Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαρακι εγω του 11 έδωσα και είμαι επιλαχων, αλλα και του 12 να εδεινα (που ακόμα δεν το έχω και δεν ξέρω αν έχει κατατεθει ακόμα ...) δεν θα είχα διαφορά στα μόρια ...άντε να είχα ενα μόριο περισσότερο ...απο 23 στα 24 χαχαχα

Εγω περασα με εκκαθαριστικο του 2011 στην 4η επιλογη μου, ενω ειχα υπολογισει οτι θα περνουσα στην 1η....

και το ξαναλεω καλαμαρακι , βρηκα και ονομα που εχει περασει, με δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. Υπαρχουν 'μαργαριταρια' οπως ειπες, αλλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Ωραία.....θα κάνει ένσταση καταγγελία αυτός που έχει έννομο συμφέρον.... όχι εγώ πχ ....για αυτό είπα τσεκάρετε τα αποτελέσματα όσες δεν περάσατε.

Ρε παιδιά κόψανε θέσεις (σ' αυτά που μ' ενδιαφέρουν εμένα έχουν 20 παιδιά λιγότερα) ενώ ακόμα στο σάιτ της ΕΕΤΑΑ υπάρχουν οι τελικοί πίνακες - γράφοντας και ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - με τις περισσότερες θέσεις των δομών.

Δεν θα 'πρεπε να 'χουν ενημερώσει για την αλλαγή;

Πάλι μπάχαλο γίναμε. Καλά εγώ επιλαχούσα θα ήμουν ούτως ή άλλως, απλά πολύ μυστήρια φέτος τα πράγματα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παιρνω 615 ευρω το μηνα. ο αντρας μου 500. ουτε το στεγαστικο δεν μπορουμε να πληρωσουμε αλλα ουτε και να μεινουμε χωρις δουλεια. γιατι αν μεινεις χωρις δουλεια δεν βρισκεις πλεον. τελος..... οποτε ουτε ενδεχομενως ουτε πιθανως ουτε τιποτα...

και φυσικα ενδεχομενως, γιατι ενδεχομενως καποιος να παιρνει 600 αν εργαζεται ενδεχομεμως να παιρνει 2 χιλιαρικα.

το εγραψα φυσικα γενικά και δεν μιλαω μονο για σενα δεν υπαρχει λογος να αναστατωνεσαι.:)

Μπορω να μιλησω και γαι μενα που ο αντρας μου παιρνει εναν χ μισθο που επισης ειανι ισα ισα για το στεγαστικο που ειανι 800 το μηνα και τα υπολοιπα εξοδα πολυ οριακα, δεν μιλαμε για εκτακτα οιυ μας πανε πισω... Ολοι μας πανω κατω στην ιδια κατασταση ειμαστε αυτοι που ξεφευγουν πολυ δεν νομιζω να ψαχνουν εεταα κλπ θα τα στειλουν σε καποιο ιδιωτικο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

κανενα μυνημα να τους στειλεις οτι ητανε στις απορριπτεες και οτι πως εγινε δεκτη ξαφνικα γιατι η προκυρξη λεει αυτο και οτι αυτο ειναι κινδυνος απορριψης ολης της προσκλησης για ελελιψη διαφανειας???να το καναμε καπως ετσι?

δεν μου φταιει η συγκεκριμενη κοπελα :?,αλλα τρωει την θεση καποιας αλλης.

και ουτε μπορω εγω και η καθε μια μας να ψαχνω ενα ενα τα λαθη τους!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλαμαρακι εγω του 11 έδωσα και είμαι επιλαχων, αλλα και του 12 να εδεινα (που ακόμα δεν το έχω και δεν ξέρω αν έχει κατατεθει ακόμα ...) δεν θα είχα διαφορά στα μόρια ...άντε να είχα ενα μόριο περισσότερο ...απο 23 στα 24 χαχαχα

κακώς δεν το έκανες....γενικά στο λέω όχι ότι αν το έκανες θα περνούσες....αλλά εγώ πχ πήγα κ έκανα την αλλαγή για +0,30 μόρια....κ ευτυχώς που το έκανα δηλαδή.

