Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εγω νομιζω οτι πρωτα πρεπει να υπαρξει επισημη ανακοινωση απο την εεταα

να εξηγει τι εγινε και μετα να αρχισει το πανηγυρι

Οχι....αυτή η ανακοίνωση τους θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει σήμερα το πρωί!!

Εφόσον έβγαλαν αποτελέσματα μέσα στο σ.κ ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία καμία που δεν το έκαναν ασχέτως σ.κ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω και κατι ασχετο σχετικο,,,,βλεπω στο δικο μου πρωτη επιλγοη 7 παιδακια,,,τα 6 πανε με επιδοτηση θεσεις απο τη β προσκληση το ενα απο την α,,,,τι ειναι παλι τουτο???δηλαδη 6 θεσεις θα επιοδτηθουνε απο το φετινο μπατζετ μια απο το περσινο??Στο ιδιο σταθμο παντα ιδιος κωδικος ιδια κατηγορια,,,

Διαφημίσεις

Λοιπόν, η νετ είπε να πάρω αύριο στο τηλ κέντρο των ειδήσεων.Έβγαλα γραμμή με άλφα κράτησαν τα στοιχεία μου και θα το κοιτάξουν.

Κόρες όσες μπορείτε πάρτε τηλ, να καταλάβουν ότι πρόκειται για μεγάλο θέμα να το βγάλουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

skai δεν απαντά...οδεύω προς αλφα...

Μολις μίλησα με σκαι....εδωσα λινκ, εδωσα λεπτομέρειες

μολις ειπα τη μαγική λέξη εσπα εεταα κ εγκύκλιος με άκουσε προσεκτικά η κοπέλλα κράτησε σημειώσεις κ θα το κοιτάξουν μου ειπε.....

Εγώ έδωσα κ αριθμούς κ κονδύλια κ εισαγόμενες για αθήνα.........

και αυτο το ποστ απο το παρεντς απο μια κοπελα

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2438263&postcount=564

σκατα..........

Διαφημίσεις

Λοιπόν, η νετ είπε να πάρω αύριο στο τηλ κέντρο των ειδήσεων.Έβγαλα γραμμή με άλφα κράτησαν τα στοιχεία μου και θα το κοιτάξουν.

Κόρες όσες μπορείτε πάρτε τηλ, να καταλάβουν ότι πρόκειται για μεγάλο θέμα να το βγάλουν.

εχμ.,,,τι ακριβως τους ειπες,,,,:oops: να πω και εγω μη τα κανω θαλασσα

Πήρα τηλέφωνο στον σκαι μίλησα με μία κοπέλα η οποία μου είπε πολύ ευγενικά..το κοιτάμε..μας έχουνε πάρει από το πρωί δεκάδες τηλέφωνα!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα είπα? Δεν είπα! Αλλά μόνο καλή δεν είναι!!!Τες πα!Καλημέρα σας!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

εχμ.,,,τι ακριβως τους ειπες,,,,:oops: να πω και εγω μη τα κανω θαλασσα

Ότι θέλω να κάνω καταγγελία για το εσπα και τους παιδικούς. Ότι στο δήμο μου προκυρήχθηκαν 17000 θέσεις και πήραν 8013. Ότι θα κλείσουν πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις έτσι (ιδιωτικοί παιδικοί δλδ) κι ότι πολλές μανούλες μένουν ξεκρέμαστες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πήρα τηλέφωνο στον σκαι μίλησα με μία κοπέλα η οποία μου είπε πολύ ευγενικά..το κοιτάμε..μας έχουνε πάρει από το πρωί δεκάδες τηλέφωνα!

χαχαχαχα Ήταν όντως πολύ ευγενική!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...