Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ρε παίδες το θέμα είναι ποιός θα μπει μόνο ή ποιός δικαιούται να μπει;

γιατί αν πάλι το σύστημα ευνοεί τον πιο "μάγκα" που κρύβει, που κρύβεται, κι ας στρουθοκαμηλίζει, εκεί δεν μιλάμε για ρατσισμό ή για ανισότητα, αλλά για έλλειψη αξιοπρέπειας.

αλλά αν έχεις γλιτώσει 300 ευρά, γίνεσαι αξιοπρεπέστερος του αδικημένου;

γενικά ερωτήματα θέτω.

γιατί όποιος πιστεύει ότι αδικείται πρέπει να θεωρείται ρατσιστής; ή αντιδραστικός;

ρατσιστής δε θεωρείται όποιος πιστεύει πως είναι αδικημένος,ούτως ή άλλως όλοι οι εργαζόμενοι αδικιμένοι είναι.

Ρατσιστής θεωρείται όποιος ασχολείται με τη "ράτσα" του διπλανού του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο οτι ξέρω το forum είναι για να λέμε την προσωπική μας γνώμη είτε αρέσει σε κάποιον είτε οχι, εκτός αν δεν έχουμε πλέον ουτε την ελευθερία του λόγου maestria 77. Κι αν πρόσεξες αναφέρω οτι και εμενα η μητέρα μου δεν είναι ελληνιδα αλλα τα δικαιώματα που έχουνε δώσει στις 2 αυτές εθνικότητες ε λυπάμαι δεν τα έχει αντικρίσει ποτέ.

Επειδή αναφέρθηκες σε μένα, ΕΙΔΙΚΑ, να σου απαντήσω. Μπορείς να λες ΟΤΙ θέλεις γλυκιά μου. Εγώ έγραψα ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ (εγώ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ναι; ) να συζητήσω άλλο αυτό το θέμα.

ΟΚ; :D Ευχαριστώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

απο οτι ξέρω το forum είναι για να λέμε την προσωπική μας γνώμη είτε αρέσει σε κάποιον είτε οχι, εκτός αν δεν έχουμε πλέον ουτε την ελευθερία του λόγου maestria 77. Κι αν πρόσεξες αναφέρω οτι και εμενα η μητέρα μου δεν είναι ελληνιδα αλλα τα δικαιώματα που έχουνε δώσει στις 2 αυτές εθνικότητες ε λυπάμαι δεν τα έχει αντικρίσει ποτέ.

και σου απαγόρευσε κανείς να πεις τη γνώμη σου;

Εκτός αν οι υπόλοιποι δεν έχουμε το δικαίωμα του αντίλογου.

Εξάλλου,το συγκεκριμένο θέμα είναι για το ΕΣΠΑ.

Υπάρχει άλλο θέμα σε αυτό το φόρουμ ('ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΊ , ΌΛΟΙ ΊΣΟΙ") για τέτοια θέματα.

ρατσιστής δε θεωρείται όποιος πιστεύει πως είναι αδικημένος,ούτως ή άλλως όλοι οι εργαζόμενοι αδικιμένοι είναι.

Ρατσιστής θεωρείται όποιος ασχολείται με τη "ράτσα" του διπλανού του.

επειδή όλοι οι εργαζόμενοι δεν είναι αδικημένοι! πρώτη διαφωνία-

επειδή ρατσιστής δεν είναι μόνο όποιος ασχολείται με τη ράτσα του άλλου. πού κολλάει αυτό που έγραψες;-

:confused::confused:

θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί θεωρείς ότι απαντώντας μου στο μήνυμα (που δεν σε ρώτησα προσωπικά) υπάρχει ειρμός σε ό,τι μου έγραψες;

ή έστω, αν θέλεις, να μου εξηγήσεις τί πρέπει να καταλάβω η πόντια με αυτό που μου γράφεις.

δεν σε παρακολουθώ.

και σου απαγόρευσε κανείς να πεις τη γνώμη σου;

Εκτός αν οι υπόλοιποι δεν έχουμε το δικαίωμα του αντίλογου.

Εξάλλου,το συγκεκριμένο θέμα είναι για το ΕΣΠΑ.

Υπάρχει άλλο θέμα σε αυτό το φόρουμ ('ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΊ , ΌΛΟΙ ΊΣΟΙ") για τέτοια θέματα.

