Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και άλλον χωρίς καμιά θέση πιασμένη , μη το ξεχνάμε και αυτό!!!

ο συγκεκριμένος σταθμός δε πρέπει να κάνει καταγγελία που δεν καλυψε αυτές τις θεσεις που εδωσε ?

και αν πήγαινα εγώ πχ και μου έλεγε δυστυχώς κυρία μου δεν έχουμε θέσεις γιατί θα πάρουμε παιδάκια μέσω εεταα , αυτός δεν έχασε τώρα που και έδιωξε πελάτη και δε πήρε από εετααα?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΞΑΝΑ

η προσκληση που ολοι ειδαμε ελεγε στη σελιδα 7 το εξης

Σε περίπτωση μη εξάντλησης του προϋπολογισμού μίας Περιφέρειας, τα αδιάθετα υπόλοιπα μεταφέρονται σε ίδιου τύπου Περιφέρεια (Σύγκλισης, Σταδιακής Εξόδου, Σταδιακής Εισόδου) όπου υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας από Δομές και αντίστοιχος αριθμός Αιτήσεων Συμμετοχής - Δηλώσεων με βάση τον οριστικό πίνακα των δυνητικά ωφελουμένων γυναικών. Μεταφορά προϋπολογισμού μπορεί να γίνει και συνολικά από ένα τύπο Περιφέρειας σε άλλον.

Επίσης, σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή.

αρα ηταν απολυτα καλυμενοι για τη λαμογια που εγινε και ολα τα αλλα ειναι απλα ιστοριες δε νομιζω να βρεθει καμια ακρη.........

στον δικο μας σταθμο 70 θεσεις ειχε 70 πηρανε....εχει γινει μπαχαλο βεβαια με 68 μορια κοπελα ειναι επιλαχουσα.....

μα αυτό είναι θεμιτό... Να συμπληρώνονται όλες οι θέσεις και να μένουν εκτός όσες έχουν λιγότερα μόρια από την τελευταία (ακόμα και αρκετά υψηλά)... Το να μείνεις εκτός ενώ υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις είναι το παράδοξο (εφόσον δεν έχεις υπόψην σου τέτοιον όρο από πριν)...

αυτό λέω από χθες, αν τελικά οι επιτυχόντες ήταν μόνο βάσει μορίων όπως νομίζω (στην Αττική όλοι ήταν από 63 μόρια και πάνω) θα πρέπει να κάνουν καταγγελίες και οι σταθμοί... Αν δλδ σε μία περιοχή οι συμμετέχοντες είχαν ως κατώτερο 80 μόρια θα περάσουν όλες και σε άλλο δήμο που οι συμμετέχοντες είχαν σαν υψηλότερο το 60 δεν θα περάσει κανείς? Ό,τι να 'ναι!

Λοιπόν, τι νομίζω ότι έχει γίνει:

πχ σε κάποιον δήμο στην κατηγορία Α2 υπήρχαν αρχικά 100 θέσεις, τελικά πήραν 80. Αυτοί είναι οι πρώτοι 80 σε μόρια άσχέτως ποιο σταθμό είχαν δηλώσει. Μοιράστηκαν ανάλογα με τις επιλογές τους, άρα αν οι 20 είχαν δηλώσει τον "Α" σταθμό που έχει 20 θέσεις τότε αυτός θα γεμίσει, άν όμως τον έχουν δηλώσει μόνο 2 τότε θα πάρει 2 και οι υπολοιποι θα πάνε σε άλλους σταθμούς. Μάλλον δίκαιο για τους δημότες, όχι όμως και για τις δομές.

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τι νομίζω ότι έχει γίνει:

πχ σε κάποιον δήμο στην κατηγορία Α2 υπήρχαν αρχικά 100 θέσεις, τελικά πήραν 80. Αυτοί είναι οι πρώτοι 80 σε μόρια άσχέτως ποιο σταθμό είχαν δηλώσει. Μοιράστηκαν ανάλογα με τις επιλογές τους, άρα αν οι 20 είχαν δηλώσει τον "Α" σταθμό που έχει 20 θέσεις τότε αυτός θα γεμίσει, άν όμως τον έχουν δηλώσει μόνο 2 τότε θα πάρει 2 και οι υπολοιποι θα πάνε σε άλλους σταθμούς. Μάλλον δίκαιο για τους δημότες, όχι όμως και για τις δομές.

