Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

συγνωμη αν ισχυει αυτο τοτε τι εναρμονιση και σκατα μιλαμε,,,εγω σαν ανεργη στο παιδικο το δημοσιο δε με δεχονταν και οι αιτησεις εχουν τελειωσει,,,,και ακομη και τωρα να ξαναανοιξουν τις αιτησεις που δε νομιζω σαν ανεργη να παω να κανω τι χαρτια????σε ουτε μηνα ξεκιναει το σχολιεο πλακα μας κανουν????εκτος αττικης ρε κοριτσια τι βλεπετε???ειναι ολα μεσα???η και εκει εχει θεμα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι όπως το σκέφτομαι, θα πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο η κάθεμια στον δήμο της για να μπορέσουμε να κάνουμε αιτήσεις...

Να ετοιμάσουμε μια επιστολή/καταγγελία και να την στείλουμε στον συνήγορο του Πολίτη ή θα πρέπει η κάθε μία να στείλει ξεχωριστή? Αργεί όμως λίγο αυτή η διαδικασία, σωστά?

Καταγγελίες απευθείας στην εεταα μπορούμε να κάνουμε?

Αν και έχω την αίσθηση ότι βάσει προκήρυξης είναι ΟΚ...

Ίσως και τα 2. Ποιες συμφωνούν για ομαδική επιστολή κοινοποιημένη και σε πολιτικά πρόσωπα αλλά και σε κανάλια?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και εκτός Αττικής έχει θέμα αλλά είναι σαφώς μικρότερο... Μικρότερος αριθμός αιτήσεων, μικρή η περικοπή. Τουλάχιστον σε μικρό νομό που δήλωσε η ξαδέρφη μου τον παιδικό σταθμό της...

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τα κριτήρια τους. Επαναλαμβάνω, η Αττική με τριπλάσιο κόσμο από την Θεσ/νικη έχει 3790 ωφελούμενες (8000 κάτι η Θεσ/νικη) σε 19.108 αιτήσεις (15.848 η Θεσ/νικη)... Πως στην ευχή κατέληξαν σε αυτά τα αποτελέσματα?

Διαφημίσεις

εγω ειμαι μεσα αρκει να μαθουμε αυριο το πρωι με την εεταα την απαντηση της πρωτα

Οκ, εγώ αύριο το πρωί θα είμαι στην εεταα, κι ανάλογα την απάντηση, θα κινηθούμε...

Wktmp2.png

qIogp3.png

δεν μπορω να καταλαβω...

στον παιδικο της επιλογης μου, εχει 92 θεσεις και βλεπω 8 γυναικες μονο στις ωφελουμενες.. ολες οι υπολοιπες, επιλαχουσες...

και αντε και εμεις ΔΕΝ παιρνουμε επιδοτηση... θα πληρωνω τροφεια στον παιδικο, κανα 50ρικο το μηνα.. θα τα καταφερουμε

αν η πρωτη μου επιλογη ηταν ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ.... επειδη θα περναγε η μικρη εκει, θα επρεπε να πληρωνω προφανως κανονικα τα διδακτρα ανα μηνα.... το οποιο δεν παιζει...

αρα το παιδι, θα εμενε εκτος παιδικου γενικως, φετος!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

επειδη εχει αρχισει να γινεται φασαρια με τα αποτελεσματα και βγαινει στις ειδησεις σιγα σιγα πιστευω θα βγαλουν καποια ανακοινωση.

οπως και να εχει να κυνηγησετε το ολο θεμα.

δεν μπορω να καταλαβω...

στον παιδικο της επιλογης μου, εχει 92 θεσεις και βλεπω 8 γυναικες μονο στις ωφελουμενες.. ολες οι υπολοιπες, επιλαχουσες...

και αντε και εμεις ΔΕΝ παιρνουμε επιδοτηση... θα πληρωνω τροφεια στον παιδικο, κανα 50ρικο το μηνα.. θα τα καταφερουμε

αν η πρωτη μου επιλογη ηταν ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ.... επειδη θα περναγε η μικρη εκει, θα επρεπε να πληρωνω προφανως κανονικα τα διδακτρα ανα μηνα.... το οποιο δεν παιζει...

αρα το παιδι, θα εμενε εκτος παιδικου γενικως, φετος!!

Φυστικάκι σε έχασα... Εφόσον δεν πέρασες, δεν είσαι υποχρεωμενη να πας σε ιδιωτικό επειδή το δήλωσες στην εεταα...

Τα δικά μας τροφεία πάντως είναι 180-240 ευρώ τον μήνα...

Διαφημίσεις

Ίσως και τα 2. Ποιες συμφωνούν για ομαδική επιστολή κοινοποιημένη και σε πολιτικά πρόσωπα αλλά και σε κανάλια?
εγω ειμαι μεσα αρκει να μαθουμε αυριο το πρωι με την εεταα την απαντηση της πρωτα
επειδη εχει αρχισει να γινεται φασαρια με τα αποτελεσματα και βγαινει στις ειδησεις σιγα σιγα πιστευω θα βγαλουν καποια ανακοινωση.

οπως και να εχει να κυνηγησετε το ολο θεμα.

Ότι κάνετε θα το κάνετε ΣΗΜΕΡΑ!!!

Εγώ ήδη πήρα την υπεύθυνη στον δήμο μου, επεσε από τα σύννεφα όταν της ειπα ότι της πέρασαν μόνο τις μισές θέσεις από όλο το δήμο μας.

"Μα δεν γίνεται αυτό, δεν μπορούν" μου έλεγε

Το κλείσαμε για να ενημερωθεί από την ομάδα της κ ειπε πως θα μιλήσουμε

Οτι νεώτερο έχω θα σας το πω

Αλλά ΣΗΜΕΡΑ πάρτε τα κανάλια μην περιμένετε αύριο, σήμερα πάρτε κάντε βαβούρα ΑΥΡΙΟ να έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ.

ΑΛΛΑ

Οποια από εσάς γνωρίζει ιδιοκτήτη παιδικού σταθμού, ας τον/την πάρει τηλέφωνο

να μάθει στην σύμβαση που υπέγραψαν με την εεταα, ποιοι ήταν οι όροι?

αναφερόταν κατοχύρωση προσφερόμενων θέσεων ή το άφηνε στο φλου

αναφερόταν ότι θα πάρετε τάδε θέσεις αρκεί να υπάρχουν μαμάδες που θα σας δηλώσουν???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...