Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα και συγχαρητητρια στις μανουλες που περασαν. εμεις δυστυχως με 55 μορια ειμαστε στις επιλαχουσες.

ρε κοριτσια διαβαζω ολα τα παραδοξα που συνατατε. ακουστε κι αυτο.

σε βρεφονηπιακο σταθμο ενω παιρνει το σωστο αριθμο παιδιων μια μαμα ειναι 3 φορες γραμμενη, με το ιδιο παιδακι. ειναι σα να "τρωει" 3 θεσεις. τι γινεται?? το εχετε ξανασυναντησει?

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πω και γω τη γνωμη μου για ολο το μπερδεμα που θα μπορουσε πολυ απλα να μην εχει γινει...θα μπορουσε η εεταα να βγαλει το προυπολογισμο της..να ρωτησει τους σταθμους ποσες θεσεις μπορουν να καλυψουν και τις τελικες θεσεις να τις δωσει στο τελος η εεταα και οχι ο καθε σταθμος ετσι σιγουρα δεν θα υπηρχαν σταθμοι με 80 και 60 θεσεις και εμεις δεν θα ειχαμε μεινει με την απορια...αλλα ελλαδα κατα τα αλλα η πιο ομορφη χωρα...

μπηκα στα στατιστικα

και λεει

αριθμος προσφερομενων θεσεων νομου αττικης 17960

και μετα στα αποτελεσματα

αριθμος παιδιων που τοποθετουνται στις δομες του νομου : 3790

δηλαδη κατι παραπανω απο 14000 θεσεις εκτος προυπολογισμου????

επειδη εσυ μπηκες και μπραβο σου ισως βλεπεις την ολη κατασταση χαλαρα. αν δεν εμπαινες, θα μιλουσαμε με αλλη βαση

Αν εννοείς πως θα μιλούσαμε σε βάση "αφού δεν με πήρανε να ψάξω να "χωθώ" βγάζνοτάς το στα κανάλια", κάνεις λάθος.

Όσο για το "χαλαρά", άσε να κρίνει ο κάθε ένας για τον εαυτό του πόσο χαλαρός είναι ή δεν είναι με όσα συμβαίνουν γύρω του :)

Αν εννοείς πως θα μιλούσαμε σε βάση "αφού δεν με πήρανε να ψάξω να "χωθώ" βγάζνοτάς το στα κανάλια", κάνεις λάθος.

Όσο για το "χαλαρά", άσε να κρίνει ο κάθε ένας για τον εαυτό του πόσο χαλαρός είναι ή δεν είναι με όσα συμβαίνουν γύρω του :)

προσωπικα μιλωντας δε παω να χωσω το παιδι μου βγαζοντας στα καναλια τιποτα,,,,δεν εχεις πιασει απο την αρχη τι λεμε και για ποιο λογο θεωρουμε οτι τα εχουνε κανει μπαχαλο,,,,,:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα και συγχαρητητρια στις μανουλες που περασαν. εμεις δυστυχως με 55 μορια ειμαστε στις επιλαχουσες.

σε βρεφονηπιακο σταθμο ενω παιρνει το σωστο αριθμο παιδιων μια μαμα ειναι 3 φορες γραμμενη, με το ιδιο παιδακι. ειναι σα να "τρωει" 3 θεσεις. τι γινεται?? το εχετε ξανασυναντησει?

αν θέλεις δώσε μου σε πμ το ονοματεπώνυμο της να το δω κ εγώ λιγο

κ σε ποιο νομό ψάχνουμε

Λοιπόν, τι νομίζω ότι έχει γίνει:

πχ σε κάποιον δήμο στην κατηγορία Α2 υπήρχαν αρχικά 100 θέσεις, τελικά πήραν 80. Αυτοί είναι οι πρώτοι 80 σε μόρια άσχέτως ποιο σταθμό είχαν δηλώσει. Μοιράστηκαν ανάλογα με τις επιλογές τους, άρα αν οι 20 είχαν δηλώσει τον "Α" σταθμό που έχει 20 θέσεις τότε αυτός θα γεμίσει, άν όμως τον έχουν δηλώσει μόνο 2 τότε θα πάρει 2 και οι υπολοιποι θα πάνε σε άλλους σταθμούς. Μάλλον δίκαιο για τους δημότες, όχι όμως και για τις δομές.

τοτε ομως στις επιλαχουσες τα μορια θα ηταν απο 60 και κατω και οχι απο 80 και κατω μηπως σαν κριτηριο ειχαν και τις θεσεις ου σταθμου?

Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση όσων έμειναν απέξω (εμείς ήμαστε τυχεροί), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση για διαμαρτυρίες.

Ο προυπολογισμός ήταν π.χ. 100 ευρώ. Έκαναν αίτηση π.χ. 1000 γυναίκες και πρόσφεραν χίλιες θέσεις οι σταθμοί. Τα λεφτά επαρκούν να καλυφθούν οι 100 θέσεις από 100 παιδιά και η επιλογή λογικά έγινε με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις των γυναικών.

Η "λαμογιά" και η "παρανομία" και η " κοροιδία" πού εντοπίζεται;

Δεν γράφει πουθενά πως υπόσχονται πως θα πάρουν τους πάντες, ούτε και έδινε πουθενά η προκύρηξη αριθμό μορίων που εξασφάλιζε μια θέση.

