Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κι εμένα για λάθος μου κάνει η όλη ιστορία. Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τις δομές που είχα δηλώσει και δεν είναι δυνατόν από 30 και 40 θέσεις που δήλωναν προσφερόμενες να τους στείλουν 2 παιδιά!!!

Τους υπολογισμούς των χρημάτων τους είχαν κάνει όταν έβγαλαν την προκήρυξη.

Πάντα το μόνο σίγουρο ήταν οι προσφερόμενες θέσεις από τις δομές.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι ξαφνικά άλλαξε κάτι.

Κρίμα που δεν είμαι Αθήνα να πάω αύριο πρωί από τη Μυλλέρου. Θέλω να ελπίζω πως θα πάνε πολλές μανούλες άλλες όμως.

Ναι έτσι είναι, τι στο καλό; Αλλιώς θα είχαν βγάλει μια ανακοίνωση....

Και στο σάιτ έχει ακόμα το 1 στο λινκ. Αύριο θα βάλουν τα τελικά, ας το πιστέψουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; :confused: εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν :cry: μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια:confused:

οχι δεν νομιζω να μπορείς να κανεις κάτι, αν θες πες μας την κατηγορία (εργαζομενη κλπ εκκαθαριστικο) μηπως βοηθησουμε με τον υπολογισμο

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ

http://www.zougla.gr/oikogenia/article/alazoun-ta-kritiria-gia-ti-filoksenia-pedion-stous-pedikous-sta8mous

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ SITE!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Εμενα το πανούργο μου μυαλό.....πάει αλλου..........

αν λεμε αν δεν είναι ασχετη -που ειναι αλλά τεσπα...- να σας ρωτήσω....

Όσες περάσατε.....κ είστε στις ωφελούμενες...δώσατε το εκκαθαριστικό του 2012.... λέω εγώ....εγώ πάντως ναι....

για πείτε... είμαι περίεργη!

αχ καλαμαρακι.... για να δουμε....

εγω τον ενα που τσεκαρα ηταν σωστα, οι 11 θεσεις ναι μεν μονο, αλλα ηταν οντως οι 11 μετα ψηλοτερα μορια και αν θυμαμαι καλα στην 1 επιλογη.

θα τσεκαρω και τους υπολοιπους 3

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν ειναι και παντα τοσο απλο η επιλογη δημοτικου σταθμου

γιατι εκει εχεις να αντιμετωπισεις αργιες, απεργιες, μικροτερο ωραριο και οχι σχολικο

αν δεν εχεις μονιμα ανθρωπο να στα κραταει ερχονται και αλλα προβληματα

αρα το εσυ εχεις 2 δυνατοτητες δεν ειναι παντα και καταλληλο

εμας περσυ μας επελεξαν και στα δυο, προτιμησα το ιδιωτικο και απεφυγα μια σειρα απο συμβασιουχες που πηγαιναν και ερχοντουσαν

απο φετος.....εχει ο θεος .......

Διαφημίσεις

ενταξει ας μην το παμε εκεί, και η ανεργη καπου πρεπει να αφησει τα παιδιά για να βρει δουλεια ή και να εργαστει στο μεσο της χρονιάς

λογικη η αμεση αναγκη της εργαζομενης, αλλα στην τελικη η ανεργη εχει 0 εισοδημα.... 0 εισοδημα καταλαβαινεις? δηλ δεν εει ουτε την δυνατοτητα να στειλει σε ιδιωτικο, σε αντιθεση με μια εργαζομενη που βγαζει καποια χρηματα και ενδεχομενως μπορει να αντεπεξελθει.

παιρνω 615 ευρω το μηνα. ο αντρας μου 500. ουτε το στεγαστικο δεν μπορουμε να πληρωσουμε αλλα ουτε και να μεινουμε χωρις δουλεια. γιατι αν μεινεις χωρις δουλεια δεν βρισκεις πλεον. τελος..... οποτε ουτε ενδεχομενως ουτε πιθανως ουτε τιποτα...

