Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Νομίζω ότι έχουμε χάσει την ουσία!

Καλό θα ήταν να παραμείνουμε στο θέμα που μας καίει και ο καθένας μπορεί να εχει την άποψή του.

Αδικίες όλοι βλέπουμε στο προγραμμα αλλά δεν χρειάζεται να βγουν μαχαίρια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τω όντι , είμαι ασύντακτος και ακατανόητος.

Καλή μου εδώ και τόση ώρα ασχολούμαστε με το αν η "ράτσα" της μάνας θα έπρεπε να την αποκλείει από το πρόγραμμα.

Δεν αναφερόμαστε στους φοροφυγάδες γενικά.

Για ξαναπιάστο απ΄την αρχή.

mon cher θα μου επιτρέψεις να εστιάσω κ να κάνω λόγο σε ό,τι επιλέξω μόνη μου. είμαι εντός θέματος.

η ράτσα της μανας δεν με αφορά ούτε το πρόγραμμα επιδότησης που συζητάμε.

το εισοδηματικό κριτήριο όμως είναι προϋπόθεση για να ενταχθούν εργαζόμενες μανάδες!

κ ναι φοροδιαφυγή υπάρχει, αλλά μερικές περιπτώσεις είναι προκλητικές!

αν δεν σε πειράζει, θα ήθελα να μη κάνεις άλλη απάντηση, όχι γιατί σου το απαγορεύω, αλλά γιατί θα δυσκολευτώ να σε παρακολουθήσω, επειδή τώρα γράφω κάτι σημαντικό κ δεν θα προλαβαίνω να είμαι παράλληλα. άρα αν θέλεις να μου γράψεις κατι ως απάντηση, στείλτο π.μ.

μη θρονιαζόμαστε στο θέμα ν'ες πα!

θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας...

το πρόγραμμα δίνει το ποσό των 3800€ για την Α2 στην δομή. Ως ιδιώτης που είχα ρωτήσει στον ιδιωτικό παιδικό που τελικά έκανα την αίτηση, μου είχαν πει 5500€ (!)

και αναρωτιέμαι...πως τους συμφέρει το εσπα?

αφού αργούν και να πληρωθούν και λιγότερα χρήματα παίρνουν?

και επίσης δεν ξέρω αν και πως ελέγχεται ο αριθμός των παιδιών που τελικά έχει ο ιδιωτικός παιδικός ?

δλδ λέω με κάθε επιφύλαξη ...

μήπως να παρουμε 10 θέσεις από το εσπα (σίγουρες) και όοοοοτι άλλο μας προκύψει από ιδιώτες και τα στοιβάζουμε τα παιδάκια...

θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας...

το πρόγραμμα δίνει το ποσό των 3800€ για την Α2 στην δομή. Ως ιδιώτης που είχα ρωτήσει στον ιδιωτικό παιδικό που τελικά έκανα την αίτηση, μου είχαν πει 5500€ (!)

και αναρωτιέμαι...πως τους συμφέρει το εσπα?

αφού αργούν και να πληρωθούν και λιγότερα χρήματα παίρνουν?

και επίσης δεν ξέρω αν και πως ελέγχεται ο αριθμός των παιδιών που τελικά έχει ο ιδιωτικός παιδικός ?

δλδ λέω με κάθε επιφύλαξη ...

μήπως να παρουμε 10 θέσεις από το εσπα (σίγουρες) και όοοοοτι άλλο μας προκύψει από ιδιώτες και τα στοιβάζουμε τα παιδάκια...

αν συνεχίσει να ζητάει 5500€ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΑΙΔΊ σύντομα θα έχει πρόβλημα με τις κενές θέσεις στο σταθμό του.

Έτσι καλά είναι και τα σίγουρα.

Τα υπόλοιπα αφορούν το εποπτικό όργανο των βρεφονηπιακών σταθμών και αν έχεις στοιχεία περί στοιβάγματος κάνεις καταγγελία.

Sorry και πάλι, αλλά έχω ένα θεματάκι με το ρατσισμό και τις ανακρίβειες, οι ρωσοπόντιοι, είναι Πόντιοι, Έλληνες, οι οποίοι ήρθαν από τη Ρωσία. Και έχουν επιπλέον δικαιώματα ίσως, όπως πολλοί μετανάστες σε πολλές χώρες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικα δεν εχω προβλημα αν αυτος που θα μπει ειναι ελληνας ή αλλοδαπος απ τη στιγμη που το δικαιουται και το εχει αναγκη.