αντιθετως αγαπητη serafinos αυτό νομίζω αποδεικνυεται για το αν εχεις δικαιώμα να μιλήσεις ή οχι, άλλωστε κανείς δεν αναφέρθηκε σε σένα. ¨οσο για την maestria77 αναφέρθηκα σε εσένα γιατί ήσουνα η πρώτη που απάντησες. Αλλα ξανα τονίζω αν είναι να έχουνε οι αλλοδαποί τα δικαιώματα που έχουνε και καλά κανουνε απο την δική τους πλευρα, να ισχυει το ιδιο για όλους τους αλλοδαπούς.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Διαφημίσεις

επειδή όλοι οι εργαζόμενοι δεν είναι αδικημένοι! πρώτη διαφωνία-

επειδή ρατσιστής δεν είναι μόνο όποιος ασχολείται με τη ράτσα του άλλου. πού κολλάει αυτό που έγραψες;-

:confused::confused:

θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί θεωρείς ότι απαντώντας μου στο μήνυμα (που δεν σε ρώτησα προσωπικά) υπάρχει ειρμός σε ό,τι μου έγραψες;

ή έστω, αν θέλεις, να μου εξηγήσεις τί πρέπει να καταλάβω η πόντια με αυτό που μου γράφεις.

δεν σε παρακολουθώ.

ούτε εγώ.

Δηλαδή θεωρείς πως δεν έπρεπε εγώ να σου απαντήσω γιατί δεν αναφέρθηκες προσωπικά σε εμένα;

Δηλαδή εγώ δεν ανήκω στην προσφώνηση "παίδες" ;

Επίσης θα ήθελα τον ορισμό σου περί ρατσιστών.

Ακόμη και το "πόντια" που χρησιμοποιείς,στην ρατσιστικό κατηγόρημα είναι , χωρίς να σε βαφτίζω ρατσίστρια.

αντιθετως αγαπητη serafinos αυτό νομίζω αποδεικνυεται για το αν εχεις δικαιώμα να μιλήσεις ή οχι, άλλωστε κανείς δεν αναφέρθηκε σε σένα. ¨οσο για την maestria77 αναφέρθηκα σε εσένα γιατί ήσουνα η πρώτη που απάντησες. Αλλα ξανα τονίζω αν είναι να έχουνε οι αλλοδαποί τα δικαιώματα που έχουνε και καλά κανουνε απο την δική τους πλευρα, να ισχυει το ιδιο για όλους τους αλλοδαπούς.

Αγαπητός παρακαλώ :D

Τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα.

Αγαπητός παρακαλώ :D

Τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα.

οτι τα ιδια δικαιωματα θα πρεπει να εχουνε και οι Γαλλοι, γερμανοι, πακιστανοι κλπ οι οποίοι μένουνε στη χωρα μας, γιατι απο οτι ξέρω ατοκα δανεια κλπ προνομια εχουνε μόνο οι ρωσοποντιοι, βεβαια αυτό ειναι ασχετο με το όλο θεμα, αλλα αυτό που θελω να τονίσω είναι οτι ΄πρωτα πρεπει να φροντισουμε εμας τους ελληνες και μετα όλους τους άλλους, όσο για το οτι καποιοι απο εμας δεν δηλώνουνε αυτα που περνουνε πραγματικά και αυτό στο χερι μας ειναι να το διορθώσουμε.

οσο για το αγαπητη χιλια συγγνωμη

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Διαφημίσεις

ούτε εγώ.

Δηλαδή θεωρείς πως δεν έπρεπε εγώ να σου απαντήσω γιατί δεν αναφέρθηκες προσωπικά σε εμένα;

Δηλαδή εγώ δεν ανήκω στην προσφώνηση "παίδες" ;

ανήκεις, ω παι!

Επίσης θα ήθελα τον ορισμό σου περί ρατσιστών.

κ τί βαθμό θα πάρω; κερδίζω κάτι; γιατί από εξετάσεις έχω μπουχτίσει, όπως κ από πτυχία σε κορνίζα!;)

Ακόμη και το "πόντια" που χρησιμοποιείς,στην ρατσιστικό κατηγόρημα είναι , χωρίς να σε βαφτίζω ρατσίστρια.

έχεις ένα θέμα με την ασυνταξία, γι 'αυτό κ σε ρωτάω τί εννοείς.