Ναι αυτό θα ήταν δίκαιο... Όταν όμως σε ολόκληρη την Αττική έχουν περάσει με κατώτερο αριθμό μορίων το 63, είναι δυνατόν να έχει γίνει ο διαχωρισμός ανα Δήμο? Έτσι όπως το βλέπω, είναι καθαρά θέμα τύχης, αν πχ στον Δήμο Αθηναίων οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων συγκέντρωναν πολύ υψηλά μόρια (λέμε τώρα ένα παράδειγμα, είχαν όλες μέχρι το κατώτερο 70) έχουν περάσει όλες ενώ στον Δήμο Κηφισιάς πχ οι συμμετέχοντες έχουν το πολύ μέχρι 60 μόρια μένουν εκτός όλες!

Δε νομίζω δλδ ότι έγινε κατανομή αναλόγως των δομών και του πληθυσμού κάθε δήμου...

να ρωτησω κατι???τι ειναι το Α και Β στην προσκληση??????

αυτό, το Α είναι χρηματοδότηση από το περσινο μπάτζετ και το Β από το φετινό. Για τις δομές είναι αυτό, όχι για εμάς...

Επίσης το φετινό μπάτζετ ήταν 100.000.000 ευρώ, υπήρχαν όμως δομές που συμμετείχαν με το περσινο υπόλοιπο αδιάθετο μπάτζετ που ήταν 26.000.000. Για όποιον λέει κάτι αυτό...

Εμένα περάσανε και τα 2 μου μικρά ....ο ενας σε ενα σχολέιο ο δευτερος σε άλλο...τουτέστιν πρέπει να ρυθμίσω την ώρα μου για 3 μεταφορες τα πρωινα και 3 παραλαβες το μεσημέρι...με βάση θέσεις κουλό που δεν πέρασαν στο ίδιο..μπορώ να κάνω κατι γι αυτό...με τους παιδικούς αν μιλήσω θα βγάλω ακρη να ανταλάξω με κάποια μανούλα...?να τα βάλω μαζί είτε στον εναν είτε στον άλλον?

Εμένα περάσανε και τα 2 μου μικρά ....ο ενας σε ενα σχολέιο ο δευτερος σε άλλο...τουτέστιν πρέπει να ρυθμίσω την ώρα μου για 3 μεταφορες τα πρωινα και 3 παραλαβες το μεσημέρι...με βάση θέσεις κουλό που δεν πέρασαν στο ίδιο..μπορώ να κάνω κατι γι αυτό...με τους παιδικούς αν μιλήσω θα βγάλω ακρη να ανταλάξω με κάποια μανούλα...?να τα βάλω μαζί είτε στον εναν είτε στον άλλον?

Αν πρόκειται για δημόσιους παιδικούς σταθμούς πιθανότατα να μπορείς να κάνεις αλλαγή με άλλη μαμά. Στον δικό μας δήμος τουλάχιστον μου είχαν πει ότι σε όποιον παιδικο κι αν περνούσαμε θα πηγαίναμε σε αυτόν που ανήκουμε βάσει διεύθυνσης οικίας (κανονικά δεν είναι έτσι, αλλά τέλος πάντων)...

Αν είναι ιδιωτικοί όμως οι σταθμοί δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.

Συγχαρητήρια, είναι ωραίο να διαβάζεις ότι κάποιοι πέρασαν! Έστω κι έτσι!!!

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση όσων έμειναν απέξω (εμείς ήμαστε τυχεροί), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση για διαμαρτυρίες.

Ο προυπολογισμός ήταν π.χ. 100 ευρώ. Έκαναν αίτηση π.χ. 1000 γυναίκες και πρόσφεραν χίλιες θέσεις οι σταθμοί. Τα λεφτά επαρκούν να καλυφθούν οι 100 θέσεις από 100 παιδιά και η επιλογή λογικά έγινε με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις των γυναικών.

Η "λαμογιά" και η "παρανομία" και η " κοροιδία" πού εντοπίζεται;

Δεν γράφει πουθενά πως υπόσχονται πως θα πάρουν τους πάντες, ούτε και έδινε πουθενά η προκύρηξη αριθμό μορίων που εξασφάλιζε μια θέση.

Ο ανταγωνισμός φέτος ήταν μεγαλύτερος και έτσι αυξήθηκε ο αριθμός μορίων που απαιτούνται να σε πάρουν.

