Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εδω εδωωωω του καλλιτεχνικου!

Καλημεραααααααααααα

αντε σημερα Τρίτη!

Εχω να μετρήσω τις αιτήσεις/δομές για την μανικιοριστα μου που θα παω στις 12 :rolleyes: αλλα ζήτησα 50% έκπτωση χε χε χε ;):tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχ τι να πουν κι αλλοι...(δουλεια ειμαι γκρρρ!!!!)

Καλαμαρι εκτος απο σενα εχω μετρησει και το maraki1 και εμενα. Παιρνω παρουσιες! ετσι για να περνανε τα ποστσ ευχαριστα!

Επειδή ορισμένοι λένε ότι τους κατέβει , κόιταξα άλλη μια φορά τα προσωρινά αποτελέσματα από το αρχείο pdf .

Από τις 142 σελίδες που είναι για τον νομό Ηρακλείου , οι πρώτες 3,5 σελίδες περιέχουν μητέρες με ξένα ονόματα ( μέσα σε αυτές και η σύζηγός μου ) . Οι υπόλοιπες 138,5 σελίδες είναι Ελληνικά ονόματα .

Στην Θεσσαλονίκη από τις 655 σελίδες , οι πρώτες 22 περιέχουν ξένα ονόματα .

Στην Αττική από τις 351 , οι πρώτες 14 σελίδες .

Επίσης αν κάποιος προσέξει και τα ονόματα των παιδιών που έχουν αυτές οι μητέρες , θα δεί ότι σχεδόν τα μισά επώνυμα είναι Ελληνικά , που σημαίνει ότι είναι αλλοδαπές γυναίκες παντρεμένες με Έλληνα .

ΟΟΟΟΛΕΣ αυτές είναι που τρώνε τις θέσεις από άλλους ''Γνήσιους'' Έλληνες ;;;;;;;;;;;

Μήπως καλύτερα να ψάξετε τους Έλληνες-Έλληνες που βγάζουν 150++ μόρια δηλώνωντας εισοδήματα 3000? και παρακάτω ενώ είναι ελεύθεροι επαγγελματίες , ο ένας γονιός είναι άνεργος -παίρνει επίδομα από τον ΟΑΕΔ , και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μπορεί να έχει δηλώσει ;;;;;

Φιλικά Λευτέρης

Επειδή ορισμένοι λένε ότι τους κατέβει , κόιταξα άλλη μια φορά τα προσωρινά αποτελέσματα από το αρχείο pdf .

Από τις 142 σελίδες που είναι για τον νομό Ηρακλείου , οι πρώτες 3,5 σελίδες περιέχουν μητέρες με ξένα ονόματα ( μέσα σε αυτές και η σύζηγός μου ) . Οι υπόλοιπες 138,5 σελίδες είναι Ελληνικά ονόματα .

Στην Θεσσαλονίκη από τις 655 σελίδες , οι πρώτες 22 περιέχουν ξένα ονόματα .

Επίσης αν κάποιος προσέξει και τα ονόματα των παιδιών που έχουν αυτές οι μητέρες , θα δεί ότι σχεδόν τα μισά επώνυμα είναι Ελληνικά , που σημαίνει ότι είναι αλλοδαπές γυναίκες παντρεμένες με Έλληνα .

ΟΟΟΟΛΕΣ αυτές είναι που τρώνε τις θέσεις από άλλους ''Γνήσιους'' Έλληνες ;;;;;;;;;;;

Μήπως καλύτερα να ψάξετε τους Έλληνες-Έλληνες που βγάζουν 150++ μόρια δηλώνωντας εισοδήματα 3000? και παρακάτω ενώ είναι ελεύθεροι επαγγελματίες , ο ένας γονιός είναι άνεργος -παίρνει επίδομα από τον ΟΑΕΔ , και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μπορεί να έχει δηλώσει ;;;;;

Φιλικά Λευτέρης

Thats my point!!!

Οχι γιατι πολύ κράτησε η φαρσοκωμωδία....δηλώνω 1600ευρω κοινό εισόδημα με τον συζηγο...ε τοτε πως τα βγαζετε περα????

Η σαν μια κοπέλλα που γνωρισα στον παιδοτοπο, την βοήθησα να κανει την αιτηση της και μου λεει ποσα εβγαλες απο το εισοδημα σας ,,,τοσα της λεω ααα εμεις βγαζουμε περισσοτερα....εχουμε δυο μαγαζια ενα κεντρο ενα κοσμος αλλα δηλωνουμε λιγοτερα μωρε.....:shock::shock:

Την πνιγεις ή δεν την πνιγεις??? :cool:

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω με τα χιλια

εμεις ειμαστε καλιτεχνικο απεξω απεξω.....του χρονου θα την παιρνω στα μαθηματα ζωγραφικης...ουρααααααααα (τον αλλο δε ξερω ...κανα καρατε παραλληλα χαχχαχαχα ειναι ανεπιδεκτος στο μολυβι)

Από τις 142 σελίδες που είναι για τον νομό Ηρακλείου , οι πρώτες 3,5 σελίδες περιέχουν μητέρες με ξένα ονόματα ( μέσα σε αυτές και η σύζηγός μου ) .

