Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Και εγώ πέρασα τη μικρή μου στην πρωτη μας επιλογή

ΑΛΛΆ

από το πρωί έχω σπάσει τα τηλέφωνα σε κανάλια, σε ραδιόφωνα σε μειλ κτλ

εγώ πήρα κ ειδοποίησα τους υπεύθυνους του δήμου μου για τους παιδικούς

γιατί έγινε μεγάλη σφαγή κ κάπως πρέπει να κινηθούν οι δήμοι κ θα κινηθούν αύριο πρωί πρωί αυτή την ενημέρωση έχω.

γιατί ΔΕΝ γίνεται να προκηρύσσεις χ κονδύλια , μετά να λες χ κονδύλια ανά γεωγραφικό διαμέρισμα κ χ κονδύλια ανά παιδί ανά τύπο δομής

κ στο τέλος να περνάς μόνο το 50% των θέσεων

Όταν εξαρχής είχες αναφέρει στην ίδια την προκήρυξη ότι έχεις τα τάδε κονδύλι κ το μοίραζες ανά περιφέρεια

δεν βγαίνουν τα μαθηματικά....κ πρέπει να βγεις να κάνεις μια επίσημη ανακοίνωση ασχέτως αν είναι Κυριακή..

ποσο ομως συμφωνω μαζι σου...γιατι πχ το κονδυλι το ξερουν απο πριν ισως το εχουν ηδη εκταμιευσει κιολας και επειδη ισως καποιοι το "φαγανε"δεν σημαινει οτι πρεπει και να μην μιλαμε...και εγω απο τις τυχερες ειμαι αλλα οταν ξερω οτι οι φιλες μου και ολοι οσοι τραβαμε ζορια ειναι απεξω δεν μπορω να χαρω με την τυχη μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαράκι ΠΕΡΑΣΑΤΕ???

Μπράβο βρε κοπελιά, συγχαρητήρια και καλή σχολική χρονια!!!!!!!!!!

Ναι περάσαμε , σε ευχαριστώ πολύ :D

Πραγματικά όλο αυτό δεν ξέρω αν θα το άντεχα ψυχολογικά....είστε ηρωίδες στα μάτια μου, εγώ θα είχα καταρρέυσει καθώς οικονομικά δεν θα μπορούσα να τη στείλω κάπου αλλού τη μικρή...συν τον άνεργο σύζηγο κ εμενα να μη ξέρω ακόμη που θα δουλέψω από σεπτέμβρη.....

το παρατήρησα και εγώ , δεν ξέρω γιατί τόση ώρα δε σας το είπα??

Να πάτε αύριο πρωί πρωί αν αφορά τους σταθμούς σας με εκτυπωμένα τα αποτελέσματα κυκλωμένα τα ονόματα κ να κάνετε ένσταση καταγγελία να πρωτοκολληθεί κ να ζητήσετε απαντήσεις.

Αν δεν κινηθείτε τίποτα δεν θα γίνει.

ποσο ομως συμφωνω μαζι σου...γιατι πχ το κονδυλι το ξερουν απο πριν ισως το εχουν ηδη εκταμιευσει κιολας και επειδη ισως καποιοι το "φαγανε"δεν σημαινει οτι πρεπει και να μην μιλαμε...και εγω απο τις τυχερες ειμαι αλλα οταν ξερω οτι οι φιλες μου και ολοι οσοι τραβαμε ζορια ειναι απεξω δεν μπορω να χαρω με την τυχη μου

Ε μα....δεν έχει σχέση αν πέρασα ή οχι.....

η μη τήρηση της προκήρυξης είναι που έχει σημασία κ πρέπει κάτι να γίνει!

τοσοδουλα νομιζω οτι εισαι λιγο εκτος πραγματικοτητας.

Αν εννοείς εκτός δικής σου πραγματικότητας, μάλλον συμφωνούμε.

μανουλες που ξενυχτησαν για να δουν αν μπηκε πουθενα το παιδακι τους, που ολη μερα σπανε τα κεφαλια τους να βρουνε τι εχει γινει και εσυ μπαινεις με δηκτικο τροπο να κανεις παρατηρηση.

Ο δηκτικός μου τρόπος οφείλεται σε σχόλια όπως το παραπάνω, το αρχικό μου μήνυμα ήταν μια εύλογη απορίες, για όποιον αντέχει να ακούσει και την αντίθετη άποψη και να συζήτηση τίποτα το προσβλητικό δεν είχε :)

Όσο για τις μανούλες που ξενύχτησαν, δεν ήσαστα μόνη σας, κι εγώ ως τις τρεις και μισή, γιατί αν δε μας έπαιρναν δεν είχα σχέδιο Β :)

λυπαμαι πραγματικα. αλλα καλα ελεγε καποιος για τις

ατσικες του γειτονα εδω μεσα....

Αυτό δεν είναι δηκτικό σχόλιο;

eleni_k- συμφωνώ πως δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρα διατυπωμένα, κι εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν το είδα. Απλά φάινονται όσα γράφει η προκύρηξη νόμιμα διατυπωμένα, οπότε δεν θεωρώ πως οφελεί η διαμαρτυρία.

