Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Όσοι είχανε θέμα με την κάργα ανεργειας μπορεί να μην ήταν επικυρωμενη.

Εγω δεν κατάλαβα ποτέ την έβγαλε την κάργα η γυναίκα σου? Άπλα αργισατ να την ανανεωσετ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή δεν μπορώ να τα βγάλω δημοσίως εγώ, υπάρχει άλλος τρόπος; Αυτό που έκανα ήταν το εξής :

Κοίταζα τους προσωρινούς πίνακες των απορριπτέων και τους συνέκρινα με τους οριστικούς. Αυτοί που δεν εμφανιζόταν στους οριστικούς τους έψαχνα στους επιλαχόντες ή στους αποδεκτούς. Έφτιαξα ένα excel ψάχνοντας από το Α -Γ και βρήκα 24 περιπτώσεις. Φυσικά δεν ξέρω τι μπορεί να προσκόμισαν όμως πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί αυτοί έμαθαν κάτι που εμένα δεν μου είπαν στην ένσταση.

Καλησπέρα κορίτσια και να είστε καλά...Εγώ δόξα το Θεό μπήκα έχοντας 63 μόρια με ανεργία, αναπηρία κτλ και πίστευα ότι έχω πολλά! Βλέποντας όμως τα αποτελέσματα είδα πως μπήκα οριακά, είδα μόρια 140-150(!) και είδα όπως αναφέρετε πως όσοι ήταν κάτω από 60 δεν μπήκαν σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά...γιατί? Τί άλλαξε?

Ναι τα μικρά σπιτιέ αλλααλλα αλλιώς με ενα παιδι και αλλιώς με δυο ...ακόμα και για δουλειες να πας έξω πολύ δύσκολα με δυο ...και ναι ενα παιδι 4 ετών πρέπει κατι να κανει βαριέται σπίτι μόνο του ...αλλα σκέψου οτι αν εξασφαλιζαμ το ενα με τον εσπα κιι μας καθόταν καμοια δουλειά θα μπορούσαμε να στείλουμε και το μικρό κάπου ....αλλα 2 σε κει.σταθμό τραγικά δύσκολο.

επειδή δεν μπορώ να τα βγάλω δημοσίως εγώ, υπάρχει άλλος τρόπος; Αυτό που έκανα ήταν το εξής :

Κοίταζα τους προσωρινούς πίνακες των απορριπτέων και τους συνέκρινα με τους οριστικούς. Αυτοί που δεν εμφανιζόταν στους οριστικούς τους έψαχνα στους επιλαχόντες ή στους αποδεκτούς. Έφτιαξα ένα excel ψάχνοντας από το Α -Γ και βρήκα 24 περιπτώσεις. Φυσικά δεν ξέρω τι μπορεί να προσκόμισαν όμως πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί αυτοί έμαθαν κάτι που εμένα δεν μου είπαν στην ένσταση.

κανε καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη, στην ιδια την εεταα. δεν γινεται ξαφνικα ο δημοσιος υπαλληλος να γινεται δεκτος. ουτε αυτος με τα 40000. αν σου ειναι ευκολο πες μου σε ποιο νομο εισαι. πρεπει να γινει κινηση

ναι ακριβως ετσι Αφροδίτη.... πλεον ουτε καν ψαχνω για δουλεια, γιατι ακόμα κι αν εβρισκα να στειλω κα τα 2 σε ιδιωτικό σταθμο θα ισοδυναμουσε με τον ιδιο το μισθο, ασε που ποιος θα τα φυλουσε απο τις 4 και μετα.... τι να λεμε οι μαναδες στην ελλαδα ειναι απο τις πιο αδικημενες.... στη γαλλια μεχρι και μπει σιτερ σου πληρωνει το κρατος σε περιπτωση που δεν παρουν το παιδι στον σταθμο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και να είστε καλά...Εγώ δόξα το Θεό μπήκα έχοντας 63 μόρια με ανεργία, αναπηρία κτλ και πίστευα ότι έχω πολλά! Βλέποντας όμως τα αποτελέσματα είδα πως μπήκα οριακά, είδα μόρια 140-150(!) και είδα όπως αναφέρετε πως όσοι ήταν κάτω από 60 δεν μπήκαν σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά...γιατί? Τί άλλαξε?

