα απο την αλβανια που μιλαγα χτες οσο επαιζαν τα πιτσιρικια μας, μου ειπε οτι η κορη της δεν θελει να μιλαει καθολου αλβανικα, ναι μεν τα καταλαβαινει, αλλα δεν θελει να τα μιλαει...

εχω την εντυπωση οτι αλλοδαπα παιδακια οικονομικων μεταναστατων δευτερης τριτης γενιας, δεν θελουν να κρατησουν τιποτα απο τη δικη τους πολιτιστικη κληρονομια... φοβουνται? ντρεπονται? δεν θελουν να διαφερουν? θελουν να αφομοιωθουν?

δεν ξερω..

εγω προσωπικα, πιστευω οτι καλο ειναι να κραταει καποιος την εθνικη του ταυτοτητα ως ιδιαιτεροτητα του, οπου παει... πχ, ενα ελληνακι να παραμενει ελληνακι και στην γερμανια, και στην αμερικη και οπου αλλου παει να μεινει...

γι αυτο και νιωθω λιγο αμηχανα μπροστα σε ενα μικρο παιδακι που αρνειται να μιλησει τη γλωσσα του ή να πει απο που εινια η καταγωγη του...

εμεις το καναμε να ντρεπεται?

τες πα...

εκει που ηθελα να καταληξω μ αυτο το ποστ -τεραστιο ποστ και οφφ τοπικ-

ειναι οτι και μενα με εξεπληξε το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των παιδιων στον παιδικο, θα ειναι αλβανακια..

κι αυτο που με εξεπληξε ακομα περισσοτερο ειναι, οτι ενω ηξερα τα παιδακια, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ απο που ειναι.....

δεν εχουν βελακι πανω απο το κεφαλι τους, που αναβοσβηνει και γραφει ΑΛΒΑΝΟΣ....

Parents are the last people on earth who ought to have children

Να προσθεσω και κατι: στον αγαπημενο μας παιδοτοπο που παμε συχνα μια απο τις κοπελες που προσεχει τα παιδακια μας ειναι απο την αλβανια. μαλιστα μου το πε η ιδια πανω σε συζητηση, εχει παει σχολειο εδω κλπ κλπ.

μολις μου το πε ενστικτωδως της απαντησα "Α, ουτε εγω ειμαι απο δω ειμαι απο αθηνα". και μετα ενιωσα περιεργα. γιατι ενιωσα πως ειμαι κι εγω ξενη επειδη δεν ειμαι ντοπια! (μεγαλο θεμα ανοιγω?). ε ναι ειμαι κι εγω ξενη εδω.

Μια φορα πηγα σουπερ μαρκετ και ειδα ενα σακι με κατι σα φασολια μεσα και ρωτησα τι ειναι αυτα και μου πε η υπαλληλος "λουμπούνια". τη ρωτησα δηλαδη τι ειναι και με κοιταγε σα να μαι απο τον Αρη!

"μα δε ξερεις τι ειναι τα λουμπούνια, απο πού εισαι????" με αυτη τη λογικη κι εγω αλλοδαπη ειμαι! Κι ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτα!....

Για την ιστορια η κοπελα στο παιδοτοπο εχει αναλαβει το τμημα με την πρωινη απασχοληση παιδιων και το να το εμπιστευτει σε αυτην παρα στις αλλες ελληνιδες συναδελφους με χαροποιει γιατι ο ιδιοκτητης δε κανει διακρισεις. κι ετσι πρεπει να μαθουν κ τα παιδακια μας.

Διαφημίσεις

δεν εχουν προβλημα τα παιδιακια ρε φιλεναδα, εμεις εχουμε...

χ@στηκε τωρα η δικια μου, αν το παιδακι που παιζει ειναι ελληνακι, αλβανακι, απο τον κρονο ή απο την αφροδιτη... μαυρο, κιτρινο ή μπλε...

αρκει να της δινει τα παιχνιδια του.. (και να μην ακουμπαει τα δικα της λολ)

Parents are the last people on earth who ought to have children

εχω την εντυπωση οτι αλλοδαπα παιδακια οικονομικων μεταναστατων δευτερης τριτης γενιας, δεν θελουν να κρατησουν τιποτα απο τη δικη τους πολιτιστικη κληρονομια... φοβουνται? ντρεπονται? δεν θελουν να διαφερουν? θελουν να αφομοιωθουν?

...

Αυτό με ενοχλεί πραγματικά πάρα πολύ...με κάνει να ντρέπομαι...γιατί αισθάνομαι ότι έχουμε κι εμείς την ευθύνη μας.

