Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Χμμμ.....σωστά το βγάλανε....υπολογίζουμε το οικογενειακό εισόδημα, ε???

Bye Bye παιδικέ σταθμέ για φέτος (και για του χρόνου.....)

Πότε πάμε νήπιο είπαμε?

Και επίσης, δεν μου βγαίνει αυτό με το copy paste....μπουχουυυυυ

ακριβώς , οικογενειακό.

Και με τα 44,τόσα δεν έχεις ελπίδα για καμιά απ'τις επιλογές σου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανεις κοπυ το νο απο το σταθμο στο pdf διπλα στο ονομα σου?

λες ναχεις κανα παλιο βερσιον και δε σου καθεται?

Ναι γατούλα, αυτό κάνω, αλλα είμαι στην δουλειά, και μαλλον εχω παλιό βερσιόν.

Αν προλάβω θα το δω στο σπίτι....

20 παιδιά παίρνουν στον ένα σταθμό και 20 στον άλλον....πόσες ελπίδες να έχω....

διαβασα ολη τη κουβεντα περι ρατσιστικων και εχω καποιες σκεψεις ισως λιγο ασυνδετες μεταξυ τους...

σιγουρα δε μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι και να συγκρινουμε ελληνες κ ξενους. κι εμενα μου ειπε μια μαμα που γνωρισα πως της εσπασαν τα νευρα που οι 4 πρωτες σελιδες ειναι γεματες ξενες, εμεις εδω εχουμε και αγγλιδες γερμανιδες αλλα και αλβανες βουλγαρες και λοιπα. Βλεποντας λοιπον τους καταλογους πετυχα το ονομα μιας παλιας νοικαρας μας απο την αλβανια που ειχε λιγοτερα μορια απο εμενα κατω απο 40... ο αντρας της ειναι οικοδομος που πανω σε μια κουβεντα πριν κανα δυο χρονια μας ελεγε πως παρακαλαει τους εργολαβους να του βαζουν τα ενσημα και αυτοι του βαζουν με το ζορι 2-3 την εβδομαδα. Η γυναικα δε ξερω αν αυτη τη στιγμη δουλευει αλλα μαλλον οχι, κραταει το παιδακι γιατι δεν εχουν αλλους συγγενεις εδω (οποτε και δεν θα παιρνει αρκετα μορια λογω καποιας εργασιας). και λεω: πως αυτη η γυναικα θα δουλεψει αν δεν της παρουν το παιδακι στο παιδικο? οι ανθρωποι φυσικα μενουν στο νοικι. και πως στο καλο εχει τοσο λιγα μορια? ...μηπως η εεταα θα επρεπε να υπολογιζει και τα εξοδα των ανθρωπων (αυτα πχ που αναφερονται στη φορ δηλωση απο δανεια η νοικια η οτιδηποτε) ωστε να βγαζουν πραγματικα συμπερασμα ποιος εχει αναγκη τη θεση? ετσι θα φαινονταν και αλλα πραγματα, πχ το να δηλωνεις εσοδα 10 και να εχεις εξοδα 9μισι κατι τρεχει...κατι κρυβεις! (με τι χρηματα θα ζεις?)...τελοσπαντων δε περιμενω να μου απαντηει κανεις μαλλον ρητορικο ειναι το ερωτημα μου, αλλα κι εμενα δε το κρυβω θα ηταν πολυ υπερ μου να δει η εεταα τα εξοδα μου για να κρινει αν εχω αναγκη τη θεση η οχι.

διαβασα ολη τη κουβεντα περι ρατσιστικων και εχω καποιες σκεψεις ισως λιγο ασυνδετες μεταξυ τους...