εχω μεινει και γω αφωνη απο την εξελιξη των πραγματων αλλα το πορισμα ειναι ενα: εβαλαν κατω τια αιτησεις , υπολογισαν τα λεφτα και βασει τον προυπολογισμο της καθε πειφερειας εγινε το ψαλιδισμα..

γιαυτο κ σε αλλον νομο περνανε με πχ 40 μορια και σε αλλον με 20. η μονη ελπιδα ειναι να αποφασισουν να αυξησουν τα κονδυλια αλλα και παλι ολους αποκλειτε να τους παρουν... στην τελικη ας μειωναν τα ποσα που θα εδιναν στην δομες... οχι 2900 , 2500 ας εδιναν στους παιδικους.. και πραγματικα στην προκηρηξη αναφερει οτι σε περιπτωση υπερβασης τους προυπολογισμου θα γινει οριζοντια μειωση των δομων οχι των ωφελουμενων.

Μα τα λεφτά -υποτίθεται- είχαν υπολογιστεί βάσει των προσφερόμενων θέσεων των δομών και όχι των αιτήσεων που θα έκαναν οι μητέρες. Αυτό είναι το οξύμωρο.

zMS8p3.png

κορίτσια επειδή κάνω εξυπηρέτηση σε μια φίλη και δεν κατέχω το θέμα βλέπω στη δομή της μόνο 3 θέσεις ενώ μου λέει ότι έχει 70 που να δω τις θέσεις της δομής που είχαν προκηρύξει;ή είναι βέβαιο ότι κόψαν θέσεις που διαβάζω εδώ από εσάς;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγω περασα με εκκαθαριστικο του 2011 στην 4η επιλογη μου, ενω ειχα υπολογισει οτι θα περνουσα στην 1η....

και το ξαναλεω καλαμαρακι , βρηκα και ονομα που εχει περασει, με δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. Υπαρχουν 'μαργαριταρια' οπως ειπες, αλλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

αυτο με το δελτιο ανεργιας μπορει να παιζει να ηταν εκπαιδευτικος και να μην ηεξερε τι πρεπει να κανει....

Διαφημίσεις

Η κυρία Φλώρα Πέτση ( το γράφω επειδή υπογράφει και αυτή με το όνομά της ) είναι για πολλές φάπες . Αν είναι δημοσιογράφος , οφείλει το μέσο στο οποίο εργάζεται , αύριο το πρωί να την στείλει σπίτι της . Προφανώς η συγκεκριμένη τυχάρπαστη κυρία , είδε τον πανικό που γίνεται με την ΕΕΤΑΑ σήμερα , βρήκε στο internet ένα άρθρο , το έκανε clopy-paste , και δεν ντράπηκε να βάλει και το όνομά της από κάτω φαρδιά πλατιά .

Σούργελα ε σούργελά , δημισογράφοι της πλάκας !!!!!!!!!

ρε συ Λευτέρη....................:rolleyes::rolleyes:

τόσο πολύ σου κακοφάνηκε που διαφωνούμε κ δεν με απαντάς τόση ώρα??

θα το πάρω προσωπικά!

δεν μου φταιει η συγκεκριμενη κοπελα :?,αλλα τρωει την θεση καποιας αλλης.

και ουτε μπορω εγω και η καθε μια μας να ψαχνω ενα ενα τα λαθη τους!!!

ωχ σορρυ νομιζα οτι σε αφορουσε αμεσα,,,τα εχω παιξει πια...συγνωμη

εχω εκαθαριστικο 6873,75 βαση τον τυπο 26,000 ( 2 παιδια)/6873,75*100/12=31,52

10 μορια γιατι ειμαι ανεργη και αλλα 10 μορια λογο οτι αντρας μου ειναι ανεργος πανω απο 12 μηνες συνολο 52,52 δεν νομιζω να κανω κατι λαθος:oops:

τα 10 μόρια τα παίρνει ο συζυγος μονο αν ειναι ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ανεργος.

ειναι?

τα μορια σου πρεπει λογικα να ειανι 41,52

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πάνω κάτω συμφωνούμε σε όλα κ ειδικά στο 5.