το παρατήρησα και εγώ , δεν ξέρω γιατί τόση ώρα δε σας το είπα??

marag εγω παντως αυριο το πρωι θα παρω την εεταα και θα παω και στον παιδικο σταθμο, οπως ειπε το kalamaraki

εν τω μεταξυ, στη περιπτωση μου αν εχει γινει λαθος και αποδεσμετουν οι 2 απο τις 3 θεσειες που κραταει η συγκεκριμμενη μαμα ειμαι μεσα!!!

αχ μακαρι!!!!!!

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Μήπως θυμούνται οι μανούλες που είχαν καταθέσει χαρτία το 2011 να μας πουν τι έγινε.

Είχε γίνει το ίδιο σκηνικό?

Δεν ειχε γινει κανενα τετοιο μπαχαλο και ειχαν καλυφθει σχεδον ολες οι θεσεις. Και στην προκυρηξη δεν αναφερει οτι θα κοψουν θεσεις. Ποσά θα κοβανε.

l9Iop2.png

Καλησπέρα.

Μήπως θυμούνται οι μανούλες που είχαν καταθέσει χαρτία το 2011 να μας πουν τι έγινε.

Είχε γίνει το ίδιο σκηνικό?

Οχι δεν είχε γίνει το ίδιο

κατέθεσα χαρτιά τη χρονιά 2010-2011 κ την χρονιά 2011-2012

την πρώτη χρονιά ειχαν περισσέψει θέσεις σε όλη την ελλάδα γενικά κ ενώ ήμουν επιλαχούσα βρήκα θέση τον Νοέμβριο. Τότε σε έπαιρναν από τους σταθμούς κ σε ρωτούσαν αν θελεις θέση.Με επαιρναν εως τον Δεκέμβρη για να με ρωτήσουν αν θέλω θεση στη χ δομή.

Τη χρονιά πάλι που πέρασε 2011-2012 {είχα περάσει στις ωφελούμενες από την αρχή} πάλι ειχαν περισσέψει θέσεις κ θυμάμαι τα κορίτσια που έγραφαν εδώ μέσα οτι τους έπαιρναν τηλ από την εεταα αν θέλουν θέση......

καλημερα!

κι εμεις περασαμε στην πρωτη μας επιλογη με 67.49 μορια.

κοιταξα αυτο που λετε,στο νομο ηρακλειου παντως οσες θεσεις δηλωσανε τοσες εχουν καλυφθει.

στην αθηνα δεν ξερω γιατι γινεται αυτο που λετε.μηπως εχουν κανει λαθος?

ή δεν ειναι μονο στην αθηνα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εγω, (οκ... ευχαριστω το καλαμαρι, την τζατζικω και τη γατουλα γι αυτο, που με ειχαν πρηξει 'πηγαινε και πηγαινε' )

εχω κανει και αιτηση στο νηπιαγωγειο της περιοχης.... οποτε εχω ελπιδες να την παρουν εκει την μικρη, ως προνηπιο (παιρνουν και μικρακια, εφοσον περισσεψουν θεσεις απο τα νηπια) αν και προτιμω τον παιδικο που πηγαινε και τον οποιο ειχα δηλωσει και ως πρωτη επιλογη μου....

δυστυχως, και αυτο το πραγμα που συμβαινει φετος με τους παιδικους ειναι ενδεικτικο των καιρων που ζουμε σ αυτον τον τοπο...

περα απ οτιδηποτε αλλο... ανεξαρτητα τι εγινε, και τι θα γινει.......... αυτο που ουσιαστικα μενει, ειναι η αισθηση ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Να πω κάτι...

Κοιτώντας τα αποτελεσματα του σταθμου μας, οπου κοπηκαν 25 θέσεις, βλέπω ένα ονομα με 127 μόρια και επειδη τα ειχα σημειωσει όλα, 2 φορες μαλιστα,μου εκανε εντυπωση γιατι δε θυμομουν καμία να ειχε τόσα πολλα μορια στο σταθμο μας.

Ψαχνω λοιπον ξανα απο την αρχη ολες τις λιστες και το ονομα αυτο εξακολουθεί να μην υπαρχει πουθενα.Ουτε σε αυτες με ελλιπη φάκελο,ουτε με πληρη.

Ψαχνω με ονομα παιδιου, με αριθμο πρωτοκολλου,τιποτα,πουθενα.

Το ονομα εμφανιστηκε σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για οσες κοπελες μπορουν και θελουν να κανουν εναν κόπο να το τσεκαρουν,μπας και εχω τυφλωθεί το ονομα ειναι

LASCAUX NATHALIE ,Νομος Αττικης, Δομη 21273.

Στα τελικα ειναι στη σελιδα 567.

Μακαρι να κανω λάθος, αλλα αν δεν κανω..κάτι βρωμάει.

Kαλησπερα κοριτσια ...εμας μας πηραν μεσω του προγραμματος.Θα ηθελα να σας ρωτησω τι σημαινει το προσκληση(Β) που γραφει διπλα απο τον κωδικο της δομης.Εμας μας πηραν στην 1η επιλογη μας οποτε κατι αλλο ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...