Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου μην απελπιζεστε-εγω ήμουν αυτη που της είπαν στο πρωτόκολλο ότι τα αποτελέσματα αναμένονται ανάμεσα 4-6/8

Κ μαλιστα επειδη εν γενει πιάσαμε κουβέντα περι των λαθών που γιναν κ αναγκάστηκα να κάνω ένσταση,έδειξε ότι ήταν εμπειρος(δηλαδη όχι απ τα πιτσιρίκια που Χαν πάρει φέτος ως καταχωρητες)

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι απλα βαλαν στη λίστα τις εμφανεις(ψηλά μόρια) κ σιγα σιγα απο τη λίστα των επιλαχουσων θα κάνουν την υπόλοιπη διασταύρωση ,σύζευξη πως το λένε κ θα ανεβαίνουν.

Άθλιο που κρατάνε σε αγωνία τόσες κ τόσες αλλα δεν είναι προς. Απογοήτευση.....

Κονδύλι απο ΕΕ κ να μην βγαίνουν τα κουκια δεν παίζει-σταθμοί να δίνουν άπειρες θέσεις κ να καλύπτεται το 1/3 τους πάλι δεν παίζει-μην τρελαθούμε κ εντελώς....αυτα είναι μηνυσιμα πράγματα......

Makari alla den nomizw. Stin attiki exoun perasei 3791 gynaikes. An to pollaplasiazeis me ta 3000 peripou pou dinoun gia to kathe paidi, yperbainei kata poli to poso twn 9.000.000 eyrw pou dinoun gia attiki.Opote mou fainete logiko pou kopsane toses polles. Ti na pw. Makari na kanw lathos. Avrio to prwi pantws tha kanw ena til sto eetaa.

καλημερα και απο μενα...παλι τα ιδια θα εχουμε και σημερα?αναμονη? και εγω λεω παω να δω τις φιλες μου αλλα τιποτα ακομα οχι τιποτα αλλο περιμενουν τηλ.και εκεινες με αγωνια...τελος παντων ειπα να φτιαξω μια φρουτοκρεμα του μικρου και μου εσπασε το multi...τι θα κανω μια μερα χωρις αυτο?ειναι το ετερον μου ημισυ..και εσεις θα σκεφτεστε τωρα ασε μας στο πονο μας βρε κοπελα μου εχουμε τα δικα μας εχουμε και σενα και δικιο θα εχετε αλλα και εγω καπου πρεπει να τα πω

ασχετα απο τι γραφει η προκυρηξει, η μοριοδοτηση δεν εξαρταται απο το μεγιστο και το ελαχιστο? οι θεσεις για τις οποιεσ επιδοτει ειναι συγκεκριμενοσ. εχο 10 ευρω, τα μοιραζω σε 5 δομεσ αρα σε τοσεσ θεσεισ

Οχι, δεν ειναι έτσι... Εχει συγκεκριμένο προϋπολογισμό για κάθε νομό... και από την αρχή είχε ειπωθεί ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά...

ΟΚ, φέτος έγινε ο κακός χαμός κι από τις δυο μεριες (δομές και μητέρες)... Εφόσον ΞΕΡΕΙΣ πόσες θέσεις μπορείς να καλύψεις κι εφόσον έχεις τις θέσεις από τις δομές πρώτα... γιατί να μην κόψει τις θέσεις που είναι υπερβολικές από την αρχή? Όχι βέβαια ότι θα άλλαζε τίποτα, απλά δεν θα υπήρχε αυτη η έκπληξη τώρα...

Διαφημίσεις

Makari alla den nomizw. Stin attiki exoun perasei 3791 gynaikes. An to pollaplasiazeis me ta 3000 peripou pou dinoun gia to kathe paidi, yperbainei kata poli to poso twn 9.000.000 eyrw pou dinoun gia attiki.Opote mou fainete logiko pou kopsane toses polles. Ti na pw. Makari na kanw lathos. Avrio to prwi pantws tha kanw ena til sto eetaa.

Δεν είναι 3000 είναι πολύ λιγότερα για κάθε σταθμό φέτος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ψαχνωντας βρηκα αυτο.αν ισχυει λυπαμαι παρα παρα πολυ και εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ μεχρι και το σχολειο θα κοψουν στα παιδια μας.

http://dikaex.blogspot.gr/2012/08/53.html

ΕΑΝ συμβεί κάτι τέτοιο...φαντάζομαι ότι όλες θα διαμαρτυρηθούμε έντονα...το λιγότερο....

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...