Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι εχω αλλα νεα....

βαλτε στην λιστα με τις ωφελουμενες - γρηγορη αναζητηση εναν παιδικο σταθμο και δειτε ποσες και ποιες βγαζει

μετα επιλεξτε την λιστα ωφελουμενες γυναικες ανα δομη και θα δειτε οτι οι δυο λιστες δεν συμβαδιζουν

αρα πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι οριστικο ακομα :P:p

kala oxio pastitsio de tha ftiakso simera,,,,oute kan makaronia de tha kano sosta,,,,kai tha fai kai o petheros moy simera giati i pethera lipi me ti megali moy sto xorio diakopes kai tha mourmourai :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

pros to paron emena moy bgazoun ta idia,,,isos den exi piasi to dimo mou akomi :D

εγω παλι εχω αλλα νεα....

βαλτε στην λιστα με τις ωφελουμενες - γρηγορη αναζητηση εναν παιδικο σταθμο και δειτε ποσες και ποιες βγαζει

μετα επιλεξτε την λιστα ωφελουμενες γυναικες ανα δομη και θα δειτε οτι οι δυο λιστες δεν συμβαδιζουν

αρα πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι οριστικο ακομα :P:p

Στο δικό μας πάντως βγάζει τα ίδια αποτελέσματα , έτσι όπως λες να κάνουμε την αναζήτηση , βλέπουμε όλες τις κατηγορίες που έχει δώσει θέσεις η δομή, μήπως υπολογίζεις Α1.1. Α1.2 & Α2 μαζί και βγάζεις άλλα αποτελέσματα?

Διαφημίσεις

εγω παντως απογοητευτηκα πληρως... νομιζω δεν εχει αξια να ασχολουμαι αλλο... ολα δειχνουν οτι αυτα που βγηκαν ειναι και τα οριστικα

αλλα μεγαλη κοροιδια το ολο θεμα..... :(

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

σεναριο. αποφασισε το κρατος, ασχετα απο το ποσο των θεσεων που δινουν οι δομεσ, να καλυψει με βαση τα λεφτα που εχει. Ψιλοαθλιο βεβαια γιατι τοτε τι νοημα ειχε η σφαγη που εγινε?

Αυτο μου είπε ο άντρας μου σήμερα! Το ανακοίνωσαν λεει εχθές στις μεσημεριανές ειδήσεις! :(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγω είμαι αισιόδοξη εχθές το ξημέρωμα ο παιδικός πρώτης επιλογης μου ειχε 2 άτομα και σήμερα 15 η διαδικασία προχωράει πιστεύω ακόμα ...αν υπολογίσω (έχω γραμμένο πίνακα) πόσοι είχανε πολύ ψιλά μόρια, πόσοι είχανε 2 επιλογή τον σταθμό με τοσα μοριά κιι πόσες ήταν σε ενστάση βγάζω τα 15 άτομα μέχρι τα 70 μοριά που έχει φτάσει

Καλό Κουραγιο κορίτσια κιι μην απογοητευεστε ...η ευχή που μου έδωσε ο άνθρωπος που πήρε την αιτιση εκει ήταν "μακάρι όλες να βολευτητε ".

μακάρι να είναι έτσι πάντως στη Θεσσαλονίκη και όταν πρωτοβγήκανε 8013 ήταν οι ωφελούμενες (το είχα μεταφέρει σε excel) και τώρα 8013 είναι!!!!

MAKAΡΙ να έχεις δίκιο!

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

Κόρες οι θέσεις προφανώς πρέπει να καλυφθούν.

Αν θυμάστε, άλλες χρονιές, όταν περίσσευαν θέσεις, η ΕΕΤΑΑ έδινε τα τηλ των μητέρων στους σταθμούς για να τις καλύψουν.

Πλάκα κάνεις?Άρα μετά μέσω δήμου δεν μπορούσε να μπει κανείς γιατί δεν υπήρχαν θέσεις?

Αυτό ακριβώς έγινε στο δικό μας Δήμο πάντως. Όταν απευθύνθηκα στο δήμο για να κάνω αίτηση σαν απλή δημότης (εκτός ΕΣΠΑ) μου είπαν πως όλες οι θέσεις δόθηκαν στην ΕΕΤΑΑ και πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου σε αυτούς.

Και εννοείται πήραμε το 3ο το μακρύτερο και τώρα δεν έχω καν τη δυνατότητα να μπούμε στον δημοτικό έστω να πληρώνουμε μόνο τα τροφεία.

:|:-|:cry::cry:

Αυτό ακριβώς έγινε στο δικό μας Δήμο πάντως. Όταν απευθύνθηκα στο δήμο για να κάνω αίτηση σαν απλή δημότης (εκτός ΕΣΠΑ) μου είπαν πως όλες οι θέσεις δόθηκαν στην ΕΕΤΑΑ και πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου σε αυτούς.

Και εννοείται πήραμε το 3ο το μακρύτερο και τώρα δεν έχω καν τη δυνατότητα να μπούμε στον δημοτικό έστω να πληρώνουμε μόνο τα τροφεία.

:|:-|:cry::cry:

Επειδη αυτό ακριβώς έγινε και στον δικό μας δήμο...

Παίρνουμε τηλέφωνο αυριο το πρωί και απαιτούμε να δεχτούν αιτήσεις! Έτσι κι αλλιώς θέσεις έχουν μιας και δεν καλύφθηκαν τελικά από την Εσπα.

Χαζομάρα πάντως που έμεινα σε αυτά που μου είπε μια υπάλληλος στο τηλέφωνο, έπρεπε να κάνω αίτηση κανονικά...

Από όπου και να το πιάσεις το θέμα, έχει γίνει πατάτα...

Κι επειδή δεν έχουμε πολυ χρόνο μπροστά μας (σε έναν μήνα ξεκινούν οι παιδικοί σταθμοί)... Τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε από αύριο? Συνήγορο του πολίτη, εσπα τι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...