Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια,

τι μπαχαλο ειναι αυτο?

εμας ο σταθμος μας θα έπαιρνε κανονικά 30 παιδάκια και στη λιστα ειναι μονο 5!!!

Επισης, σε σταθμο της Χίου που εχει δηλωσει φιλη μου πήραν όσα ελεγε η προκηρυξη δλδ 28/28!

Αν προκειται για περικοπη κονδυλιων γιατί να εκοψαν στην Αθηνα και στη Χίο όχι???????????????

Πως εβγαλαν προκυρηξη χωρις υπογεγραμμενο κονδυλι? γινεται αυτο?

εγω ξαναρωταω,,,,καποιοι σταθμοι ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ επιδοτουνται αΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ????

Ναι, έχεις δίκιο... Είναι αυτή η σημείωση που είχαν κάποιοι σταθμοί Α ή Β επιδότηση.

Πολύ μπέρδεμα, έτσι;:o

Διαφημίσεις

κοριτσακι αμα τα λεφτα δεν υπαρχουν, τι σημασια εχει απο ποια προσκληση χρηματοδοτουνται;

Εχει σημασία, έχει δίκιο το γιασεμάκι... Άλλης χρονιάς κονδύλι το ένα κι άλλης το άλλο...

οκ λοιπον,,,,αν καποιοι σταθμοι επιδοτουνται απο τη περσυνη το σκεφτομαι ως εξης,,,,περσυ ο σταθμος μου απο τις 35 θεσεις πηρε 18 ατομα,,,,τα αλλα δεν επιδοτηθηκαν ,,,,,φετος εδωσε πολλα περισσοτερα που ομως επιδοτουνται απο το ΜΠατζετ της πρωτης προκηρυξης,,,,,οποτε δε μπορουμε να κανουμε υπολογισμους με το μπατζετ αυτης της προκυρηξης,,,,,εκει θελω να καταληξω,αν με πιανετε

εγω ξαναρωταω,,,,καποιοι σταθμοι ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ επιδοτουνται αΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ????

χωρις να ξερω σιγουρα θα πω οτι μαλλον δεν ειναι ετσι γιατι καποιοι σταθμοι φετος δεν πηραν μερος πχ παραμυθενιος πυργος ισως γιατι μειωσαν το ποσο?αν ηταν να επιδοτουνται απο την περσυνη θα επαιρναν και τα ιδια ποσα αλλα καθε χρονο βγαινει νεα επιδοτηση...

Μακάρι ρε κορίτσι, γιατι και εγώ δυο παιδιά στο σπίτι τι θα τα κάνω και ήθελα να ξεκινήσω και δουλειά. Τώρα που...... θα πρέπει να περιμένω άλλα δυο χρόνια μεχρι να πάει και ο μικρός στα νήπια. Φρίκη. και οι μαμάδες που ήδη δουλεύουν τωρα τι θα κάνουν?

Δυστυχώς μια και δεν μας πήραν ούτε στα προνήπια γιατι ειναι τίγκα φέτος πρέπει να βρούμε λύση :?τι ΄ομως με τι λεφτά και για πόσο θα την παίρνω μαζί μου στην δουλειά ήδη απο 13-08 θα την έχω γραφείο :oops:

Διαφημίσεις

Ενας σταθμός του δήμου μας προσφέρει 85 θέσεις σχεδόν όλες τις θέσεις του. Σίγουρα δεν θα καλυφθούν όλες μέσω εσπα γιατί τότε δεν θα μπορεί να μπεί κανένας μέσω δήμου. Άρα μάλλον οι σταθμοί προσφέρουν θέσεις και αναλόγως καλύπτονται κάποιες μέσω εσπα. Μάλλον είναι τελικοί πίνακες κάτι που και εγώ ελπίζω να αλλάξει, αλλά μου φαίνεται χλωμό.

δε ξέρω τι να πω, στη 1η μου επιλογή δεν έχει μπει καμιά , και οι θέσεις που δίνει είναι 10. Τι έγινε αποφάσισε τη τελευταία στιγμή να μη μπει τελικά στο πρόγραμμα?? Χλωμό μου φαίνεται? Που να πάει το μυαλό μου?? Στο παραθυράκι ή ότι τελικά δεν είναι τα οριστκά αποτελέσματα ???
και ποιος μπήκε στο συγκεκριμένο σταθμό ? Ο ΑΕΡΑΣ???

.........καλά, με εσένα ιδίως έμεινα ... λαλάκας ! Το είδα !

Κι εμείς στα ίδια ... από τις 25 δηλωμένες θέσεις στην Α2 κατηγορία έχουν μπει 5 παιδάκια... τα υπόλοιπα οεο ?

Ενας σταθμός του δήμου μας προσφέρει 85 θέσεις σχεδόν όλες τις θέσεις του. Σίγουρα δεν θα καλυφθούν όλες μέσω εσπα γιατί τότε δεν θα μπορεί να μπεί κανένας μέσω δήμου. Άρα μάλλον οι σταθμοί προσφέρουν θέσεις και αναλόγως καλύπτονται κάποιες μέσω εσπα. Μάλλον είναι τελικοί πίνακες κάτι που και εγώ ελπίζω να αλλάξει, αλλά μου φαίνεται χλωμό.

Πολλοί δημοτικοί σταθμοί, κι άλλες χρονιές, κάλυψαν όλες τους τις θέσεις μέσω ΕΣΠΑ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...