Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια "κόπηκαν" οι θέσεις :

Στην 1η μου επιλογή δηλώθηκαν 32 θέσεις και "πέρασαν" 16 παιδάκια

Στη 2η μου επιλογή δηλώθηκαν 43 θέσεις και "πέρασαν" 32 παιδάκια Στην 3η μου επιλογή δηλώθηκαν 70 θέσεις και "πέρασαν" 63 παιδάκια Στην 4η μου επιλογή δηλώθηκαν 80 θέσεις και "πέρασαν" 21 παιδάκια

εσείς βγάζετε κανένμα νόημα?

βρε κοριτσια τι γινεται???εχει περασει μαμα που στα αποτελεσματα με ελλειπη φακελο ειχε δελτιο ανεργιας μετα τις 19/6!!!!!

θα μας τρελανουν ????:confused:

Στο σταθμό που δήλωσα τον γιο μου συμβαίνει και αυτό!!!

Επίσης έχουν πάρει και παιδιά με 16 μόρια!!!Ενώ εμείς έχουμε 30

Και ασφαλώς στις επιλαχούσες για την ιδια δομή υπάρχουν και μαμάδες με 50 μόρια και άνω!!

Είναι να απορεί κανείς!!!

Από αύριο θα τους χορέψουμε στο ταψί!

Οπως εγραψα και πριν δεν καιγόμουν να πάρουν τον μικρό σε κάποιο παιδικό,έτσι έκανα τα χαρτιά μου,αλλά δεν μπορώ και την αδικία!!!

Διαφημίσεις

Στη 2η μου επιλογή δηλώθηκαν 43 θέσεις και "πέρασαν" 32 παιδάκια Στην 3η μου επιλογή δηλώθηκαν 70 θέσεις και "πέρασαν" 63 παιδάκια Στην 4η μου επιλογή δηλώθηκαν 80 θέσεις και "πέρασαν" 21 παιδάκια

oxi de gbazi noima

pos ta les ola afta se ena minima kataggelia mou les?

Απολύτως κανένα....

Αν γνωρίζαμε από την αρχή πόσες θέσεις ανά σταθμό θα δοθούν πιθανότατα να κάναμε άλλες επιλογές!

oEA4p3.pngtbKDp3.png

δες τα μορια και πες μας χουιτο

Εξακολουθώ να μη βγάζω νόημα:

Σταθμός 1 , δήλωσε 32 πήραν 16 , μόρια : 75,07-50,30

Σταθμός 2 , δήλωσε 43 πήραν 32 , μόρια : 101,87-48,77

Σταθμός 3 , δήλωσε 70 πήραν 63 , μόρια : 112,22-49,03

Σταθμός 4 , δήλωσε 80 πήραν 21 , μόρια : 102,22-48,91

:?:?:?

δυστυχως τελεικα εχεις δικαιο,πηρα τηλεφωνο εναν παιδικο σταθμο και η διευθυντρια μου το επιβεβαίωσε.

μπορει μου ειπε οι παιδικοι να εχουν θεσεις αλλα χρηματα δεν υπαρχουν για να καλυφθουν ολες.σε καθε νομο υπαρχουν και αλλοι προυπολογισμοι.τωρα που διαβασα και την προκήρυξη καλυτερα το γραφει .........Επίσης, σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή. ........ (σελιδα 7)

αρα σε καθε νομο ξεχωριστα, κατω απο καποια μορια δεν σε περνουν.

ελπιζω τοσο πολυ να κανω λαθος

καποια κοπελα το εγραψε πιο πανω

αν ισχυει αυτο τοτε αδικος κοπος ολα τα περαιτερω δυστυχως

θα επρεπε να ντρεπονται

Διαφημίσεις

Στο δήμο Ηρακλείου είχε 2 ΚΔΑΠ που έδιναν από 140 θέσεις, στο ένα πήραν 118 παιδιά και στο άλλο 39:shock: Αφού μιλάμε για τον ίδιο δήμο γιατί δεν μειωσαν αναλογικά τις θέσεις;;; Εχετε καμιά ιδέα;

δυστυχως τελεικα εχεις δικαιο,πηρα τηλεφωνο εναν παιδικο σταθμο και η διευθυντρια μου το επιβεβαίωσε.

μπορει μου ειπε οι παιδικοι να εχουν θεσεις αλλα χρηματα δεν υπαρχουν για να καλυφθουν ολες.σε καθε νομο υπαρχουν και αλλοι προυπολογισμοι.τωρα που διαβασα και την προκήρυξη καλυτερα το γραφει .........Επίσης, σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή. ........ (σελιδα 7)

θα επρεπε να ντρεπονται

Δηλαδή πως θα έπρεπε να ξέρει κάποιος ότι άλλο οι διαθέσιμες θέσεις σε ένα σταθμό και άλλο αυτές που τελικά μπορούν να χρηματοδοτηθούν από την εεταα?? Δε θα έπρεπε, βάσει προϋπολογισμού, να δίνεται ο τελικός (και σωστός) αριθμός των θέσεων που μπορούν να καλυφθούν??

oEA4p3.pngtbKDp3.png

θα επρεπε να ντρεπονται

Αναρωτιέμαι ποιά "οριζόντια μείωση" , μειώνει τις 70 θέσεις σε 63 σε μία δομή και τις 80 θέσεις σε 21 στην άλλη δομή...

Λοιπόν ας βαλω κι εγω τα δικα μας

Σταθμός 1 , δήλωσε 85 πήραν 11 , μόρια : 102,22-64.37

Σταθμός 2 , δήλωσε 85 πήραν 9 , μόρια : 104.44-66.14

Σταθμός 3 , δήλωσε 80 πήραν 18 , μόρια : 109,72-69.72

Σταθμός 4 , δήλωσε 50 πήραν 1 (!), μόρια : 83.10

αντε βρες ακρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θυμαστε εαν ειχαν ανακοινωσει ποσες θεσεις επιδοτει το προγραμμα??

Αυτο που βρηκα εγω ελεγε για 43.000

http://www.nooz.gr/greece/ta-adia8eta-kondilia-tou-espa-gia-tous-paidikois-sta8mois-zitei-i-kedke

εαν επισης προσθεσετε ολες τις θεσεις, ολων των νομων/δομων κτλ. τα παιδια που τοποθετουνται με το προγραμμα ειναι 43751.

Οι θεσεις που προσφεραν οι παιδικοι σταθμοι ηταν πολυ παραπανω, αλλα αυτο δεν σημαινε οτι θα επιδοτουνταν και ολες εαν δεν συμπληρωνονταν και τα απαραιτητα μορια (προσωπικη αποψη).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...