Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ψαχνωντας βρηκα αυτο.αν ισχυει λυπαμαι παρα παρα πολυ και εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ μεχρι και το σχολειο θα κοψουν στα παιδια μας.

http://dikaex.blogspot.gr/2012/08/53.html[/QUO

Ελπιζώ πως αυτό ειναι απλά μια υποψία δεν είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί κανείς.Θέλω απλά να πιστεύω οτι δεν έχει τελειώσει ακόμα η διαδικασία σύσευξής γιατι ειναι πολλές οι αιτήσεςι.Δεν γίνεται να δίνει ο σταθμος 44 θέσεις και να παιρνάνε απλά 10 άτομα :shock:

Κόρες οι θέσεις προφανώς πρέπει να καλυφθούν.

Αν θυμάστε, άλλες χρονιές, όταν περίσσευαν θέσεις, η ΕΕΤΑΑ έδινε τα τηλ των μητέρων στους σταθμούς για να τις καλύψουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σας παρακολουθώ με πολυ μεγάλη αγωνία αν και απ αρχης ειμαι εκτος λογω "λαλακιας" μου που λεει και το Μεταξακι...!!!!!!

Ειμαι ομως εδω να δω μερικες καλες φιλεναδες αν περασαν να χαρω μαζι του....αλλα μονο εκπληξη και απορια εχω εισπραξει απο το πρωι....Αν ισχυει αυτο που λετε και αυτο που φανταζομαι τοτε ...τι να πω!!!!!!!!!!!

Καλημέρα.

Κι εγώ μέχρι τώρα πίστευα πως είναι λάθος αλλά μάλλον είναι σωστά.

Ο προυπολογισμός δεν βγαίνει.

Το απαράδεκτο σε όλο αυτό είναι ότι κανείς δεν το διευκρίνησε.

Έπρεπε από την αρχή να έχουν κόψει τις θέσεις για να ξέρεις γιατί δηλώνεις υποψηφιότητα.

Εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι παλεύω για 10 θέσεις σύνολο στο δήμο μου δεν θα πήγαινα καν να κάνω αίτηση. Πολύ κουραση και τρέξιμο και άγχος για το τίποτα.

Βλέπω την μικρή στο σπίτι και όλους εμάς με χάπια.

Διαφημίσεις

Κόρες οι θέσεις προφανώς πρέπει να καλυφθούν.

Αν θυμάστε, άλλες χρονιές, όταν περίσσευαν θέσεις, η ΕΕΤΑΑ έδινε τα τηλ των μητέρων στους σταθμούς για να τις καλύψουν.

Ναι , όταν περίσσευαν , δηλαδή όταν ΟΛΕΣ οι θέσεις που είχαν δηλωθεί δεν είχαν καλυφθεί, τότε παίρνανε από τις επιλαχούσες, εδώ έχουμε περιπτώσεις (πολλές από ότι διαβάζω) , όπου οι θέσεις που δηλώθηκαν είναι περισσότερες από αυτές που δείχνουν στους οριστικούς πίνακες ότι έχουν καλυφθεί , ενώ στις επιλαχούσες γίνεται χαμός...

Ενας σταθμός του δήμου μας προσφέρει 85 θέσεις σχεδόν όλες τις θέσεις του. Σίγουρα δεν θα καλυφθούν όλες μέσω εσπα γιατί τότε δεν θα μπορεί να μπεί κανένας μέσω δήμου. Άρα μάλλον οι σταθμοί προσφέρουν θέσεις και αναλόγως καλύπτονται κάποιες μέσω εσπα. Μάλλον είναι τελικοί πίνακες κάτι που και εγώ ελπίζω να αλλάξει, αλλά μου φαίνεται χλωμό.