σιγουρα δε μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι και να συγκρινουμε ελληνες κ ξενους. κι εμενα μου ειπε μια μαμα που γνωρισα πως της εσπασαν τα νευρα που οι 4 πρωτες σελιδες ειναι γεματες ξενες, εμεις εδω εχουμε και αγγλιδες γερμανιδες αλλα και αλβανες βουλγαρες και λοιπα. Βλεποντας λοιπον τους καταλογους πετυχα το ονομα μιας παλιας νοικαρας μας απο την αλβανια που ειχε λιγοτερα μορια απο εμενα κατω απο 40... ο αντρας της ειναι οικοδομος που πανω σε μια κουβεντα πριν κανα δυο χρονια μας ελεγε πως παρακαλαει τους εργολαβους να του βαζουν τα ενσημα και αυτοι του βαζουν με το ζορι 2-3 την εβδομαδα. Η γυναικα δε ξερω αν αυτη τη στιγμη δουλευει αλλα μαλλον οχι, κραταει το παιδακι γιατι δεν εχουν αλλους συγγενεις εδω (οποτε και δεν θα παιρνει αρκετα μορια λογω καποιας εργασιας). και λεω: πως αυτη η γυναικα θα δουλεψει αν δεν της παρουν το παιδακι στο παιδικο? οι ανθρωποι φυσικα μενουν στο νοικι. και πως στο καλο εχει τοσο λιγα μορια? ...μηπως η εεταα θα επρεπε να υπολογιζει και τα εξοδα των ανθρωπων (αυτα πχ που αναφερονται στη φορ δηλωση απο δανεια η νοικια η οτιδηποτε) ωστε να βγαζουν πραγματικα συμπερασμα ποιος εχει αναγκη τη θεση? ετσι θα φαινονταν και αλλα πραγματα, πχ το να δηλωνεις εσοδα 10 και να εχεις εξοδα 9μισι κατι τρεχει...κατι κρυβεις! (με τι χρηματα θα ζεις?)...τελοσπαντων δε περιμενω να μου απαντηει κανεις μαλλον ρητορικο ειναι το ερωτημα μου, αλλα κι εμενα δε το κρυβω θα ηταν πολυ υπερ μου να δει η εεταα τα εξοδα μου για να κρινει αν εχω αναγκη τη θεση η οχι.

κι εγώ λέω κι επιμένω πως η παιδεία θα'πρεπε να είναι δωρεάν για όλους και ούτε αιτήσεις ούτε ενστάσεις ούτε τίποτα.

Διαφημίσεις

κι εγώ λέω κι επιμένω πως η παιδεία θα'πρεπε να είναι δωρεάν για όλους και ούτε αιτήσεις ούτε ενστάσεις ούτε τίποτα.

like

παντα ομως πρεπει να μας στρεψουν εναντιον καποιων αλλων για να μας αποπροσανατολισουν απ το ουσιαστικο προβλημα....

καλε μιση μερα σας αφησα και το κανατε αμερικαν μπαρ???

παιδια δεν εχει καμια σχεση τιποτα και ολα ειναι σχετικα

(τι ειπα παλι)

εχει και ρωσσοποντιους ποντιους, εχει και ρωσσοποντιους ρωσσους που λενε ψεματα και δεν ξερουν λεξη ποντιακα- διασταυρωμενο

ξερω αλβανιδα που εχει πραγματικη αναγκη γιατι δεν εχει ατομο για το παιδι- ξερω και αλβανιδα που μονη της απο τα σπιτια που καθαριζει βγαζει 1.200 το μηνα και δουλευει και ο αντρας της.....

ξερω ελληνιδα που ειναι επιχειρηματιας και επειδη εχει τσιμπηταρι λογιστη, βρεθηκε να παιρνει λιγοτερα απο μενα που δουλευει μονο ο αντρας μου, το εκκαθαριστικο της εννοω......ενω αυτοι δουλευουν 2 και μαλιστα ο συζυγος 2 δουλειες....