Αλλά....ω ναι ήρθε η ώρα να διαφωνήσουμε χε χε στο 4 κ το 6.

4) Δεν το ήξεραν στο εγγυώμαι .....ξέρω τι σου λέω.... έπεσαν από τα σύννεφα το πρωί που ενημερώθηκαν κάποιοι δήμοι. Έχουν πάθει πανικό με τα λιγότερα χρήματα που θα πάρουν αν όντως πάρουν τόσα λιγότερα παιδιά....

κ τέλος

6) Εκεί διαφωνώ μαζί σου....εφόσον έβγαλαν αποτελέσματα...δυο φορές το βράδυ κ τα βάφτισαν οριστικά , αν όντως είχαν πρόβλημα όφειλαν να τα κατεβάσουν γενικά....για να μη γίνεται οοοοοολη αυτή η παραφιλολογία όλη μέρα από όλους μας και να ανεβάσουν τα οριστικά όταν θα ήταν έτοιμοι.

Ή θα έπρεπε αν έχουν όντως τεχνικό πρόβλημα να βγάλουν ανακοίνωση, είναι ανεκδιήγητο να μη βγαίνει μια επίσημη ανακοίνωση ασχέτως αν τα αναρτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Επίσης σίγουρα κάτι συμβαίνει λάθος..... έχω βρει τις άπειρες διπλοεγγραφές με ελληνικά επίθετα μητέρων....με το ίδιο παιδί περασμένο δις ως επιτυχούσες....για αυτό επαναλαμβάνομαι κ ας γίνομαι γραφική....τσεκάρετε όλους τους σταθμούς σας κ τους 4 ποιοι πέρασαν κ με τι μόρια. Καντε μια αντιπαραβολή με τους πίνακες των προσωρινά ωφελούμενων...

Κάποιες ίσως βρείτε μαργαριτάρια :rolleyes::rolleyes:

Για το 4 δεν έχω κάτι να διαφωνήσω :) Απλώς έκανα μια τρελή σκέψη που μου ήρθε το απόγευμα . Απλώς να παρατηρήσω ότι αναφέρεσαι μόνο σε δημόσιους παιδικούς ; Μήπως οι ιδιωτικοί έχουν άλλοι πληροφόρηση ; Γιατί στον ιδιωτικό υπάρχει ενας ιδιοκτήτης . Στο δημόσιο είναι ποιός υπεύθυνος , ο Δήμαρχος ;

Για το 6 τώρα δεν ξέρω πραγματικά πως ακριβώς βγαίνουν τα αποτελέσματα . Υπάρχουν 10 άνθρωποι πχ που κάθονται μέχρι τις 6 τω πρωί της Κυριακής και γράφουν στον υπολογιστή ; Η είναι ένα πρόγραμμα που τα κάνει αυτόματα ; ( το οποίο πρόγραμμα δεν μπορεί από μόνο του να βγάλει μια ανκοίνωση :) ) . Απλώς να παρατηρήσω ότι χθές νωρίς το βράδυ , όταν δόθηκε από κάποιους το link ( το εεταα χωρίς το 1 μετά ) που εμφανίζονταν οι πίνακες με της ωφελούμενες ( πριν ανέβει στο επίσημο site ) εμείς δεν είμασταν μέσα . Μετά εμφανιστήκαμε .

Όπως είχαμε πεί και παλιότερα , το sorting των ονομάτων που κάνει το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η ΕΕΤΑΑ δεν ήταν και το καλύτερο ( αλλού να έχουν δηλώσει σταθμό , και να σε βάζει στον νομό που διαμένεις ) . Οπότε θέλω να ελπίζω ότι και τώρα κάτι τέτοιο έχει γίνει . Κάπου κόλλησε το πρόγραμμα , και δεν έχει βγάλει όλα τα ονόματα .

Δείτε ότι σε ορισμένες περιοχές , τα μόρια των γυναικών που περνάνε , έχουν μείνει σε πολύ υψηλά νούμερα , από 40 και πανω . Ενώ σε άλλες φτάνουν μέχρι και στα 15 . Δεν μου φαίνεται λογικό αυτό .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...