Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και μια απορια πως καποια μαζευει 100 και μορια,,,δε μου βγαινει ωρε,,,,??

συγνωμη αλλα επειδη εσενα δεν σου βγαινουν δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.εγω εβγαλα 97,3.λες να ειναι μυθος?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη αλλα επειδη εσενα δεν σου βγαινουν δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.εγω εβγαλα 97,3.λες να ειναι μυθος?

οχι ρε κοπελα μου αλλα θα ηθελα να μαθω πως,,,απο το εκκαθαριστικο+ απο την εργασια συν τι αλλο???

οχι ρε κοπελα μου αλλα θα ηθελα να μαθω πως,,,απο το εκκαθαριστικο+ απο την εργασια συν τι αλλο???

κατσε και μετρα λοιπον ............ γιατι μερικες εχετε δικιο και μερικες το τραβατε!

εισοδημα 6300

εργασια αοριστου χρονου

και ανυπαντρη

τωρα μπορεις να μην το συνεχισεις αν θελεις

4ywWp2.png

καλαμαριον ειδα τι μου γραφεις απο εκει οτι μπορει να αφησουν με λιγα λογια ν αξανακανουν αιτησεις,,,στους δημοσιους,,,μακαρι γιατι ξερω οτι ολες τις στελνανε απο το εσπα μεσω των σταθμων και επισημα απο το αντιδημαρχο-υπευθυνο των παιδικων,,,,,ελ[ιζω ομως να μη λειπουν διακοπες και να το ρυτθμισουν το θεμα:rolleyes::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

εχω φτασει στο Κ και δεν εχω πετυχει ονομα στο περσινο σταθμο μας!

απο την αλλη βλεπω ονοματα απο καινουργιο φετινο σταθμο στο προγραμμα!!

παρεα δε σας εκανα, μεχρι τις 2,30 ειχα πονοδοντο.....ο καθενας με τον πονο του

κατσε και μετρα λοιπον ............ γιατι μερικες εχετε δικιο και μερικες το τραβατε!

εισοδημα 6300

εργασια αοριστου χρονου

και ανυπαντρη

τωρα μπορεις να μην το συνεχισεις αν θελεις

εγω παλι δε καταλαβαινω γιατι νευριαζεις τεσπα,,,,δε σου ειπα γιατι μπαινεις μεσα ,,ειπα απλα ποια περιπτωση μπορει να ειναι μια τετοια με εκατο και βαλε μορια,,,,αυτα και τελος

να ρωτησω και κατι ασχετο σχετικο,,,,βλεπω στο δικο μου πρωτη επιλγοη 7 παιδακια,,,τα 6 πανε με επιδοτηση θεσεις απο τη β προσκληση το ενα απο την α,,,,τι ειναι παλι τουτο???δηλαδη 6 θεσεις θα επιοδτηθουνε απο το φετινο μπατζετ μια απο το περσινο??Στο ιδιο σταθμο παντα ιδιος κωδικος ιδια κατηγορια,,,

ξερει κανεις να εξηγησει αυτο???

καλαμαριον ειδα τι μου γραφεις απο εκει οτι μπορει να αφησουν με λιγα λογια ν αξανακανουν αιτησεις,,,στους δημοσιους,,,μακαρι γιατι ξερω οτι ολες τις στελνανε απο το εσπα μεσω των σταθμων και επισημα απο το αντιδημαρχο-υπευθυνο των παιδικων,,,,,ελ[ιζω ομως να μη λειπουν διακοπες και να το ρυτθμισουν το θεμα:rolleyes::evil::evil::evil:

Μανάρι μου στο λέω έχω δίκιο κ θα αποδειχθεί

απλά μαθηματικά είναι

σκέψου το δικό μου δήμο εχει δώσει στην εεταα 374 θέσεις.....

πήρε μόνο τις 154............

εχει μείον στο ταμείο του 220θέσεις χ 2900ευρώ = 638.000 ευρώ.........

απλά μαθηματικά....

θα αφήσει τους πάντες να κάνουν απλά θα γίνει σφαγή...

Διαφημίσεις

ωραια,,,εγω νομιζω οτι οσες ειχε αφησει να κανουνε εκτος εσπα που δνε ειχανε προυποθεσεις για το εσπα αυτες θα βαλει γιατι μεγαλο εισοδημα μεγαλα τροφεια,,,λεω εγω τωρα για το συγκεκριμενο δημο λεω που δεν εχιε λεφτα κλαιγετε

μηπως να συνταχθει ενα κειμενακι να το προωθησουμε σε ενημερωτικα Sites κλπ;

Αυτό ήθελα να πω κ εγώ

δεν το κατέχω το σπορ...έκανα κοπάνα στη γλώσσα

αν μπορεί κάποια να το γράψει με λεπτομέρεις κ λινκ μέσα κ να το στειλουμε παντού

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...