να σου πω τι αλλαξε φετος πολλες μαμαδες εκαναν αιτηση λογω ανεργιας δικη τους ΄ή του συζυγου...

οποτε δεν μπορουν να πληρωσουν τον ιδιωτικο....

επισης πολλοι δεν δηλωσαν τα μαυρα εισοδηματα μπαινοντας με το αφορολογητο 6000ε......

Στην Καρυστο απο 40 δεν πηραν ουτε 1! Με ποια κριτηρια κοψανε ολες αυτες τις θεσεις???

αυτο ειναι εντελως κουφο, κανονικα επρεπε να παρουν εστω 7 ατομα που ειναι πανω απο 63 μορια απο ότι ειδα.... αυριο θα πρεπει να τηλεφωνησεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

η ανεργια δεν δινει τοσα μορια....το πολυ εως 20!

ναι αλλα φετος πιο πολυ ρολο επαιξε το εκκαθαριστικο. καποια με εκκαθαριστικο 6000 ευρω και κατω και 2 παιδια για παραδειγμα μαζευε 36 μορια μονο απο εκει. εμενα που εργαζομαι με περναγε πανυγηρικα

Δεν είναι λίγο κουφό όμως έτσι ξαφνικά να κόψουν θέσεις από τους σταθμούς χωρίς να προηγηθεί μία ανακοίνωση έστω στη σελίδα του ΕΕΤΑΑ?

Μου φαίνεται πολύ λάθος όλο αυτό!

Θέλω και ελπίζω να διορθωθεί....

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

αντε παμε παλι:D,,,εγω με εκκαθαριστικο κατω των 6000 δυο παιδια και απλη ανεργη πια εχω συνολο 46,11...καπου τοσα θα εχει και μια κοπελα με ενα μεσο εκκαθαριστικο (10 πχ μορια )+ 35 μορια 45-46 και αυτη,,,,αυτες που ανεβαινουν πολυ ειναι πχ μια κοπελα που ειχε χαμηλο εκκαθαριστικο περσυ προπερσυ και τωρα δουλευει αμεσως αμεσως 70 μορια,,,,και συν τις αλλες κατηγοριες που μου ελεγε και η εριαντον (και δεν ειχα δωσει βαση :oops:)

υπομονη μεχρι αυριοοοοοοοοοοοοοο τωραααααααααααααααα να μαθουμε οποια μαθει τιποτα πρωτη το σφυραει αμεσως,,,αν σηκωσουν το τηλεφωνο με τοσες γυναικες εκτος

Μιλώντας από πιο χαλαρή θέση , τουλάχιστον αυτή την στιγμή ( μιας και είμαστε μέσα στην δεύτερη επιλογή μας ) , θα ήθελα να πώ και εγώ ορισμένα πράγματα .

* Το πόσα παιδάκια θα δέχεται κάθε δομή δεν είναι ένα αυθαίρετο νούμερο , το οποίο βάζει ο παιδκός , και δεν ελέγχει η ΕΕΤΑΑ . Διαβάζωντας την αίτηση που έκαναν οι δομές στην ΕΕΤΑΑ , έπρεπε να γράφουν ποιός είναι ο ανωτατος αριθμός παιδιών σύμφωνα με το καταστασικό λειτουργίας τους . Αυτό που άφηνε ελεύθερο η ΕΕΤΑΑ , ήταν ότι μπορούσαν να επιλέψουν πόσες από αυτές τις θέσεις θα έδιναν στο πρόγραμμα . Αν κάποιος είχε 100 θέσεις , και τις έδωσε και τις 100 στο ΕΣΠΑ , δικαίωμά του . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν αύριο μπούν 50 παιδάκια μέσω ΕΣΠΑ , δεν θα μπορεί να πάρει άλλα 50 παιδάκια από αυτους που δεν δήλωσαν το ΕΣΠΑ . Ας ρίξει τις τιμές του για να μαζέψει κόσμο . Τόσα χρόνια τα έπαιρναν χοντρά , ας κάνουν και λίγο σκόντο μια χρονιά , δεν πειράζει . Μην νομίζετε δηλαδή ότι θα κλείσει ο σταθμός , και θα μείνουν τα παιδιά του ΕΣΠΑ στον αέρα . Δεν το πιστεύω .