Μα και 10 να ηταν οι σελιδες δε πρεπει να ενοχλει κανεναν.

Και τελειως ξενες να ειναι παλι δε πρεπει να ενοχλει αφου μενουν και εργαζονται νομιμα εδω.

καλα το λες, αλλα ξεχναμε πως υπαρχουν 2 ταχυτητων αλλοδαπες...? οι γερμανιδες και οι αγγλιδες δεν εχω ακουσει ποτε να ενοχλουν με την υπαρξη τους και τη συμμετοχη τους στο προγραμμα,ενω οι βουλγαρες και αλβανες κλπ ειναι στη μπουκα. Μαλιστα αυτη η κοπελα που μου πε πως νευριασε με τις 3μισι σελιδες ξενες,υποννοουσε τις δευτερες και της ειπα " ειμαστε πολη με πολλους ξενους, αγγλους γερμανους....." μετα δε το συνεχισε (ΦΥΣΙΚΑ).

Αυτο που ενοχλει ολους μας ειναι τα μαυρα που δε δηλωνουν ξενοι μεροκαματιαρηδες (που οπως ειπα πιο πανω μερικοι ακομα παρακαλανε

για να τους βαζουν ολα τα ενσημα και οι ελληνες εξυπνοι εργοδοτες και δε τους τα βαζουν και τους λενε, αμα θελετε δουλεψτε ετσι),

και οι ελληνες "επιχειρηματιες"-φοροφυγαδες.

Διαφημίσεις

Μα και 10 να ηταν οι σελιδες δε πρεπει να ενοχλει κανεναν.

Και τελειως ξενες να ειναι παλι δε πρεπει να ενοχλει αφου μενουν και εργαζονται νομιμα εδω.

καλα το λες, αλλα ξεχναμε πως υπαρχουν 2 ταχυτητων αλλοδαπες...? οι γερμανιδες και οι αγγλιδες δεν εχω ακουσει ποτε να ενοχλουν με την υπαρξη τους και τη συμμετοχη τους στο προγραμμα,ενω οι βουλγαρες και αλβανες κλπ ειναι στη μπουκα. Μαλιστα αυτη η κοπελα που μου πε πως νευριασε με τις 3μισι σελιδες ξενες,υποννοουσε τις δευτερες και της ειπα " ειμαστε πολη με πολλους ξενους, αγγλους γερμανους....." μετα δε το συνεχισε (ΦΥΣΙΚΑ).

Αυτο που ενοχλει ολους μας ειναι τα μαυρα που δε δηλωνουν ξενοι μεροκαματιαρηδες (που οπως ειπα πιο πανω μερικοι ακομα παρακαλανε

για να τους βαζουν ολα τα ενσημα και οι ελληνες εξυπνοι εργοδοτες και δε τους τα βαζουν και τους λενε, αμα θελετε δουλεψτε ετσι),

και οι ελληνες "επιχειρηματιες"-φοροφυγαδες.

Λέξη προς λέξη συμφωνώ ;);)

Φιλικά Λευτέρης

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα,μόνο τα μόρια κοιτάζω.

Ούτε το χρώμα , ούτε το μπόι, ούτε η θρησκεία(καλά εδώ αν με ενδιέφερε η θρησκεία θα έπρεπε να τα βάλω με το 99% των Ελλήνων κατά Χριστόδουλο και να τα έχω καλά με το 1% όντας αντίθεος).

Μια φορά ενδιαφέρθηκα για όνομα,για το αν τον Χουαν Ραμόν τον λέγαν Ρότσα ή Μπουμπλή :D:D

Εμένα ο γιος μου τρελαίνεται να χορεύει! Και με τη μουσική γενικά.

Η κόρη μου είναι ολίγοντι αγγούρι προς το παρόν.

Όσο για το αλλοδαπές Ελληνίδες κτλ, πραγματικά με τσιτώνει τα νεύρα αυτή η αντιμετώπιση.

Το θέμα είναι πολύ απλό. Μπορούμε απλά να αντιμετωπίζουμε το διπλανό μας ως άνθρωπο, κι όχι ως Βούλγαρο, Άγγλο, Γκέι, Στρέιτ κτλ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εμένα ο γιος μου τρελαίνεται να χορεύει! Και με τη μουσική γενικά.

Η κόρη μου είναι ολίγοντι αγγούρι προς το παρόν.

Όσο για το αλλοδαπές Ελληνίδες κτλ, πραγματικά με τσιτώνει τα νεύρα αυτή η αντιμετώπιση.

Το θέμα είναι πολύ απλό. Μπορούμε απλά να αντιμετωπίζουμε το διπλανό μας ως άνθρωπο, κι όχι ως Βούλγαρο, Άγγλο, Γκέι, Στρέιτ κτλ.

πσσσσσσσσσσσσσ

μεγάλη κουβέντα ειπες.....

μιλάμε για πολλά ετη φωτος μπροστά.... :tongue::tongue:

εντιτ...

για να μην απαριθμήσω ποσες "ράτσες" εχει η σκουφια μου και σας πέσει το στόμα...

πάνω απο 4 διαφορετικών χωρών.....:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...