Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτά μανάρι μου είναι παλιά νέα..... 4 Ιουλίου ....τώρα εχουμε 5 Αυγούστου!

Το είδα αγάπη ;) απλά λέω πως ήξεραν γενικά τί θα συμβεί και σίγουρα θα κάνουνε κάτι..δεν μπορεί να αφήσουνε έτσι τόσα παιδάκια!Είναι ανεπίτρεπτο!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Κι εγω πιστευω οτι αυριο μπορει να βγει νεο μηνυμα: "Οριστικα αποτελεσματα ωφελημενων... ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ" και θα εχουν ολοκληρωθει τα αποτελεσματα σωστα. Γιατι ετσι οπως τα βλεπω αυτα τα αποτελεσματα που εχουν ανεβασει, ειναι σαν να εχει γινει καποιο τεχνικο προβλημα και να εχει σταματησει η διαδικασια της σεζευξης με τις δομες...

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους

είμαστε τρίτεκνοι. Η γυναίκα μου δεν δουλεύε για να τα μεγαλώσει γιατί δεν είχαμε κάποιον να μας τα κρατήσει. Πέρσι που έγιναν 3 κάναμε αίτηση στους δημοτικούς και δεν τους πήραν γιατί είχαν λέει άλλοι προτεαραίοτητα. Για το ΕΣΠΑ μάθαμε πέρσι την ημέρα που έληγε η διορία. Φέτος λοιπόν όταν βγήκε πήγαμε και ετοιμάσαμε όλα τα χαρτιά. Μας κόψανε στο δελτίο του ΟΑΕΔ γιατί το βγάλαμε (ανανέωση) μετά τις 19/6.

Και ρωτώ πως να ψάξει κάποιος για δουλειά αν δεν έχει να αφήσει κάπου τα παιδιά του; Επίσης κοιτώ τις λίστες και υπήρχαν περιπτώσεις σαν εμάς που όμως τελικά με τις ενστάσεις τους πήραν, είδα περιπτώσεις με εισόδημα άνω των 40000 που του πήραν και περιπτώσεις δημ υπαλλήλων. Σίγουρα θα κινήσω διαδικασία να μάθω τι έχει γίνει. για δύο συνεχόμενες χρονιές τα παιδιά μας δεν μπορούν να μπουν σε παιδικό σταθμό.

Δεν θέλω να είμαι αιθεροβάμων αλλά έχω μια μικρή ελπίδα ότι αύριο θα βάλουν τις ορθές λίστες....μου φαίνεται περίεργο να κοπήκαν τόσες πολλές θέσεις και να μην έχει βγει ανακοίνωση καν από το ΕΕΤΑΑ.

Και είναι πολλά και τα ''κουλά'' που συνέβησαν, όσα διάβασα δηλαδή στο τόπικ. Ας περιμένουμε μέχρι αύριο και μετά να στεναχωρεθούμε...

Λέω εγώ τώρα ε;;;Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα!

Καλησπέρα σε όλους

είμαστε τρίτεκνοι. Η γυναίκα μου δεν δουλεύε για να τα μεγαλώσει γιατί δεν είχαμε κάποιον να μας τα κρατήσει. Πέρσι που έγιναν 3 κάναμε αίτηση στους δημοτικούς και δεν τους πήραν γιατί είχαν λέει άλλοι προτεαραίοτητα. Για το ΕΣΠΑ μάθαμε πέρσι την ημέρα που έληγε η διορία. Φέτος λοιπόν όταν βγήκε πήγαμε και ετοιμάσαμε όλα τα χαρτιά. Μας κόψανε στο δελτίο του ΟΑΕΔ γιατί το βγάλαμε (ανανέωση) μετά τις 19/6.