οι δημοτικοι εχουν παντα πολλες θεσεις γιατι παιρνουν περισσοτερα χρηματα απο οτι δινουν οι γονεις μεσω του δημου οποτε βαζουν το 90% των θεσεων που εχουν ειναι καλυτερα 2700 το χρονο απο 0-150ε το μηνα απο το καθε γονιο...περσυ ο δημος αθηναιων δεν ηξερε για το προγραμμα και ειχε χασει πολλα λεφτα οπως μου ειπε μια κυρια στη δουλεια..

Καλημέρα.

Κι εγώ μέχρι τώρα πίστευα πως είναι λάθος αλλά μάλλον είναι σωστά.

Ο προυπολογισμός δεν βγαίνει.

Το απαράδεκτο σε όλο αυτό είναι ότι κανείς δεν το διευκρίνησε.

Έπρεπε από την αρχή να έχουν κόψει τις θέσεις για να ξέρεις γιατί δηλώνεις υποψηφιότητα.

Εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι παλεύω για 10 θέσεις σύνολο στο δήμο μου δεν θα πήγαινα καν να κάνω αίτηση. Πολύ κουραση και τρέξιμο και άγχος για το τίποτα.

Βλέπω την μικρή στο σπίτι και όλους εμάς με χάπια.

Μα στη δήλωση των σταθμών οι μαμάδες συνυπολόγισαν και τον αριθμό των θέσεων για να τους δηλώσουν, και αυτό ήταν κριτήριο για πολλές που σκέφτηκαν να δηλώσουν τον τάδε σταθμό πρώτο και επειδή δίνει φέτος Χ θέσεις , όταν βλέπουμε ότι το Χ έχει πλεόν αλλάξει (χωρίς ενημέρωση) , είναι να μην τα παίρνεις κρανίο? Δηλαδή το κάναμε τελείως τζόκερ?

Πολλοί δημοτικοί σταθμοί, κι άλλες χρονιές, κάλυψαν όλες τους τις θέσεις μέσω ΕΣΠΑ.

Πλάκα κάνεις?Άρα μετά μέσω δήμου δεν μπορούσε να μπει κανείς γιατί δεν υπήρχαν θέσεις?

Μόλις μίλησα με την ιδιοκτήτρια του παιδικού που δήλωσα πρώτη επιλογή.

Της εξήγησα πως έχουν τα πράγματα, και μου είπε ότι δε νομίζει να μη δοθούν οι θέσεις.

Μόλις έχει νεότερα θα με πάρει και θα σας ενημερώσω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγω είμαι αισιόδοξη εχθές το ξημέρωμα ο παιδικός πρώτης επιλογης μου ειχε 2 άτομα και σήμερα 15 η διαδικασία προχωράει πιστεύω ακόμα ...αν υπολογίσω (έχω γραμμένο πίνακα) πόσοι είχανε πολύ ψιλά μόρια, πόσοι είχανε 2 επιλογή τον σταθμό με τοσα μοριά κιι πόσες ήταν σε ενστάση βγάζω τα 15 άτομα μέχρι τα 70 μοριά που έχει φτάσει

Καλό Κουραγιο κορίτσια κιι μην απογοητευεστε ...η ευχή που μου έδωσε ο άνθρωπος που πήρε την αιτιση εκει ήταν "μακάρι όλες να βολευτητε ".

Λοιπόν...δεν έχω πολύ ευχάριστα...σήμερα, τώρα δλδ μου ανοίγει ένα pdf με αλφαβητικά αποτελέσματα και γράφει πάνω: Αριθμός παιδιών που τοποθετούνται στις δομές 8013

Wktmp2.png

qIogp3.png

εγω παλι εχω αλλα νεα....

βαλτε στην λιστα με τις ωφελουμενες - γρηγορη αναζητηση εναν παιδικο σταθμο και δειτε ποσες και ποιες βγαζει

μετα επιλεξτε την λιστα ωφελουμενες γυναικες ανα δομη και θα δειτε οτι οι δυο λιστες δεν συμβαδιζουν

αρα πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι οριστικο ακομα :P:p

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...