Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά έχει δίκιο το Αερικό...

Τα λεφτά δεν έβγαιναν, έτσι έδωσαν όσες θέσεις μπορούσαν να πληρώσουν (και λογικό)... Αλλά είμαι περίεργη, οι δομές το γνώριζαν αυτό? Δλδ, στην συμφωνία τους έπαιζε αυτός ο όρος?

Το ξέραμε ότι θα γινόταν σφαγή φέτος, αυτό το πράγμα όμως αφήνει πικρή γεύση γιατί για άλλη μια φορά δεν υπάρχει σαφήνεια στους όρους...

Το παιχνίδι φέτος παίχτηκε με πολλές εκπλήξεις!

Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν, καλή σχολική χρονιά να έχουν τα παιδακια σας (με όσο το δυνατόν λιγότερες ιώσεις!)...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Υπάρχει καμία που να έχει κανένα τηλ.απο παιδικό σταθμό(γνωστό του) μπας και βγάλουμε άκρη?

Στην εετα δεν πιστεύω να απαντήσουν:evil:

Καλά εμείς είμαστε στους επιλαχόντες με πολύ άσχημη κατάταξη(46) και λίγα μόρια αλλά άλλες κοπέλες που έχετε πολλά μόρια ψάξτε το όσο μπορείτε....

Μ'αρέσει που τα είχα μετρήσει 1-1 και είχα δει οτι μπαίνουμε μάλλον στην 2η επιλογή........πόσο χάσιμο χρόνου:evil::evil:

fxwxp2.png

EKLUp2.png

H αληθεια ειναι οτι φετος εσπασαν ρεκορ συμμετοχης στο προγραμμα και εχασαν τον μπουσουλα στον εεταα.Περυσι ειχαν παρει ατομα με 17 μορια και φετος απορριπτουν ατομα με 50.

Συγνώμη αν θα πω χαζομάρα, ο πιο γνώστης δε θα έλεγα ότι είμαι, αλλά το έσπα τι σχέση έχει με τα οικονομικά του κράτους? Κονδύλι από την ΕΕ δεν είναι? Η μήπως επειδή είμαστε οπως είμαστε.....δε μας δίνουν ούτε αυτά??

Και στις λίστες δομών επάνω δεξιά γιατί δεν έχει τα στοιχεία των θέσεων??....??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Επίσης... Στην Θεσ/νικη τοποθετήθηκαν στις δομές 8.013 παιδιά και στην Αττική με τριπλάσιο πληθυσμό μόλις 3.790!

Δεν καταλαβαίνω τίποτα πια, με τι κριτήρια βγήκαν τα χθεσινά αποτελέσματα???

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια αμα δεν εβγαινα τα κουκια, δεν θα αφηναν τις δομες να δηλωσουν τοσες θεσεις. δεν μπορει να τις παρουν τωρα πισω, ειναι παρανομο. θα ξεσηκωθουν και οι πετρες.

οποτε δεν πιστευω να παιζει κατι τετοιο. ας ειμαστε αισιοδοξες

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλημερα

ω ναι ξανα ξυπνησα ενω το παιδι ροχαλιζει,,,

εχω να πω οτι ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ να ειναι αυτο που λετε,,,,ΓΙΑΤΙ στο σταθμο μου τοτε και στους γυρω ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ σταθμους Βαλανε απο μινιμουμ 60+ θεσεις στο προγραμμα,,,,τωρα μπαινω στο σταθμο μου να δω ποιες περασανε και εχει 7!!!παιδακια απο τα εβδομηνα,,,,μα 7??????απλα θα πρεπει να τους διαολοστειλουμε που βαλανε τα μισα,,,,,να μη τα ανεβαζανε καθολου,,,αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο,,,,,θυμαμαι οτι καποια κοπελα ειχε πει οτι ενας απο την εεταα της ειχε πει 4-6 αυγουστου,,,οποτε να γιατι τελικα 6 αυγουστου,,,γιατι ακομη διασταυρωση πρεπει ν ακανουνε,,,,δε μπορει αλλιως να το σκεφτω,,,,,εκτος εαν δεχτηκανε ενστασεις με υψηλα εισοδηματα και δημοσιους υπαλληλους,,,αλλα ΔΕΝ πρεπει να ισχυει γιατι στις απορριπτεες εχει σα λογο το ΕΙΣΟΔΗΜΑ ανω των 40000,,,,,,

οποτε εγω αποφασισα να ελπιζω μεχρι αυριο,,,,ουφ καλημερα

και τι θα γινει εαν τελικα δεν παρουν αλλες θεσεις και μεινουν αυτα τα λιγα παιδακια μεσω εεταα.σιγα να μην καλυφθουν απο τους αλλους που θα πρεπει να πληρωνουν τροφεια.Το αυτονοητο,θα βαρεσει ο σταθμος κανονι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...