Και ρωτώ πως να ψάξει κάποιος για δουλειά αν δεν έχει να αφήσει κάπου τα παιδιά του; Επίσης κοιτώ τις λίστες και υπήρχαν περιπτώσεις σαν εμάς που όμως τελικά με τις ενστάσεις τους πήραν, είδα περιπτώσεις με εισόδημα άνω των 40000 που του πήραν και περιπτώσεις δημ υπαλλήλων. Σίγουρα θα κινήσω διαδικασία να μάθω τι έχει γίνει. για δύο συνεχόμενες χρονιές τα παιδιά μας δεν μπορούν να μπουν σε παιδικό σταθμό.

φιλε μου ετσι οπως τα λες σωστα δεν μπηκαν τα παιδια σου στον παιδικο. την πρωτη χρονια δεν προλαβες και φετος υπηρχε θεμα με την καρτα. για αυτα δεν μπορει να γινει κατι.οσοι ηξεραν απο περσι την διαδικασια ηξεραν πως επρεπε να υπηρχε καρτα ανεργιας θεωρημενη αν δεν υπηρχε δουλεια.

δεν λεω οτι δεν εχεις αναγκη να στειλεις τα παιδια σου σχολειο. εχεις και πολυ μαλιστα, αλλα η αληθεια ειναι αυτη.

σε παρακαλω πολυ ομως να μας πεις και εμας να κοιταξουμε για τους δημοσιους υπαλληλους και αυτους με το υψηλο εκκαθαριστικο που περασαν γιατι ειναι σοβαρη καταγγελια.

Kolef, συμφωνω μαζι σου, κι εγω ειμαι ανεργη και η αληθεια ειναι οτι με τα παιδια και τις δουλειες κλπ, ξεχνας να ανανεωσεις την καρτα πολλες φορες και εννοειται οτι εντελως τυπικα πας σοτν οαεδ, δεν ασχολουνται με το να σου βρουν εργασία. Οποτε περυσι ετσι ειχε συμβει και με μενα, την καρτα την ανανεωσα οταν ειδα την προκυρηξη, δηλ τη συγκεντρωσα σαν ενα απο τα υπολοιπα δικαιολογητικα(λογικο) και στην τελικη τι σημασια εχει ποτε ειναι η καρτα, εισαι ανεργος ή δεν εισαι?

Τοτε βεβαια ημουν ακόμα στο χρονικο περιθωριο που μετρουσε το ταμείο ανεργίας και ετσι δεν χρειαστηκε η καρτα ανεργίας. ο υπαλληλος που τα δεχτηκε τα χαρτια μου ειπε οτι δεν ισχυε, αλλα επειδη δεν χρειαζοταν λογω ταμειου δεν υπαρχει θεμα.

Φετος που θυμομουν την παρατηρηση απο περυσι, πηγα και την ανανεωσα καπου το Μαιο (και παλι την ειχα κανα εξαμηνο μη ανανεωμενη να πω την αληθεια)

Πρεπει να το φροντιζουμε ομως να την ανανεωνουμε εγκαιρως γιατι μπορεί να χρειαστει οποτεδήποτε....

Παρολαυτα αυτα το ειχα επιβεβαιωσει και διπλοτσεκαρει στην εεταα οταν εκανα την αιτηση οτι θα μετρησει, δεν ηξεραν και οι ιδιοι τι ισχυε... και μου ειπε η κυρια μαλιστα ναι ναι δικαιουστε 20 μορια, αντι 10 της απλης ανεργίας....

μπαααααααααααααα

εκανα και μια ενσταση με φαξ να μην τρεχω αφου δικαιως πηρα 10 μορια, ετσι για το απιθανο....

τεσπα! κατι θα γινει, τοπολυ να περασουμε εναν χειμωνα χωρις ιωσεις παρεουλα με τα παιδακια μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

φετος παρεπιπτοντως δεν μου περασαν το ταμειο ανεργιας που ειχα λαβει υποθετω γιατι την τελευταια δοση την πηρα το φεβρ του 2010 (νομιζω ελεγε στην προκυρηξη οποιαδηποτε στιγμη στα 2 τελεταια χρονια απο την προκυρηξη)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το πως θα είναι αυτους ο χρόνος με τα παιδάκια μας στο σπιτι σκευτμαι κιι εγω ...3,5 και 15 μηνών τωρα ...3,5 χρονια τωρα κλεισμένη στο σπίτι θα φουνταρω απο το μπαλκόνι αυτον τον χειμώνα ....

