Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καιρός να τους κοπεί ο βήχας

είχα δει και παιδικούς με 250-300€ /μήνα αλλά οι άλλοι (των 500€) ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν μόνο φύλαξη αλλά διαπαιδαγώγηση...που έχει σαφώς μια λογική αλλά αν είναι τελικά και ¨"στους ακριβούς" να υπάρχουν πολλά παιδιά τότε και εκεί φύλαξη δεν θα είναι?

Πάντως στη Σαλόνικα 500? έχουν οι ΠΟΛΥ ακριβοί! Οι περισσότεροι κυμαίνονται στα 300 - 400, ανάλογα και αν έχει μετακίνηση.

Οι τιμές της Αθήνας έχουν ξεφύγει τρελά.

Ε, τώρα, διαπαιδαγώγηση, το θέμα είναι να τους απασχολούν δημιουργικά. Δηλαδή στα 2 τι θα κάνουν; Πιάνο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ασ' τα !στην Αθήνα όλα έχουν ξεφύγει προς τα πάνω!

οκ ναι συμφωνώ δεν χρειάζονται πολλά σ αυτές τις ηλικίες,κυρίως παιχνίδι κ συναναστροφή, αλλά στα 4 τώρα που είναι η δικιά μου -την κρατούσε η γιαγιά στο σπίτι-θεωρώ ότι χρειάζεται πια παραπάνω πράγματα. και να παιξει αλλά και να μάθει.

είχα δει και παιδικούς με 250-300€ /μήνα αλλά οι άλλοι (των 500€) ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν μόνο φύλαξη αλλά διαπαιδαγώγηση...που έχει σαφώς μια λογική αλλά αν είναι τελικά και ¨"στους ακριβούς" να υπάρχουν πολλά παιδιά τότε και εκεί φύλαξη δεν θα είναι?

Διαπαιδαγώγηση;

Την τρέμω αυτή τη λέξη.

Διαφημίσεις

εδω κατω παντως, νοτια προαστεια αττικης,το 500αρακι παιζει πολυ ως ταριφα... και υπαρχουν και εξτραδακια, κατι χοροι, κατι μπαλετα, κατι ιππασιες, κατι πισινες, κατι μπαντζι τζαμπινγκ -λολ- ευκολα τα καβαλας το 650ρακι...

αμα θετε, σας λεω και ονομα παιδικου με τα παραπανω... -σε πμ μη μας την πουν και για διαφημιση.... ή δυσφημηση

Parents are the last people on earth who ought to have children

Γιατί σε απορρίψανε εσ'ενα;

αχχ γιατι νομιζεις επανυπεβαλα τα ενσημα β τριμηνου του 10; γιατι θεωρησαν οτι το (ιδιο, πανομοιοτυπο!!) χαρτι του ικα δεν ισχυει!ναι αυτο με τη στρογγυλη σφραγιδα. αδιανοητο ετσι;:mad:

κ ετσι τους πηγα αυτα ΞΑΝΑ αλλα κ οσα εχω γενικα, ετσι να το φχαριστηθουν.

αχχ γιατι νομιζεις επανυπεβαλα τα ενσημα β τριμηνου του 10; γιατι θεωρησαν οτι το (ιδιο, πανομοιοτυπο!!) χαρτι του ικα δεν ισχυει!ναι αυτο με τη στρογγυλη σφραγιδα. αδιανοητο ετσι;:mad:

κ ετσι τους πηγα αυτα ΞΑΝΑ αλλα κ οσα εχω γενικα, ετσι να το φχαριστηθουν.

και μη χειρότερα.

Και τί τους έγραψες στην ένσταση , πάρτε το χαρτί που ήδη έχετε;

Μου θύμησες τον καθηγητή σχεδίου που αφού μου απέρριψε καμιά 10αριά φορές την περίφημη σκακιέρα με το μισό χιλιοστό διαγράμηση ,την 11η φορά του πήγα την απορριφθείσα 10η και μου έβαλε 10 , αφού του είπα δεν την ξανακάνω , δεν μπορώ καλλίτερα :D:D

Διαφημίσεις

και μη χειρότερα.

Μου θύμησες τον καθηγητή σχεδίου που αφού μου απέρριψε καμιά 10αριά φορές την περίφημη σκακιέρα με το μισό χιλιοστό διαγράμηση ,την 11η φορά του πήγα την απορριφθείσα 10η και μου έβαλε 10 , αφού του είπα δεν την ξανακάνω , δεν μπορώ καλλίτερα :D:D

χαχαχαχα σεραφινο με βαζεις σε σκεψεις... ή ειχαμε τον ιδιο καθηγητη σχεδιου ή εχουν την πετρια ολοι του συναφιου... σορρυ για το οφ

χαχαχαχα σεραφινο με βαζεις σε σκεψεις... ή ειχαμε τον ιδιο καθηγητη σχεδιου ή εχουν την πετρια ολοι του συναφιου... σορρυ για το οφ

μάλλον την πετριά έχουν , γιατί εγώ είμαι παληός.

και μη χειρότερα.

:shock::lol:

εγραψα ενα κατεβατο διευκρινιζοντας μεχρι αηδιας οτι και τα τρια χαρτια λενε το ιδιο ακριβως πραγμα, τα δε δυο ειναι ιδια!!!!!!!ας ειναι καλα κ τα κοριτσια εδω, που με καθησυχασαν οτι εδωσαν ακριβως την ιδια βεβαιωση....κ επισης απο το ικα παλι το ιδιο ειπαν.......(δλδ μεχρι κ του ικα σταυροκοπιοντουσαν, αυτο παει πολυ λοιπον!!!:rolleyes:)

κ εδω ειναι που κολλαει το 'αθανατο ελληνικο δημοσιο'!!!!!

βασικα ενα ανοιξτε τα στραβα σας και περαστε με.ηθελαν να γραψεις!

Σεραφινο...καιρο τωρα θελω να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι και συμπερασαμα δεν εχω βγαλει? εχουμε και καλλιτεχνικη φλεβιτσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...