Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης εγω προτεινω να καταταλαβετε μονες σας αν ειστε μεσα,,,Ω ναι εγω θεωρω τον εαυτο μου μεσα ΤΕΛΟΣ,,,,,:tongue:

δεστε ποσες ειναι αυτες που περασανε με το κωδικο του σταθμου στη γρηγορη αναζητηση και δειτε στις επιλαχουσες,,,,,θα τραβατε τα μαλλια σας,,,,,

εγω ετσι μπαινω αχαχχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

koritsia kalimera!

distuxws kai emeis eimaste ektos. Kai dustuxws ta pragmata einai etsi kai den tha allaksoun. Stin prokiriksi tous to grafoun kathara.....

Η ανάρτηση των στοιχείων των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΦΟΡΕΩΝ / ΔΟΜΩΝ, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αποτελεί από μόνη της κατακύρωση των θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας στις Δομές.

kai kapou allou stin prokiriski grafoun

Επίσης, σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή.

Sigxaritiria stis mamades pou perasan! Gia oles emas tis alles Exei o Theos....

Διαφημίσεις

ασχετα απο τι γραφει η προκυρηξει, η μοριοδοτηση δεν εξαρταται απο το μεγιστο και το ελαχιστο? οι θεσεις για τις οποιεσ επιδοτει ειναι συγκεκριμενοσ. εχο 10 ευρω, τα μοιραζω σε 5 δομεσ αρα σε τοσεσ θεσεισ

Κοριτσια μου μην απελπιζεστε-εγω ήμουν αυτη που της είπαν στο πρωτόκολλο ότι τα αποτελέσματα αναμένονται ανάμεσα 4-6/8

Κ μαλιστα επειδη εν γενει πιάσαμε κουβέντα περι των λαθών που γιναν κ αναγκάστηκα να κάνω ένσταση,έδειξε ότι ήταν εμπειρος(δηλαδη όχι απ τα πιτσιρίκια που Χαν πάρει φέτος ως καταχωρητες)

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι απλα βαλαν στη λίστα τις εμφανεις(ψηλά μόρια) κ σιγα σιγα απο τη λίστα των επιλαχουσων θα κάνουν την υπόλοιπη διασταύρωση ,σύζευξη πως το λένε κ θα ανεβαίνουν.

Άθλιο που κρατάνε σε αγωνία τόσες κ τόσες αλλα δεν είναι προς. Απογοήτευση.....

Κονδύλι απο ΕΕ κ να μην βγαίνουν τα κουκια δεν παίζει-σταθμοί να δίνουν άπειρες θέσεις κ να καλύπτεται το 1/3 τους πάλι δεν παίζει-μην τρελαθούμε κ εντελώς....αυτα είναι μηνυσιμα πράγματα......

ασχετα απο τι γραφει η προκυρηξει, η μοριοδοτηση δεν εξαρταται απο το μεγιστο και το ελαχιστο? οι θεσεις για τις οποιεσ επιδοτει ειναι συγκεκριμενοσ. εχο 10 ευρω, τα μοιραζω σε 5 δομεσ αρα σε τοσεσ θεσεισ

apo ti fainete, oxi. Giati grafoun pws o arithmos twn thesewn pou dilounoun oi paidikoi den einai katoxyrwmenoi

καλημερα

στον δικο μου νομο και στο σταθμο που δηλωσα πηραν οσα παιδακια ειχαν πει οτι θα παρουν. επειδη στην αττικη ειναι παρα πολλες οι αιτησεις καντε λιγο υπομονη. μπορει αυριο να βγαλουν καμια ανακοινωση και να εξηγει. δεν γινεται ξαφνικα οι προσφερομενες θεσεις να μην καλυπτονται. προφανως κατι εχει γινει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...