οποτε δεν ειναι θεμα τι προελευσεως ειναι τα ονοματα πανω απο μας.....ειναι που ξεχωριζουν βρε..... αμα ειχαν και με κοκκινα γραμματα των ελληνων που λενε ψεμματα για να επωφεληθουν, θα ειχε κοκκινισει ο τοπος!!

αυτα και ειρηνη ημιν!

αμα ειχαν και με κοκκινα γραμματα των ελληνων που λενε ψεμματα για να επωφεληθουν, θα ειχε κοκκινισει ο τοπος!!

εκει δυστυχως ειναι το προβλημα-απλως οι αλλοδαποι ειναι ο ευκολος στοχος...

Διαφημίσεις

ας ληξει εδω παιδες γιατι θα το κλεισουνε το θεμα και μετα να σας δω που θα γραφετε, αντε εγω απερριφθη, αλλα εσεις το χρειαζεστε!!!

μην ξεφευγετε απο το θεμα....θα φαμε καρτουλιτσες!!!

τελοσπαντωωωων! να μη ξεφευγουμε απο το θεμα κυριως. λοιπον εγω μετραω και ξαναμετραω τη θεση που μπορουμε να χουμε για τη μεγαλη στη 3η μου επιλογη κ μαλλον βγαζω οτι μπαινουμε σιγουρα, εεκτος κι αν κανω παρα πολυ λαθος στο πως υπολογιζονται ποιοι μπαινουν. σημερα εβγαλα πως πανω απο μενα ειναι 43 ( εβαλα και το ΚΔΑΠ προχθες που μετρουσα κατα λαθος δυο φορες το βρηκα το λαθος σημερα.) και ο σταθμος δινει 50 θεσεις, Οποτε δε νομιζω να μεινουμε απεξω.

Για τη μικρη μου εκανα μια δυο αποπειρες αλλα δε μπορει να βγει κανενα συμπερασμα αφου δεν μπορω να μετρησω τις επιλαχουσες που θα γινουν δεκτες οποτε τα παρατησα, 3 μερες ειναι περνανε γρηγορα τοσο περιμεναμε!! παντως μιλησα με μια κοπελα που πηγαινε τη κορη της στο δημοτικο σταθμο που εχω δηλωσει 4ο και εχω κανει και αιτηση εκτος προγραμματος, και μου ειπε πως πηγαινε εκει την κορη της στο βρεφικο και δεν ηταν καθολου καλα τα χανε λεει τα παιδακια μονα τους αφησει και οι βρεφονηπιοκομοι μεσα καθοντουσαν σε ενα γραφειο και κουτσομπολευανε. καθε φορα λεει που πηγαινε να τη παρει το ιδιο βιολι. τωρα λογο δεν ειχε να μου πει ψεμματα. Αν και οπως το περιμενα δε βλεπω πουθενα να μπαινει, θα περιμενουμε μηπως μεινει καμια θεση κ μας φωναξουν αργοτερα κατα τον οκτωβρη- νοεμβρη. καπου θα την βολεψω για 2-3 φορες τη βδομαδα με τις γιαγιαδο-συνδρομες φυσικα αλλιως....τζιφος :)θα μεινει παλι ολη μερα σπιτι με τη γιαγια και ειναι πολυ ζορικη που πιστευω πως πρεπει να παει σε σταθμο για να γινει νορμαλ στη συμπεριφορα. ειναι σε φαση που αν δε της κανεις χατηρια πεφτει κατω και χτυπιεται...

καναμε ενσταση σημερα και ειμαι τρομερα συγχυσμενη με το εξης:

δινω (ξανα) τη βεβαιωση β τριμηνου (σφραγιδουλα κ τα ρεστα, κομπλε) επισης δινω Ολα τα ενσημα που εχω μεχρι τωρα (τα πηρα με αυτο που εγινε κ ειπα να τους δωσω χαρτουρα) κ μου λεει η υπαλληλος : θελουμε τα ενσημα του α' ΚΑΙ του β' !