Για την ιστορια η κοπελα στο παιδοτοπο εχει αναλαβει το τμημα με την πρωινη απασχοληση παιδιων και το να το εμπιστευτει σε αυτην παρα στις αλλες ελληνιδες συναδελφους με χαροποιει γιατι ο ιδιοκτητης δε κανει διακρισεις. κι ετσι πρεπει να μαθουν κ τα παιδακια μας.

Συγχαρητήρια και στον εργοδότη, και σε εσένα! Τι είναι τα λουμπούνια?

δεν εχουν προβλημα τα παιδιακια ρε φιλεναδα, εμεις εχουμε...

χ@στηκε τωρα η δικια μου, αν το παιδακι που παιζει ειναι ελληνακι, αλβανακι, απο τον κρονο ή απο την αφροδιτη... μαυρο, κιτρινο ή μπλε...

αρκει να της δινει τα παιχνιδια του.. (και να μην ακουμπαει τα δικα της λολ)

Έτσι είναι ρε φυστικάκι, έτσι ακριβώς!

Ήμασταν με το γιο μου στο δημαρχείο της Καλαμαρι΄ς, και πλησίασε το γιο μου για να παίξει με τη μπάλα ένα ''μεγάλο παιδί'' 20 χρονών, με νοητική υστέρηση μάλλον...ο γιος μου έκλαψε, προφανώς από τη φυσιογνωμία, και ήρθε ο συνοδός να του πει να μη μας ενοχλεί...ντράπηκα πάρα πολύ. Και εξήγησα ότι δε μας ενοχλεί καθόλου! Ο ρατσισμός προφανώς δεν έχει όρια...

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα,

παρόλο πού είμαι καινούργια στο forum,

σας παρακολουθώ από το προηγούμενο forum κ έχω διαβάσει όλες τις φετινές σελίδες,

οπότε είναι σα να σας ξέρω!!!!

έκανα κ εγώ αίτηση για τα 2 από τα 3 παιδάκια μου φέτος κ ευτυχώς ελπίζω ότι περνάμε με 80 περίπου μόρια στην πρώτη επιλογή μας για την μεσαία, για το μωρό θα δούμε την παρασκευή...

πολύ χρήσιμες όλες οι συμβουλές κ οι απαντήσεις σας κατά καιρούς κ νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω!!!! Ειδικά αυτό με το ψαχτήρι πολύ χρήσιμο!!! (thanks γατούλα)

όσο για τα λουμπούνια είναι νηστίσιμα κ τα εμφανίζουν στα μανάβικα εδώ στη Κρήτη την σαρακοστή!!! μοιάζει με μικρό κίτρινο στρογγυλό κουκί (μάλλον είναι όσπριο) κ είναι πολύ νόστιμο (λίγο αλμυρό)!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από μένα,

παρόλο που είμαι καινούργια στο forum,

έχω διαβάσει όλα τα φετινά σας σχόλια κ από το προηγούμενο forum,

οπότε είναι σα να σας ξέρω!!!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες συμβουλές κ απαντήσεις σας!!

Ειδικά αυτό με το ψαχτήρι πολύ χρήσιμο (thanks γατούλα)!!!

Κάναμε κ εμείς αίτηση φέτος για τα 2 απο τα 3 παιδάκια μας κ ελπίζουμε με 80 περίπου μόρια να έχουμε περάσει... υπομονή μέχρι την παρασκευή!!!

όσο για τα λουμπούνια είναι μικρά κίτρινα στρογγυλά σα κουκιά (όσπρια μαλλον) τα οποία είναι νηστίσιμα κ εδώ στην κρήτη εμφανίζοντε στα μανάβικα τη σαρακοστή.

Επιλέγεις και μαρκάρεις το νουμερο του σταθμού . Κάνεις copy ή πατάς ctrl+c , μετά ανοίγεις το search ( με ctrl+f ) , και μέσα εκεί κάνεις paste ( ctrl+v ) , και μετάς enter και αρχίζει το ψάξιμο

Μπορει καποιος να με βοηθησει οσον αφορα στο ψαχτηρι;

Βαζω στο search το Νο του σταθμου και μου λεει οτι δε το βρισκει....

δε θα γραψεις τον κωδικο εσυ.

θα τον βρεις μεσα καπου στο pdf και θα το κανεις copy και paste. θα σου βγαλει κατι αλλαμπουρνεζικα αλλα θα σου βρει τα αποτελεσματα

Επιλέγεις και μαρκάρεις το νουμερο του σταθμού . Κάνεις copy ή πατάς ctrl+c , μετά ανοίγεις το search ( με ctrl+f ) , και μέσα εκεί κάνεις paste ( ctrl+v ) , και μετάς enter και αρχίζει το ψάξιμο

Ευχαριστω πολυ....

Δε μπαινουμε πουθενα μάλλον...,τουλαχιστον 1η+2η επιλογη με τιποτα, για πιο κάτω δε κοιτάω καν.

Υπεροχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...