Ο ανταγωνισμός φέτος ήταν μεγαλύτερος και έτσι αυξήθηκε ο αριθμός μορίων που απαιτούνται να σε πάρουν.

Τί δηλαδή σκοπεύετε να καταγγείλετε;

Προκύρηξαν ότι θα δώσουν 17000 θέσεις κι έδωσαν 8013. Οι μητέρες που έκαναν αίτηση ήταν περίπου 23000.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση όσων έμειναν απέξω (εμείς ήμαστε τυχεροί), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση για διαμαρτυρίες.

Ο προυπολογισμός ήταν π.χ. 100 ευρώ. Έκαναν αίτηση π.χ. 1000 γυναίκες και πρόσφεραν χίλιες θέσεις οι σταθμοί. Τα λεφτά επαρκούν να καλυφθούν οι 100 θέσεις από 100 παιδιά και η επιλογή λογικά έγινε με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις των γυναικών.

Η "λαμογιά" και η "παρανομία" και η " κοροιδία" πού εντοπίζεται;

Δεν γράφει πουθενά πως υπόσχονται πως θα πάρουν τους πάντες, ούτε και έδινε πουθενά η προκύρηξη αριθμό μορίων που εξασφάλιζε μια θέση.

Ο ανταγωνισμός φέτος ήταν μεγαλύτερος και έτσι αυξήθηκε ο αριθμός μορίων που απαιτούνται να σε πάρουν.

Τί δηλαδή σκοπεύετε να καταγγείλετε;

Και εγώ πέρασα τη μικρή μου στην πρωτη μας επιλογή

ΑΛΛΆ

από το πρωί έχω σπάσει τα τηλέφωνα σε κανάλια, σε ραδιόφωνα σε μειλ κτλ

εγώ πήρα κ ειδοποίησα τους υπεύθυνους του δήμου μου για τους παιδικούς

γιατί έγινε μεγάλη σφαγή κ κάπως πρέπει να κινηθούν οι δήμοι κ θα κινηθούν αύριο πρωί πρωί αυτή την ενημέρωση έχω.

γιατί ΔΕΝ γίνεται να προκηρύσσεις χ κονδύλια , μετά να λες χ κονδύλια ανά γεωγραφικό διαμέρισμα κ χ κονδύλια ανά παιδί ανά τύπο δομής

κ στο τέλος να περνάς μόνο το 50% των θέσεων

Όταν εξαρχής είχες αναφέρει στην ίδια την προκήρυξη ότι έχεις τα τάδε κονδύλι κ το μοίραζες ανά περιφέρεια

δεν βγαίνουν τα μαθηματικά....κ πρέπει να βγεις να κάνεις μια επίσημη ανακοίνωση ασχέτως αν είναι Κυριακή..

Διαφημίσεις

τοσοδουλα νομιζω οτι εισαι λιγο εκτος πραγματικοτητας... αμα θελαμε να χωθουμε θα ειχαμε φροντισει να μαζεψουμε και παραπανω μορια, οπως εκαναν και αρκετες που ξερω ... το δικαιωμα μας να μην μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας το υπερασπιζομαστε.

οσο για την χαλαροτητα επιμενω μια που μπαινεις σε ενα θεμα με μανουλες που ξενυχτησαν για να δουν αν μπηκε πουθενα το παιδακι τους, που ολη μερα σπανε τα κεφαλια τους να βρουνε τι εχει γινει και εσυ μπαινεις με δηκτικο τροπο να κανεις παρατηρηση.

λυπαμαι πραγματικα. αλλα καλα ελεγε καποιος για τις κατσικες του γειτονα εδω μεσα....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καταλαβαίνω τι λες κι έχεις δίκιο γενικότερα...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, φάνηκε ότι παίζαμε σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ξεκάθαρους κανόνες από την αρχή. Κάθε τρεις και λίγο νέοι όροι, αλλαγή δικαιολογητικών, άλλα μέτρα και σταθμά.

Είναι πολύ μπακαλίστικο το να περάσουν μανούλες με ΜΟΝΟ κριτήριο να έχουν πάνω από 63 μόρια (οι λίγες που είναι στις επιλαχούσες της Αττικής με πάνω από 63 μόρια είναι γιατί οι θέσεις στις δομές που είχαν δηλώσει καλύφθηκαν) και οι κάτω από αυτό το όριο να μείνουν εκτός! Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε ολόκληρη περιοχή να μείνει εκτός σταθμών!

Σωστά, τα κουκιά δεν έβγαιναν, κάνε όμως καλύτερη διαχείριση των θέσεων, υπολόγισε πόσες μπορείς να πληρώσεις και κόψε την φόρα στους σταθμούς που δήλωναν όσες ήθελαν. Γιατί και για τις δομές είναι άδικο!

Κικι- δεν ισχύει νομίζω, αυτό που ισχύει είναι πως οι δομές έδιναν χ θέσεις εκ των οποίων καλύφθηκαν οι ψ. Δεν έλεγε πουθενά ρητά πως θα γεμίσουν όλες οι θέσεις των δομών που προσφέρονται αό ότι είδα.

Γιασεμί- παρακολουθώ το θέμα και στα δύο φόρουμ ανελλειπώς, απλά δεν πολυγράφω :)

το παρατήρησα και εγώ , δεν ξέρω γιατί τόση ώρα δε σας το είπα??

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...