ΑΛΛΑ εχω μεγαλο προβλημα με αυτους που κανουν καταχρηση του δικαιωματος και στερουν τη θεση απο καποια μαμα που πραγματικα εχει αναγκη να εργαστει για να ταϊσει τα παιδια της απλα και μονο επειδη δεν αντεχουν να εχουν τα παιδια ολη μερα στο σπιτι.... και ναι το εχω ακουσει γι αυτο το αναφερω....

Γατουλα πολυ χαρηκα για τα μικρα σου και του καλαμαρακιου που θυμαμαι περσι το ζορι που περασε!

παντως περσι θυμαμαι και λαθος σειρα στις δομες και λαθος ονοματα παιδιων και μαλιστα νομιζω στο καλαμαρακι ειχαν παραλειψει μια δομη τελειως.

πα πα πα ολα τα θυμάσαι!! σματσσσσ :tongue:

Ε ναι,αυτό κάνουν και πιθανολογώ και γιατί το κάνουν.

Επειδή στην πρόσκληση λένε πως προτεραιότητα δίδεται ΑΜΕΑ,χηρεία,διάσταση,πολυτεκνεία,κλπ ,θέλουν να αποφύγουν πολύ υψηλά μόρια από χαμηλά εισοδήματα ώστε να μην ακυρωθούν οι προτεραιότητές τους (τρομάρα τους).

Όλα αυτά όμως έπρεπε να τα γράφουν και όχι να πρέπει να μπούμε στο μυαλό του...Τζον Μάλκοβιτς για να τα υποψιαστούμε

Και για να δείτε και το μέγεθος της βλακείας τους,ενώ λέει πως το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στις π[αραπάνω ευπαθείς καταστάσεις και όχι στο εισοδηματικό κριτήριο, σε περίπτωση ισοβαθμιών μετράει πρώτα όχι ένα από τα παραπάνω κριτήρια που υποτίθεται τα βάζουν σε προτεραιότητα , αλλά το κριτήριο που είναι πρώτο στο σχετικό πίνακα.

Δηλαδή το εισοδηματικό κριτήριο. :D:D:D:D

Για τέτοιο "χάσιμο" λέμε.

Ε καλα τωρα.... μάθαμε πιά απο τα ελληνικά δεδομένα.. :rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια: Δλδ, αν κατάλαβα καλά, κάθε έλλειψη δικαιολογητικών θεραπεύεται? Δλδ είτε λείπει κάποιο εντελώς (π.χ. δεν έχεις φέρει βεβαίωση εργοδότη), είτε είναι λάθος (π.χ. εκκαθαριστικό φετινό αντί περσινό), είτε ο,τιδήποτε άλλο? Άρα, η μόνη περίπτωση που δεν σώζεται είναι, π.χ., αν έκανες αίτηση και είσαι δημόσιος υπάλληλος, που δεν δικαιούσαι καν να κάνεις αίτηση. Αν είναι έτσι, οι τελικοί πίνακες δεν θα χουν καμία σχέση με τους προσωρινούς...

Οι μονες που δεν μπορουν να αλλάξουν ειναι αυτες που εκδώσαν κάρτα ανεργίας μετά τις 19/6. Αυτες δεν προκειτε να δικαιωθουν με την ενστασή τους ειναι εκτος προγράμματος.

Μα το εκκαθαριστικό του 2010 θέλει , για τα εισοδήματα του 2009.

Εσύ έβαλες το εκκαθαριστικό του 2011 για τα εισοδήματα του 2010;Πότε πρόλαβε και σου ήρθε και το έβαλες στην αίτηση;

Serafinos κι εμένα μου 'χει έρθει το εκκαθαριστικό ήδη. Μικρή επιστροφή, μέσω ίντερνετ, έρχεται σε 3-4 εβδομάδες.

Εμεις εχουμε μεγάλη επιστροφή αλλα το εκκαθαριστικό ηρθε σε δυο βδομάδες σπιτάκι μας σεραφινος.Μεσω ιντερνετ η αποστολη.

καλησπέρα κορίτσια, θα πω την κακία μου κι ας με πει όποια θέλει ρατσίστρια, είμαστε πολίτες αυτής της χώρας, καθόμαστε σαν τους βλάκες και πληρώνουμε ικα, μικα, συκα και η λίστα είναι τίγκα στους αλβανους, ρώσους κλπ, έλεος... και μένα η μητέρα μου δεν είναι ελληνίδα αλλα ποτέ δεν πήρε καμία επιδότηση ούτε άτοκο δάνειο, άραγε για αυτό μπορούμε να κάνουμε ένσταση;;;;

Οτι και να πω....λιγο θα ειναι :shock::shock:...αλλα επρεπε να γινει αυτο το σχολιο....