Τί δηλαδή σκοπεύετε να καταγγείλετε;

οταν ο προυπολογισμος ειναι 100 ευρω ξερεις οτι μπορεις να καλυψεις 100 θεσεις. άρα δηλωνεις οτι εχεις 100 θεσεις κενες. δεν δηλωνεις 1000 θεσεις για να καλυψεις τελικα μονο τις 100.

επειδη εσυ μπηκες και μπραβο σου ισως βλεπεις την ολη κατασταση χαλαρα. αν δεν εμπαινες, θα μιλουσαμε με αλλη βαση ;)

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

οτι αυτο εγινε λογικα η κατι αλλο δεν αναφερεται

δες να δωσεις 1000 θεσεις? τοσες δεχεσαι απο τη προσφορα , καμια παραπανω

μετα ξερω οτι αυτος ο σταθμος θα παρει 2 και ο αλλος 10 και αναλογα και δικαιωματικα επιλεγω

ο ενας παιρνει 25 θεσεις και ο αλλος 2 απλα επειδη επιλεχτηκε απο τις περισσοτερες το θεωρεις δικαιο?

ειναι απαραδεκτοι και τα κοριτσια εχου δικιο

εγω εμφραγμα θα ειχα παθει!!!

επισης οι σταθμοι αυτοι θα τραβανε τα μαλλια τους γιατι αντε περιμενε σπτεμβρη αν δουν αν θα επιβιωσουν........

Αν πρόκειται για δημόσιους παιδικούς σταθμούς πιθανότατα να μπορείς να κάνεις αλλαγή με άλλη μαμά. Στον δικό μας δήμος τουλάχιστον μου είχαν πει ότι σε όποιον παιδικο κι αν περνούσαμε θα πηγαίναμε σε αυτόν που ανήκουμε βάσει διεύθυνσης οικίας (κανονικά δεν είναι έτσι, αλλά τέλος πάντων)...

Αν είναι ιδιωτικοί όμως οι σταθμοί δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.

Συγχαρητήρια, είναι ωραίο να διαβάζεις ότι κάποιοι πέρασαν! Έστω κι έτσι!!!

Ευχαριστώ οι παιδικοί είναι ιδιωτικοί...πέρσυ τα βάλανε μαζί φέτος ενω στον Μικρό πρίγκιπα ζητούσανε 25 μικρά βλεπω εχουν παρει Α,1,2 8...κατι δεν εσυταθει σωστά...αισθάνομαι ήδη άσχημα γιατί είμαι απο τι λίγες των γνωστών μου που περάσανε αλλά σαν τρίτεκνη εργαζόμενη μάνα με σκοτώνει το πρωι να έχω να κατεβάσω 3 παιδιά σε διαφορετικά σχολέια όπως και να τα μαζέψω...

συμφωνω με ταζ,,,επισης οταν κανουν οι δομες αιτηση ειδανε ποσες θεσεις ειχε δηλωσει η καθε μια και σιγουρα μπορουσαν να υπολογισουν απο τοτε αν φτανουνε ή οχι να καλυψουνε ολες τις θεσεις αλλιως δε θα επρεπε να βγαζανε τοσες θσεις για καθε σταθμο,,,,επρεπε να βγαζανε οσες καλυπτουνε,,,βαλε οτι εχουν μεινει λεφτα απο θεσεις ακαλυπτες περσυνες ,,,,γιατι εαν ειχανε στοχο να καλυψουνε μονο 7 πχ στο παιδικο σταθμο της επιλογης μου απο τις 74 ττοτε για ποιο λογο μας οδηγουσανε τις μαμαδες να παμε μεσω εσπα,,,,για να μεινουνε και οι σταθμοι ανευ παιδιων (ειδικα οι οι ιδιωτικοι ) και οι δημοσιοι να τρεχουν και να μη φτανουν????Και δεν ειναι θεμα μοριων,,,,στο σταθμο μου τοσοδουλα συνολικα στις επιλαχουσες ειμαστε 40 (και με λιγοτερα μορια απο εμαν) και αλλες 7 που περασανε που οι 6 λεει με τη β προσκληση και μια λεει με τη Α προσκληση Εκει δεν ειναι θεμα μοριων και υψηλης ζητησης,,,,κατι αλλο ειναι,,και γιατι αληθεια γραφει α και β προσκληση,,,,αλλα τα παιρνουν με την αλφα και αλλα με τη β???οεο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...