Διαφημίσεις

κι εγω τα ιδια.... ακριβως 3,5 χρονια κλεισμενη, αφαιρω 1 ετος που ημουν στο γραφειο

και φετος που πηγε παιδικο πρωτη χρονια, εδω που τα λεμε τον περισσοτερο καιρο σπιτι ηταν χαχαχαχα και αρρωστη!!!! χαχαχαχαχαχα

μαζι θα φουνταρουμε....εχω φτασει στα ορια μου προσωπικα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να σας πω επισης οτι μας πηραν περυσι μεσω εσπα με μολις 25 μορια(αλλα τοτε εδιναν και λιγοτερες θεσεις) απλα μετα απο 1 μηνα τον οκτωβρη μας ειχαν καλεσει... για αυητο ποτε δεν ξερετε μην χανουμε τις ελπιδες...αν και φετος με 15 μορια που πας ρε καραμητροοοοοοοο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Που μένεις? ...να φουντάρουμε μαζι χαχαχα, ρε συ πραγματικά δεν μπορώ, πνίγομαι και μόνο που το σκευτομαι ....αν δεν δω κατι να αλλάζει απο το εσπα θα ρωτήσω ε έναν ιδ.της γειτονιάς μου Ποσο θέλει μόνο για 5 ώρες χωρις φαγητό και μεταφορά ....αν πει κατι απόλυτος λογικό μπορεί να τα καταφέρω ...

φιλε μου ετσι οπως τα λες σωστα δεν μπηκαν τα παιδια σου στον παιδικο. την πρωτη χρονια δεν προλαβες και φετος υπηρχε θεμα με την καρτα. για αυτα δεν μπορει να γινει κατι.οσοι ηξεραν απο περσι την διαδικασια ηξεραν πως επρεπε να υπηρχε καρτα ανεργιας θεωρημενη αν δεν υπηρχε δουλεια.

δεν λεω οτι δεν εχεις αναγκη να στειλεις τα παιδια σου σχολειο. εχεις και πολυ μαλιστα, αλλα η αληθεια ειναι αυτη.

σε παρακαλω πολυ ομως να μας πεις και εμας να κοιταξουμε για τους δημοσιους υπαλληλους και αυτους με το υψηλο εκκαθαριστικο που περασαν γιατι ειναι σοβαρη καταγγελια.

επειδή δεν μπορώ να τα βγάλω δημοσίως εγώ, υπάρχει άλλος τρόπος; Αυτό που έκανα ήταν το εξής :

Κοίταζα τους προσωρινούς πίνακες των απορριπτέων και τους συνέκρινα με τους οριστικούς. Αυτοί που δεν εμφανιζόταν στους οριστικούς τους έψαχνα στους επιλαχόντες ή στους αποδεκτούς. Έφτιαξα ένα excel ψάχνοντας από το Α -Γ και βρήκα 24 περιπτώσεις. Φυσικά δεν ξέρω τι μπορεί να προσκόμισαν όμως πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί αυτοί έμαθαν κάτι που εμένα δεν μου είπαν στην ένσταση.

ενταξει με τα μικρα μικρα στο πσιτι δεν θα αλλαξει κατι στιν κλεισουρα αλλα τουλαχιστον ειναι καλο για τα μεγάλα....ασχολουνται μαθαίνουν , παιζουν περισσοτερο....ενω στο σπιτι τσακωμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχ ειναι και ζηλιαρα η δικια μουυυυυυυυυυυυυ δεν τον αφηνει σε ησυχια τον μικρό!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...