και εγω προέρχομαι απο μεικτό γάμο.....πατέρας απο αραβική χώρα...και μητέρα μαλλον ρωσσοποντια θα την έλεγες.... :shock:

άμα δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους δεν έχουν δικάιωμα αίτησης.

Για να μη σου πω πως η φοροδιαφυγή σε αυτόν τον τόπο δεν ξεκίνησε το 1991.

Υπήρχε και πριν γίνει ΥΠΕΞ ο Σαμαράς.

χαχαχααχαχα γράφεις γράφεις σου λεω!!!

ρατσιστής δε θεωρείται όποιος πιστεύει πως είναι αδικημένος,ούτως ή άλλως όλοι οι εργαζόμενοι αδικιμένοι είναι.

Ρατσιστής θεωρείται όποιος ασχολείται με τη "ράτσα" του διπλανού του.

Sorry και πάλι, αλλά έχω ένα θεματάκι με το ρατσισμό και τις ανακρίβειες, οι ρωσοπόντιοι, είναι Πόντιοι, Έλληνες, οι οποίοι ήρθαν από τη Ρωσία. Και έχουν επιπλέον δικαιώματα ίσως, όπως πολλοί μετανάστες σε πολλές χώρες.

Πεστα....γιατι με βλεπω να μπανάρομαι απο το καφε....:rolleyes::rolleyes:

Βρε κορίτσια, διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά δεν είδα πού αναφέρετε πώς υπολογίζουμε τα μόριά μας!!!

Μου βγάλανε 44.94 μόρια, με συμβαση αορίστου χρονου και πλήρες ωράριο και νομίζω οτι κανανε λαθος! Γιατί λέω να κάνω ένσταση....

Ευχαριστώ πολύ!

Βρε κορίτσια, διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά δεν είδα πού αναφέρετε πώς υπολογίζουμε τα μόριά μας!!!

Μου βγάλανε 44.94 μόρια, με συμβαση αορίστου χρονου και πλήρες ωράριο και νομίζω οτι κανανε λαθος! Γιατί λέω να κάνω ένσταση....

Ευχαριστώ πολύ!

Το γράφει μέσα στην εγκύκλιο πρόσκληση των μητέρων σελίδα 12

Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: [(Α/Ε)Χ100] / 12, όπου Α= 24.000 ?

προσαυξανόμενο κατά 1.000 ? εάν η μητέρα έχει ένα τέκνο, 2.000 ? εάν έχει δύο τέκνα και 10.000 ? εάν έχει τρία τέκνα (το ποσό των 10.000 ? θα προσαυξάνεται κατά 1.000 ? για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου) και Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα

Ευχαριστώ πολύ!

και πώς νομίζεις οτί κάνανε λάθος ,αφού δε γνωρίζεις τον τύπο υπολογισμού των μορίων ;

Αναφέρεται στην πρόσκληση.

Στον γράφει το καλαμάρι.

Απλώς,αν το εισόδημά σου είναι κάτω από 6000€ , όπου Ε θα βάλεις 6000

Διαφημίσεις

Σεραφινο, διάβασα πιο πανω οτι το 4ωρο εχει 45 μόρια, κι εγώ εχω 44.94 που ειμαι 8ωρη.

Μπορεί να κατάλαβα λάθος βέβαια...

το 4/ωρο είναι μερική απασχόληση και έχει 45 μόρια.

Εσύ είσαι πλήρους ωραρίου αορίστου χρόνου και έχεις 35 μόρια εξτρα

Χμμμ.....σωστά το βγάλανε....υπολογίζουμε το οικογενειακό εισόδημα, ε???

Bye Bye παιδικέ σταθμέ για φέτος (και για του χρόνου.....)

Πότε πάμε νήπιο είπαμε?

Και επίσης, δεν μου βγαίνει αυτό με το copy paste....μπουχουυυυυ

Οτι και να πω....λιγο θα ειναι :shock::shock:...αλλα επρεπε να γινει αυτο το σχολιο....

και εγω προέρχομαι απο μεικτό γάμο.....πατέρας απο αραβική χώρα...και μητέρα μαλλον ρωσσοποντια θα την έλεγες.... :shock:

Ε τώρα εγώ τί να πω και ως άντρας για την αισθησιακή ομορφιά των μουλάτων ; :D

Ή να αναφερθούμε στον τεράστιο ελληνικό πολιτισμό που έγινε τέτοιος λόγω της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας που είναι σημείο συνάντησης πολλών πολιτισμών και το μίγμα αυτών ανέδειξε το μεγαλείο του;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...