α ναι; της ειπα, περιεργο γιατι η προκηρυξη γραφει α' Η β' τριμηνου...

αααα σωστα τα λετε....μου απανταει...

για να δειτε ποσο σχετικοι ειναι μερικοι με τα εγγραφα που εξεταζουν...:mad:

οποτε απορριφθηκαμε κ τρωμε ολη αυτη την ταλαιπωρια σημερα ΙΚΑ -εεταα -καποιος να μεινει με το παιδι-γιατι καποιοι δεν ξερουν να διαβασουν μια προκηρυξη ...κ μαλιστα ειναι και η δουλεια τους!!!!

ελεος...

οσο για το θεμα των 'ξενων' μαναδων, κριμα για οσες ξεχνανε οτι οσες δυσκολιες εχουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους, τις εχουν ολες οι μαναδες ανεξαρτητως καταγωγης, χρωματος ονοματος....κ οταν προκειται για παιδια...ε ας μην ειμαστε τοσο πικροχολοι, δεν ειναι καλο......

(τωρα για τα διαφορα μουλωχτα..........ειναι μια αλλη ιστορια, γιατι να μπερδευουμε τετοιες συμπεριφορες με την καταγωγη καποιου....στο κατω κατω......τη λαμογια στην ελλαδα......ε, την ξερουμε κ απο μονοι μας καλα, ετσι δεν ειναι; )

καναμε ενσταση σημερα και ειμαι τρομερα συγχυσμενη με το εξης:

δινω (ξανα) τη βεβαιωση β τριμηνου (σφραγιδουλα κ τα ρεστα, κομπλε) επισης δινω Ολα τα ενσημα που εχω μεχρι τωρα (τα πηρα με αυτο που εγινε κ ειπα να τους δωσω χαρτουρα) κ μου λεει η υπαλληλος : θελουμε τα ενσημα του α' ΚΑΙ του β' !

α ναι; της ειπα, περιεργο γιατι η προκηρυξη γραφει α' Η β' τριμηνου...

αααα σωστα τα λετε....μου απανταει...

για να δειτε ποσο σχετικοι ειναι μερικοι με τα εγγραφα που εξεταζουν...:mad:

οποτε απορριφθηκαμε κ τρωμε ολη αυτη την ταλαιπωρια σημερα ΙΚΑ -εεταα -καποιος να μεινει με το παιδι-γιατι καποιοι δεν ξερουν να διαβασουν μια προκηρυξη ...κ μαλιστα ειναι και η δουλεια τους!!!!

ελεος...

οσο για το θεμα των 'ξενων' μαναδων, κριμα για οσες ξεχνανε οτι οσες δυσκολιες εχουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους, τις εχουν ολες οι μαναδες ανεξαρτητως καταγωγης, χρωματος ονοματος....κ οταν προκειται για παιδια...ε ας μην ειμαστε τοσο πικροχολοι, δεν ειναι καλο......

(τωρα για τα διαφορα μουλωχτα..........ειναι μια αλλη ιστορια, γιατι να μπερδευουμε τετοιες συμπεριφορες με την καταγωγη καποιου....στο κατω κατω......τη λαμογια στην ελλαδα......ε, την ξερουμε κ απο μονοι μας καλα, ετσι δεν ειναι; )

Γιατί σε απορρίψανε εσ'ενα;

αν συνεχίσει να ζητάει 5500€ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΑΙΔΊ σύντομα θα έχει πρόβλημα με τις κενές θέσεις στο σταθμό του.

Έτσι καλά είναι και τα σίγουρα.

Τα υπόλοιπα αφορούν το εποπτικό όργανο των βρεφονηπιακών σταθμών και αν έχεις στοιχεία περί στοιβάγματος κάνεις καταγγελία.

...πάντως απ ότι είχα ρωτήσει, το ετήσιο ποσο (11 μήνες) των 5000-5500€ παίζει πολύ στους ιδιωτικούς (με σχολικό)...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...