Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εγω παντως απογοητευτηκα πληρως... νομιζω δεν εχει αξια να ασχολουμαι αλλο... ολα δειχνουν οτι αυτα που βγηκαν ειναι και τα οριστικα

αλλα μεγαλη κοροιδια το ολο θεμα..... :(

καλημερα,

γιατι λες οτι ειναι κοροιδεια?ποσα μορια εχετε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν παντως στο δημο δεν καλυφθουν οι θεσεις λογικα θα μπορουν να δεχτουν αιτησεις γιατι δεν θα μπορει να λειτουργησει με 5=10παιδακια οταν εχει υπολογισει 50=80παιδια..αντε παλι δηλαδη νεα χαρτια νεα ταλαιπωρια και μια αβεβαιωτητα ,,,δραμα..

καλημερα,

γιατι λες οτι ειναι κοροιδεια?ποσα μορια εχετε?

τι σημασια εχει; αλλες ελπιδες εχεις ξεροντας τις αρχικες θεσεις που ειχαν δηλωθει και αλλες με αυτες που τελικα δοθηκαν;

εσυ δηλαδη δεν νιωθεις εξαπατημενη απο ολο αυτο που εγινε;

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Κόρες έχετε καταλάβει ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε?

Αυτο ακριβως... Εμείς δεν περνάμε, το περίμενα αυτό αλλα ρε γμτ αυτο είναι κοροϊδία... Και χάσαμε τσάμπα χρόνο...

Τι θα κάνουμε από δω και πέρα?

Τί να πω ρε γμτ, είναι τραγικοί οι άνθρωποι.

Πράγματι και εμάς ο σταθμός 1ης επιλογής είχε 30 θέσεις και πήρε 11 παιδιά τελικά,και η 2η & 3η επιλογή είχε 10 θέσεις και πήρε 2 (!!) παιδάκια. Έχω απογοητευτεί πλήρως.

Το μόνο καλό είναι ότι επειδή είμασταν και πέρυσι στις δομές του Δήμου μας έχουμε την θέση στη διάθεσή μας, απλά θα πληρώσουμε τα τροφεία...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς είναι τα τελικά εκ των έσω...

δηλαδη μπηκε πλαφον οσες εχουν απο 63 μορια και ανω ειναι οκ σε αναλογια παντα και με τις θεσεις του σταθμου? και οι υπολοιπες εκτος?ποιος ξερει να απαντησει?

δηλαδη μπηκε πλαφον οσες εχουν απο 63 μορια και ανω ειναι οκ σε αναλογια παντα και με τις θεσεις του σταθμου? και οι υπολοιπες εκτος?ποιος ξερει να απαντησει?

Δεν νομίζω, στον πίνακα επιλαχουσών εχει από 80 μόρια και κάτω, αν έχει να κάνει με μόρια...

GaiGp3.png

Έτσι όπως το σκέφτομαι, θα πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο η κάθεμια στον δήμο της για να μπορέσουμε να κάνουμε αιτήσεις...

Να ετοιμάσουμε μια επιστολή/καταγγελία και να την στείλουμε στον συνήγορο του Πολίτη ή θα πρέπει η κάθε μία να στείλει ξεχωριστή? Αργεί όμως λίγο αυτή η διαδικασία, σωστά?

Καταγγελίες απευθείας στην εεταα μπορούμε να κάνουμε?

Αν και έχω την αίσθηση ότι βάσει προκήρυξης είναι ΟΚ...

Τί να πω ρε γμτ, είναι τραγικοί οι άνθρωποι.

Πράγματι και εμάς ο σταθμός 1ης επιλογής είχε 30 θέσεις και πήρε 11 παιδιά τελικά,και η 2η & 3η επιλογή είχε 10 θέσεις και πήρε 2 (!!) παιδάκια. Έχω απογοητευτεί πλήρως.

Το μόνο καλό είναι ότι επειδή είμασταν και πέρυσι στις δομές του Δήμου μας έχουμε την θέση στη διάθεσή μας, απλά θα πληρώσουμε τα τροφεία...

βικακι μονο στον δικο σας σταθμο γινεται αυτο?η νυφη μου ειχε το γιο της περσυ στο δημοσιο και μετα τις ειπαν να κανει με το εσπα και δεν την πηρανε.δικαιουται να μπει ή οχι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...