* Δεν νομίζω επίσης ότι στην ΕΕΤΑΑ δεν ήξεραν μέχρι που φτάνουν τα λεφτά τους . Φέτος , όπως και πέρισυ , δεν θα γέμιζαν όλες οι θέσεις . Οπότε ένα στατιστικό θα το είχαν , τι στο διάολο 2 χρόνια τρέχουν το πρόγραμμα . Θα ήξερα ότι θα συμπλήρωναν πχ το 90% των διαθεσίμων θέσεων . Οπότε τα χρήματα για αυτό το 90% είναι τόσα , αρά θα γνώριζαν πόσα θα έπρεπε να πληρώσουν στις Δομές . Χώρια που από ότι φαίνεται έχουν περισσέψει χρήματα και από πέρισυ .

* Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχει πάει στραβά με την ανάλυση των αποτελεσμάτων . Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις που είναι πολλές οι αιτήσεις . Θέλω να ελπίζω ότι απλός το πρόγραμμα που κάνει το ''ξεδιάλεγμα'' , έχει κρασάρει από τα πολλά data . Στο Ηράκλειο που το έψαξα , μητέρα με κάτω από 44 σχεδόν μόρια δεν έχει περάσει . Αντίθετα στην Αχαϊα που έριξα μια ματιά , μητέρες με 16 μόρια και κάπου έχουν μπει . Δεν το θεωρώ φυσιολογικό αυτό . Και για να πώ και για τον δικό μας σταθμό , έδινε 30 θέσεις , και δείχνει να έχουν μπεί 21 , ενώ στις επιλαχούσες υπάρχουν και άλλες με κάτω από 44 μόρια .

* Το ακραίο σενάριο που σκέφτομαι ( και θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι αληθινό ) , είναι η ΕΕΤΑΑ να έχει ρωτήσει τις Δομές off the record . '' Σε περίπτωση που μπούν πολλά παιδιά και δεν φτάνουν τα λεφτά τι επιλέγετε ; Να σας κόψουμε παιδιά ή να σας μειώσουμε τα λεφτά που θα πάρετε για κάθε παιδί ; '' .

*Σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε σε ορίσμενα μυνήματα ''

Επίσης, σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή.''

Αυτό σημαίνει ότι θα κόψουν λεφτά και όχι ότι θα κόψουν παιδία . Μιλάει για ποσό , όχι για ωφελούμενες .

* Εγώ θα περιμένω αύριο να δώ τι θα πεί η ΕΕΤΑΑ . Αυτό θα συμβούλευα και όσες έχουν πρόβλημα . Πριν αρχίσουν να τρέχουν σε δικηγόρους , συννηγόρους του πολίτη , κανάλια , εφημερίδες κτλ , ας στείλουν ένα mail στο πλέον αρμόδιο ( την ΕΕΤΑΑ ) και ας περιμένουμε να βγάλουν μια ανακοίνωση . Λίγο υπομονή και συγκράτηση . ( όση τελός πάντων υπάρχει ακόμα ) :)

* Τέλος μην ακούτε και μην διαβάζετε το τι γράφει ο κάθε τυχάρπαστος σε κάθε blog ή ο κάθε δημοσιγραφίσκος ή τηλεφωνητής σε σταθμούς και εφημερίδες . Αν γνώριζαν το αντικείμενο με την ΕΕΤΑΑ και το πρόγραμμα , θα έπρεπε να είχαν γράψει 5 λέξεις όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα . Πχ να γράψουν ένα άρθρο για να ενημερώσουν τον κόσμο ότι άνοιξε το πρόγραμμα . Εφόσον δεν το έκαναν αυτό , τώρα μυρίστηκαν είδηση , και ο καθένας θα γράφει την δική του παρλαπίπα :)

Αυτά τα ολίγα , προς το παρόν . Και υπομονή :)

αντε βρε λευτερη και σε εψαχνα ολη μερα να δω τι θα γραψεις,,,,και συγχαρητηρια καλη χρονια!

Έβλεπα τι γραφόταν όλη την ημέρα , αλλά από το κινητό . Και επειδή ήθελα να γράψω πολλά , είπα να το αφήσω για τώρα . Το πως τρωγόμουν όμως όλη μέρα δεν λέγεται :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...