λοιπον εστειλα αυτο και πειτε μου αν εκανα καλα,,,,(μαλλον δε θα παρω απαντηση αλλ τεσπα )

''Καλημέρα Σας

Ονομάζομαι ,,, και ο αριθμος Πρωτοκόλλου της αίτησης μου είναι ....Εχω την εξης απορια γιατι βλεπω οτι εχω μπει στο πινακα των επιλαχουσων και θα ηθελα με ποια λογικη εχει γινει αυτο,,,,

Τα μορια μου ειναι 46,11 και σα πρωτη επιλογη εχω βαλει το σταθμο με το κωδικο 21262 που εδωσε στο προγραμμα 74 θεσεις.Αυτη τη στιγμη στις ωφελουμενες γυναικες εχουν περασει σε αυτο το σταθμο με περισσοτερα απο εμενα μορια εννοειτε αφως 7 παιδακια.Στις επιλαχουσες που ειναι πιο πανω απο μενα μεχρι και εμενα συμπεραλαμβανομενων και των γυναικων που τον εχουν δηλωσει ως 2η,3η ή 4η επιλογη ειμαστε 19 γυναικες.Θα ηθελα να μαθω λοιπον για ποιο λογο εμεις οι 19 γυναικες δεν ειμαστε μεσα στις ωφελουμενες απο τη στιγμη που ο σταθμος δινει 74 θεσεις,Σε περιπτωση που για καποιο λογο εχουν κοπει θεσεις στους παιδικους σταθμους (το συμπερασμα βγαινει απο μια αναγνωση των αποτελεσματων) θα μπορουσαμε να υποθεσουμε οτι γινεται λογω ελλειψης κονδυλιων,Εαν ισχυει αυτο θα επρεπε να ειχαμε ενημερωθει πριν οριστικοποιησετε τις δομες και να βαλετε ποιες ειναι οι πραγματικες θσειςπ ου καλυπτει η ΕΕΤΑΑ σε καθε παιδικο σταθμο να κινηθουμε και εμεις αναλογα στις επιλογες μας απο τη στιγμη μαλιστα που το να μπει ενα παιδι στο παιδικο ειανι θεμα επιβιωσης πια στην οικογενεια μου για να μπορεσω να αναζητησω εργασια.

Θα σας παρακαλουσα πολυ να μαθω τους λογους απορριψης μας και το σκεπτικο σας γιατι ουτε καμια ανακοινωση βγηκε και χιλιαδες γυναικες ειμαστε σε αναμονη και δε ξερουμε ξαφνικα τη εχει γινει

Αναμενοντας την απαντηση σας''

ε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ

http://www.zougla.gr/oikogenia/article/alazoun-ta-kritiria-gia-ti-filoksenia-pedion-stous-pedikous-sta8mous

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ SITE!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Η κυρία Φλώρα Πέτση ( το γράφω επειδή υπογράφει και αυτή με το όνομά της ) είναι για πολλές φάπες . Αν είναι δημοσιογράφος , οφείλει το μέσο στο οποίο εργάζεται , αύριο το πρωί να την στείλει σπίτι της . Προφανώς η συγκεκριμένη τυχάρπαστη κυρία , είδε τον πανικό που γίνεται με την ΕΕΤΑΑ σήμερα , βρήκε στο internet ένα άρθρο , το έκανε clopy-paste , και δεν ντράπηκε να βάλει και το όνομά της από κάτω φαρδιά πλατιά .

Σούργελα ε σούργελά , δημισογράφοι της πλάκας !!!!!!!!!

