Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

για το 127, μηπως ηταν σε αλλη λιστα αλλου νομου οπως ηδη εχουμε διαπιστωσει λαθη????

Παιζει κ αυτο ε?

Λες να την ειχαν βάλει σε άλλο νομο?

αν βρω κουραγιο θα κατσω να ψαξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω κάτι...

Κοιτώντας τα αποτελεσματα του σταθμου μας, οπου κοπηκαν 25 θέσεις, βλέπω ένα ονομα με 127 μόρια και επειδη τα ειχα σημειωσει όλα, 2 φορες μαλιστα,μου εκανε εντυπωση γιατι δε θυμομουν καμία να ειχε τόσα πολλα μορια στο σταθμο μας.

Ψαχνω λοιπον ξανα απο την αρχη ολες τις λιστες και το ονομα αυτο εξακολουθεί να μην υπαρχει πουθενα.Ουτε σε αυτες με ελλιπη φάκελο,ουτε με πληρη.

Ψαχνω με ονομα παιδιου, με αριθμο πρωτοκολλου,τιποτα,πουθενα.

Το ονομα εμφανιστηκε σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για οσες κοπελες μπορουν και θελουν να κανουν εναν κόπο να το τσεκαρουν,μπας και εχω τυφλωθεί το ονομα ειναι

LASCAUX NATHALIE ,Νομος Αττικης, Δομη 21273.

Στα τελικα ειναι στη σελιδα 567.

Μακαρι να κανω λάθος, αλλα αν δεν κανω..κάτι βρωμάει.

χα, ούτε εγώ την βρίσκω!!! Και έχω κι εγώ δηλώσει το 21273... Γειτόνισσες!

Εγω απλα θελω να μαθω τον τροπο που υπολογισαν τα αποτελεσματα. Με μια πρωτη ματια φαινεται οταν βαλαν μια βαση στα 64 μορια αλλα δεν ειναι ετσι.

Στις επιλαχουσες ειδα τυχαια μια απο τις πρωτες βαθμολογιες. Ειχε 78 και κατι ποντους και σαν πρωτη επιλογη τον α παιδικο σταθμο περαματος.ο σταθμος αυτος δεν υπαρχει στις ωφελουμενες ανα δομη. Συγκεκριμενα για την περιοχη του περαματος μπηκε μονο μια μαμα στον β πΑιδικο σταθμο με 100κατι μορια. Με ποια λογικη κοπηκαν τελειως καποιες δομες;;

καλησπερα! ερχομαι απο το φορουμ διπλα.

καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στα κοριτσια και το αγορι βεβαιως βεβαιως (lefter2004) που στηριζουν το θεμα τοσο καιρο και τουλαχιστον εμενα προσωπικα με εχουν ξεστραβωσει.

γραφω για να προσθεσω και εγω τον πονο μου. ο σταθμος που ειναι 1η επιλογη μου απο τα 35 παιδακια παιρνει μονο 1 βασει των αποτελεσματων!!!

ο εν λογω σταθμος ειναι ιδιωτικος και τις 2 προηγουμενες χρονιες πληρωνα 400αρια καθε μηνα. φετος δυστυχως απολυθηκα και δεν μπορω να ανταπεξελθω στα 400αρια... απο την αλλη ουσα πλεον ανεργη δεν μπορω να παω σε δημοσιο σταθμο. τι καω οεο??:confused: δλδ θα περιμενω να παμε προνηπιο?

οποτε ναι αξιοσεβαστο μου καλαμαρακι ειμαι να καταρρευσω που λεει και η μανωλιδου!

as1cF2kVM1P1300MDAwNDk5MWR8MDAwMjIzZHx0byBrb3lrbGFraSBtb3kgZWluYWk.gif

dev306prs__.png

Διαφημίσεις

χα, ούτε εγώ την βρίσκω!!! Και έχω κι εγώ δηλώσει το 21273... Γειτόνισσες!

αληθεια,περασατε εσεις τουλαχιστον?!

εμεις υποτιθεται οτι μπαιναμε αλλά...τελικα μειναμε απεξω!

ξεκιναω να ψαχνω τους αλλους νομους,αν δε την βρω πουθενα τι γινεται?

αληθεια,περασατε εσεις τουλαχιστον?!

εμεις υποτιθεται οτι μπαιναμε αλλά...τελικα μειναμε απεξω!

ξεκιναω να ψαχνω τους αλλους νομους,αν δε την βρω πουθενα τι γινεται?

όχι καλέ, που να περασουμε με 45 μόρια?

Γιατί όμως την ψάχνεις? Εδώ έχει γίνει χαμός, τι διαφορά κάνει ένα άτομο?

όχι καλέ, που να περασουμε με 45 μόρια?

Γιατί όμως την ψάχνεις? Εδώ έχει γίνει χαμός, τι διαφορά κάνει ένα άτομο?

Εμεις 32 μόρια ειχαμε αλλά μπαιναμε στον 3ο υπο τις προηγουμενες συνθηκες...