στρουθοκαμηλισμός πάντως, γιατί εγώ εκεί στόχευα, είναι να έχει κάποιος τόσα εισοδήματα που να είναι κοινό τοις πάσι ότι το φυσάει! κ εκείνος να δηλώνει φτωχός κ να κάνει αίτηση για επιδότηση ενοικίου, παιδικού σταθμού, πετρελαίου κλπ.

αν αυτό εννοείς ρατσισμό, το να σχολιάζω τον στρουθοκαμηλισμό του άλλου, που από τα προσωρινά αποτελέσματα είχε μπόλικες στρουθοκαμήλους στην Λάρισα, σε πληροφορώ ότι δεν είμαι ρατσίστρια γιατί δεν αναφέρομαι σε ράτσα πλουσίων εν γένει ούτε σε ράτσα αλλοδαπών εν γένει, ούτε αδικημένη είμαι ή δηλώνω.

απλά βαρέθηκα να παρακολουθώ τα ίδια στραβά κατά τη γνώμη μου με πέρυσι! κ να μη λέω την άποψή μου.

:cool:

η αξιοπρέπεια δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος, με λεφτά, πτυχία ή μαγκιές!

οτι τα ιδια δικαιωματα θα πρεπει να εχουνε και οι Γαλλοι, γερμανοι, πακιστανοι κλπ οι οποίοι μένουνε στη χωρα μας, γιατι απο οτι ξέρω ατοκα δανεια κλπ προνομια εχουνε μόνο οι ρωσοποντιοι, βεβαια αυτό ειναι ασχετο με το όλο θεμα, αλλα αυτό που θελω να τονίσω είναι οτι ΄πρωτα πρεπει να φροντισουμε εμας τους ελληνες και μετα όλους τους άλλους, όσο για το οτι καποιοι απο εμας δεν δηλώνουνε αυτα που περνουνε πραγματικά και αυτό στο χερι μας ειναι να το διορθώσουμε.

οσο για το αγαπητη χιλια συγγνωμη

δεν ξέρεις καλά.

Ούτε ξεχώρισα κανέναν , ούτε με αφορά η εθνικότητα του καθενός , ούτε η θρησκεία του , ούτε η ομορφιά του.

Στα άλλα διαφωνούμε.

Όπως το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα , γιατί να έχει το προλεταριάτο;

έχεις ένα θέμα με την ασυνταξία, γι 'αυτό κ σε ρωτάω τί εννοείς.

στρουθοκαμηλισμός πάντως, γιατί εγώ εκεί στόχευα, είναι να έχει κάποιος τόσα εισοδήματα που να είναι κοινό τοις πάσι ότι το φυσάει! κ εκείνος να δηλώνει φτωχός κ να κάνει αίτηση για επιδότηση ενοικίου, παιδικού σταθμού, πετρελαίου κλπ.

αν αυτό εννοείς ρατσισμό, το να σχολιάζω τον στρουθοκαμηλισμό του άλλου, που από τα προσωρινά αποτελέσματα είχε μπόλικες στρουθοκαμήλους στην Λάρισα, σε πληροφορώ ότι δεν είμαι ρατσίστρια γιατί δεν αναφέρομαι σε ράτσα πλουσίων εν γένει ούτε σε ράτσα αλλοδαπών εν γένει, ούτε αδικημένη είμαι ή δηλώνω.

απλά βαρέθηκα να παρακολουθώ τα ίδια στραβά κατά τη γνώμη μου με πέρυσι! κ να μη λέω την άποψή μου.

:cool:

η αξιοπρέπεια δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος, με λεφτά, πτυχία ή μαγκιές!

Τω όντι , είμαι ασύντακτος και ακατανόητος.

Καλή μου εδώ και τόση ώρα ασχολούμαστε με το αν η "ράτσα" της μάνας θα έπρεπε να την αποκλείει από το πρόγραμμα.

Δεν αναφερόμαστε στους φοροφυγάδες γενικά.

Για ξαναπιάστο απ΄την αρχή.

φαντάζομαι ότι το αποτελέσματα θα είναι ξεκάθαρα, έτσι δεν είναι? δλδ δεν θα χρειαστεί να κάνουμε αναλύσεις.

τίποτα δε θα χρειαστεί να κάνεις.

Εκεί θα αναγράφεται ποια μπήκε και σε ποια δομή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...