εχω εκαθαριστικο 6873,75 βαση τον τυπο 26,000 ( 2 παιδια)/6873,75*100/12=31,52

10 μορια γιατι ειμαι ανεργη και αλλα 10 μορια λογο οτι αντρας μου ειναι ανεργος πανω απο 12 μηνες συνολο 52,52 δεν νομιζω να κανω κατι λαθος:oops:

Διαφημίσεις

Αρχικά να πω πως εμάς πέρισυ στο δημοτικό παιδικό σταθμό της περιοχής μου είχαν πει πως αιτήσεις θα δεχθούν μόνο του ΕΣΠΑ και όχι απευθείας από το σταθμό.

Έπειτα όσον αφορά τα λάθη. Ένα ας πούμε λάθος που είδα στα γρηγορα υπάρχει ας πούμε στην πρωτη σελίδα αν δείτε τις επιλαχούσες Αττικής βάσει μορίων. Υπάρχει μητέρα που ενώ είναι στις επιλαχούσες Αττικής με 70.77 μόρια είχε δηλώσει δομές στη Ρόδο!!! Και τήν εχουν στον πίνακα της Αττικής!

Γι' αυτό ελπίζω ότι έχει γίνει λάθος...γενικότερα...

zMS8p3.png

ειναι οκ οσοι μείναν εκτος ειναι κατω απο 63 μορια.... μμια μονο ειχε 63.15 αλλα ηταν 2η επιλογη της.... τι να πω ειναι εντελως κουλο ακομα και να εχουν κοψει θεσεις οσες μπηκαν δεν ειναι με τη σωστη σειρα απο αποψη μοριων!

δεν μπορει κατι θα βγει διορθωτικο,....καλα βεβαια σκεφτομαι δεν ελεγξαν τι ανεβασαν? το αφησαν ετσι να αιωρειται μια ολοκληρη μερα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμενα το πανούργο μου μυαλό.....πάει αλλου..........

αν λεμε αν δεν είναι ασχετη -που ειναι αλλά τεσπα...- να σας ρωτήσω....

Όσες περάσατε.....κ είστε στις ωφελούμενες...δώσατε το εκκαθαριστικό του 2012.... λέω εγώ....εγώ πάντως ναι....

για πείτε... είμαι περίεργη!

Εγω περασα με εκκαθαριστικο του 2011 στην 4η επιλογη μου, ενω ειχα υπολογισει οτι θα περνουσα στην 1η....

και το ξαναλεω καλαμαρακι , βρηκα και ονομα που εχει περασει, με δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. Υπαρχουν 'μαργαριταρια' οπως ειπες, αλλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Εγω περασα με εκκαθαριστικο του 2011 στην 4η επιλογη μου, ενω ειχα υπολογισει οτι θα περνουσα στην 1η....

και το ξαναλεω καλαμαρακι , βρηκα και ονομα που εχει περασει, με δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. Υπαρχουν 'μαργαριταρια' οπως ειπες, αλλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

κανενα μυνημα να τους στειλεις οτι ητανε στις απορριπτεες και οτι πως εγινε δεκτη ξαφνικα γιατι η προκυρξη λεει αυτο και οτι αυτο ειναι κινδυνος απορριψης ολης της προσκλησης για ελελιψη διαφανειας???να το καναμε καπως ετσι?

εχω μεινει και γω αφωνη απο την εξελιξη των πραγματων αλλα το πορισμα ειναι ενα: εβαλαν κατω τια αιτησεις , υπολογισαν τα λεφτα και βασει τον προυπολογισμο της καθε πειφερειας εγινε το ψαλιδισμα..

γιαυτο κ σε αλλον νομο περνανε με πχ 40 μορια και σε αλλον με 20. η μονη ελπιδα ειναι να αποφασισουν να αυξησουν τα κονδυλια αλλα και παλι ολους αποκλειτε να τους παρουν... στην τελικη ας μειωναν τα ποσα που θα εδιναν στην δομες... οχι 2900 , 2500 ας εδιναν στους παιδικους.. και πραγματικα στην προκηρηξη αναφερει οτι σε περιπτωση υπερβασης τους προυπολογισμου θα γινει οριζοντια μειωση των δομων οχι των ωφελουμενων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...