Δεν εχει κανενα νοημα,το ξέρω,αλλα γιατι να ξεφυτρωσε σημερα αυτη δλδ? απο που?

Στην Μεσσηνια οι θεσεις ειναι ακριβως αυτες που εδινε ο Ενιαίος Οριστικός Πίνακας Επιλέξιμων Δομών.

Οπως εγραψα ομως και παραπανω, εχει δοθει θεση σε μαμα με δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. Ειναι δυνατον τετοια λαθη? Ή μετα τους πηγε αλλη καρτα ανεργιας.....:confused:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι σαν πρωταρα;

Εμας μας πηραν στην 1η μας επιλογη.Μια φιλη μου εχει περισσοτερα μορια απο εμενα αλλα ως 1η επιλογη δηλωσε ενα αλλο σταθμο.Τον δικο μου σταθμο τον ειχε 2η επιλογη.Δεν την πηραν πουθενα και ειναι επιλαχων στην 1ης επιλογη...και ρωτω αφου εχει περισσοτερα μορια απο εμενα δεν θα επρεπε να την ειχαν παρει στον δικο μας σταθμο αφου τον εχει 2η επιλογη; Πως γινετε η επιλογη δεν εχω καταλαβει

Εγω απλα θελω να μαθω τον τροπο που υπολογισαν τα αποτελεσματα. Με μια πρωτη ματια φαινεται οταν βαλαν μια βαση στα 64 μορια αλλα δεν ειναι ετσι.

Στις επιλαχουσες ειδα τυχαια μια απο τις πρωτες βαθμολογιες. Ειχε 78 και κατι ποντους και σαν πρωτη επιλογη τον α παιδικο σταθμο περαματος.ο σταθμος αυτος δεν υπαρχει στις ωφελουμενες ανα δομη. Συγκεκριμενα για την περιοχη του περαματος μπηκε μονο μια μαμα στον β πΑιδικο σταθμο με 100κατι μορια. Με ποια λογικη κοπηκαν τελειως καποιες δομες;;

Εχεις δίκιο! Μιλούσα χθες με την δασκαλα του γιου από τον περσινο σταθμό και μου είπε ότι και οι δέκα θέσεις που παρείχαν στο πρόγραμμα συμπληρώθηκαν και βλέποντας στην πρώτη σελίδα των επιλαχουσων τον συγκεκριμένο σταθμό θεώρησα ότι απλά αυτές είναι εκτός. Τώρα όμως που το τσέκαρα, δεν είναι έτσι, έχουν καλυφθεί μόνο οι δύο από τις δέκα θεσεις!

Αν οντως η εεταα μπήκε στην διαδικασία και έκοψε θέσεις ανάλογα με τον πληθυσμό του Δήμου και τις προσφερομενες θέσεις, δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά! Εξακολουθεί και είναι λάθος το ότι δεν ήταν σαφες ότι είχε το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι όμως η αδικία που θα γινόταν αν έκοβε θέσεις αδιακρίτως με μόνο κριτήριο τα μόρια...

Κοριτσια να ρωτησω κατι σαν πρωταρα;

Εμας μας πηραν στην 1η μας επιλογη.Μια φιλη μου εχει περισσοτερα μορια απο εμενα αλλα ως 1η επιλογη δηλωσε ενα αλλο σταθμο.Τον δικο μου σταθμο τον ειχε 2η επιλογη.Δεν την πηραν πουθενα και ειναι επιλαχων στην 1ης επιλογη...και ρωτω αφου εχει περισσοτερα μορια απο εμενα δεν θα επρεπε να την ειχαν παρει στον δικο μας σταθμο αφου τον εχει 2η επιλογη; Πως γινετε η επιλογη δεν εχω καταλαβει

κι αυτό κουλό είναι... Εννοείται ότι εφόσον έχει περισσότερα μόρια από εσένα θα έπρεπε να είχε περάσει στην δεύτερή της επιλογή κι όχι να ήταν επιλαχούσα στην πρώτη...

Τι μπέρδεμα είναι αυτό φετος!

Στην Μεσσηνια οι θεσεις ειναι ακριβως αυτες που εδινε ο Ενιαίος Οριστικός Πίνακας Επιλέξιμων Δομών.

Οπως εγραψα ομως και παραπανω, εχει δοθει θεση σε μαμα με δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6. Ειναι δυνατον τετοια λαθη? Ή μετα τους πηγε αλλη καρτα ανεργιας.....:confused:

Κοίτα όμως λίγο και την Λακωνία... Από ότι μου είπαν, εχει αρκετές μανούλες που έχουν δηλώσει σταθμούς της Καλαμάτας!!!

Μίλησα με την ιδιοκτήτρια του σταθμού μας, η οποία δεν έχει ιδέα τί μπορεί να έχει συμβεί... ιδ. παιδικός στην κατηγορία Α1.1 από τις 8 θέσεις που προκηρύχθηκαν έδωσαν 3 και στην Α2 από τις 25 τις 5......

περιμένω να μιλήσει με ΕΕΤΑΑ μπας και βγάλει(ουμε) άκρη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...